ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΜΙΑ ΑΛΩΣΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!

ΑΘΗΝΑ 11-9-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Ελλάς δέχεται την κρούση των γυρολόγων πεμπτοφαλαγγιτών τού νεοταξισμού εν μέσω τάχα ειρηνικής περιόδου και λεύτερης ζωής τού Έθνους. Με τη διαφορά ότι η ιστορική στιγμή που ζούμε είναι ο καιρός των παραλογισμών και των πλέον βρώμικων και ακήρυκτων πολεμικών εισβολών. Η εμπροσθοφυλακή τού εχθρού είναι οι λαθρομετανάστες και λαθροπρόσφυγες που εγκαταστάθηκαν σκόπιμα στις εισόδους κατοικημένων περιοχών και κοντά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Εντός των τειχών οι ισλαμιστές τζιχαντιστές και στις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές μικρασιατικές ακτές οι Τούρκοι γιορτάζουν τις παλιές καταλήψεις και ετοιμάζονται για νέες στο Αιγαίο και τα νησιά μας.

 

Οι λαθροεισβολείς έχουν προβεί σε σωρεία προκλήσεων σε βάρος ελληνικών περιουσιών, ελληνικών ψυχών και εκκλησιών. Προπηλακίζουν, προκαλούν και βεβηλώνουν τον Ελληνισμό μας με την πλήρη ανοχή των ψευτορωμιών πολιτικών τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας. Στην Κρήτη τα αδέρφια μας διαμαρτυρήθηκαν για την επίθεση ισλαμιστών κατά Ελλήνων στο χώρο που εργάζονταν και οι κρατικές αρχές πρόβαλαν απέναντι στο λαό τής Κρήτης τις αστυνομικές δυνάμεις με τις γνωστές αποτρεπτικές μεθόδους.

 

Την ίδια στιγμή όμως η Ελλάς τυλιγόταν στις πύρινες φλόγες, από τον Δήμο Σαρωνικού και την ηπειρωτική χώρα έως το Αιγαίο, μέσα σε μια μέρα που πνέανε θυελλώδεις άνεμοι σε κάθε γωνιά τής Πατρίδος μας. Στην Μόρια τής ταλαιπωρημένης Λέσβου, ταλαιπωρημένη όπως και όλα τα στοχοποιημένα από την Τουρκία νησιά τού ανατολικού Αιγαίου, αρκούσε η ανίχνευση όπως μάθαμε κρουσμάτων κορονοϊού για να λάβουν το πρόσχημα οι λαθρέποικοι και να κατακάψουν με εμπρησμούς όλη την περιοχή εντός και εκτός τού κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης. Φωτιές και συμπλοκές στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν συμβεί κι άλλες φορές, χωρίς να ληφθεί καμία απολύτως μέριμνα στρατιωτικής επίβλεψης, αστυνόμευσης και πυρασφάλειας τού χώρου. Κι όλα αυτά την ώρα που οι Τούρκοι αφενός μεν παραβιάζουν καθημερινά από αέρα και θάλασσα την εθνική μας επικράτεια και αφετέρου έχουν δηλώσει ξεκάθαρα την υποστήριξή τους στην παρουσία των ενεργούμενων μισθοφόρων τους.

 

Την ώρα που οι φλόγες απειλούσαν την Λέσβο, οι Τούρκοι πανηγύριζαν την επέτειο τής καταστροφής τής Σμύρνης μας με παρελάσεις φανατικών εξτρεμιστών τουρκομογγόλων και τον Γκρίζο Λύκο Μπαχτσελί να μιλάει για την δήθεν παράνομη κατοχή των Δωδεκανήσων από την Ελλάδα! Ο κυβερνητικός εταίρος τού Ερντογάν και ολάκερη η τουρκική πλευρά δηλώνουν με θράσος ότι διεκδικούν τα νησιά μας και γυρεύουν να τα καταλάβουν στρατιωτικά. Η Τουρκία γυρεύει την πρόκληση θερμού στρατιωτικού επεισοδίου προκειμένου να οδηγήσει τάχα μου εκβιαστικά την Πατρίδα μας στο τραπέζι ενός προσυμφωνημένου διαλόγου μοιρασιάς τού Αιγαίου μας, στα ανατολικά των υδάτων μας, από την Ρόδο έως το Καστελόριζο, εδάφη μας που έχουν μείνει ακάλυπτα από την συμφωνία ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος και Αιγύπτου.

 

Ρωσικές ειδησεογραφικές σελίδες εκφράζουν τη βεβαιότητά τους για την προσχεδιασμένη στρατιωτική πρόκληση των Τούρκων. Παράλληλα οι πληροφορίες που μάς ήρθαν έκαναν λόγο για την έλευση κλιμάκιου των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών στη Λέσβο προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια τής φωτιάς σε σχέση με πιθανή τουρκική ανάμειξη. Η Τουρκία μάς απειλεί με νέα άλωση. Οι ισλαμιστές τζιχαντιστές έχουν δηλώσει ότι θα πολεμήσουν στο πλευρό των Τούρκων ενάντια στην Πατρίδα μας. Και οι διεκδικήσεις σε βάρος τής Θράκης μας, τού Αιγαίου μας, τής Κρήτης μας, τής ημικατεχόμενης Κύπρου μας έχουν εκφραστεί από κατεχόμενα ελληνικά εδάφη που η αληθινή, ζωντανή, μαχόμενη και εθνικιστική Ελλάς μας τα διεκδικεί με γεωπολιτικό σχέδιο νέων συμμαχικών κατευθύνσεων.

 

Ήρθε η ώρα να δοθεί απάντηση από τον Ελληνισμό μέσα από την εθνική αφύπνιση και αντεπίθεση. Κανένας διάλογος με κανέναν διεκδικητή τής εθνικής μας κυριαρχίας και των αιματοβαμμένων χωμάτων μας. Καμία συζήτηση με κανέναν ψευτοσύμμαχο διαμεσολαβητή τού σιωνιστικού νεοταξισμού και τής δήθεν ευρωπαϊκής ένωσης για δήθεν ειρήνευση. Τα πολεμικά και ερευνητικά μέσα τής Άγκυρας απωθούνται και καταρρίπτονται. Όσοι σύμμαχοι θέλουν να εκφράσουν τη στήριξή τους στην Ελλάδα, οφείλουν να συνδράμουν την αποτρεπτική δράση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Η Ελλάς που δύναται να εκφράσει την φωνή τού λαού και τού στρατού της είναι οπωσδήποτε Λαϊκή και Εθνικιστική.

 

Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Πατρίδα μας μονάχα ως μεγάλη και ισχυρή δύναμη μπορεί να εξασφαλίσει πλήρη κυριαρχία και να επιτύχει απρόσκοπτο βίο για τα παιδιά της. Βασική προϋπόθεση για την ακεραιότητα τής Πατρίδος μας είναι η εσωτερική κάθαρση τόσο από πολυπολιτισμικούς προδότες όσο και από λαθροεισβολείς. Θέση στην δική μας Ελλάδα έχουν μονάχα οι Πιστοί Έλληνες σε Θεό, Πατρίδα και Ελληνική Φυλή.

 

Αυτοί που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών μας μιλώντας για τις μάσκες και τα αντίχριστα εμβόλια τού κορονοϊού τής παγκοσμιοποίησης, είναι οι ίδιοι που πρόδωσαν και προδίδουν Μακεδονία και τώρα Αιγαίο. Όμως ήρθε η ώρα να επικρατήσει η θεία δικαιοσύνη. Οι άγιοι πατέρες και προφήτες τής Ορθοδοξίας μας είχαν μιλήσει με τη Θεία Πρόνοια για τα μελλούμενα. Μάς είχαν πει για την έλευση των μεγάλων δυνάμεων στα νερά μας. Ο Άγιος Παίσιος ο Αγιορείτης μάς είχε πει ότι θα επιδιώξουν οι σταυρωτήδες να φέρουν το αντίχριστο χάραγμα, αλλά θα τούς προλάβουν τα πολεμικά γεγονότα. Και ακόμη ότι η Ελλάς θα λάβει πίσω τα εδάφη που τής κλέψανε. Οι προφητείες μιλάνε ακόμη και για την παρουσία αμερικανών και ρώσων έως και την στήριξη των Γάλλων που τούς αναφέρανε ως κοκκινογέλεκους από τις παλαιές στολές τού ναπολεόντιου στρατού.

 

Η οδός τής Ελλάδος είναι ξεκάθαρη. Λέγεται Λαϊκός Εθνικισμός, ενωμένος ελληνικός λαός και δυνατός ελληνικός στρατός. Το Δίκαιο τού Έθνους και το Διεθνές Δίκαιο ταιριάζουν από κοινού με την φυσιογνωμία τού θεληματικού και δυνατού Ελληνικού Έθνους. Διότι η ελευθερία θέλει ταυτόχρονα αρετή και τόλμη. Ο τολμηρός και δυνατός, αυτός που έχει σαφή εθνικό στρατηγικό σκοπό, αυτός που κάμει τη γη του άπαρτο κάστρο και τη Φυλή του υπερασπιστή των προαιώνιων προγονικών εστιών, αυτός ο Ελληνισμός κατευθύνει τις πολιτικές του τύχες. Έλληνες στη διοίκηση. Έλληνες στην κοινωνία. Ελληνικός Στρατός ως αιχμή τού δόρατος. Ενεργειακός πλούτος και θύρα τής Ελλάδος στην γεωπολιτική της αυλή και τον εξ ανατολών Ελληνισμό οι υδάτινοι ορίζοντές μας.

 

Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς μας θα συμπεριφερθεί ως η εγγυήτρια δύναμη όλων των ελληνικών πληθυσμών των προσωρινά αλύτρωτων πατρίδων μας για τις εθνικές και θρησκευτικές τους ελευθερίες. Η ασφάλεια τής ελληνικής ζωής, η απρόσκοπτη ανάπτυξη τής Πατρίδος μας, η στερέωση γεωπολιτικής ζώνης εθνικής ασφάλειας και η ελευθερία και τού τελευταίου Έλληνα είναι ζητήματα εθνικού όρκου για την εμπέδωση τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: