ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ

ΑΘΗΝΑ 29-9-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Στον καιρό τής επιθετικής παγκοσμιοποίησης που ζούμε, οι πολιτικοί πραιτοριανοί των τυράννων μεταχειρίζονται την προπαγάνδα τής ανασφάλειας και τής διασποράς τού φόβου στην κοινωνία. Σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο τού ελέγχου των μαζών και τής αστυνόμευσης τής σκέψεως, οι εξίσου τύραννοι κατοχικοί με το ψευτορωμέϊκο επιδιώκουν να ελέγξουν όχι μόνο τούς πεισιθάνατους ραγιάδες μα και τα πιο ενεργά μέλη τής εθνικής κοινότητας. Και τα πιο ενεργά μέλη τής εθνικής κοινότητας είναι οι πιστοί στο Θεό και την Πατρίδα, με πρώτους απ’ όλους τα αδάμαστα ελληνικά νιάτα.  

 

Οι τομείς τής υγείας και τής παιδείας επιστρατεύτηκαν λοιπόν απολύτως επιλεκτικά στην στρατηγική τής πολιτικής ορθότητας που θέλει τον ελληνικό λαό απασχολημένο στα δήθεν άλυτα υγειονομικά προβλήματα, προκειμένου να οδηγεί το ελληνικό έθνος αποπροσανατολισμένο στη φτώχεια, στον λαθροεποικισμό και την απώλεια ζωτικού εθνικού χώρου. Σκοπός των  ενδοτικών καθεστωτικών τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας είναι να συνηθίσουν τα παιδιά μας την ασφυκτική δήθεν προφύλαξη και την φίμωση τής ζωντάνιας τής ηλικίας τους με την χειραγώγηση τής μάσκας στο χώρο ανάδειξης τής κοινωνικοποίησης και τής γνώσης.

 

Ο πιο αποτελεσματικός μηχανισμός ελέγχου ενεργειών και συνειδήσεων είναι ο φόβος για την απώλεια τής ανθρώπινης ζωής. Οι δε ιοί είναι μια πραγματικότητα που κανείς δεν αμφισβητεί. Κανείς όμως επιπλέον δεν αμφισβητεί την δυνατότητα παραγωγής ενός ιού σε κάποιο εργαστήριο. Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ένας ιός, είτε τον πεις κορονοϊό είτε αλλιώς, μπορεί να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή, αν δεν συνοδεύεται από βαρύ υποκείμενο νόσημα που έχει εξασθενήσει το ανοσοποιητικό σύστημα, πράγμα που σημαίνει ότι ο θανατηφόρος παράγοντας είναι το υποκείμενο νόσημα. Η δε αναπνευστική οδός τού υγιούς ανθρώπου πρέπει να διεξάγεται ελεύθερα, δίχως μάσκα, ώστε η έξοδος των αποβαλλόμενων ουσιών όπως το διοξείδιο τού άνθρακα να γίνεται απρόσκοπτα, δίχως να επιστρέφουν αυτές στον οργανισμό, προκαλώντας λοιμώξεις. Απλά, λογικά και εκ των ιατρών γνωστά θέματα.

 

Οι ψευτορωμιοί λοιπόν θέσανε την υποχρεωτική χρήση τής μάσκας στα ελληνικά σχολεία κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, εκθέτοντας την πραγματική ασφάλεια μα και την ζωτικότητα και την ενέργεια των παιδιών μας σε κίνδυνο, όταν το κράτος ραγιάς είναι ανύπαρκτο στην αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων τής παιδείας. Και τα πραγματικά προβλήματα τής παιδείας είναι οι κτηριακές υποδομές των σχολείων για την άνετη και απρόσκοπτη παρακολούθηση των μαθημάτων σε αίθουσες και όχι κλουβιά. Είναι η παροχή αληθούς, χρήσιμης και βαθύτατα ελληνικής γνώσης που διδάσκει την αληθινή ταυτότητα τού Ελληνικού Έθνους και αναδεικνύει τα χαρίσματα των παιδιών μας. Είναι η ύπαρξη καθαριότητας και χώρων υγιεινής. Είναι η πληρότητα των σχολικών βιβλίων. Είναι η κάλυψη των σχολικών ωρών με το απαραίτητο διδακτικό προσωπικό.

 

Τα ελληνικά νιάτα γνωρίζουν την πραγματικότητα που βιώνουν και θέλουν να την βελτιώσουν, όπως έχουν κάθε δικαίωμα και χρέος ως προς την ελεύθερη προσωπικότητα και τη ζωντάνια που διαθέτουν. Όμως το κράτος τής υποτέλειας που καμώνεται ότι είναι ελληνικό αποφάσισε μαζί με τούς θεσμικούς του βαστάζους να ενισχύσει το φόβο στις νεανικές καρδιές. Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τού συστήματος άρχισαν να λένε ότι η κυβέρνηση προβληματίζεται με την μη τήρηση των κοινωνικών αποστασιοποιήσεων και των λοιπών «υγειονομικών μέτρων». Και κάποια άλλα παπαγαλάκια άρχισαν να λένε ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες πράξεις, ενέχουν τον κίνδυνο καταγραφής απουσιών των μαθητών, υπάρχουν ευθύνες που προκύπτουν από αυτές, μπορούν εύκολα να καταλυθούν και πως είναι προτιμότερος ο «διάλογος», αυτός που οι προσκυνημένοι δεν κάνουν ποτέ με τον ελληνικό λαό, από τα λουκέτα. Διότι ο μόνος διάλογος που κάνουν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί είναι με τούς νεοταξίτες σιωνιστές προκειμένου να διευκολυνθούν στην κατάληψη τής Ελλάδος από τούς λαθρομετανάστες και με τούς Τούρκους και κάθε εχθρό τής Ελλάδος για να μοιράσουν ονόματα, ιστορία, γη και θάλασσα ελληνική στους μισέλληνες βαρβάρους.

 

Η πολιτική ορθότητα των αρνητών τής Ελληνικής Φυλής και των κατήγορων των παιδιών μας είναι ανεπιθύμητη, απορριπτέα και κατεδαφιστέα. Τα προβλήματα δεν λύνονται όταν κρυβόμαστε από αυτά, παραπλανούμε την κοινωνία και μιλάμε για δήθεν λύσεις. Αυτή είναι η σκόπιμη ενέργεια τού προτεκτοράτου που καταλήγει στα αντίχριστα εμβόλια ενός διαρκώς μεταλλασσόμενου ιού που δημιουργούν και δεν λύνουν το πρόβλημα. Το πρόβλημα όταν υπάρχει, το λύνεις με το σωστό φάρμακο. Όταν το πρόβλημα λέγεται φαρμακερή υποταγή, τότε ο εξουσιαστής και οι θεσμικοί του ακόλουθοι λέγονται θεραπαινίδες τής παγκοσμιοποίησης. Δεν υπάρχει άλυτο πρόβλημα. Ζητούμενο για εμάς τούς Εθνικιστές είναι η εφαρμογή τής εθνικής ορθότητας. Εκείνος που πιστεύει στο λαό του, εμπιστεύεται την νεολαία του, χτίζει την κοινωνία μέσα σε καθεστώς ελευθερίας και φροντίζει την δημιουργικότητα, την υγεία και τη διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής.

 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα πιστεύει και εμπιστεύεται την ελληνική νεολαία. Για εμάς τούς Εθνικιστές τα παιδιά μας είναι ο ανθός τής Ελληνικής Φυλής. Η υγεία τους και η ανάδειξη των χαρισμάτων τους είναι ταυτόχρονα το αίμα τής καρδιάς μας και η αέναη οδός τού αιώνιου και ζωντανού Ελληνισμού μας, η ακαταπαύστως ζώσα Φυλή μας. Η κοινωνικοποίηση και η ελευθερία των παιδιών μας, η δημιουργική και απρόσκοπτη μάθηση, η αποδοτική και ασφαλής εκπαιδευτική διαδικασία μέσα σε μια εξίσου ασφαλή και απόλυτα ελληνική κοινωνία, μακριά από φοβίες είναι δικαιώματα που τα ελληνόπουλα καλώς πράττουν και διεκδικούν. Κι εμείς οι Εθνικιστές που επιθυμούμε την ανάδειξη μιας ολόχρυσης αυγής τού Ελληνισμού είμαστε στο πλευρό των παιδιών μας, στηρίζοντας το δικαίωμα στην αληθινή ζωή.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: