ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 16-10-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι στυγνοί και απάνθρωποι δυνάστες τής παγκοσμιοποίησης εκβιάζουν τούς λαούς προκειμένου να σκύψουν το κεφάλι και να αποδεχθούν την τυραννική παγκόσμια διακυβέρνηση ως δήθεν λύση στα βολικά προβλήματα που οι ίδιοι οι νεοταξίτες προκαλούν με την συνεργασία των δημοκρατικών πολιτικών φορέων. Ο δε Εθνικισμός ως ο κατεξοχήν εκφραστής τής πίστης, τού πατριωτισμού και τού ανθρωπισμού διώκεται και φιμώνεται από το κατοχικό καθεστώς. Όμως ο εθνικιστικός αγών μας συνεχίζεται με ήθος, συνέπεια και αποφασιστικότητα, όταν οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου περνούν στην πιο σκληρή φάση επιβολής τής τυραννίας τους.

 

Τα μεγάλα επικοινωνιακά μέσα τού διεθνούς σιωνιστικού νεοταξισμού μεταφέρουν απροκάλυπτα στο κοινό τους τα δυσάρεστα νέα. Μάθαμε προσφάτως ότι το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CNN μετέδωσε ότι μετά την οικονομική και την υγειονομική κρίση ακολουθεί η ενεργειακή και ακόμη περισσότερο η επισιτιστική κρίση. Έτσι λοιπόν ήδη έχουν επιβληθεί στην αγορά υψηλές τιμές και ελλείψεις σημαντικών και βασικών αγαθών. Τα καύσιμα κίνησης τιμολογούνται σταθερά σε υψηλό επίπεδο. Η ίδια ακρίβεια επιβαρύνει την διατροφή και το τραπέζι τού νοικοκυριού. Επιπλέον οι ελλείψεις των αγαθών και η μείωση των μεταφορών που οφείλονται στην ανέχεια, στα δήθεν υγειονομικά μέτρα τού κορονοϊού και τις φυσικές καταστροφές εκτραχύνουν τη δύσκολη κατάσταση.

 

Οι μεγάλοι ιθύνοντες νόες τού παγκόσμιου σιωνιστή εντολοδότη έχουν ξεφύγει στο μεταξύ από την κοινή λογική και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δείχνουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον ανθρωπισμό. Κι έτσι τούς παρακολουθούμε να δηλώνουν με θράσος ότι είναι καλή και ωφέλιμη τάχα μου η μείωση τού πληθυσμού! Θεωρούν επιθυμητές τις αποτυχημένες κυήσεις και αδιαφορούν πλήρως για τούς υπερήλικες πληθυσμούς που τούς θεωρούν βάρος. Μάς λένε επίσης με απύθμενο πάντα θράσος αυτοί οι μισάνθρωποι ότι με την μείωση τού πληθυσμού θα μειωθεί η διαρροή διοξειδίου τού άνθρακα στο περιβάλλον και η ανεξέλεγκτη κατασκευή σπιτιών.

 

Μάς μιλούν οι μέντορες και καθοδηγητές τού νεοταξισμού για το μεγάλο πρόβλημα που συνιστά η κλιματική αλλαγή, ζήτημα που αναπτύσσουν έντονα οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας στο λαό, διακηρύσσοντας ότι υπάρχει έντονη η ανάγκη νέου είδους τροφών και μορφών ενέργειας τάχα μου πιο ήπιων και σαφώς μεταλλαγμένων. Όλοι οι λάτρεις τής παγκοσμιοποίησης, τής μιας αντίχριστης και αντεθνικής παγκόσμιας διακυβέρνησης, παραλείπουν να μάς πουν ότι οι υπεύθυνοι διαμορφωτές αυτής τής σκόπιμης και τεχνητής κλιματικής αλλαγής είναι οι ίδιοι που έχουν επιβάλλει παρεμβάσεις σαν αυτές των αεροψεκασμών που όλως τυχαία τάχα μου συνοδεύονται από την μεταβολή των περιβαλλοντικών και καιρικών συνθηκών.

 

Στην τελευταία βροχόπτωση στην Πατρίδα μας βιώσαμε απίστευτες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Αναγκαστήκαμε να διαβούμε τα πεζοδρόμια όπως ακριβώς θα συνέβαινε αν βαδίζαμε μέσα σε μικρές λίμνες. Λεωφορεία πλημμύρισαν και μπαλκόνια κατέρρευσαν. Συνάνθρωποί μας χρησιμοποίησαν μικρά σκαφάκια. Και βέβαια πρέπει να πούμε ότι αυτές οι βίαιες και ύποπτες όσο και σκοπούμενες περιβαλλοντικές εκτροπές όπως οι πυρκαγιές πιο πριν και οι πλημμύρες που ακολουθούν τώρα καταστρέφουν καλλιέργειες και ανατρέπουν την τροφική αλυσίδα, επεκτείνοντας τον βιολογικό πόλεμο που ξεκίνησαν οι σταυρωτήδες νεοταξίτες με τον κατασκευασμένο κορονοϊό κατά των δήθεν ελεύθερων λαών και φυσικά κατά και τού δικού μας ελληνικού λαού τον οποίο φοβούνται και θέλουν απόλυτα υποταγμένο.

 

Μέσα σε όλες αυτές τις σκόπιμες ασχήμιες έχουμε και την Τουρκία που προκαλεί έντονα προκειμένου να επαυξήσει τον γεωπολιτικό της ρόλο και να αρπάξει περισσότερα εδαφικά και κυριαρχικά δικαιώματα τής Ιερής Ελλάδος μας από τούς γραικύλους πολιτικούς συνομιλητές της. Η Τουρκία τέντωσε το σχοινί και κήρυξε ως αιτία πολέμου την στρατιωτικοποίηση των νησιών τού ανατολικού Αιγαίου, τον εξοπλισμό των νησιών μας και το νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα τής Πατρίδος μας. Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι βάσει τής Συνθήκης τής Λοζάνης η Ελλάς χάνει την κυριαρχία στα νησιά μας, κηρύττοντας ευθέως την υποτιθέμενη τουρκική κυριότητα επί ελληνικού εδάφους και θαλάσσης! Η Τουρκία ως το αγαπημένο παιδί τού παγκοσμιοποιητή σατανά τίθεται στην υπηρεσία του προκειμένου να μην υπάρξει αντίδραση ενός εθνικού συμμαχικού άξονα, όταν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί συνεργούν στις τουρκικές αιτιάσεις. Ήδη ο υπουργός εξωτερικών τού ψευτορωμέϊκου Δένδιας μιλάει για την απόσυρση των βαρέων ελληνικών όπλων από τα νησιά μας και το ΕΛΙΑΜΕΠ ζητάει έναν δήθεν λογικό συμβιβασμό.

 

Ο αντίχριστος, άπατρις και απάνθρωπος νεοταξισμός εκβιάζει την κοινωνία των εθνών με τρόπο απροσχημάτιστο. Κανείς δεν δικαιούται να πει πλέον ότι δεν γνωρίζει τις προθέσεις του. Αλλά κι εκείνος που επιθυμεί την καθυπόταξη των εθνών δεν έχει κανένα δικαίωμα απαίτησης των ανόμων του προθέσεων. Ο ανθρωπισμός αφορά εκείνον που σέβεται την πίστη και την ελευθερία τού Έθνους. Ο Λαϊκός Εθνικισμός εκφράζει σαφέστατα τον αξιοπρεπή λαό που θέλει να ζήσει ως εθνική κοινότητα κυρίαρχη, εθνικά και φυλετικά αδέσμευτη, στηριγμένη στις πατρογονικές αξίες και τα ιδανικά του. Η Ελλάς ως εστία γεννήσεως τής Ορθοδοξίας, τού Πολιτισμού και τής Ελευθερίας, ως γενέτειρα τού Εθνικισμού και Φρουρός τής Θείας Νομοτέλειας, έχει κάθε δικαίωμα και ιερό χρέος να μετουσιώσει την ιερή κοσμοθεωρία και βιοθεωρία της σε πράξη. Εμείς είμαστε το Γένος των Επαναστατών τής ελεύθερης ανθρωπότητας που καλούμε τον ενεργό Ελληνισμό να σταθεί ως συναγωνιστής στο πλευρό μας για να πάρουμε την Ελλάδα πίσω αναγεννημένη και ισχυρή. Η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας και η Αγία και Μεγάλη Ελλάς είναι νομοτέλεια, ιστορική δικαιοσύνη και απόφαση τής καρδιάς μας. Ζήτω η Νίκη!   

 



 

2 σχόλια:

pol είπε...

Αγαπητέ Σπύρο
είμαι πολύ λίγος μπροστά στην δεινή σου ανάλυση για να μπορώ κάτι να συμπληρώσω. Θέλω όμως να επιστήσω την προσοχή σου στο εξής ακόλουθο ζήτημα. Ο όρος "Εθνικισμός" έχει λάβει από την δημοκρατική προπαγάνδα απόλυτα αρνητική φόρτιση στην συνείδηση των ανθρώπων, συνδέθηκε, δυστυχώς, μέσα από την προπαγάνδα των διαχειριστών της δημοκρατίας με το απόλυτο κακό με αποτέλεσμα την δυσανασχέτηση της πλειοψηφίας στο άκουσμα του όρου. Ακολουθεί φυσικά η μη διάθεση να ασχοληθεί κάποιος, διαβάζοντας έστω ένα κείμενο, με ότι αφορά και συνδέεται με το Εθνικιστικό Πνεύμα.

Κάτι αναφέρεις για πλυμμήρες, δες όμως παρακάτω τι ζήσαμε στην πόλη που κατοικώ τα τελευταία 31 χρόνια στην Γερμανία και συγκεκριμένα κοντά στα τριεθνές σύνορα Γερμανίας-Ολλανδίας-Βελγίου:

https://www.youtube.com/watch?v=t0ize7QYxxo&ab_channel=WilvanderAalst

polapopsis είπε...

Αγαπητέ φίλε, γνωρίζω πολύ καλά τα ψεύδη που έχουν διαδώσει οι αυτοαποκαλούμενοι δημοκράτες για την μια και μόνη αληθώς λαϊκή και εθνική ιδεολογία του εθνικισμού, την καθάρια και αρχέγονη πολιτική φωνή του Ελληνισμού. Όμως οι καιροί ωρίμασαν και η αλήθεια αποκαλύφτηκε. Οι πολιτικές δυνάμεις της αστικής δημοκρατίας είναι γέννημα του σιωνιστικού νεοταξισμού με τον οποίο απεργάζονται το αντίχριστο χάραγμα και τον ακρωτηριασμό της Ελλάδος δίχως Έλληνες. Όσοι Ζωντανοί Έλληνες είναι αναμφισβήτητα Εθνικιστές και φυσικά Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Και η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας ως η αληθινή οδός του Ελληνισμού θα αναστηθεί με Βασιλέα τον Ιησού Χριστό και Υπέρμαχο Στρατηγό την Μάνα μας Παναγιά. Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγιά - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός!!!
Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος