ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΑΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΛΛΑΣ. ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

ΑΘΗΝΑ 3-12-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Συμπληρώνονται φέτος 77 χρόνια από την ανταρσία των ελληνόφωνων κομμουνιστών με τα Δεκεμβριανά και την ηρωική αντίσταση τού Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη που έσωσε την πρωτεύουσα τού μόλις απελευθερωθέντος ελληνικού κράτους από την τότε επιχειρούμενη νέα κατοχή. Ο στόχος των κομμουνιστών ήταν η κατάληψη τής εξουσίας δια τής ενόπλου βίας. Τα διεθνή αφεντικά των εξουσιαστών και τού ερυθρού παρακράτους είχαν μόλις εξέλθει νικηφόρα από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ως αντίπαλοι τάχα στην αρχή και σύμμαχοι στο τελείωμα τής μεγάλης ανθρωποσφαγής. Όμως δεν θέλανε την Ελλάδα μήτε ελεύθερη μήτε ισχυρή μήτε εθνικώς αποκαταστημένη. Κι έτσι εγέρθηκε με βρώμικο νεοταξικό σχέδιο ο υποτιθέμενος εμφύλιος πόλεμος, επί τής ουσίας και τής ιστορικής αληθείας συμμοριτοπόλεμος. Όμως η βαθιά ελληνική ψυχή τής Πίστης, τού Πατριωτισμού και τού πηγαίου Εθνικισμού μίλησε μες τα στήθη των νεαρών χωροφυλάκων και των ηγητόρων τους.

 

Τα επεισόδια στο κέντρο των Αθηνών με την οργανωμένη και ένοπλη ανταρσία τού ΚΚΕ ξεκίνησαν την επιχείρηση ομηρείας τής Πατρίδος και τού λαού μας με την μεγάλη αιματοχυσία. Τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο διαδέχεται ο τρίτος κομμουνιστικός γύρος τού συμμοριτοπόλεμου. Οι δύο πρώτοι γύροι είχαν προηγηθεί εν μέσω τής γερμανικής κατοχής εναντίον τής οποίας ουδέποτε πολέμησαν οι ελληνόφωνοι μπολσεβίκοι. Οι νέοι επίδοξοι κατακτητές τής Πατρίδος μας ξεκινούν τον ματωμένο Δεκέμβριο τού 1944 με την επίθεση στα αστυνομικά τμήματα τής χώρας. Εκ των πρώτων αστυνομικών τμημάτων που επλήγη ήταν το τμήμα τής Καλλιθέας όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Μπροστά στα μάτια μου από παιδί ακόμα αποτυπώνονται οι φωτογραφίες των ηρωικώς πεσόντων αστυνομικών με το εικονοστάσι και το καντήλι να πέμπουν τις προσευχές για να φυλάγει ο καλός Θεός τις αδικοχαμένες ψυχούλες.

 

Οι ερυθροί συμμορίτες, αφού κατέλαβαν τούς πρώτους στόχους τους, επικεντρώθηκαν στην επιχείρηση κατάληψης τού επιτελικού στρατοπέδου τής Βασιλικής Σχολής τής Χωροφυλακής Μακρυγιάννη. Θεωρείτο δεδομένο ότι αν έπεφτε η παραγωγική σχολή τής Χωροφυλακής, τότε η Πολιτεία θα έπεφτε ανοχύρωτη στα χέρια των ελληνόφωνων ενεργούμενων των λεγομένων μεγάλων δυνάμεων που ήθελαν την Ελλάδα κομμένη στα δύο και τον λαό διχασμένο για μια ακόμη φορά με τα προδοτικά κόμματα τού νεοταξισμού. Οι κομμουνιστικές ορδές ήταν πάνοπλες με οπλισμό των ψευτοσυμμάχων που τάχα εχθρεύονταν και σαφώς πολυπληθέστερες των αμυνομένων νεαρών χωροφυλάκων και των εκπαιδευτών τους. Η επίθεση των μισητών τής Ελληνικής Φυλής ξεκίνησε ενάντια στα εξωτερικά φυλάκια τής σχολής. Το θλιβερό έργο των επιτιθέμενων στο αρχικό ευτυχώς μόνο στάδιο ήταν εύκολο, παρά το πνεύμα τής αυτοθυσίας που επέδειξαν οι νεαροί φρουροί.

 

Οι πρώτοι νεκροί εισήλθαν στο πάνθεον των Ελλήνων ηρώων, οι δε αιχμάλωτοι βασανίστηκαν απάνθρωπα πριν εκτελεστούν. Οι υπερασπιστές τού Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη γνώριζαν ωστόσο τα σχέδια των εχθρών τού Έθνους μας και δώσανε τον υπέρ πάντων αγώνα με απαράμιλλο σθένος και στερεή πίστη στην τελική Νίκη. Ο Πιστός Ελληνισμός και η πρωτεύουσα τού υπό αποκατάσταση ελληνικού κράτους των Αθηνών προσέβλεπε με κομμένη την ανάσα στο στρατόπεδο τού Μακρυγιάννη για την σωτηρία τής Πατρίδος. Και μιλάμε ασφαλώς για την σωτηρία μιας Πατρίδος που θα εφάρμοζε τούς δικούς της στρατηγικούς σκοπούς των ελεύθερων Ελλήνων κι όχι τις επιδιώξεις των παγκόσμιων εξουσιαστών τού κόσμου. Στο πλευρό των νεαρών χωροφυλάκων πολέμησαν και μαχητές τής πατριωτικής και εθνικιστικής οργάνωσης Χι τού Στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή που δραστηριοποιούντο στην πρωτεύουσα. Οι βλαστοί τής Ελληνικής Χωροφυλακής θα φανούν άξιοι συνεχιστές των Ηρώων τού Εικοσιένα και όλων των πολεμικών επών και των γενναίων μαχητών τής Φυλής μας. Κι έτσι η νίκη στο τέλος θα στέψει τα όπλα των ακατάβλητων Φρουρών τού Έθνους.

 

Η Ελλάς στάθηκε όρθια. Η φτώχεια που είχαν επιβάλλει οι ψευτοσύμμαχοι και οι πολιτικοί τους εκφραστές μέσα στην Ευρώπη δεν ακολουθήθηκε ευτυχώς από την κομμουνιστική τυραννία που τόσο πόνο είχε σκορπίσει ήδη και τόσα ελληνικά εδάφη είχε ταλαιπωρήσει, με πρώτα αυτά τής Μακεδονίας μας που έκτοτε εξακολουθούν να ζητούν οι σλάβοι. Θλιβερό αποτύπωμα αυτής τής προδοσίας είναι στις μέρες μας η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που οδήγησε με την συνέργεια και πλήρη αποδοχή των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας τού ψευτορωμέϊκου στην αναγνώριση «μακεδονικής» εθνότητας και γλώσσας! Η νεότερη Ελλάς ουδέποτε διοικήθηκε από πατριώτες πολιτικούς, τα δε λαϊκά συμφέροντα θυσιάστηκαν εν μέσω διαχρονικού διχασμού στο βωμό τής υπηρέτησης των συμφερόντων τής ξενοκρατίας τού αιώνιου εχθρού μας σιωνιστικού νεοταξισμού. Η εθνική μας κυριαρχία προσφέρθηκε βορά στους διεθνείς εντολείς που προσέφεραν έως σήμερα ελληνικά εδάφη στους γειτονικούς εχθρούς μας, Τούρκους και άλλους.

 

Οι μόνες ιστορικές περίοδοι που η Ελλάς διοικήθηκε από αληθινούς Έλληνες με πίστη στην Ορθοδοξία Τού Πατρός Θεού μας και την Ελληνική Φυλή ήταν οι διακυβερνήσεις τού Εθνικοκοινωνιστή Ηγέτη Ιωάννου Μεταξά επί τού εθνικού καθεστώτος τής 4ης Αυγούστου 1936 και τού ομοίως Εθνικού Ηγέτη Γεωργίου Παπαδόπουλου επί τού εθνικού καθεστώτος τής 21ης Απριλίου 1967. Και οι δύο ηγέτες έπεσαν στο βωμό τού καθήκοντος επειδή επιχείρησαν να αναδείξουν τα γεωφυσικά προσόντα και τις εθνικές διεκδικήσεις τού Ελληνισμού. Ο μεν Μεταξάς στο κρεβάτι τού πόνου από ξένο ιατρικό παράγοντα που έφερε δολίως τον θάνατο τού Ηγέτη μας. Ο δε Παπαδόπουλος απεβίωσε μέσα στις φυλακές τού κατοχικού καθεστώτος μετά από σοβαρή ασθένεια.

 

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο σχεδιασμός των παγκοσμιοποιητών ακολουθήθηκε κατά γράμμα όπως τον συνέλαβε ο νοσηρός νους των οπαδών τού αντίχριστου διεθνισμού. Τα πολιτικά κόμματα διατήρησαν τις λαϊκές μάζες διαιρεμένες με φτηνό μέσο τις πρόσκαιρες και μάταιες υλικές απολαύσεις που σύντομα κλήθηκαν να επιστρέψουν με αιματηρούς φόρους. Οι πολιτικές αποφάσεις και η διαχείριση τής εθνικής κυριαρχίας εκχωρήθηκαν στους διεθνείς οργανισμούς με τούς πολιτικούς ως αργυρώνητους διαχειριστές των τυράννων εντολέων τους. Η εθνική περιουσία μπήκε σε τραπεζιτικό τοκογλυφικό και παράνομο συμψηφισμό σε μια διαδικασία που οδήγησε στα μνημόνια. Και στις ημέρες που βιώνουμε εμπρός μας οι σταυρωτήδες νεοταξίτες χρησιμοποιούν ως βιολογικό όπλο τον κατασκευασμένο κορονοϊό και το εμβολιαστικό χάραγμα τής γενετικής μετάλλαξης και τής ψηφιακής παρακολούθησης για τον έλεγχο νου και πράξεων των ραγιάδων τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Μια τυραννική διακυβέρνηση που περνάει από την κατάλυση των εθνικών κρατών.

 

Οι ελληνόφωνοι κατοχικοί πολιτικοί επιχειρούν την επέκταση των υποχρεωτικών εμβολιασμών με την απειλή διοικητικών προστίμων στους πολίτες άνω των 60 ετών και την επέκταση στη συνέχεια και στις υπόλοιπες ηλικίες στον γενικό πληθυσμό. Προχωρούν επιπλέον στην σμίκρυνση τού χρονικού διαστήματος ανάμεσα στα εμβόλια. Παράλληλα στα σχολεία εισέρχεται η προπαγάνδα τής ομοφυλοφιλίας στα παιδιά τού δημοτικού. Και στην ψευτοευρωπαϊκή ένωση το πρόγραμμα δήθεν ένωσης τής ισότητας όπως λέγουν αποδέχεται το «τρίτο φύλο» και καταργεί την αναφορά στα Χριστούγεννα και τον Χριστιανισμό μέσω των θεσμικών οργάνων των παγκοσμιοποιητών.

 

Λοιπόν, οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου θέλουν το θάνατο των εθνικών κρατών. Ο Ελληνισμός μας όμως έχει δαπανήσει ποταμούς αιμάτων για την αποτροπή τόσο τού μισερού ανθρωποκτόνου διεθνισμού όσο και τού βάρβαρου νεοταξισμού. Οι διεθνιστές πάσης ιδεολογικής αναφοράς που κάποτε είχαν προκαλέσει φοβερές συγκρούσεις για τον θάνατο τής εθνικής ψυχής των Ελλήνων, τώρα ενώνονται δείχνοντας το αληθινό τους πρόσωπο ως θεραπαινίδες και σύμμαχοι εκείνων που φέρνουν την παγκόσμια διακυβέρνηση τού αντίχριστου εντολέα τους. Ο Αληθινός Έλλην όμως είναι ο υπέρμαχος Πολεμιστής τής Πίστης, τής Πατρίδος, τής Φυλής, τού Πολιτισμού, τής Ανδρείας, τής Οικογένειας και τής Τιμής προς τούς προγονικούς αγώνες που καθιέρωσε ο ίδιος ο Ελληνισμός Τρανών Αγίων και Ηρώων. Είναι η Ελλάς τής Δικαιοσύνης και τής Πολεμικής Αρετής που θα σηκώσει και πάλι το κεφάλι για να αναγεννηθεί.

 

Η ελευθερία και η ισχύς δεν δωρίζονται μήτε εξαρτώνται από ξένα χέρια αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα το διακηρύττει σε όλους τούς τόνους στο κάλεσμά του προς τον ενσυνείδητο και μαχόμενο ελληνικό λαό. Εμείς οι Έλληνες είμαστε που θα κατακτήσουμε τις πατρογονικές μας εστίες, τα τίμια προσκυνήματα, τα ιερά σεβάσματα, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, τη ζωή μας και πάλι στα χέρια μας. Εμείς είμαστε που θα κάνουμε τις αξίες μας οδηγό τής οικουμένης. Εμπρός λοιπόν ελληνικέ λαέ. Η Χρυσή Αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος θα ανατείλει δια των δικών μας χεριών. Αυτό είναι το αληθινό πιστοποιητικό ζωής και διαιώνισης τής Ελληνικής Φυλής. Τιμή στους προγόνους μας, ένδοξη πορεία δική μας και ιερή παρακαταθήκη για τα παιδιά μας.     

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: