ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΣΤΙ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ 7-8-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Μεταρρύθμιση είναι η ανανέωση στους θεσμούς τής πολιτείας μέσα από την δημιουργία σύγχρονων λειτουργικών κανόνων και τρόπων έκφρασης. Αυτή η ανανεωτική διαδικασία αφορά ένα απολύτως ελεύθερο και κυρίαρχο κράτος. Όταν όμως η πολιτεία διοικείται από ένα καθεστώς διεφθαρμένο και ξενοκίνητο, όταν η καθεστηκυία τάξη απειλεί με αφανισμό το Έθνος, τότε έχουμε τον ορισμό τού βλαπτικού προτεκτοράτου. Και στην περίπτωση αυτή που ζούμε στις μέρες μας, μεταρρύθμιση εστί η επανελλήνιση, η αποκατάσταση τής εθνικής μας κυριαρχίας και η πνοή ζωής πλέρια ελληνικής.

 

Οι νεοταξίτες πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας μάς μιλούν για μεταρρυθμίσεις και εννοούν την υποταγή τής Ελλάδος στην παγκοσμιοποίηση σε όλους τούς τομείς τής πολιτικής ζωής τού τόπου. Η θέση τού Εθνικιστικού μας Κινήματος είναι ότι εμείς ενδιαφερόμαστε για το χτίσιμο μιας θεληματικής και ισχυρής, ολότελα εθνικής και κοινωνικής ζωής τής Ελλάδος μας. Πέρα και πάνω από πάσα έννοια πολιτικής, εμείς είμαστε Εργάτες και Μαχητές τού Ελληνισμού. Εντολέας μας είναι το Προγονικό Αίμα και οδηγός μας η δίψα να γράψουμε την πιο λαμπρή σελίδα τής ιστορίας τού Έθνους με τα δικά μας χέρια.  Πόθος μας είναι η ολοκληρωτική ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς ανήκει.

 

Πρώτο λοιπόν βήμα είναι η εξάλειψη τού ψευτορωμέϊκου και των ξένων εξαρτήσεων. Το Ελληνικό Έθνος και η Ελληνική Φυλή στελεχώνουν και προσδιορίζουν τον οδικό χάρτη τού ελληνικού κράτους. Αυτό σημαίνει ότι το Εθνικιστικό Κράτος των Ελλήνων που κομίζουμε είναι Κράτος Εθνικό και Φυλετικό, γνήσια και βαθιά ελληνικό. Είναι ελληνικό στο αίμα, στη φυλή, στη γλώσσα, στην πίστη, στον πολιτισμό. Είναι η αναζωογόνηση των ριζών μας που προσδιόρισε ο Ηρόδοτος και με τις οποίες μάς προίκισε ο ζωοδότης Θεός.

 

Την κοινωνία λοιπόν την ελληνική την συνθέτουν αποκλειστικά ως πολίτες οι Έλληνες στο Γένος και την Καταγωγή. Την ελληνική κοινωνία την συνθέτουν οι Πιστοί στο Θεό και την Πατρίδα. Τα πρώτα και βασικά κύτταρα τής ελληνικής ζωής είναι η Πίστη, η Οικογένεια και η Παιδεία. Κοινή συνισταμένη των βασικών μας κυττάρων είναι το Εθνικό μας Φρόνημα, δηλαδή η τήρηση των αξιών μας και τής εθνικής μας ταυτότητας. Αρχηγός τού Ελληνικού Έθνους είναι ο Θεός και Πίστη μας η Ορθοδοξία. Προορισμός τού Έλληνα είναι η διαιώνιση τής Φυλής μας μέσα από τον δεσμό τής οικογένειας τού Έλληνα και τής Ελληνίδας, τής αγάπης και τής Τιμής στους γεννήτορες τού γενεαλογικού μας δέντρου. Η δε παιδεία διδάσκει αυτογνωσία και δημιουργικά χαρίσματα, ιστορία, πολιτισμό και Ελλάδα. Είναι Εθνική Παιδεία κατά πάντα και δια πάντα.

 

Η εργασία, η οικονομία, οι επιστήμες, οι τέχνες υπηρετούν και προβάλλουν τον Ελληνισμό. Οι εργαζόμενοι έχουν σαφέστατα Πατρίδα που την λένε Ελλάδα και δεν αποτελούν τμήμα τού διεθνιστικού περιθωρίου. Είναι ο κορμός τής Ελληνικής Φυλής που φτιάχνει εθνικό προϊόν και εθνικό εισόδημα. Είναι οι Άριστοι τού Έθνους. Εργάτες και διανοητές αποτελούν μια και μόνη τάξη, την Τάξη τού Ελληνικού Έθνους, καταργώντας στην πράξη πλαστούς διαχωρισμούς. Οι πόροι και οι φόροι τής οικονομίας, ο γεωφυσικός μας πλούτος, η παραγωγική μηχανή, τα μέσα συναλλαγής και η αποταμίευση των εθνικών εσόδων χρηματοδοτούν την ελληνική οικογένεια, την γέννηση ελληνόπουλων, την αυτάρκεια ελληνικών αγαθών, την εκπαίδευση, την υγεία, την ισχύ τού ελληνικού στρατεύματος.

 

Η ελληνική διπλωματία και η ελληνική γεωπολιτική συνδέονται με γνώμονα το εθνικό δίκαιο και το εθνικό συμφέρον τού Ελληνισμού. Διεθνείς συνθήκες και συμμαχίες προδιαγράφονται από τον βαθμό εξυπηρέτησης τής εθνικής μας φυσιογνωμίας και των στρατηγικών μας στόχων. Τηρούμε λοιπόν την εθνική μας αυτοτέλεια, ασκούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε στεριά, θάλασσα και αέρα, δραστηριοποιούμε την Ελληνική Ομογένεια από κοινού με τον Μητροπολιτικό Ελληνισμό, αναπτύσσουμε οικονομικές και αμυντικές συνεργασίες. Παράλληλα ενισχύουμε τον κοινοτικό τρόπο ζωής τής Φυλής μας και θέτουμε σε βαθμό προτεραιότητας την λευτεριά πάσης προσωρινά αλύτρωτης Ελληνικής Πατρίδος. Ουδείς Έλλην σκλάβος. Αγία, Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς.

 

Στο μεταναστευτικό ζήτημα η θέση τού Εθνικιστικού μας Κινήματος είναι εξίσου σαφής. Το εθνικό δίκαιο, το διεθνές δίκαιο και η λογική λένε ξεκάθαρα ότι μετανάστης είναι αυτός που ζητάει εργασία και λαμβάνει την άδεια μετάβασης από το κράτος που έχει ανάγκη την εργασία αυτή. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η μηδενική ανεργία στον ελληνικό εργαζόμενο κόσμο από την τυχούσα εισαγόμενη εργασία. Επιπλέον, πρόσφυγας είναι ο ξένος που επιδιώκει την ασφάλεια τής ζωής του εφόσον αυτή βρίσκεται σε κίνδυνο στη χώρα του. Η παρουσία ξένων πληθυσμών δεν μπορεί να υπερβαίνει μονοψήφιο ποσοστό επί τού εθνικού πληθυσμού και είναι σε πάσα περίπτωση απολύτως προσωρινή. Διότι η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά και μόνον στους Έλληνες.

 

Εργάτης, πνευματικός, αγρότης, νεολαίος και στρατιώτης αποτελούν εξ ορισμού την έννοια τής Εθνικιστικής Ελλάδος μας. Αυτοί αποτελούν την φυσική αριστοκρατία τής Ελληνικής Φυλής. Τα ελληνικά χέρια και το ελληνικό μυαλό. Διεθνείς συνθήκες εκβιασμού και ξένες απειλές πατάσσονται. Εγκλεισμοί τής θρησκευτικής, οικονομικής και κοινωνικής μας ζωής και έκθεση τής ανθρώπινης ζωής στον κίνδυνο και τον έλεγχο τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης δεν νοούνται στη Γη Αγίων, Μαρτύρων και Ηρώων. Όταν υπάρχει μια ασθένεια, την αντιμετωπίζεις χωρίς να κρύβεσαι από το πρόβλημα. Όταν ο Τούρκος σού ζητάει γη, απαλλοτριώνεις τον εισβολέα και γίνεσαι μεγάλη γεωπολιτική δύναμη ως υποχρεούσαι και οφείλεις Έλληνα. Κι όταν ο σιωνισμός θέλει παγκόσμια διακυβέρνηση τού αντίχριστου, ο ένθεος Ελληνισμός σκέπει ολάκερη την πλάση με βασιλιά του το Θεό, εξαπλώνοντας την Ορθόδοξη Αλήθεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: