ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 16-11-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ασφάλεια τού ελληνικού λαού και η κυριαρχία του έχουν καταστρατηγηθεί και καταργηθεί από το ψευτορωμέϊκο που λειτουργεί ως τοποτηρητής τού μισόθεου και μισελληνικού νεοταξισμού. Οι υπηρεσίες τού κράτους έχουν εγκαταλείψει την υγεία, την ατομική προστασία, την εθνική ασφάλεια και την λαϊκή κυριαρχία στα βιολογικά όπλα τής παγκοσμιοποίησης, την ξενοκρατία και τα συμφέροντα των προσωρινά μεγάλων δυνάμεων. Τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται και η ανθρώπινη ζωή διακυβεύεται, με το Ελληνικό Έθνος να έχει παραδοθεί σε μια ακήρυχτη και ύπουλη κατοχή που απειλεί την εθνοφυλετική του συνοχή και την βιολογική του ύπαρξη.  

 

Οι συγκρούσεις των γεωπολιτικών συμφερόντων από το ουκρανικό πεδίο έως την ανατολική μεσόγειο έχουν ενταθεί, προετοιμάζοντας το κλίμα ακόμη και για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο στα Θερμά Νερά τής περιοχής. Οι δε Τούρκοι συνεχίζουν πάντα να προκαλούν και να διεκδικούν ελληνικά εδαφικά και κυριαρχικά δικαιώματα, με τούς λαθρομετανάστες εισβολείς που μάς κουβαλούν να ενσωματώνονται προκλητικά από τούς ψευτορωμιούς πολιτικούς. Όμως η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών που θα έπρεπε να ασχολείται αποκλειστικά με την συλλογή πληροφοριών για την εθνική ασφάλεια τής Πατρίδος μας, έχει λάβει κυβερνητικές και καθεστωτικές οδηγίες να παρακολουθεί και να δίνει αναφορά για τις δραστηριότητες των ανεμβολίαστων και των αντιδρώντων υγειονομικών που το νεοταξικό καθεστώς έχει θέσει στο περιθώριο τής κοινωνίας. Τούτο καταμαρτυρεί η Εφημερίδα των Συντακτών.

 

Ο σάλος για τις ολέθριες συνέπειες των εμβολιαστικών πειραματικών παρασκευασμάτων με τις θανατερές παρενέργειες συνεχίζεται ολοένα και εντεινόμενος με νέες αποκαλύψεις και οι κατοχικές αρχές ασχολούνται με την εκβιαστική πίεση για τον υποχρεωτικό και δόλιο εμβολιασμό τού ελληνικού λαού. Ανησυχητικές καταγγελίες κάνουν λόγο για τις διασωληνώσεις ανθρώπων με κορεσμό οξυγόνου 95% και για την αδιαφορία ορισμένων υπευθύνων σχετικά με την τύχη κάποιων ανεμβολίαστων νοσηλευομένων συνανθρώπων μας. Παράλληλα ιατρικές πηγές κάνουν λόγο για την αύξηση θανάτων που οφείλονται είτε στην καραντίνα με την παράταση των χειρουργείων που δεν σχετίζονται με τον κορονοϊό είτε στον φόβο κάποιων που δεν προσέρχονται εγκαίρως στα νοσοκομεία είτε στους εμβολιασμούς.

 

Κι όμως, οι καθεστωτικές αρχές που έχουν αποδεχθεί τα αντίχριστα εμβολιαστικά χαράγματα των γονιδιακών μεταλλάξεων, αυτοί οι ίδιοι που έχουν νομοθετήσει παράτυπα και παράλογα την νομική προστασία των ιδίων και των διαφόρων ειδικών συνεργατών τους, τώρα προχωρούν στην εξίσου παράλογη και παράτυπη νομοθετική ρύθμιση για το ακαταδίωκτο των γιατρών αναφορικά όλως … τυχαίως με σφάλματα και παραλείψεις σε μονάδες κορονοϊού. Τι κι αν υπάρχουν δικαστήρια όπως αυτό τής Νέας Ορλεάνης στις ΗΠΑ που εκδίδουν αποφάσεις για την αποτροπή των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Οι προσκυνημένοι πολιτικοί, όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλα τα διεθνή αστικά δημοκρατικά καθεστώτα, αφήνουν ανοικτό τον δρόμο στην μείωση τού ανθρωπίνου πληθυσμού και την ψηφιακή ταυτοποίηση των ραγιάδων τής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

 

Εις ό,τι αφορά τις γεωπολιτικές αναταράξεις και την ανύπαρκτη εθνική μας ασφάλεια, το καθεστώς των προσκυνημένων τάσσεται αναφανδόν στο πλευρό τού ΝΑΤΟ αναφορικά με την διαμάχη που έχει αναπτυχθεί σε σχέση με τη Ρωσία. Τα ζητήματα τής Μαύρης Θάλασσας και τής Ανατολικής Μεσογείου με τα γεωπολιτικά περάσματα, τις ζώνες κυριαρχίας και τον γεωφυσικό πλούτο φέρνουν το ψευτορωμέϊκο κοντά στις ΗΠΑ και τις νατοïκές δυνάμεις, καταργώντας την αποφυγή εκθέσεως τής Ελλάδος σε ξένους και αδιάφορους για τα εθνικά μας συμφέροντα πολιτικούς και πολεμικούς κινδύνους. Ο Έλληνας υπουργός εθνικής άμυνας πήρε σαφή θέση υπέρ τού αδιάφορου έως και εχθρικού ως προς την Ελλάδα ΝΑΤΟ.

 

Ο Ελληνισμός όμως δεν ξεχνά τις σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες και τα αδέρφια μας τής Κύπρου αντιδρούν στην επέτειο τής ανακηρύξεως τού τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους, διαδηλώνοντας ακόμη και στη Θεσσαλονίκη μας. Διότι το προδοτικό κατοχικό καθεστώς δεν έχει κανέναν εθνικό στρατηγικό σχεδιασμό και σκοπό, όταν οι εχθροί του Ελληνισμού ζητούν την παράδοση κι άλλων ελληνικών δικαιωμάτων και εδαφών. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να εορτάζουν το Πολυτεχνείο που έριξε τον Εθνικό Κυβερνήτη Γεώργιο Παπαδόπουλο και άνοιξε τον δρόμο στις απώλειες εδάφους και ψυχών που γνώρισε η μαρτυρική Κύπρος μας με το δημοκρατικό σύνθημα «η Κύπρος κείται μακράν» και την επέκταση τού τουρκικού παράγοντα σε άλλη μια ελληνική Γη. Οι προδότες ελληνόφωνοι πολιτικοί αναγορεύουν σε συνομιλητές τους τούς Τούρκους στην συγκυριαρχία στα ελληνικά νησιά και ύδατα, όπως και τούς Σκοπιανούς στο ζήτημα τής Μακεδονίας μας και τα δήθεν σλαβικά δικαιώματα.

 

Το ψευτορωμέϊκο καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας όπως και η παγκοσμιοποίηση επιθυμούν μια αλλοτριωμένη Ελλάδα δίχως Έλληνες. Είναι ομοίως εχθροί τού Ελληνικού Έθνους. Προδοτοκρατία και ξενοκρατία συνιστούν κατοχή. Τις αποφάσεις τού Ελληνισμού τις λαμβάνουν και τις ασκούν οι Πιστοί σε Θεό και Ελληνική Φυλή. Η υγεία, η εθνική ασφάλεια και η λαϊκή κυριαρχία είναι κορυφαία ζητήματα που διαχειρίζονται οι Μαχόμενοι Έλληνες με οδηγό τον ασυμβίβαστο Λαϊκό Εθνικισμό. Τα ζητήματα τής βιολογικής μας αυθυπαρξίας ασκούνται με εθνική μέριμνα μέσα σε πνεύμα ενότητας και υπεύθυνης ενημέρωσης τού ελληνικού λαού από την εθνική διακυβέρνηση και τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

 

Καμία απολύτως ξένη παρέμβαση και καμία απολύτως υποταγή στις νεοταξικές σκοπιμότητες δεν γίνεται αποδεκτή. Η Ελλάς έχουμε πει και ομολογήσει ξεκάθαρα ότι είναι Γη Χριστού, Αγίων και Ηρώων. Σκοπός μας είναι μια Αγία, Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάς με περισσότερους Έλληνες. Δόγμα μας σταθερό είναι η ελευθερία πάσης ελληνικής πατρίδος. Ουδείς Έλλην σκλάβος νοείται. Η δε γεωπολιτική μας παρουσία ορίζεται με γνώμονα τα εθνικά μας συμφέροντα και δίκαια όπως τα εγγυάται το Εθνικό και Λαϊκό Κράτος, ο ελληνικός λαός και ο ελληνικός στρατός. Μια αδιατάρακτη Εθνική Λαοκρατία είναι η πολιτειακή μας οδός για την ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας.   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: