ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

ΑΘΗΝΑ 15-9-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για την ενότητα και την ελευθερία ενός λαού κυρίαρχου και αυτόβουλου. Είναι η αγνή, άδολη και δυνατή αγάπη προς την γη των πατέρων που οδηγεί σε θυσιαστικούς και νικηφόρους αγώνες στον πολεμικό καιρό και σε συλλογική ενέργεια για αυτάρκεια, πολιτισμό και ισχύ στον ειρηνικό καιρό, με τις εξουσίες, τούς θεσμούς και τις αποφάσεις στα χέρια τού ίδιου τού Έθνους. Η πίστη στο Θεό και στο Έθνος, η προσήλωση στα ιδανικά και τις αξίες τής Φυλής, η διαφύλαξη τής εθνικής μας ταυτότητας και η πληρότητα τής εθνικής μας αυτοτέλειας και ολοκληρώσεως είναι ο Εθνικισμός των Ελλήνων που στερεώνει δομικά και θεμελιακά το Ελληνικό Έθνος στην εξουσία.

 

Στα χρόνια τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας που ζούμε, τού πολιτεύματος που μάς φόρεσαν ενάντια στην φύση τής Ελληνικής Φυλής, εντελώς ξένο στον δημιουργικό χαρακτήρα τού Έλληνα, οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου φρόντισαν να ξεπουλήσουν τούς αγώνες των προγόνων μας. Φρόντισαν ακόμη να ξεριζώσουν τον Ελληνισμό, μετά από τις εθνικές τραγωδίες που πράξανε βάρβαροι και διχαστές, πλέον και από τις εστίες τού παραγωγικού μηχανισμού τής χώρας. Επιδότησαν, απαξίωσαν, χρεώσανε τον αγροτικό τομέα μα και την βιομηχανία και βιοτεχνία τής Πατρίδος μας και φορτώσανε τις πόλεις με πληθώρα λαού που περίμενε να χορτάσει την πείνα του και να δημιουργήσει νέα ζωή στα αστικά κέντρα, ερημώνοντας την ελληνική επαρχία.

 

Ακολούθως και παράλληλα με την διάλυση τής οικονομίας, ήρθε η ώρα τής εξαχρειώσεως τής παιδείας, τής υγείας, τής κοινωνικής συνοχής και των εθνικών μας θεμάτων. Η οικονομία έπαψε να είναι εθνική. Η ένταξη τής Ελλάδος στους κόλπους τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης είναι η παγίδα τής πολιτικής υποθήκευσης τής εθνικής μας κυριαρχίας, επομένως και απώλειας τής ουσιαστικής εθνικής μας ανεξαρτησίας. Ο μηχανισμός αυτός αντικατέστησε την υποτιθέμενη οικονομική συνεργασία με ένα ομοσπονδιακό υπερκράτος που προωθείται μέσα από την πολιτική ενοποίηση των κρατών – μελών του. Αυτός ήταν ο λόγος που τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας αποδέχτηκαν την αντικατάσταση τού εθνικού μας νομίσματος από ένα κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.

 

Δώσανε τη θέση τής δραχμής στο ευρώ και μ’ αυτόν τον τρόπο παρέδωσαν τις οικονομικές και πολιτικές αποφάσεις στους τοκογλύφους των Βρυξελλών. Διότι από την στιγμή που υφίσταται το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, οι πολιτικές αποφάσεις για όλα τα ευρωπαϊκά κράτη λαμβάνονται αναλογικά προς μια οριζόντια κατεύθυνση που ακολουθούν ισχυροί και αδύναμοι, πλούσιοι και φτωχοί λαοί, χωρίς διάκριση. Νομισματικοί ελιγμοί πλέον και υποτιμήσεις δεν υπάρχουν, τα εθνικά ταμεία αφαιμάσσονται επί ωφελεία των οικονομικών και πολιτικών καθοδηγητών τού νεοταξισμού και τα χρέη των εθνών φουσκώνουν. Τα δε σύνορα χαλαρώνουν και δέχονται εισβολές τόσο πολυεθνικών επιχειρήσεων όσο και λαθρεποίκων, ξένο κεφάλαιο και ξένα φτηνά εργατικά χέρια αντιστοίχως.

 

Οι νεοταξίτες, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι σιωνιστές, έχουν βαλθεί τώρα να διαλύσουν την Ελλάδα μας διότι είναι το Κάστρο τής Πίστης, τού Πολιτισμού, τής Ελευθερίας και τού αλύγιστου Εθνικού Φρονήματος. Φρόντισαν να αυξήσουν και να μονιμοποιήσουν την παρουσία λαθραίων ισλαμιστών που έχουν την πλήρη υποστήριξη τής Τουρκίας. Οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην υπογεννητικότητα λόγω οικονομικής ένδειας και πλέον εφαρμόζουν την προγραμματισμένη και άτιμη αντικατάσταση των Ελλήνων από τούς λαθροεισβολείς που λαμβάνουν εργασίες, βάζουν τα παιδιά τους στα ελληνικά σχολεία, έχουν δωρεάν υγεία και στέγη.

 

Ο δε λαός μας υπόκειται σε μια διαρκή υποβολή φόβου. Από την μια πλευρά μάς έχουν υποβάλλει στην δοκιμασία τής υποτιθέμενης πανδημίας μιας ιώσεως, τον λεγόμενο κορονοϊό, με τις μάσκες ακόμη και στα μικρά παιδιά ενάντια στη λογική και την ιατρική, όταν εμποδίζεται η ορθή αναπνευστική διαδικασία προκαλώντας λοιμώξεις στους υγιείς ανθρώπους. Και από την άλλη πλευρά έχουμε την έκρηξη μιας μεθοδευμένης ανταρσίας των λαθροεισβολέων που εγκληματούν κατά τής ζωής ακόμη και Ελλήνων, βεβηλώνουν εκκλησάκια, καταπατούν με την καθοδήγηση τού ψευτορωμέϊκου και των νεοταξικών μη κυβερνητικών οργανισμών εκτάσεις Ελλήνων και ενσωματώνονται από ένα καθεστώς που δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει μια Ελλάδα με τούς Έλληνες μειονότητα υπό αφανισμό. Κι όλα αυτά όταν οι Τούρκοι καραδοκούν να αρπάξουν το μισό Αιγαίο και τη Θράκη.

 

Ήρθε η ώρα λοιπόν να σταματήσει η λεηλασία και η εκ των έσω πτώση τού ελληνικού κράτους. Ήρθε η ώρα να γίνει άρχοντας τού κράτους το Ελληνικό Έθνος. Να γίνει η πλήρης ελληνοποίηση τής κοινωνικής και τής πολιτικής ζωής τής Πατρίδος μας. Δεν θέλουμε παγκοσμιοποιημένες συμμαχίες. Τις απορρίπτουμε και επιθυμούμε την έξοδο από αυτές. Πατρίδα μας δεν είναι η λεγόμενη ευρωπαϊκή ένωση. Πατρίδα μας μία και μόνη είναι η Ελλάς. Οι πολιτικές, οι οικονομικές και οι εθνικές αποφάσεις λαμβάνονται μονάχα από τούς Έλληνες στο αίμα και τη συνείδηση.  Εθνικό μας νόμισμα είναι η δραχμή μας που θέλουμε να επαναφέρουμε. Η δύναμη τής ελληνικής οικονομίας είναι η αγροτική, η βιομηχανική, η βιοτεχνική και η εμπορική δραστηριότητα των Ελλήνων και η αξιοποίηση των ορυκτών και των υδρογονανθράκων, των γεωφυσικών μας πηγών πλούτου. Η δε εκκίνηση τής παραγωγικής οικονομίας θα δώσει ζωή σε κάθε πόλη, νησί και χωριό.

 

Το χρέος που μάς φόρτωσαν οι τοκογλύφοι και οι πολιτικοί και οικονομικοί τους συνεργάτες ως δήθεν εθνικό θα αποδοθεί στους ενόχους και όχι στον ελληνικό λαό. Οι δομές τής υγείας, τής παιδείας και τής οικονομίας θα υπηρετήσουν τον ελληνικό λαό. Κάθε ελληνική περιφέρεια θα έχει το νοσοκομείο, το σχολείο, την αστυνομική της ασφάλεια. Οι τράπεζες ανήκουν στο εθνικό κράτος και φυλάττουν το ελληνικό χρήμα, δίχως να ασκούν πολιτικές αποφάσεις. Τα δάνεια που φορτώθηκαν με τούς παράνομους τόκους σε βάρος τής παραγωγικής, τής εργατικής και τής μικρομεσαίας τάξης θα διαγραφούν. Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας αληθινά εθνικής και πλεονασματικής οικονομίας. Αυτό επιτυγχάνεται με το υψηλότερο καθήκον τού Έθνους που αποτελεί η διαιώνιση τής Ζωντανής Ελληνικής Φυλής με την πολιτική ενίσχυσης των οικογενειών για την αύξηση των ελληνικών γεννήσεων. Περισσότερα ελληνικά χέρια, περισσότερες ελληνικές θέσεις εργασίας, περισσότερο εθνικό προϊόν και επομένως περισσότερο εθνικό εισόδημα. Οι δε ελληνικές επιχειρήσεις θα στηριχθούν από το λαϊκό και εθνικιστικό μας κράτος όταν απασχολούν αποκλειστικά ελληνικό εργατικό δυναμικό.

 

Η είσοδος των λαθροεισβολέων θα γίνει κακούργημα και η υποστήριξή της από ιδιώτες και οργανώσεις θα ποινικοποιηθεί ως πράξη εσχάτης προδοσίας. Ο Νόμος τού Έθνους και το διεθνές δίκαιο προσδιορίζουν τον προσωρινό χαρακτήρα τού μετανάστη και τού πρόσφυγα όταν υπάρχουν προσκλήσεις των χωρών υποδοχής, διμερείς συμφωνίες και θέμα διασφάλισης ζωής των προσφύγων στις χώρες προέλευσης. Στην περίπτωση των παρανόμως εισερχομένων ξένων στην Ελλάδα δεν υφίσταται κάποια από αυτές τις προϋποθέσεις. Τουναντίον, έχουμε εκπεφρασμένη στήριξη των ισλαμιστών λαθρεποίκων προς την Τουρκία και εγγυητική προστασία τής Τουρκίας σε αυτούς. Τα εθνικά μας σύνορα φυλάσσονται από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Ορθόδοξη Πίστη, το ελληνικό αίμα, την ελληνική φυλή, την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: