ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 7-6-2017.

Η αλήθεια δεν αλλοιώνεται, δεν φτιασιδώνεται, δεν μετασχηματίζεται και δεν εκσυγχρονίζεται. Όποιος μεταχειρίζεται την Πίστη ως σκεύος νεοπαγών θέσεων, τεμαχισμένη κατά το νεοταξικό ιδεώδες τής πανθρησκείας, θα δώσει λόγο στον Βασιλέα Χριστό. Όποιος μεταχειρίζεται την Πατρίδα ως κατοικητήριο βαρβάρων και νεοταξιτών δαιμόνων, θα δώσει λόγο στο Ελληνικό Έθνος. Η Ελλάς θα ενωθεί καθ’ ολοκληρίαν και θα εφαρμόσει το δίκαιο τής εθνικής κυριαρχίας στην κοινωνία και στα εδάφη της κατά τρόπο ολοκληρωτικό.

Η χερσόνησος τού Αίμου μετασχηματίζεται και τα κρατικά σύνορα πρόκειται να μεταβληθούν. Τούτο είναι βέβαιο, αφού η υπάρχουσα γεωγραφία παραβιάζει κατάφορα την γεωφυσική και ιστορική πραγματικότητα. Οι δε παράγοντες που θα επηρεάσουν την τροποποίηση τού χάρτη είναι τόσο θρησκευτικοί όσο και γεωπολιτικοί. Ωστόσο οι μεταβλητές έρχονται από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Από την μια πλευρά είναι οι «μεγάλες δυνάμεις» τού καιρού και από την άλλη ο σιωνισμός που κινείται μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον του κατά το δοκούν.

Η Ελλάς είναι η μόνη χώρα που απουσιάζει, γιατί είναι δημοκρατικό προτεκτοράτο. Τούτο πρέπει να μεταβληθεί και θα μεταβληθεί οπωσδήποτε. Πρέπει να γίνει και θα γίνει οπωσδήποτε εθνικό κράτος. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε αφήσει ανεκμετάλλευτο το γεωστρατηγικό μας πλεονέκτημα, μοναδικό και ανυπέρβλητο, οι μόνοι που έχουμε εγκαταλείψει την κατά δική μας ορθοδοξία και τον κατά δικό μας ελληνικό κοινοτισμό, οι μόνοι που έχουμε σκλαβωμένες πατρίδες στις εστίες που οι «δυνατοί» θέλουν να μετασχηματίσουν. Και όλα ετούτα, διότι έχουμε αφήσει τούς Εφιάλτες να ποδηγετούν το Γένος των Αγίων και των Ηρώων.

Δεν θα μέμψω μονάχα τούς εγκληματίες πολιτικούς και τα θεσμικά όργανα που το καθεστώς εγκατέστησε στην Πολιτεία. Αυτοί άλλωστε δεν είναι Έλληνες. Είναι ψευτορωμιοί, το ψευτορωμέϊκο που ήρθε και θα φύγει, αφού δεν πρέπει να το πιστέψει ο λαός μας, όπως είπε ο Άγιος Πατροκοσμάς ο Αιτωλός. Θα μέμψω όμως τούς Έλληνες που ανέχτηκαν τούς προδότες, βάζοντάς τους κομματικές εγκρίσεις και πολιτικές εξουσίες για να αποβάλλουν τον Θεό, την Πατρίδα και την εθνική δικαιοσύνη από τις ζωές τους, να ρημάξουν τον τόπο από τα πλούτη του, για να φτιάξουν μια μικρή Ελλάδα δίχως Έλληνες.

Δίπλα μας οι Τούρκοι έχουν βαλθεί να ανασυστήσουν την βέβηλη και βρωμερή οθωμανική αυτοκρατορία τους, αυτή που ήταν ανέκαθεν παλλακίδα τού σιωνισμού και αιμοδιψής ισλαμικός μακελάρης. Η Τουρκία που έχει μοιραστεί στα δύο μεταξύ ισλαμιστών και κεμαλικών ένεκα Θείας Εύνοιας, αυτό το θνησιγενές μόρφωμα ωστόσο που το κάνανε οι γραικύλοι ψευτοεθνάρχες φίλο και βάλανε πολιτικούς και προξενεία φιδιών στον κόρφο μας, κάνει κουμάντο στο ψευτορωμέϊκο και απειλεί ελληνικά εδάφη και ύδατα.

Η Άγκυρα σε συνεννόηση κρυφή και φανερή με το κατοχικό καθεστώς μας, έχει στείλει εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές στρατιώτες τού νεοταξισμού, εξτρεμιστές τζιχαντιστές που έρχονται από χώρες με οθωμανικό παρελθόν και μισελληνισμό. Είναι οι δήθεν πρόσφυγες, οι λαθροπρόσφυγες, οι λαθρομετανάστες, οι διώκτες τού χριστιανισμού. Και την ίδια ακριβώς στιγμή, εν μέσω τής τεχνητής οικονομικής κρίσης, δηλαδή τής εσκεμμένης υποθήκευσης τής Πατρίδος μας, οι ξεφτίλες πολιτικάντηδες θεσμοθετούσαν έδρες τουρκικής γλώσσας, τουρκικής λογοτεχνίας και μουσουλμανικών σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο τής Θράκης!

Ήδη στην ελεύθερη Θράκη μας έχει τεθεί σε πιλοτικό πρόγραμμα η είσοδος τής τουρκικής γλώσσας στα νηπιαγωγεία των Ελλήνων μουσουλμάνων. Τώρα ετοιμάζουν να αποστείλουν οι προσκυνημένοι πολιτικοί και Τούρκους δασκάλους για όλες τις σχολικές βαθμίδες. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι έχουν αναγνωρίσει κρυφά και ύπουλα τουρκική μειονότητα. Παράλληλα, προχωράει η εγκατάσταση σε οικήματα και η ενσωμάτωση των ισλαμογυρολόγων, όταν η Τουρκία θεωρεί την Θράκη, τα νησιά μας και κάθε μουσουλμανικό στοιχείο προέκταση δική της.

Ο πόλεμος θα ξεκινήσει για ασήμαντον αιτία από την Βουλγαρία, είχε πει σύγχρονος άγιος και προφήτης τής Ορθοδοξίας μας. Στην Βουλγαρία, στις τελευταίες εκλογές της, η Τουρκία επιχείρησε να ελέγξει τον μουσουλμανικό πληθυσμό τού νότου, τής Ανατολικής Ρωμυλίας μας δηλαδή που είναι ξεκάθαρα ελληνικός θρακικός πληθυσμός. Οι δε Βούλγαροι έχουν συστήσει παρακρατικές στρατιωτικές ειδικές δυνάμεις για την απάλειψη των τουρκοφερμένων λαθροτζιχαντιστών, προειδοποιώντας και εμάς. Αλλά το ψευτορωμέϊκο φοροαπαλλάσσει τούς βολευτές του και διχάζει τούς αποχαυνωμένους ραγιάδες του…

Η χερσόνησος τού Αίμου υποβάλλεται σε πολιτικό τεκτονικό σεισμό. Στα Σκόπια και στο Κοσσυφοπέδιο οι Αλβανοί και οι Σέρβοι είναι έτοιμοι για πολεμική αναμέτρηση. Στην δε Ελληνίδα Ανατολή, Ρωσία και ΗΠΑ περιθάλπουν σε συριακό έδαφος το εκκολαπτόμενο Κουρδιστάν, φέρνοντας τη φωτιά στα ανατολικά τής Τουρκίας. Οι γεωπολιτικές συνθήκες και οι στρατιωτικές ισορροπίες λοιπόν είναι λεπτές. Μπορούν να γίνουν θετικές ή αρνητικές για την Ελλάδα από την μια στιγμή στην άλλη.

Ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι το αστικό δημοκρατικό κράτος και ο διαιρετικός κομματισμός του. Ο Ελληνισμός όμως είναι Ορθόδοξο Έθνος με προορισμό του να διευρύνει την εθνική κυριαρχία και παρουσία του, με γνώμονα την πίστη και το ελληνικό αίμα. Κυρίαρχο μέλημα τού Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος είναι η εθνική ασφάλεια και η ανάπτυξη τού Έθνους μας. Ασφάλεια και ανάπτυξη έχει το κράτος εκείνο που εξασφαλίζει την εθνική του ολοκλήρωση και την κοινοτική του σύνδεση. Επιδιώκουμε την απελευθέρωση όλων των εδαφών μας και την κοινή δράση των ελληνικών κοινοτήτων.

Ελλάς καθ’ ολοκληρία ως αυθύπαρκτη και Μεγάλη Δύναμη. Δύναμις δικαίου, δύναμις πολιτισμική, δύναμις στρατιωτική. Αυτός είναι ο προορισμός μας. Η αλήθεια είναι ολοκληρωτική και αδιαπραγμάτευτη. Ως εκ τούτου, επιβάλλεται από ένα Εθνικό, Πατριωτικό και Ολοκληρωτικό Καθεστώς. Η Ορθοδοξία είναι δομικό στοιχείο τής ελληνικότητας που μάς έδωσε με το χρίσμα του ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός. Οι ελληνικές ψυχές είναι οι ιερότερες επενδύσεις και οι βέλτιστοι πρεσβευτές τής Φυλής μας. Ο Εθνικισμός μας είναι η κοινή μέριμνα για όλα τα αδέρφια μας, ο συνδετικός κρίκος τού Γένους μας. Και δόρυ ανυπέρβλητο εστί ο Ελληνικός Στρατός.

Συμμάχους έχουμε. Είναι πρωτίστως τα αδέρφια μας, είναι ο καθάριος και ενωμένος Ελληνισμός μας. Αυτό είναι το μόνο χρέος μας. Η δε γη μας είναι το εφαλτήριο για μια αληθινά επαναστατική μεταβολή, για την επιστροφή τής ιστορίας στην πολιτική πραγματικότητα και την εδαφική της έκταση. Ξεχέρσωμα γραικυλισμού και βαρβαρισμού. Τάχιστα και άμεσα. Ελλάς Ολοκληρωτική και Διεκδικητική. Μεγάλη και Ισχυρή σε Αίμο και Μεσόγειο. Γιατί το Βυζάντιό μας ζει και είναι εδώ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: