ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΔΟΥ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 12-11-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ιδού, η σύγκρουση τού Πιστού σε Θεό και Φυλή Ελληνισμού, τού Αληθινού και Ζώντος στην Πίστη και την Εθνική Συνείδηση Αποστολικού και Μαχόμενου Ελληνισμού με τον αντίχριστο και μισελληνικό νεοταξισμό που υπηρετεί το ψευτορωμέϊκο ξεκίνησε. Είναι ο Λαϊκός Εθνικιστικός μας Αγών για την Εθνική μας Ανεξαρτησία, την εθνοφυλετική μας διαιώνιση και την Εθνική μας Ισχύ ως πολιτική φωνή εκφράσεως τής αποφάσεως τού Ελληνικού Έθνους. Αγωνιζόμαστε για Εθνική Ενότητα και Ελευθερία με οδό Νίκης την Πίστη, την Πατρίδα και τον Πολιτισμό των Ελλήνων στο βάθρο τής Οικουμένης, δείχνοντας και πάλι στην κοινωνία των Εθνών ότι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς είναι Ζωντανή και ανυψώνει την Χρυσή Αυγή τού Αναγεννημένου Ελληνισμού.

 

Οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου ακυρώνουν τη λογική, διαγράφουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, μετατρέπουν τις νεοταξικές εντολές σε συμπεράσματα τάχα μου επιστημονικά και μέτρα δήθεν υγειονομικά και οδηγούν τον ελληνικό λαό στην εν καιρώ τάχα μου ειρήνης υποδούλωση, με το κράτος ανύπαρκτο και καταργημένο. Το ψευτορωμέϊκο οδεύει στον εγκλεισμό των Ελλήνων στις κατ’ οίκον φυλακές τους για την υποτιθέμενη προστασία τής υγείας τους, όταν η κοινωνία μας παράλληλα αφελληνίζεται και τα εθνικά μας θέματα σκυλεύονται από τούς διεκδικητές ελληνικών εδαφών και υδάτων. Όμως οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί και το κατοχικό καθεστώς τους έχουν βάλει πλώρη να καταργήσουν το εθνικό κράτος, να σμικρύνουν το Ελληνικό Έθνος και να μάς καταστήσουν μια μικρή επαρχία τής παγκοσμιοποίησης υπό την παγκόσμια σιωνιστική και αντίχριστη διακυβέρνηση.

 

Στο ζήτημα τού βιολογικού όπλου τού κατασκευασμένου κορονοϊού τα κρούσματα αυξάνονται ακολουθώντας δήθεν τυχαία την αντίστοιχη αύξηση των εμβολιασμών. Η εμφάνιση των μεταλλάξεων τής νόσου ακολουθούν την ίδια πορεία. Οι διαγνωστικοί έλεγχοι κατά πόδας κι αυτοί. Η κατοχική πολιτική διοίκηση μάς είπε ότι θα βάλει σε εγκλεισμό μονάχα τούς ανεμβολίαστους ασυμβίβαστους Έλληνες που λέμε όχι στα ψηφιακά πιστοποιητικά και τα αντίχριστα εμβολιαστικά τάχα μου πειραματικά χαράγματα. Όσοι θα προσέρχονταν στα σούπερ μάρκετ, τα φαρμακεία και τις εκκλησίες, θα μπαίνανε υποτίθεται χωρίς διαγνωστικούς ελέγχους. Και ξάφνου τάχα μου, αυτοί που θέλουνε να μάς κάνουν να πειθαρχήσουμε στα παγκόσμια αφεντικά τους, αλλάζουν γνώμη και μάς πάνε σε πλήρεις αποκλεισμούς, φακέλωμα των πολιτών και γενικό εγκλεισμό.

 

Όσοι λοιπόν δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν θα μπορούμε να πάμε πουθενά αν δεν δεχόμαστε τον διαγνωστικό έλεγχο των μέσων που έχουν κατηγορηθεί για διάφορα παρατράγουδα. Αυτό το στάδιο όμως είναι το προτελευταίο τής αντίχριστης και αντεθνικής τυραννίας, διότι τελικός σκοπός των τυράννων είναι η αιχμαλωσία τού γενικού πληθυσμού εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Κι αυτό βεβαίως συμβαίνει με την προετοιμασία τού λαού για τις νέες ανακοινώσεις που φέρνουν τον γενικό εγκλωβισμό τής χώρας και την απαίτηση επεκτάσεως των οδυνηρών εμβολιασμών μαζικά στο λαό. Η δε Διοικούσα Εκκλησία έχει προσκυνήσει την παγκοσμιοποίηση και δηλώνει ξεκάθαρα ότι αποδέχεται μονάχα τούς εμβολιασμένους ιερωμένους και πολίτες. Δεν έχει όμως κανένα πρόβλημα να υποδεχτεί τον Πάπα τής Ρώμης ως εκκλησιαστικό ηγέτη στο δρόμο για την αιρετική και οικουμενιστική πανθρησκεία!

 

Δεν τούς καίγεται καρφί στο προτεκτοράτο και τις νεοταξικές θεσμικές θεραπαινίδες ότι οι παρενέργειες και οι απώλειες ανθρωπίνων ζωών υφίστανται ακόμη σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς να έχει αναληφθεί η ευθύνη και χωρίς βέβαια να έχει πάρει το εν λόγω πειραματικό σκεύασμα ποτέ κανονική άδεια χρήσης. Θέλουν να θέσουν σε ασφυξία τον παραγωγικό μηχανισμό και την ελληνική αγορά, οδηγώντας τον ελληνικό λαό στην απόλυτη φτώχεια και το κράτος στην πολιτειακή ανωμαλία.

 

Την ίδια στιγμή που το ψευτορωμέϊκο θέτει εκτός τής κοινωνικής διεργασίας τον ελληνικό λαό, οι αποβάσεις και οι εισβολές των λαθρομεταναστών και λαθροπροσφύγων, των λαθροεισβολέων και λαθροεποικιστών συνεχίζονται κανονικά και με αυξημένο ρυθμό τόσο στον Έβρο όσο και στην νησιωτική Ελλάδα. Οι δε ενσωματώσεις των βαρβάρων ευνοούμενων τής Εσπερίας και τής Τουρκίας γίνονται με την συμφωνία των δωσίλογων πολιτικών και τού ΟΗΕ, ενώ παράλληλα το χρήμα υποστήριξης τής αντικατάστασης των Ελλήνων που μειώνονται από τούς λαθροεισβολείς που τόσο πολύ υποστηρίζουν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί πέφτει αυξημένο.

 

Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι μάς διατάζουν προκλητικά να μην εξοπλιζόμαστε και να μην θωρακίζουμε την ακριτική μας Ελλάδα γιατί σε αυτήν την περίπτωση μάς λένε ότι θα ξαναζήσουμε μια νέα μικρασιατική καταστροφή!!! Δηλαδή μάς λένε κατάμουτρα οι εγκληματίες Τούρκοι ότι θα μάς αρπάξουν και πάλι ελληνικό έδαφος, όταν ήδη βαστούν σκλαβωμένα τα νυν και αεί ελληνικά εδάφη τής Ίμβρου, τής Τενέδου, τής Ιωνίας και τού Πόντου μας. Και φυσικά δεν ξεχνούμε την Αλβανία που κατέχει σκλαβωμένα και διεκδικεί κι άλλα βορειοηπειρωτικά εδάφη και τούς Σκοπιανούς που θέλουν σλαβικά τα μακεδονικά εδάφη όταν ήδη κατέχουν σκλαβωμένα ελληνικά μακεδονικά εδάφη και τη Βουλγαρία που έχει επίσης αιχμάλωτη την Ανατολική Ρωμυλία.

 

Προσκυνημένοι πολιτικοί, ψευτοσύμμαχοι, βάρβαροι εισβολείς, άπαντες οι διαχρονικοί μισέλληνες έχουν αποθρασυνθεί. Ο Ελληνισμός διάγει βίο σκλαβωμένου λαού με πολιτικά μέσα, όταν η φλόγα των γεωπολιτικών συγκρούσεων στα πλαίσια τής παγκοσμιοποίησης ήδη βράζει. Η Ελλάς είναι Κράτος Εθνικό και Λαϊκό. Ανήκει αποκλειστικά στους Ζωντανούς και Αγωνιζόμενους Έλληνες στην Πίστη, το Αίμα και την Συνείδηση. Κανείς διεθνιστής και νεοταξίτης δεν δικαιούται παρουσίας, λόγου και καταρρίψεως τής μιας και μόνης ιστορικής και βιολογικής αλήθειας τής Ελλάδος μας. Η Πατρίδα μας ήταν, είναι και θα παραμείνει η Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Βασιλεύς είναι ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας. Υπέρμαχος Στρατηγός είναι η Μάνα μας Παναγιά. Πάσα προσωρινώς σκλαβωμένη Ελληνική Πατρίδα θα επιστρέψει στην αγκαλιά τής Μάνας Ελλάδος. Η δε παγκοσμιοποίηση θα συντριβεί από την Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα μας, την Ελληνοορθοδοξία και τον Ελληνικό Πολιτισμό που θα ανέλθουν εκ νέου στο πρώτο σκαλί τής Οικουμένης.  

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: