ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 1-9-2020.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ω Λεωνίδα, υψηλόφρονα μαχητή τού Γένους των Ελλήνων με τούς 300 πολεμιστές σου εκ Σπάρτης και τούς 700 Θεσπιείς τού Δημόφιλου, Τιμή Αιώνια σάς πέμπουμε εμείς οι τρανών προγόνων ιχνηλάτες. Και επιθυμούμε να φανούμε λαμπροί αγωνιστές ωσάν εσάς τούς προγόνους μας. Έλληνες στο αίμα μα και την συνείδηση και την ψυχή. Τον καιρό εκείνο το νεοταξικό κτήνος ερχόταν κατά κύματα για μια φορά ακόμη να λεηλατήσει το κάστρο τής ελευθερίας και τού πολιτισμού που το λένε Ελλάς, με τον σκοπό τον διαχρονικό τής επάρατης παγκοσμιοποίησης. Κρυμμένο πάντα πίσω από έναν ισχυρό, τότε την περσική αυτοκρατορία.

 

Δειλοί μα και θρασείς, αλαζόνες και αιμοβόροι πάντα οι σιωνιστές εχθροί Θεού και Ανθρώπου. Εμπρός βάδιζε ο βασιλιάς Ξέρξης. Σύζυγος τού Πέρση βασιλιά η εβραία Εσθήρ. Στρατηγός του ο εβραίος Μαρδοχαίος, γνωστός ως Μαρδόνιος. Στρατιές ελεύθερων μα και σκλάβων στην διάθεση τού επίδοξου μεγάλου βασιλιά τής Ασίας. Και στην Ιερή Ελλάδα δυστυχώς το πνεύμα ενότητος των πόλεων – κρατών εξέλειπε. Η φροντίδα τού οίκου ενός εκάστου μα και η πρωτιά δεν άφηναν θέση στην ενότητα. Στην ίδια την Σπάρτη το πολεμικό πνεύμα είχε υποχωρήσει μπροστά στην αναμονή τής θρησκευτικής εορτής των Καβείρων. Και κάποιοι πολιτικοί είχαν στήσει κρυφό παζάρι συναλλαγών με τον ισχυρό κατακτητή.

 

Όμως το ηρωικό πνεύμα τής πανώριας Ελληνικής Φυλής δεν είχε χαθεί. Η εκπαίδευση τού στρατιώτη από τα γεννοφάσκια πάνω στις ψηλές βουνοκορφές υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες καιρού και αγριμιών είχε θεριέψει την καρδιά τού βασιλιά τής Σπάρτης Λεωνίδα. Ο Ταΰγετος είχε γίνει το πρώιμο σχολειό αντρειάς τού κατοπινού βασιλιά. Δίπλα του άξια Ελληνίδα και σύντροφος τής ζωής του η Γοργώ να δίδει με παρότρυνση νίκης την ευχή μαζί με την ασπίδα στο Λεωνίδα. 300 λεβεντόψυχοι Σπαρτιάτες, άπαντες με γιους καμωμένους να πάρουν το πόδι τους στην νέα γενιά ηρώων, δίπλα στον γενναίο βασιλιά που ήξερε καλώς ότι για να κάμεις γιορτές και ησυχία, πρέπει πρώτα να εξαλείψεις κάθε ίχνος εκείνου που ζητάει να σού κλέψει τη ζωή τής Φυλής σου και τη δική σου.

 

Και πάτησε το πόδι του ο εχθρός στη Σπάρτη με αντιπροσωπεία μαντατοφόρων από την Ασία για να ζητήσει από τον Λεωνίδα την υποταγή στον Ξέρξη. Να μείνει στη θέση του ο Λεωνίδας, όχι όμως όρθιος, κυρίαρχος τού τόπου του και εγγυητής ελευθερίας των ανθρώπων του, αλλά σκυφτός, εντολοδόχος τού κατακτητή και συμβιβασμένος έμπορος τού λαού του στο σκλαβοπάζαρο τού παγκόσμιου τυράννου. Ένας ψευτορωμιός σαν τούς σημερινούς πολιτικούς δηλαδή. Και ο Λεωνίδας με την συγκατάβαση και τής Γοργούς έστειλε τον μαντατοφόρο τού Ξέρξη και την ακολουθία του εκεί που τούς άξιζε, στον Καιάδα.

 

Το προσκλητήριο στη μάχη δόθηκε. Ήρθαν στρατοί να δώσουν την μεγάλη μάχη τής ζωής τού Ελληνισμού. Να γενεί η αρχή να πάρει θάρρος ο Έλληνας που έως τότε είχε αφήσει τον Ξέρξη να κατέβει έως τις Θερμοπύλες. Όμως η εχθρική στρατιά ήταν μεγάλη, χιλιάδες στον αριθμό των οπλιτών. Υπήρξε και η αιώνια γάγγραινα τού γυρολόγου προδότη που καμώνεται τον θεληματικό στο δόρυ μα που αποδεικνύεται επιδεκτικός μονάχα στο χρήμα το βαρβαρικό. Ο Εφιάλτης που δεν στοιχήθηκε στη θέση που τού πρότεινε ο Λεωνίδας, μα εξαγοράστηκε με χρυσό και ηδονή για να φέρει τον λειψό εχθρό πίσω από την πλάτη των Γενναίων.

 

Η μάχη έχει ανάψει για τα καλά. Η θύελλα που είχε τσακίσει κάποια περσικά καράβια στην έλευση των Περσών στις Πύλες τής Θερμής Αντάρας είχε δώσει πλέον τη θέση της στην πολεμική αντάρα. Η πολεμική αρετή και τα ατσάλινα ελληνικά κορμιά θέριζαν με απαράμιλλη δεξιότητα τον μηδικό στρατό. Το στενό πεδίο τής μάχης οριοθετούσε την άμβλυνση τού μεγέθους των εισβολέων που ερχόντουσαν κατά κύματα. Κύματα που τσακίζονταν από τούς κυματοθραύστες πολεμιστές τού Λεωνίδα. Μέχρις ότου η προδοσία τού Εφιάλτη φέρει τον Πέρση πίσω από τις ελληνικές γραμμές. Ο Λεωνίδας έστειλε πίσω στις πόλεις τους τούς συμμάχους του για να προετοιμάσουν την επόμενη μάχη. Δίπλα στους 300 Σπαρτιάτες μαχητές τού Λεωνίδα έμειναν μέχρι τέλους οι 700 εξίσου γενναίοι Θεσπιείς μαχητές τού Δημόφιλου.

 

Ο τότε νεοταξικός ολετήρας στο πρόσωπο τού Ξέρξη με την παρότρυνση τού αιώνιου ολετήρα σιωνιστή έλαβε ηχηρό μήνυμα και οι Πλαταιές ολοκλήρωσαν την ψυχωμένη ελληνική απάντηση. Σήμερα η Ελλάς δεν διοικείται από ελληνόψυχους μαχητές αλλά από σκοταδόψυχους πολιτικούς που κλείνουν μεθοδευμένους συμβιβασμούς πίσω από τις πλάτες τού λαού και τού στρατού των Ελλήνων. Είναι φτηνοί ηγετίσκοι με γεμάτα σεντούκια και εύφημες μνείες από τούς ψευτοσυμμάχους και τούς σταυρωτήδες του καιρού μας. Καλλιεργούν την ηττοπάθεια στον λαό και προσβάλλουν τον στρατό για την δήθεν αξεπέραστη δύναμη τού Τούρκου που ζητά να πάρει Κρήτη, Δωδεκάνησα, ολάκερο το Ανατολικό Αιγαίο, Θράκη.   

 

Πιο πριν οι ίδιοι οι ψευτορωμιοί πολιτικοί έχουν αναγορεύσει σε στόχο την καλλιέργεια τής διαβόητης ελληνοτουρκικής φιλίας. Έχουν ακόμη αναγνωρίσει τουρκικά ζωτικά συμφέροντα στο Αιγαίο. Έχουν αφήσει την αγόρευση τής ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη ως δήθεν τουρκική από τούς πράκτορες τής Άγκυρας. Έχουν εγκαταλείψει την εθνική γραμμή τού ενιαίου γεωστρατηγικού χώρου Ελλάδος και Κύπρου μας. Έχουν γκριζάρει το Αιγαίο από τον καιρό τής προδοσίας των Ιμίων. Και έχουν γεμίσει την Ελλάδα με στρατιές τζιχαντιστών λαθρομεταναστών που μάς στέλνει η Τουρκία με σαφή στόχευση την δημιουργία πεμπτοφαλαγγιτών τής Άγκυρας στα μετόπισθεν τής Πατρίδος μας με την πλήρη και εκπεφρασμένη υποστήριξη των Τούρκων. Ήδη οι λαθρομετανάστες και λαθροπρόσφυγες έχουν προβεί σε σωρεία παραβατικών συμπεριφορών ακόμη και με απειλή σε βάρος τής ζωής συμπατριωτών μας.

 

Τα τουρκικά πολεμικά πλοία μαζί με τα αντίστοιχα ερευνητικά σκάφη αλωνίζουν τις θαλάσσιες ζώνες μας στην Μάνα Ελλάδα και την Θυγατέρα Κύπρο. Οι Τούρκοι πολιτικοί μάς απειλούν με πόλεμο μπροστά στους ψευτοσυμμάχους διαμεσολαβητές τού ενδοτικού διαλόγου που απαιτούν χωρίς να τιμωρούν τον αναγκαίο για αυτούς Τούρκο σύμμαχο. Και η Ελλάς παραμένει θεραπαινίδα των προσωρινών δυνατών που έχουν διασπείρει τον φόβο παγκοσμίως με την εσκεμμένα ασύδοτη δράση τού κορονοϊού που κουβαλά υποχρεωτικές μάσκες, τεστ αποδεδειγμένα αναξιόπιστα και θετικά πάσης νόσου βαπτισμένης με το όνομα κορονοϊός και τα εμβόλια με την ψηφιακή ταυτοποίηση που όποιος δεν θα την έχει δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί. Το τσιπάκι τού αντιχρίστου μάς κτυπάει την πόρτα και οι προδότες πολιτικοί έχουν φτιάξει δομή για να υλοποιείται η υποχρεωτική νοσηλεία και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των παιδιών μας.

 

Ο αντίχριστος παγκοσμιοποιητής μάς έχει ζώσει από παντού. Τούρκοι, λαθρομετανάστες και ο αντίχριστος εισβολέας με την επιθανάτια προσβολή τής δήθεν αθεράπευτης ιώσεως. Η Αληθινή Ελλάς όμως δεν παραδίδεται στους παγκόσμιους τυράννους μήτε έχει ως ταγούς τούς απογόνους του Εφιάλτη, ομόφυλου των σταυρωτήδων όπως λέγουν κάποιες ιστορικές πηγές. Οι Αληθινοί Έλληνες είμαστε Μαχητές απόγονοι τού Λεωνίδα και τού Δημόφιλου. Πιστεύουμε στην αθάνατη ελληνική ψυχή και είμαστε πάντα οι υπερασπιστές τής πίστης, τής ελευθερίας, τού πολιτισμού, τής αέναης και αιώνιας ζωής τής Ελληνικής Φυλής. Είμαστε Πατριώτες, είμαστε Εθνικιστές, είμαστε Πολεμιστές τής Μεγάλης Ελλάδος μας.

 

Ιδεολογία έχουμε μια και μόνη, την Ελλάδα. Ισχύς μας και πεθυμιά μας είναι η ενότητα των Ελλήνων που μοιραζόμαστε τα ίδια αθάνατα ιδανικά. Σκοπός μας είναι η λευτεριά και τού τελευταίου Έλληνα στην πιο απομακρυσμένη υπόδουλη προσωρινά εστία τού Ελληνισμού. Η ζωή των παιδιών μας είναι το αίμα τής ψυχής μας και το ιερότερο χρέος μας. Η Πατρίδα μας, πανώρια και πλέρια γη γενναιόψυχων Ελλήνων, είναι το ομορφότερο μάθημα και κληροδότημά μας στις νεώτερες γενιές Ελλήνων. Εμπρός λοιπόν να διαγράψουμε τούς Εφιάλτες πολιτικούς και συντρίψουμε την παγκοσμιοποίηση, ανασταίνοντας την ελληνοποίηση τής ζωής και τού κόσμου που μάς ανήκει. Χρυσή ας ανατείλει η Αυγή τού Νέου Ελληνισμού.  

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: