ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 11-8-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com


Η Ελλάς στους καιρούς των ξενοκίνητων πολιτικών έχει βρεθεί πολλές φορές εκτεθειμένη σε κινδύνους εσωτερικούς και εξωτερικούς. Από διχασμούς σε κατοχές και από εθνικές τραγωδίες σε πείνες. Πάντοτε απέναντί μας είχαμε τον σταυρωτή εβραιοσιωνιστή που γύρευε παγκόσμια σκήπτρα. Πάντοτε το ακριβό μας οικόπεδο με την γοητευτική γεωπολιτική του θέση και την ζηλευτή γεωστρατηγική του σημασία γινότανε στόχος. Και πάντα οι εχθροί μας θέλουν τον αφανισμό μας μέχρις ότου αποφασίσουμε εμείς οι Έλληνες να λάβουμε τα ηγετικά σκήπτρα στα δικά μας χέρια βασιζόμενοι στο δίκαιο και τη δύναμη.

 

Η κατάσταση που βιώνουμε στους εσχατολογικούς χρόνους τής προκλητικής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης έχει ξεφύγει από τα όρια τής λογικής. Έχουμε φτάσει στο σημείο να μάς καταδιώκει το φάντασμα μιας κατασκευασμένης νόσου που όπως λέγεται ευρύτατα ανάμεσα σε ειδικούς τής ιατρικής επιστήμης, δεν οδηγεί τούς ασθενείς στο θάνατο παρά μονάχα όσους έχουν υποκείμενα νοσήματα. Επί τής ουσίας μιλάμε για θανάτους συνανθρώπων μας που έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Ως εκ τούτου, είτε ο κατασκευασμένος ιός αδρανεί τις άμυνες τού οργανισμού είτε πολύ απλά χρεώνονται ανύπαρκτοι θάνατοι στον κορονοϊό.

 

Το πρόβλημα τής υγειονομικής κρίσης σίγουρα δεν λύνεται όταν κρύβεις τον υγιή άνθρωπο πίσω από μια μάσκα, δυσκολεύοντάς του την ανάσα. Το πρόβλημα τής υγειονομικής κρίσης δεν λύνεται όταν ακυρώνεις τον μηχανισμό τής εργασίας και τής κοινωνικής ζωής. Όποιος λειτουργεί έτσι, αυτός θέλει τον λαό άβουλο, ψυχολογικά ηττημένο, ανενημέρωτο μπροστά στο χάος που θέλει ο αντίχριστος νεοταξισμός να φέρει. Είναι αυτοί που αφήνουν απροστάτευτες ζωές στα καιρικά φαινόμενα και οδηγούν στο θάνατο αθώες ψυχούλες όπως συνέβη στην πλημμύρα τής Εύβοιας. Η δε ελεύθερη πολιτεία δεν φιμώνει την φωνή τής λογικής και τής αλήθειας. Δεν ακυρώνει τον λόγο των ελεύθερων που θέλουν την ανατροπή τής τυραννίας. Διότι η απαγόρευση τής λιτανείας προς τον Σωτήρα Χριστό και την Μάνα Παναγιά είναι ύβρις μέγιστη. Και η αποδοχή των αντίχριστων εμβολίων με την ψηφιακή ταυτοποίηση τού τσιπ είναι αποδοχή τής παγκοσμιοποίησης τού σατανά.

 

Την ίδια στιγμή που το ψευτορωμέϊκο επαναφέρει σταδιακά μέτρα ενισχυμένα με μάσκες, απαγόρευση συναθροίσεων, απαγόρευση αντιρρήσεων και υποχρεωτικούς εγκλεισμούς, η Τουρκία επιτείνει τις προκλήσεις και τις διεκδικήσεις της σε βάρος μας. Μοχλός πίεσης πάντα για τούς Τούρκους είναι οι έρευνες εντοπισμού υδρογονανθράκων στα ελληνικά ύδατα με τη συνοδεία τουρκικών πολεμικών πλοίων. Ήδη με την παράνομη συμφωνία με τη Λιβύη και τα δήθεν κοινά θαλάσσια σύνορά τους, η Τουρκία μάς έχει κυκλώσει και αποδεικνύει τις επιδιώξεις της που κάθε άλλο παρά τις κρύβει.

 

Η Τουρκία μιλάει για συνοριακές διαφορές, αμφισβητούμενες ζώνες κυριαρχίας και διμερή ζητήματα. Το ψευτορωμέϊκο μιλάει για διάλογο και κοινά συμφέροντα. Η δε κίνηση τής υπογραφής ΑΟΖ Ελλάδος και Αιγύπτου παρεμβάλλεται μεν επί τού θαλασσίου χώρου που θέλει να κλέψει η Τουρκία με την παράνομη τουρκολιβυκή συμφωνία αποδυναμώνοντας αυτήν, αλλά θα μείνει χωρίς ουσιαστικό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα αν δεν χαράξει η Ελλάς την ΑΟΖ τού Αιγαίου. Διότι αυτήν την στιγμή μεγάλο τμήμα τής Κρήτης και τα νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου μένουν δίχως σαφή οριοθέτηση των κυριαρχικών τους δικαιωμάτων, έρμαια των τουρκικών διεκδικήσεων.  

 

Εκείνοι που λέγουν πως θέλουν να αποφύγουν τον πόλεμο με τις πολιτικές τους ενέργειες κρύβουν την πραγματικότητα των προσυνεννοημένων συμβιβασμών. Είναι οι κομματικές παρατάξεις της αστικής δημοκρατίας που έχουν αποδεχτεί ζωτικά συμφέροντα τής Τουρκίας στο Αιγαίο μέσα από διεθνείς συζητήσεις. Είναι οι ίδιοι που δεν προχωρούν στην επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια βάσει τού διεθνούς δικαίου τής θάλασσας υπό την προβολή τής τουρκικής απειλής για πόλεμο. Είναι αυτοί που ανέχονται τις προκλήσεις για την δήθεν ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στη Θράκη αλλά και τα Δωδεκάνησα. Αυτοί που δέχτηκαν την εξίσου προσδιορισμένη από παλιότερες διεθνείς συμφωνίες παρέμβαση των ψευτοευρωπαίων για την προσφυγή Ελλάδος και Τουρκίας στο διεθνές δικαστήριο τής Χάγης. Για να φτάσουμε στο σημείο να ζητά η Τουρκία την κυριαρχία σε Θράκη, Κρήτη και Αιγαίο.

 

Και τώρα η Τουρκία, πατώντας επάνω στην ημιτελή συμφωνία τής ΑΟΖ που υπέγραψαν Ελλάς και Αίγυπτος, έρχεται να πυκνώσει τις απειλές της με στρατιωτικές ασκήσεις αληθινών πυρών και την έξοδο τού ερευνητικού σκάφους Oruc Reis στα δήθεν αμφισβητούμενα ύδατα τού Καστελόριζου των Ελλήνων. Ο λόγος είναι ότι ο νεοταξικός παράγοντας έχει αποφασίσει να μεταβάλλει τον χάρτη τής περιοχής μας υφαρπάζοντας εδάφη και κυριαρχία με την διεθνοποίηση τού Ανατολικού Αιγαίου. Η δε Τουρκία από την πλευρά της εξυπηρετεί τα σχέδια των νεοταξιτών προκειμένου να αναστήσει τις οθωμανικές της επιδιώξεις ως μεγάλη περιφερειακή και παγκόσμια δύναμη. Με τη διαφορά ότι τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο όσο και στο πεδίο τής λιβυκής κρίσης έχουν αντίθετα συμφέροντα οι ΗΠΑ, η Ρωσία και η Γαλλία.

 

Ο πόλεμος στην γεωπολιτική αυλή μας είναι δύσκολο να αποφευχθεί. Σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο τής ιστορίας μας η Ελλάς πρέπει να αποκτήσει εθνική κυβέρνηση με αξιώσεις και απαιτήσεις. Στο εσωτερικό μέτωπο πρέπει να ξεφορτωθούμε τούς ριψάσπιδες που οδηγούν τον ελληνικό λαό στα δίχτυα των νεοταξικών σφραγισμάτων και των λαθρομεταναστευτικών εποικισμών. Οι δε διάλογοι με τούς άρπαγες ελληνικής γης απαγορεύονται. Εκείνος που διεκδικεί είναι η Ελλάς. Διεκδικεί αυτά που τής ανήκουν. Εδαφική και εθνική κυριαρχία, εθνική ενότητα, αξιοποίηση πόρων, γεωπολιτική ισχύ, απελευθέρωση όλων των προσωρινά αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων έως τον Πόντο και την Ελληνίδα Ανατολή. Οι συμμαχίες βρίσκονται. Οι συγκυρίες ευνοούν τα συγκροτημένα έθνη. Και συγκροτημένη Ελλάδα σχηματίζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα και ο Ελληνικός Στρατός.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: