ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΥΠΑΡΞΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΙΔΕΑΛΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ

ΑΘΗΝΑ 8-9-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο Ελληνισμός μας βρίσκεται μπροστά στην πλέον κρίσιμη καμπή τής ιστορίας του. Είμαστε αντιμέτωποι με την επέλαση τής παγκοσμιοποίησης και τον τουρκικό επεκτατισμό ταυτόχρονα. Η μεν παγκοσμιοποίηση έχει πολιτικούς εκφραστές στο ψευτορωμέϊκο προτεκτοράτο ολόκληρο τον κομματισμό τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας. Ο δε τουρκικός επεκτατισμός εξυπηρετεί τον εκβιαστικό γεωπολιτικό βραχίονα των νεοταξιτών, με τις στρατιωτικές δυνάμεις τού εχθρού να έχουν απλωθεί στο Αιγαίο και τα κυπριακά ύδατα, στα σύνορα τού Έβρου, ακόμη και στις στρατιωτικές βάσεις που έχει θέσει η Άγκυρα στην κατεχόμενη από το αλβανικό ψευδοκράτος Βόρειο Ήπειρό μας.

 

Ενδιάμεσα στον νεοταξικό και τον τουρκικό παράγοντα, έχουμε στα σωθικά τής Πατρίδος μας, στα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα, τον δούρειο ίππο των λαθροεισβολέων που η ίδια η Τουρκία μάς στέλνει και οι ψευτοσύμμαχοι, οι ψευτορωμιοί πολιτικοί και διάφοροι οργανισμοί χρηματοδοτούν και στηρίζουν. Έχουν τοποθετηθεί σε διάφορες δομές φιλοξενίας με πλήρη μηχανισμό ενσωμάτωσης των ιδίων και των παιδιών τους στην ελληνική κοινωνία και τα σχολεία. Τώρα πλέον με την εργαλειοποίηση τής στημένης πανδημίας τού κορονοϊού που σκοπίμως αφήνουν άνευ αντιμετωπίσεως οι νεοταξίτες και την έλευση τής φτωχοποίησης παντού, οι λαθροεισβολείς εντείνουν τις πιέσεις προς την ελληνική κοινωνία, ασχημονούν, επιδιώκουν ανοικτά την κυριαρχία τους επί τού λαού μας και έχουν την ανοικτή υποστήριξη των Τούρκων.

 

Είναι πλέον ανάγκη να κάμει η Φυλή μας τον απολογισμό μα και την αναζήτηση τής πραγματικής της φύσεως, υλικής και πνευματικής. Να δούμε ποιοι πραγματικά είμαστε, τι εκφράζουμε, τι πιστεύουμε και ποια είναι η δική μας στάση ζωής, η βιοθεωρία και η κοσμοθεωρία που μάς εκφράζουν. Άμεσα και να δράσουμε τάχιστα. Οφείλουμε άμεσα να φέρουμε στην επιφάνεια τον Έλληνα που έχουμε αμελήσει και χάσει στο δρόμο μιας εθελοδουλίας που μάς επιβάλανε και δεν μάς ανήκει. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αναδυθεί στην επιφάνεια ο υπαρξιακός και ιδεαλιστής Έλλην που οφείλει να δώσει την υπέρτατη μάχη τής ζωής του. Να λάβουμε τα ηνία τής Πατρίδος μας στα ατόφια ελληνικά μας χέρια. Να βαστήξουμε ακέραιη και ανόθευτη την Ελληνική Φυλή. Να χτίσουμε πολιτισμό και να απλώσουμε λευτεριά ελληνική σε όλες τις εστίες μας, δήθεν λεύτερες και αλύτρωτες. Διότι αυτός είναι ο αληθινός ελληνικός πολιτισμός. Πνευματική μόρφωση και σπουδή των σοφών, έρευνα και εφαρμογή τεχνών και επιστημών, ανάπτυξη, εθνοφυλετική συνοχή, πίστη ακλόνητη στο Θεό, μάχη ενάντια στον εχθρό, συντριβή τού εχθρού, εξάπλωση τού Ελληνισμού.

 

Η πνευματική και η εθνοφυλετική μας συνοχή και καθαρότητα συνιστούν την θεμελιακή οντολογία και τον ιδεαλισμό τής ελληνικής σκέψεως και δημιουργίας. Αγαπούμε τον Θεό και τον ευχαριστούμε που μάς έκαμε Έλληνες. Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας δεν είναι λοιπόν μίσος όπως θέλουν οι εχθροί τής Πατρίδος μας και τής ιδεολογίας μας να πείσουν το λαό μας. Είναι η ομολογία τής αγάπης που εκφράζουμε στην θεία νομοτέλεια τής πίστης και τής εθνικής μας καταγωγής. Εάν όλοι οι λαοί εκφράσουν την ίδια προσήλωση  στο έθνος τους, τότε θα φροντίσουν την προκοπή των κρατών τους δίχως αρπακτικές υστεροβουλίες. Διότι αυτοί που πραγματικά μισούν το λαό είναι οι διεθνιστές, αυτοί που δεν πιστεύουν σε έθνος, φυλή, πίστη και σύνορα. Είναι αυτοί που πιστεύουν στην υποταγή τού λαού στο βρώμικο χρήμα των τοκογλύφων και προωθούν το φακέλωμα τού ανθρώπου με το φόβο, τις υποχρεωτικές νοσηλείες και τα αντίχριστα χαράγματα, οι λεγόμενοι δημοκράτες ή παγκοσμιοποιητές.

 

Ο αληθινός Έλλην αναμφισβήτητα γεννιέται και δεν γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη. Ως Έλληνες και Εθνικιστές πιστεύουμε και εκφράζουμε απόλυτα τον ελληνικό προσδιορισμό τού Ηρόδοτου. Ο Έλλην έχει αναμφισβήτητα ελληνικό αίμα, έχει ξεκάθαρα Έλληνες προγόνους και ελληνικό γενετικό κώδικα. Ανήκει στην λευκή φυλή ως αναφορά τής εξωτερικής του εμφάνισης. Πιστεύει στον Αληθινό Θεό και εκφράζει την Ορθή Δόξα, τον Αληθινό Λόγο που ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας μάς έδωσε με την Ορθοδοξία. Είναι ο ίδιος Θεός που πίστευε ανέκαθεν ο λαός μας. Ο Έλλην ομιλεί την ελληνική γλώσσα, την θεία, τραχιά και σοφή γλώσσα, την μόνη γλώσσα που εκφράζει με πληρότητα ολάκερη την πορεία τής Ελληνικής Φυλής στο διηνεκές τής ιστορίας μας. Και προορισμός κάθε ελληνικής γενιάς είναι να φτιάχνει δικό της, καθάριο και συγκαιρινό πολιτισμό, να φτιάχνει ελληνικό πολιτισμό που ικανοποιεί τις σύγχρονες ανάγκες και προωθεί τη διαιώνιση τής Φυλής μας με ίχνος σαφή και προσδιοριστικό τής σκέψης και τής ταυτότητάς μας.

 

Τα παιδιά μας είναι το αίμα τής καρδιάς μας, η ψυχή μας και ο ζωντανός Ελληνισμός που οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να σβήσουν από τον χάρτη. Κι επειδή συμβαίνει αυτό, εμείς θέλουμε να εξοβελίσουμε τούς νεοταξίτες σταυρωτήδες από εμπρός μας. Το αγαθό τής ανθρώπινης ζωής είναι υπέρτατο χρέος και καθήκον τής αυτόβουλης ελληνικής πολιτείας που επιδιώκει να αποκαταστήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η ιατρική επιστήμη και η φαρμακοβιομηχανία είναι τομείς που πρέπει να τελούν υπό την πλήρη εποπτεία και λειτουργία τού ελληνικού κράτους, όπως και όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι, πολύ δε περισσότερο οι τομείς τής υγείας.

 

Η ειρήνη είναι μέγα ποθούμενο τού Ελληνισμού μας. Μέγιστο ποθούμενο ωστόσο είναι η ελευθερία όλων των Ελλήνων. Όποιος θέλει ειρήνη, προετοιμάζεται για πόλεμο. Όταν το Έθνος απειληθεί από εχθρό που ζητάει να αρπάξει εθνική και εδαφική κυριαρχία έστω και σε ένα μέτρο ελληνικής γης, τότε το Ελληνικό Έθνος κηρύττει τον πόλεμο στον εχθρό. Δεν μάς νοιάζει το πλήθος τού εχθρού. Μάς νοιάζει μονάχα η ζωή των παιδιών μας και τού ελληνικού λαού, η εξασφάλιση τής εθνικής μας ακεραιότητας, η απόδοση τής δέουσας τιμής στους αγώνες των προγόνων μας και η κληροδότηση τής λεύτερης Πατρίδος μας στις νεώτερες γενιές Ελλήνων. Βασικό δόγμα ημών των Ελλήνων Εθνικιστών είναι πως ουδείς Έλλην νοείται ως σκλάβος. Λευτεριά όλων των Ελλήνων σε μια Ελλάδα που εκτείνεται από τα αδριατικά νερά έως τον Πόντο, έως την Ελληνίδα Ανατολή. Σύμμαχός μας ο Ενωμένος Ελληνισμός μας και όσοι λεύτεροι λαοί το επιθυμούν.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: