ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 4-9-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το Έθνος των Ελλήνων πρέπει να μάθει να ζει κύρια και αποκλειστικά με τις δυνάμεις του. Οι συμμαχίες αφορούν ένα ελεύθερο κράτος ως ζήτημα εξωτερικής πολιτικής και όχι ως βάση υπαγόρευσης ξένων πολιτικών επιλογών. Εξωτερική πολιτική χαράσσει το κράτος που διαθέτει στρατηγικό σκοπό μεγάλης δυνάμεως και φωνή εκφράσεως ολοκλήρου τού Έθνους. Το Ελληνικό Έθνος επομένως διαθέτει εκ φύσεως και εκ τής γεωπολιτικής του αξίας ως πρώτο, κύριο και μέγιστο σύμμαχο την ενωμένη Ελληνική Φυλή.

 

Η ιστορία διδάσκει και αποτελεί τον πλέον σημαντικό σύμβουλο για τον Ελληνισμό μας. Ας στρέψουμε το βλέμμα μας στις δύο αλώσεις τής Αγίας Ρωμανίας μας επί σταυροφόρων και Τούρκων, στην εθνική επανάσταση τού 1821, στην Κύπρο, στα Ίμια, στις σημερινές παραβιάσεις των Τούρκων και τις διεκδικήσεις τους επί ελληνικών χερσαίων και θαλάσσιων εκτάσεων. Ο διεθνής παράγοντας τής παγκόσμιας εξουσίας ήθελε πάντα την Ελλάδα μικρή και εξαρτώμενη με την επιβολή στρατιωτικής εισβολής, αποκλεισμών και μετέπειτα οικονομικών κηδεμονιών. Στις δε παράνομες τουρκικές εισβολές οι ισχυροί πραιτοριανοί τού διεθνούς σιωνισμού βοηθούσαν, ανέχονταν και εξακολουθούν να ανέχονται τον τουρκικό εκβιασμό, γιατί ο παγκοσμιοποιητής τύραννος θέλει υπό την κατοχή του ολάκερη την γεωπολιτική αυλή μας.

 

Οι ευθύνες ωστόσο δεν βαρύνουν αποκλειστικά τούς διεθνείς εταίρους και ανταγωνιστές μας. Η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στους ψευτορωμιούς πολιτικούς που φτιάξανε το σύστημα διοικήσεως τής Πατρίδος μας με την κομματική διάρθρωση και την εξουσιοδότηση τού διεθνούς παράγοντα, προκειμένου να φορτώσουν δια τής ψήφου τις επιλογές των συμφορών στον ελληνικό λαό. Αυτό ακριβώς το νοσηρό φαινόμενο αποτελεί τη φύση τής αστικής δημοκρατίας και αυτή η εθελούσια ραγιαδοσύνη είναι η αποστολή της. Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί έχουν υπογράψει γραμμάτια εκχωρήσεως κυριαρχικών δικαιωμάτων, λαϊκών ελευθεριών και εθνικών εδαφών και ο ελληνικός λαός έχει δώσει τη ψήφο νομιμοποίησης τού βιασμού του. Και τώρα είναι η ώρα τής πραγματικής απελευθερώσεως τής Ελλάδος.

 

Ο διεθνής σεβασμός και η εκπεφρασμένη στήριξη τού Ελληνικού Έθνους δεν τίθενται σε κανένα απολύτως διαλογικό παζάρι. Ο δυνατός σέβεται τον δυνατό και τον αξιοπρεπή. Δεν σέβεται τον αδύναμο και δουλοπρεπή. Η συμμαχική πολιτική είναι υπόθεση δικαίου και συμφέροντος που υπαγορεύει τις επιλογές εταίρων και στοχεύσεων. Το Ελληνικό Έθνος ως εκ τούτου οφείλει να γίνει δυνατό, θεληματικό και απαιτητικό. Οι Έλληνες πρέπει να αποκτήσουμε κοινό σκοπό, να γίνουμε ένα ατσάλινο και αδιαχώριστο στράτευμα και να αντιληφθούμε ότι ο πρώτος και κύριος σύμμαχός μας είναι η ενωμένη ελληνική φυλή. Όπου γης, όπου Έλλην και μια Ελλάς.

 

Ο ιερός σκοπός και η μέγιστη αποστολή τού Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος είναι το σάλπισμα εθνικής ανατάξεως τής Πατρίδος μας προκειμένου να επιτύχουμε την ανασυγκρότηση αυτής. Είναι η ενδυνάμωση τού έθνους μέσα από την αναζωπύρωση τού κοινοτικού τρόπου ζωής του. Η μετατροπή τού κράτους σε φωνή των πιστών στο Θεό και την Πατρίδα Ελλήνων. Αυτοί οι Έλληνες που ταυτίζουν την διαιώνιση και την ελευθερία τής Ελληνικής Φυλής με την ευημερία τού πολίτη, την υγεία των παιδιών τής Πατρίδος και την εθνική κυριαρχία τού κράτους ως ενιαίος σύνδεσμος ενεργών Ελλήνων είναι η εγγυήτρια δύναμη τού Γένους μας. Η ταύτιση τής Εθνικής μας Πολιτείας και των πολιτών που αποτελούν την αιμάτινη και πιστή συνέχεια τής Φυλής μας είναι η Ζωντανή Ελλάς των ονείρων μας.

 

Ο διεθνισμός είναι η πιστή παραδουλεύτρα τής παγκοσμιοποιημένης ραγιαδοσύνης, ο μηχανισμός διάλυσης τού Έθνους με την αλλοτρίωση τής πληθυσμιακής σύνθεσης, την μείωση τού ανθρωπίνου δυναμικού και τη συρρίκνωση τής εδαφικής επικράτειας. Η θανατηφόρος επίδραση τού διεθνισμού χαρακτηρίζει όλα τα κόμματα τού δημοκρατικού τόξου ως το διαβατήριο στα δεσμά τής νεοταξικής δουλείας. Τον ζούμε σήμερα στην σκοπούμενη εισαγωγή τής πλημμυρίδας των λαθροεισβολέων, στην προκαθορισμένη μοιρασιά τού Αιγαίου με τούς Τούρκους και στην φτωχοποίηση και την παράδοση των Ελλήνων όπως και άλλων λαών στην υποχρεωτική αιχμαλωσία στα δίχτυα τού αντίχριστου εμβολίου και σφραγίσματος με πρόσχημα τον κορονοϊό, βάζοντας τα παιδιά μας και εν γένει την ανθρώπινη ζωή σε κίνδυνο.

 

Εμείς οι Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές είμαστε εδώ, στην πρώτη γραμμή τής μάχης, για να πούμε την αλήθεια και να προτάξουμε την δική μας απάντηση ως επιλογή από τον ελληνικό λαό. Η Ελλάς είναι το αναλλοίωτο Κάστρο τής ελευθερίας που θα δώσει για μια φορά ακόμη το σάλπισμα τής αληθινής ζωής στο λαό μας. Κάθε Κράτος ανήκει στο λαό του, ανήκει στο Έθνος του, εκφράζεται από τη Φυλή του που δίδει ιερό όρκο στα ιδανικά τής ελευθερίας, τής πίστης και τού πολιτισμού.

 

Ζωντανός είναι ο Ελληνισμός που κάνει τη γη του σχολειό, εργαστήριο και πολεμίστρα. Είναι ο Ελληνισμός που κάμει το πρόβλημα τού αδερφού του δικό του πρόβλημα και το επιλύει μαζί με ολάκερη την Εθνική Κοινότητα όπου γης. Είναι ακόμη ο Ελληνισμός που προασπίζει την ανθρώπινη ζωή ως το μέγιστο αγαθό. Και επιπλέον Ζωντανός Ελληνισμός είναι αυτός που ταιριάζει μνήμες, ψυχές και ελληνικές εστίες λεύτερες κάτω από τα ελληνικά εθνικά λάβαρα. Ο δικός μας Λαϊκός Εθνικισμός τρανώνει την Αλήθεια και το Δίκαιο για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Μεγάλης Ελλάδος την ισχύ και ελευθερία. Αυτός ο Ελληνισμός είναι ο μέγιστος σύμμαχος τού Ελληνικού Έθνους.   

 

  


Δεν υπάρχουν σχόλια: