ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

ΑΘΗΝΑ 30-11-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η διαστροφή και ο παραλογισμός των οργάνων τής νέας τάξης σιωνιστικών πραγμάτων έχει υπερβεί κάθε όριο ανθρώπινης υπόστασης. Ο αποκλειστικός τους σκοπός είναι να ελέγξουν εξ ολοκλήρου τον νου, τις πράξεις και την ίδια την ανθρώπινη ζωή μέσα από το εμβολιαστικό χάραγμα που τούς παρέχει ως δικαιολογία το βιολογικό όπλο τού κορονοϊού. Ως οδό επιβολής των εμβολιασμών χρησιμοποιούν ξεκάθαρα τον φόβο, τον διχασμό των πολιτών, την χρήση τής τεχνολογίας, το τεχνηέντως επιβαρημένο περιβάλλον.

 

Την ίδια στιγμή οι πιέσεις για την χρήση αυστηρότερων μέτρων οικονομικής εξαθλίωσης οδηγούν κάποιους να μιλάνε για την ύπαρξη φαρμακευτικών αγωγών που μέχρι τώρα αποσιωπούνταν. Οι τύραννοι όμως τής παγκοσμιοποίησης φέρνουνε μεταλλάξεις τού ιού, ενώ κάποιοι προετοιμάζουν τον ερχομό ενός νέου ιού ως προϊόν παραλλαγής τού τωρινού κορονοϊού. Η επερχόμενη νέα μετάλλαξη τής Μποτσουάνα αλλά και η σχεδιαζόμενη παραλλαγή ενός κορονοϊού 21 όλως τυχαίως τάχα μου λένε ότι θα συνοδεύονται από περισσότερες παρενέργειες και θανάτους.

 

Πραγματικά αυτά που ακούγονται είτε από πονηρές διαρροές είτε από ανεξάρτητες πηγές είναι εξωφρενικά, δίνοντας ωστόσο απαντήσεις για τούς λόγους που το νεοταξικό κτήνος παρεμβαίνει με τούς αεροψεκασμούς και τη χρήση τής τεχνολογίας σε βάρος τού περιβάλλοντος, εξηγώντας επιπλέον τον λόγο για τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές ενδιαφέρονται για την καθιέρωση των μεταλλαγμένων τροφίμων. Η απόφαση που έχει λάβει ο σιωνιστικός νεοταξισμός να εγκαθιδρύσει την αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση μέσα από όλες τις ανώμαλες καταστάσεις που έχει επιβάλλει έχει τελική κατάληξη τον εμβολιασμό τού κορονοϊού. Οι αλαζόνες λένε ότι θα χρησιμοποιήσουν μέταλλα όπως μόλυβδο, ψευδάργυρο και αλουμίνιο ως επιταχυντές γήρανσης στην τροφή, το νερό και τον αέρα. Λένε πως όταν θα γεννιούνται οι άνθρωποι, θα τούς βάζουν ενέσεις με δηλητήρια στο αίμα και θα λένε ότι είναι για το καλό τους. Κι ακόμα ότι θα τροποποιήσουν γενετικά φρούτα και λαχανικά που θα περιέχουν κρυμμένα εμβόλια μέσα στο φυτικό τους υλικό!!!

 

Την ίδια στιγμή οι οδυνηρές παρενέργειες που προέρχονται από τα εμβόλια τού κορονοϊού συνεχίζονται, οι θάνατοι και στην Ελλάδα μας και παγκοσμίως αυξάνονται ανησυχητικά και οι απόψεις στην κατεύθυνση ότι οι εμβολιασμοί είναι απείρως πιο επικίνδυνοι από τον κορονοϊό τον οποίο και μεταδίδουν ενισχύονται. Η σύνθεση των εμβολίων με τα ένεκα εκτρώσεων εμβρυικά ανθρώπινα κύτταρα και τις λοιπές επικίνδυνες ουσίες δεικνύουν τη διάθεση μειώσεως τού ανθρωπίνου πληθυσμού. Στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση κινούνται και τα νέα τάχα μου υγειονομικά μέτρα κατά τού κορονοϊού που επιταχύνουν την φτωχοποίηση τού λαού μας και κάθε δήθεν ελεύθερου λαού και θα φέρουν την φθορά  τής οικονομίας, τής ψυχολογίας και φυσικά τής υγείας. Τα νέα μέτρα περιλαμβάνουν καθολικό απαγορευτικό στους εξωτερικούς χώρους εστίασης για τούς ανεμβολίαστους, τρεις διαγνωστικούς ελέγχους εβδομαδιαίως για τούς ανεμβολίαστους εργαζομένους που θα τούς πληρώνουν οι ίδιοι και μάσκα για όλους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

 

Παράλληλα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο λαθροεποικισμός τής Ιερής Πατρίδος μας Ελλάδος. Οι εισβολές γίνονται όχι μόνο από το Ανατολικό Αιγαίο αλλά και από τα χερσαία σύνορα τής Βορείου Ελλάδος μας, τόσο εκ Τουρκίας όσο και εκ Βουλγαρίας. Οι προωθήσεις μέρους των λαθροεισβολέων σε άλλες χώρες είναι ένα είδος εν ανεπαρκεία, σκέτο ανέκδοτο. Έχουν ήδη προωθηθεί σε ολάκερη την εθνική μας επικράτεια με διαδικασίες ταχείας ενσωμάτωσης στον ελληνικό εθνικό κορμό προς αντικατάσταση ημών των Ελλήνων που μειωνόμαστε και γερνάμε πληθυσμιακά διαρκώς. Οι ψευτορωμιοί τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας και τα κόμματά τους μετατρέπουν τον Ελληνισμό σε μειοψηφία μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας, φτιάχνοντας μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.

 

Η Ελλάς είναι σκλαβωμένη και το πρόβλημα δεν το δημιουργεί κάποιο πολιτικό κόμμα απλώς, αλλά ολόκληρο το σημερινό πολιτικό κατοχικό καθεστώς με όλες τις πολιτικές του δυνάμεις. Το ψευτορωμέϊκο είναι οι προσκυνημένες θεραπαινίδες τού αντίχριστου νεοταξισμού, οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες σταυρωτήδες που έχουν ανοίξει την νέα Κερκόπορτα. Και η δική μας ιερή αποστολή είναι να ξεριζώσουμε από τις πλάτες τού Ελληνικού Έθνους τον εσωτερικό εχθρό ώστε να προχωρήσουμε με τον ελληνικό λαό ενωμένο στην αναγέννηση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος που θα συντρίψει δια παντός τον εξωτερικό εχθρό. Ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ είναι ο Θεός μας και ο Μαχόμενος Ελληνισμός μας που διψάει να αναδείξει την προσοδοφόρα γη του σε εύφορο οικόπεδο και άπαρτο Κάστρο. Δύναμή μας είναι η Πίστη μας και η ατσάλινη θέλησή μας να ορθώσουμε το ανάστημά μας ιστάμενοι στην προμετωπίδα τής Οικουμένης ως ναυαρχίδα ελευθερίας, πολιτισμού, ανάπτυξης και πολεμικής ισχύος δυνάμεως και δικαίου.

 

Αυτή είναι η απόφαση τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος. Η ανάδειξη τής Ελλάδος ως Εθνικό και Λαϊκό Κράτος που θα αξιοποιήσει τα φυσικά του προσόντα επί ωφελεία τού Πιστού σε Θεό και Ελληνική Φυλή λαού που θα είναι άρχων και αρχόμενος τής ολότελα δικής του Πολιτείας. Μια Αγία και Μεγάλη Ελλάς που θα στηριχθεί στις αρχέγονες Παραδόσεις και Παρακαταθήκες τής Πατρίδος, τής Θρησκείας και τής Οικογένειας. Μια Ελλάς που θα διασφαλίσει την υγεία και την βιολογική συνέχεια τής Φυλής μας με πολλές ελληνικές οικογένειες και ακόμη περισσότερα ελληνόπουλα. Μια Ελλάδα ισχυρή, αδέσμευτη, Μεγάλη Δύναμη που θα ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, το Αίμα και τη συνείδηση. Κάθαρση και αναγέννηση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος που θα διάγει τον βίο της μέσα σε ένα καθεστώς πλέριας Εθνικής Λαοκρατίας όπου τις αποφάσεις θα τις λαμβάνει και θα τις εκτελεί ο ελληνικός λαός που θα είναι κυρίαρχος σε όλες τις αρχέγονες εστίες του. 


Προδότες και νεοταξίτες σήμερα μάς προκαλούν. Αυτό σημαίνει ότι θα απαλλαγούμε από την παρουσία τους δια παντός. Ουδέν άλυτο για τον Αληθινό Έλληνα. Ήρθε η ώρα. Η Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού ανατέλλει. Έναντι των προκλήσεων η απάντησή μας είναι Εθνική Αντεπίθεση και Νίκη!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: