ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 14-8-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ορυμαγδός στημένων φόβων και έντονων διαπραγματεύσεων έχει επιπέσει στην κοινωνία και τον γεωπολιτικό ορίζοντα τής Πατρίδος μας. Αυξήθηκαν τα κρούσματα τού κορονοϊού από την μια πλευρά. Οι Τούρκοι από την άλλη πιέζουν και έχουν καταλάβει ολόκληρο το ανατολικό Αιγαίο, με το πολεμικό ναυτικό μας να κάμει το χρέος του αμυνόμενο μεν, δίχως όμως αποτρεπτικές εντολές από την μεγαλόσχημη πολιτική και τα επιτελικά γαλόνια. Είναι σαφές ότι η υποτακτική διαπραγματευτική οδός έχει ξεκινήσει με την προσυνεννοημένη συμφωνία τού ψευτορωμέϊκου.

 

Τουρκικά πολεμικά ελικόπτερα κυνηγούν ελληνικά μεταφορικά ελικόπτερα πάνω από το Καστελόριζο. Η ελληνική ακτοφυλακή κυνηγά τουρκικά πλοιάρια με λαθροεισβολείς. Οι φρεγάτες μας τίθενται σε αντιπαράθεση με τουρκικές. Και την ίδια στιγμή οι γερμανοί πλαγιάζουν πολιτικά με τούς Τούρκους και οι αμερικανοί μάς λένε για διάλογο στον οποίο θα μάς υποστηρίξουν. Κανείς δεν πρόκειται να στηρίξει την Ελλάδα, αν πρώτη η Ελλάς δεν αποφασίσει να τσακίσει τον Τούρκο εισβολέα. Ο σύμμαχος σέβεται τον ισχυρό και θεληματικό και όχι τον αδύναμο και προσκυνημένο.

 

Ο νεοταξισμός και η Τουρκία είναι δηλωμένοι μισέλληνες και κυνηγοί γεωπολιτικής ισχύος μέσα στο σπιτικό το δικό μας. Διότι το Ανατολικό Αιγαίο είναι η ζώνη εθνικής ασφαλείας τής Πατρίδος μας και η οδός επικοινωνίας με τον εξ ανατολών Ελληνισμό μας σε Κύπρο και Ιωνία. Είναι ακόμη το κάστρο καταστολής πάσης εισβολής, είτε στρατιωτικής είτε λαθροεποικιστικής. Με τούς εχθρούς δεν συνομιλούμε. Τούς αποτάσσουμε και τούς καταστέλλουμε. Και η απάντηση στην Τουρκία είναι σαφής. Δεν αναγνωρίζουμε ούτε αυτήν ούτε τα ανύπαρκτα δικαιώματά της σε στεριά, θάλασσα και αέρα.

 

Το κράτος που θα δώσει ελληνικές απαντήσεις και απαιτήσεις δεν μπορεί να είναι πολιτικά ορθό προτεκτοράτο. Το αληθινά ελληνικό κράτος πρέπει να είναι εθνικά αποφασισμένη δύναμη. Να μιλάει την γλώσσα τής αλήθειας στον ελληνικό λαό και να τού δίδει αίσθημα ετοιμότητας, βεβαιότητας και τόλμης για τις ικανότητες τού Έθνους μας. Είναι η εργασία που αφορά το νέο Εθνικό Κράτος που θα φέρει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η νέα Ελλάς που θα χαράσσει συμμαχίες μακριά από τα νεοταξικά διεθνή όργανα. Η Ελλάς που θα επιβάλλει τα δίκαια και τα συμφέροντά της με πειθώ και πυγμή. Με στρατηγικό σχέδιο, με διπλωματική επήρεια, με στρατιωτικό ατσάλι όποτε το απαιτήσουν οι καιροί.

 

Και οι καιροί οι απαιτητικοί φτάσανε. Οι δειλοί και οι προσκυνημένοι περιττεύουν και θα εξοβελιστούν από την Γη των Γενναίων. Αυτοί που απομονώνουν τούς Έλληνες και υπονομεύουν την υγεία τους με αποκλεισμούς κοινωνικούς και εργασιακούς, αυτοί που θέλουν τα ενσώματα αντίχριστα εμβόλια και χαράγματα είναι οι ίδιοι που γεμίζουν λαθροεισβολείς την χώρα, όταν οι εντολείς τους την θέλουν μικρότερη. Αυτοί που μάς θέλουν πτωχευμένους και συρρικνωμένους θα τελειώσουν μέσα σε μια σταυροφορία νίκης τής μιας και ενιαίας ορθόδοξης και εθνικιστικής παράταξης με τον λαό μας.

 

Μέρκελ και Ερντογάν κάνανε κουβέντες για ένα παζάρι γύρω από ένα τραπέζι υποτέλειας, με την Ελλάδα σκυμμένη στα λόγια τού Τούρκου. Ελάτε να τα βρούμε, μάς λένε οι Τούρκοι με θράσος, γιατί αλλιώς θα επιβληθούμε. Δένδιας και Πομπέο μιλάνε για το ίδιο τραπέζι με διαφορετικό αφεντικό. Η δικιά μας Ελλάς είναι το αφεντικό και εκφράζει ολάκερο τον Ελληνισμό, τον Μητροπολιτικό, τον Ομογενειακό και τον προσωρινά αλύτρωτο. Η γη μας και οι θάλασσές μας είναι τροφός μας, ζωτικός πλούτος, ανάπτυξη και οπλοστάσιο συνάμα.

 

Η δικιά μας Ελλάς είναι το πιο ακριβό και πολύτιμο κληροδότημα που οφείλουμε στα παιδιά μας. Είναι ακόμη η κλήση τής ιστορίας για την συνέχιση και τη δικαίωση τού αγώνα των Ηρώων μας. Διότι ο Τάσος Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού που πέσανε στο βωμό τής λευτεριάς τής Κύπρου μας τον Αύγουστο τού 1996, ο Αριστοτέλης Γκούμας που έπεσε στον βωμό υπέρ τής ελληνικής λαλιάς και λευτεριάς στην Βόρειο Ήπειρο τον Αύγουστο τού 2010, ο σμηναγός Ηλιάκης που έπεσε στο βωμό τού ιερού καθήκοντος πάνω από την Κάρπαθο και ολάκερες οι γενιές των Ηρώων μας ζητούν Μεγάλη και Υπερήφανη Ελλάδα, αναστημένη και όχι σκλαβωμένη.

 

Η δικιά μας Ελλάς δεν σκορπά τον πλούτο της, δεν φτωχαίνει το λαό της, δεν γεμίζει τα ξένα αρπακτικά ταμεία, δεν παραδίδεται στην παγκοσμιοποίηση τού σατανά. Η δική μας Ελλάς αναπτύσσει την εθνοφυλετική αλληλεγγύη των παιδιών της, δίδει τροφή και στέγη στους αδύναμους Έλληνες, αξιοποιεί τον γεωφυσικό της πλούτο, χρηματοδοτεί την ελληνική εργασία εξαφανίζοντας την ανεργία. Η δικιά μας Ελλάς στηρίζει την Ορθοδοξία και την διάδοση του Αληθινού Λόγου τού Θεού στον απανταχού τής γης Ελληνισμό και την πλάση ολάκερη. Η δικιά μας Ελλάς αφυπνίζεται και αφυπνίζει, λυτρώνεται και λυτρώνει, σκέπει τον κόσμο με την Ευλογία τού Αρχηγού και Πατρός Θεού μας και τής Μάνας μας Παναγιάς. Είναι Ελλάς Ορθόδοξη, Λαϊκή και Εθνικιστική. Αγία και Μεγάλη Ελλάς, η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: