ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

ΑΘΗΝΑ 14-12-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η εθνική και η λαϊκή κυριαρχία στο κατοχικό ελληνικό κράτος έχουν εκλείψει προ πολλού. Από τής λήξεως τού προηγούμενου παγκοσμίου πολέμου μέχρι τις σημερινές ημέρες εξαπλώσεως τής παγκόσμιας διακυβέρνησης που συνδέονται απόλυτα μεταξύ τους, τα κυριαρχικά δικαιώματα κράτους και λαού έχουν εκχωρηθεί στους διεθνείς ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς και τούς τοκογλύφους τους. Τώρα πλέον οι εξουσίες και οι αποφάσεις λαμβάνονται και ασκούνται απευθείας από τούς σιωνιστές εντολείς, η δε πρακτική εφαρμογή γίνεται από τα εκτελεστικά τους όργανα, από τούς υπαλλήλους τους που είναι κυβέρνηση και πολιτικά κόμματα τής αστικής δημοκρατίας, όλοι τους ευθυγραμμισμένοι ενόψει τής επόμενης οικουμενικής κυβέρνησης τού καθεστώτος τής ραγιαδοσύνης.

 

Η ξενοκρατία δεν έφυγε ποτέ από την Πατρίδα των Αγίων και των Ηρώων Ελλάδα μας. Από τής πτώσεως τής Βασιλεύουσας των Ελλήνων Κωνσταντινούπολης έως τις ημέρες μας η κατοχή τής Ελλάδος είναι διαρκώς παρούσα. Οι δε εθνικιστικές διακυβερνήσεις υπήρξαν ελάχιστη φωτεινή εξαίρεση. Κι αυτό βεβαίως πιστοποιήθηκε ακόμη και από τις μαρτυρίες των ηρώων τής Εθνικής Επαναστάσεως τού 1821, όπως ο στρατηγός Μακρυγιάννης που μάς είπε ότι μετά τούς Τούρκους σκλαβωθήκαμε σε ανθρώπους κακορίζικους που ήταν η ακαθαρσία τής Ευρώπης. Όλες οι μεγάλες κρίσεις και οι κατοχές πάντα στήνονται για να πέσουν τα τείχη τής ελευθερίας. Μέχρις ότου το Έθνος των Εθνών, η Αγία και Μεγάλη Ελλάς να σηκώσει το ανάστημά της φέρνοντας και πάλι ελευθερία, πολιτισμό και αλήθεια στο πέρασμά της. Αυτή είναι η ιερή αποστολή που μπορούμε και πρέπει να φέρουμε εις πέρας εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ενώνοντας το λαό με τη διάδοση τής αλήθειας και την ανατρεπτική επικράτηση τής δικής μας πολιτικής πρότασης εξουσίας.

 

Είδαμε πρόσφατα την κυβέρνηση να λαμβάνει την πολιτική απόφαση επιβολής προστίμου σε όσους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών δεν θα προβαίνουν στον εμβολιασμό κατά τάχα μου τού κατασκευασμένου κορονοϊού, αυτού τού ιού που τελικά αποδεικνύεται από ανεξάρτητους επιστήμονες παγκοσμίως ότι είναι βακτήριο. Κι ας αυξάνονται τα κρούσματα με την αύξηση των εμβολιασμένων που απλά μεταδίδουν την νόσο. Κι ας υπάρχουν επίσης αποδεδειγμένα φάρμακα που όπως λέγεται δίδονται σε λίγους. Τώρα έρχονται οι υποτιθέμενοι πολιτικοί αντίπαλοι των φιλελεύθερων, συριζαίοι ειδικοί και νέα σοσιαλιστική ηγεσία τού ΚΙΝΑΛ, και λένε πως δεν αρκεί το πρόστιμο. Πρέπει λένε το κράτος, δηλαδή το ψευτορωμέϊκο, να εφαρμόσει τον γενικό εμβολιασμό σε όλο τον πληθυσμό. Όσοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, μάς λένε κεντρώοι και αριστεροί, να πάνε να ζήσουν στο βουνό, αποκλεισμένοι από την ελληνική κοινωνία. Μια ελληνική κοινωνία που το λεγόμενο συνταγματικό τόξο των δημοκρατικών κομμάτων την θέλει πολυπολιτισμική, αφελληνισμένη και αποχριστιανοποιημένη, γεμάτη με λαθρομετανάστες που εξαιρούνται από τα δήθεν υγειονομικά μέτρα και συνεχώς αυξάνονται.

 

Το ζήτημα τού κορονοϊού έχει εξελιχθεί σε κανονικό βιολογικό όπλο. Κι όλα αυτά γίνονται για την επιβολή τής ψηφιακής ταυτοποίησης που έρχεται λίαν συντόμως. Η απόδειξη τής μη κανονικότητας αυτής τής υπόθεσης είναι απλή. Μιλάμε για μια ασθένεια τής οποίας το γονιδίωμα, η φύση δηλαδή και η δομή της δεν διαγνώστηκε ποτέ. Δεν ακούσαμε στην αρχή να γίνεται λόγος για φαρμακευτική αγωγή. Αμέσως όλοι οι εμπλεκόμενοι μίλησαν απευθείας για το εμβόλιο. Ακολούθησαν οι ολέθριες έως και θανατερές παρενέργειες και στη συνέχεια πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει τελικά φαρμακευτική αγωγή, με τη διαφορά ότι αυτή, όπως λέγεται, εφαρμόζεται σε στενό κύκλο… Κι έτσι φτάσαμε στη δραματική μείωση πληθυσμού παγκοσμίως, το δε ψηφιακό πιστοποιητικό που ταυτοποιεί και ελέγχει τις πράξεις και τις σκέψεις των ραγιάδων φέρνει στην πράξη το αντίχριστο χάραγμα. Κι όσοι θέλουν να διατηρήσουν το δικαίωμα τής πίστης και τής συνείδησης θα πρέπει να οδηγηθούν στον κοινωνικό αποκλεισμό και την ανέχεια, όπως μάς λένε οι ίδιοι οι καθεστωτικοί εκφραστές τής παγκοσμιοποίησης. Κι ας μην μπορούν να πωλούν και να αγοράζουν όπως μάς είπαν προφητικά οι Άγιοι Γέροντες τής Ορθοδοξίας μας.

 

Όμως ο νεοταξισμός οδηγεί σε δύσβατα μονοπάτια τα οποία δεν θα μπορέσει να τα ελέγξει παρά το γεγονός ότι είναι δικές του επιλογές. Η φτωχοποίηση τής κοινωνίας των εθνών που έρχεται με τα δήθεν υγειονομικά μέτρα και τις παρενέργειες αυτών, όπως η ακρίβεια τροφίμων και ενεργειακών πόρων με την πτώση των μεταφορών και τής παραγωγικής δραστηριότητας, ακολουθείται από την αύξηση τής προπολεμικής γεωπολιτικής σύγκρουσης μεταξύ των ΗΠΑ και τής Ρωσίας. Οι αμερικανοί έχουν κατασκηνώσει με στρατιωτικά μέσα στο πεδίο τής Ουκρανίας και τώρα η Ρωσία διαμαρτυρείται για την ύπαρξη τής αμερικανικής βάσης στην Αλεξανδρούπολη διότι, όπως λένε οι Ρώσοι, υπάρχει μεγάλη κίνηση ενόπλων δυνάμεων και στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ μέσω αυτής τής βάσης. Το ζήτημα σχετίζεται ουσιαστικά με το πέρασμα δυνάμεων από τη Μαύρη Θάλασσα έως τον Βόσπορο και από τον Βόσπορο έως το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Ήδη και οι ίδιοι οι Ρώσοι έχουν ελλιμενιστεί σε Λήμνο, Κεντρικό Αιγαίο και Αστυπάλαια. Η παγκόσμια πολεμική φλόγα ζυγώνει. Οι δήθεν μεγάλοι εύκολα κονταίνουν και τα υγειονομικά χαράγματα εύκολα σχίζονται από τα πολεμικά αγκάθια τής νεοταξικής αλαζονείας.

 

Το Ελληνικό Έθνος οφείλει να βγάλει συντονισμένη απόφαση βασισμένη επάνω στην ενότητα τού λαού μας για την επικράτηση και την κατίσχυση των δικαίων και των συμφερόντων τής Ελληνικής Φυλής. Η Φωνή τού Ελληνισμού έχει σαφές όνομα και λέγεται Λαϊκός Εθνικισμός. Είναι το άθροισμα τής Πίστης μας, τού Ελληνικού Αίματος, τής Εθνικής μας Συνείδησης, τής Ελευθερίας και τής Εθνικής μας Αυθυπαρξίας. Οι Έλληνες δεν είναι απλώς οι κάτοικοι τής Ελλάδος. Είναι οι μόνοι νόμιμοι ιδιοκτήτες τής γης των Πατέρων τους.

 

Τα ανθρώπινα δικαιώματα ακολουθούν τούς ζωντανούς λαούς. Και ζωντανοί λαοί είναι αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις που τούς αφορούν και τις εκτελούν ανεξάρτητα και αδέσμευτα από ιδιοτελή συμφέροντα και ξένες πονηρές επιρροές, με αποκλειστικό γνώμονα κοινωνική ευημερία και δικαιοσύνη, εθνική ισχύ και ελευθερία. Ο Ζωντανός Έλλην φροντίζει την υγεία και την ελευθερία τού αδερφού του στον ίδιο ακριβώς βαθμό. Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός είναι επιπλέον άρχων και αρχόμενος τής Πατρίδος του ταυτόχρονα. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και αποκλειστικά στους Έλληνες που φροντίζουν την ελληνική ζωή και την ελληνική γη στον ίδιο ακριβώς απόλυτο βαθμό. Αυτή ακριβώς είναι η πολιτική πρόταση εξουσίας τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος.

 

Η ώρα τού Εθνικισμού των Ελλήνων έφτασε. Είναι η ιστορική στιγμή που πρέπει να ελευθερώσουμε την Πατρίδα μας από την πολιτική και ηθική σήψη τού νεοταξισμού και τού ραγιαδισμού. Έλλην και ραγιάς είναι έννοιες ασύμβατες. Ο Έλλην είναι κυρίαρχος τής ζωής του και ως εκ τούτου Ελεύθερος πνευματικά, υλικά, κοινωνικά, εθνικά. Φτιάχνει διαρκώς νέο και ανθρωποκεντρικό πολιτισμό και κάνει την Πατρίδα του Κάστρο άπαρτο που ανοίγει τις πύλες του μονάχα όταν πρόκειται να στεγάσει ακόμη περισσότερους Έλληνες. Η έννοια παγκοσμιοποίηση δεν υφίσταται για εμάς. Η δική μας προοπτική λέγεται ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς ανήκει.

 

Ξένες συγκρούσεις και επιδιώξεις των ψευτοσυμμάχων και το ψεύτικο ενδιαφέρον τους δεν μάς αφορούν. Στην Ιερή Ελλάδα μας δεν χωρά η σατανική παγκοσμιοποίηση. Η ευρωστία τού Ελληνισμού μας είναι η κοινή μας συμπόρευση με άξονα κίνησης τον κοινό στρατηγικό σκοπό του Έθνους μας. Η βιολογική συνέχεια τής Φυλής μας, με τις κοινωνικές δυνάμεις αφοσιωμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες τής Εθνικής Κοινότητας. Η ανθρώπινη ζωή και η ελευθερία είναι έννοιες ιερές. Η υγεία τού Ανθρώπου και τού Έθνους διασφαλίστηκαν από την ελληνική επιστήμη και τον ελληνικό ηρωισμό από κοινού μαζί με την Πίστη στο Θεό που μάς δημιούργησε. Ήρθε η ώρα να ενωθούμε αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Ένας ο Θεός, μία η Αγία και Μεγάλη Ελλάς, Ορθόδοξη και Εθνικιστική, μία η οδός τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας. Ερχόμαστε για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Ζήτω η Νίκη!!!  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: