ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΛΥΣΗ ΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΑΘΗΝΑ 9-11-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η επέκταση τής ειρηνικής και δημοκρατικής τυραννίας συνεχίζεται. Τα μέτρα περιορισμού τής ανθρώπινης ελευθερίας και τής εθνικής αυθυπαρξίας αυξάνονται. Πρόσχημα πάντα επεκτάσεως τής νεοταξικής σκλαβιάς παραμένει το βιολογικό όπλο τού κορονοϊού και τα εμβολιαστικά σφραγίσματα. Η απαξίωση τής ανθρώπινης ζωής και η οικονομική και παραγωγική εξάρτηση τής Πατρίδος αποτελούν ουσιαστικά και φανερά πλέον την πορεία τού ψευτορωμέϊκου στο δρόμο τής Παγκοσμιοποίησης. Θέλουν τον αφανισμό τής Ελλάδος. Θέλουμε τον αφανισμό τού νεοταξισμού.

 

Στο ζήτημα των θανατερών εμβολιασμών με την υποτιθέμενη ανοσία τους, η μεθόδευση των παραδοχών και των κατευθυνόμενων συμπερασμάτων φανερώνει το σχέδιο για το μειωμένο και ηττημένο εθνικό κράτος. Οι ελληνόφωνοι και οι διεθνείς τύραννοι θέλουν την επέκταση των εμβολιασμών σε ολοένα και περισσότερες κατηγορίες εργαζομένων. Οι ολέθριες βλάβες και απώλειες στην ανθρώπινη ζωή εμφανίζονται ως τα αποτελέσματα τής απείθειας των ανεμβολίαστων προκειμένου να προχωρήσουν οι ολετήρες στο επόμενο βήμα. Και το επόμενο βήμα είναι ο εμβολιασμός τού γενικού πληθυσμού με τα πειραματικά σκευάσματα τής γονιδιακής μετάλλαξης και τής αντίχριστης ψηφιακής ταυτοποίησης τού ανθρώπου μέσω των βιοτσίπ.  

 

Στη δύση και τις ΗΠΑ υπάρχει πλέον παραδεκτή η διαπίστωση ότι τα εμβόλια τού κορονοϊού είναι πειραματικά σκευάσματα των οποίων η επίδραση εξακολουθεί να ερευνάται. Έτσι λέγουν για να δικαιολογηθούν οι ολετήρες διότι ο δικός τους σκοπός είναι δεδομένος, επιχειρώντας να θέσουν στο περιθώριο τις αντιδράσεις όσων αντιστέκονται ειλικρινά. Κι έτσι ο εμβολιασμός λένε ότι πρέπει να γίνεται πλέον κάθε 4 αντί για κάθε 6 μήνες προκειμένου να επιτυγχάνεται τάχα ανοσία. Τα λεγόμενα ράπιντ τεστ επεκτείνονται στους ανεμβολίαστους πελάτες όλων των οικονομικών δραστηριοτήτων. Οι δε περιορισμοί στοχεύουν, σύμφωνα με τις νέες πολιτικές επιλογές, τόσο τούς ανεμβολίαστους όσο και τούς εμβολιασμένους, πράγμα που μπορεί να επιτευχθεί και σηματοδοτεί επί τής ουσίας έναν συγκεκριμένο ολέθριο τρόπο. Είναι ο γενικός εγκλεισμός τής οικονομίας για τον οποίο πολιτικοί και ειδικοί εμπειρογνώμονες λένε ως τώρα πως θέλουν τάχα να τον αποφύγουν, αλλά πλέον δεν τον αποκλείουν.

 

Οδεύουμε λοιπόν στο γενικό κλείσιμο της οικονομίας που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην παγκόσμια πτώχευση. Κι αυτός είναι ο προγραμματισμός επιβολής τής παγκόσμιας σιωνιστικής τάξεως πραγμάτων. Να υπάρξει έλεγχος των λαών και υποταγή τους στα βρωμερά σκήπτρα της. Τα επόμενα βήματα είναι η πολιτειακή ανωμαλία, ο παγκόσμιος πόλεμος και η επιβολή τού παγκόσμιου αντίχριστου δυνάστη. Ήδη οι πολιτικοί και οι θρησκευτικοί θεσμοί έχουν δηλώσει πλήρη υποταγή. Ακόμη και οι ιεράρχες τής εκκλησίας μας διακηρύσσουν και απαιτούν εμβολιασμό των ιερέων και διαρκείς ελέγχους των πιστών. Και στα εθνικά μας θέματα οι Τούρκοι, διαπιστώνοντας την σήψη τού ψευτορωμέϊκου, ζητούν εδαφικά και κυριαρχικά δικαιώματα από το Ανατολικό Αιγαίο έως την Ελεύθερη Θράκη. Όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που οι λαθροεισβολείς, δήθεν μετανάστες και πρόσφυγες, συνεχίζουν κάτω από τους υγειονομικούς και πάσης μορφής γεωπολιτικούς «ελέγχους» να εισέρχονται ως δούρειος ίππος Τούρκων και σιωνιστών.

 

Αυτό που ζούμε έχει σαφές όνομα και λέγεται περαιτέρω επέκταση τής νεοταξικής σκλαβιάς. Οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου, έχοντας ρίξει τα πλαστά κομματικά τείχη που δήθεν τούς διαχώριζαν, είναι συνεργάτες τής νεοταξικής κατοχής. Φέρνουν όλα τα δεινά σε βάρος τής ευρωστίας και τής ακεραιότητας τού Ελληνικού Έθνους με συμφωνίες που εκχωρούν γη και ύδωρ. Είναι ομοίως εχθροί τού Ελληνισμού όπως και οι εξωτερικοί μισέλληνες. Η λύση στα σκόπιμα αδιέξοδα που φέρνει η καταιγίδα τής παγκοσμιοποίησης και η οδός τής σωτηρίας είναι η ισχύς τού Ελληνισμού. Διότι αληθινά ελεύθερος και υγιής είναι αυτός που ορίζει τη ζωή του και εξουσιάζει τη γη του, δηλαδή ο ισχυρός που τρανώνει την εθνική του αυθυπαρξία και την γεωπολιτική του παρουσία.

 

Λύση και εγγύηση τής υγείας και τής συνοχής τού Ελληνισμού είναι η πίστη, η ελευθερία, η συνοχή και η συντριπτική του υπεροχή απέναντι στις σκοτεινές δυνάμεις τής βάρβαρης παγκόσμιας τυραννίας με την απομάκρυνση των πάσης μορφής συνεργατών τους. Είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που δύναται να ρυθμίσει την εύρυθμη λειτουργία των τομέων δράσης στο Εθνικό μας Κράτος. Με την απρόσκοπτη λειτουργία τής υγείας, τής οικονομίας, τής εργασίας και τού στρατεύματος στην υπηρεσία του Ελληνικού Έθνους. Με τις κοινωνικές δυνάμεις ενωμένες δίχως πλαστούς διαχωρισμούς και τεχνητούς εκφοβισμούς. Η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού έρχεται μέσα από την ελληνοποίηση τής κυριαρχίας και των εθνικών μας αποφάσεων.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: