ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ. ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΡΑ.

ΑΘΗΝΑ 7-12-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο αντίθεος, απάνθρωπος και αντεθνικός νεοταξισμός έχει βρει την απόλυτη έκφρασή του στο πρόσωπο τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας στην Πατρίδα μας και όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη. Οι ανθρώπινες ελευθερίες έχουν καταργηθεί σχεδόν πλήρως με την παραδοχή τόσο από πρόσωπα που έχουν γνώση καλή τού νομικού ζητήματος ιδιωτεύοντας στην παρούσα φάση όσο και από την σκληρή πραγματικότητα που ήδη ζούμε. Το αντίχριστο χάραγμα και το ηλεκτρονικό φακέλωμα τού ανθρωπίνου προσώπου μαζί με την συντριβή τού εθνικού κράτους προωθείται ανοικτά με βάση πάντα το βιολογικό όπλο τού κορονοϊού. Τώρα πλέον αυτοί που εφηύραν το πρόβλημα εμφανίζουν την λύση που έχουν έτοιμη από χρόνια. Είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση που οι ψευτορωμιοί πολιτικοί διαλαλούσαν ανέκαθεν και εντεταλμένα.

 

Γνωρίζουμε ήδη ότι οι υποτελείς στον σιωνισμό πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου προώθησαν το παράνομο και απάνθρωπο διοικητικό πρόστιμο των 100 ευρώ τον μήνα στους Έλληνες άνω των 60 ετών που επιλέγουν πίστη, ζωή και αξιοπρέπεια αντί τού υποχρεωτικού και καταναγκαστικού εμβολιασμού. Την ίδια στιγμή μια πλειάδα γιατρών σε παγκόσμιο επίπεδο τάσσονται εναντίον των Mrna «εμβολίων» τόσο λόγω τού πειραματικού τους χαρακτήρα όσο και των οδυνηρών παρενεργειών και θανάτων που έχουν αυτά προκαλέσει. Όμως τα επίσημα όργανα τής πολιτείας, κυβερνητικοί φορείς και κόμματα, υγειονομικοί σύμβουλοι και επίσημα δικαστικά όργανα, γνωμοδοτούν υπέρ των εξοντωτικών μέτρων σε βάρος τού λαού που διχάζεται και λιμοκτονεί.  

 

Βγήκε λοιπόν το Συμβούλιο τής Επικρατείας την επαύριον των ναρκωμένων και έκφυλων σκανδάλων και γνωμοδότησε ότι η αναίρεση μισθού και ασφάλισης των ανεμβολίαστων εργαζομένων είναι συνταγματικά αποδεκτή. Συνταγματικά αποδεκτή ουσιαστικά η απώλεια τής εργασίας, η αφαίρεση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, η στέρηση τού ψωμιού από το οικογενειακό τραπέζι, η εξαθλίωση τής ελληνικής οικογένειας, η απώλεια τού σπιτιού, ακόμη και η απώλεια τής ελληνικής ζωής. Την ίδια στιγμή ο φόβος καλλιεργείται συστηματικά από τις κατοχικές αρχές για το δήθεν αξεπέραστο υγειονομικό πρόβλημα με την μία και μόνη τάχα μου λύση. Παράλληλα η Ελλάς βιώνει καθημερινά την απομείωση τού ελληνικού πληθυσμού που συντελείται καθημερινά. Έλληνες φεύγουν από την Πατρίδα ή τη ζωή και αντικαθίστανται από εκατομμύρια ισλαμιστών λαθροεισβολέων.

 

Η μείωση λοιπόν τού ελληνικού πληθυσμού στην κατεχόμενη Ελλάδα όπως και στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά και χριστιανικά έθνη συνεχίζεται στους ρυθμούς που θέλουν οι αντίχριστοι σιωνιστές που ζητούν την σαφή μείωση τού ανθρωπίνου πληθυσμού. Οι δημοκράτες και δήθεν ανθρωπιστές όπως θέλουν να εμφανίζονται θέλουν μια Ελλάδα δίχως Έλληνες όπως και οι ομόλογοί τους στις άλλες χώρες που θέλουν εν γένει μια Ευρώπη χωρίς Ευρωπαίους. Και στην Ιερή Ελλάδα Χριστού, Αγίων και Ηρώων δεχτήκαμε την επίσκεψη τού αιρετικού Πάπα Ρώμης που ήρθε να επιβεβαιώσει και να επισφραγίσει τον νεοταξισμό με το αντίστοιχο θρησκευτικά αιρετικό του πρόσωπο, τον Οικουμενισμό. Οι λαθροεισβολείς δεν είναι γι’ αυτόν απλώς και μόνο αποδεκτοί αλλά είναι και φορείς θρησκειών που έχουν όλες την ίδια τάχα μου ρίζα. Οι παρερμηνείες τής Αληθινής Πίστης και οι διώκτες της, αλλόδοξοι, αλλόθρησκοι και αλλόφυλοι, διάσπαρτοι στην Αγία Ελληνική Γη τής Αληθινής Ορθόδοξης Πίστης και τής Ελληνικής Φυλής, γιατί η παγκόσμια διακυβέρνηση θέλει παράλληλα πανσπερμία και πανθρησκεία.

 

Κατά τ’ άλλα, κάποιοι θεωρούν συνομωσία την κατάθεση τής άποψης ότι έχουμε απέναντί μας να αντιμετωπίσουμε επιπλέον το σφράγισμα τού αντίχριστου που θέλουν να φέρουν οι σταυρωτήδες παγκοσμιοποιητές με την παγκόσμια διακυβέρνηση. Τώρα όμως υπάρχουν και μαρτυρίες ανθρώπων οικείων τους που αποκαλύπτουν την αλήθεια. Αντικείμενο των αποκαλύψεων είναι το λεγόμενο ψηφιακό πιστοποιητικό που ακολουθεί τούς εμβολιασμούς τού κορονοϊού, ένας μηχανισμός που σαφώς καταγράφει τον πολίτη που έχει υποβληθεί στον εμβολιασμό τής γενετικής μετάλλαξης. Έρχεται λοιπόν τώρα ο πρώην αντιπρόεδρος τής Pfizer dr. Michael Yeadon και μάς λέει ότι ο κίνδυνος δεν είναι τόσο το εμβόλιο όσο το πιστοποιητικό τού εμβολιασμού. Δηλώνει ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα επιβληθεί η ψηφιακή ταυτότητα στον γενικό πληθυσμό. Ο Yeadon μάς λέει πως μόλις παρέλθει το διάστημα των μηνών τής υποτιθέμενης ανοσίας, ο πολίτης θα λαμβάνει μήνυμα ότι έχει λήξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του και πως θα πρέπει να σπεύσει να κάνει την επόμενη ενισχυτική δόση μαζί με τον εγγονό του που δεν είναι εμβολιασμένος. Ειδάλλως το πιστοποιητικό του θα ακυρωθεί και ο ίδιος θα αποκλειστεί από τα πάντα.

 

Ο δόκτωρ Yeadon είναι κατηγορηματικός και μάλιστα για μια υπόθεση που γνωρίζει πολύ καλά και από μέσα τούς σκοπούς της. Προσθέτει σε όσα καταμαρτυρεί ότι όσοι αποδεχτούν να μπουν στην διαδικασία τού ψηφιακού πιστοποιητικού τού εμβολιασμού δεν θα έχουν πλέον καμία έξοδο διαφυγής. Και έρχομαι λοιπόν τώρα και καταθέτω την ομολογία των προφητειών των Αγίων Γερόντων τής Ορθοδόξου Πίστης, τής μιας και αληθινής Πίστης που μάς εμπιστεύτηκε ως Αποστολική Ελλάς  ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας. Μάς είπε ο Άγιος Γέροντας Παίσιος ο Αγιορείτης ότι θα μάς φέρουν μια ασθένεια και μαζί με αυτήν ένα εμβόλιο που για να το κάνουμε θα πρέπει να δεχτούμε το σφράγισμα τού αντίχριστου. Όποιος δεν το δεχτεί, δεν θα μπορεί μήτε να αγοράσει μήτε να πωλήσει και θα αποκλείεται από τα πάντα μέσα στην κοινωνία. Μάς ζητούν αυτήν την υποταγή ψευτορωμιοί πολιτικοί και οι σύμμαχοί τους, εδώ και στα λοιπά έθνη, μέσω των σιωνιστών εντολέων τους, ναι ή όχι; Ασφαλώς ναι.

 

Εδώ είναι η Ιερή Ελλάς, η Ιερή Γη Μαρτύρων και Ηρώων. Το δόγμα τής Θείας Αληθείας και Νομοτέλειας που παραλάβαμε θα το διατηρήσουμε ακέραιο και μάλιστα ως εφαλτήριο βήμα για την αναγέννηση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Η Ελλάς είναι Κράτος Ορθόδοξο, Εθνικό και Λαϊκό και έτσι ακριβώς θα παραμείνει με την απομάκρυνση των ανοίκειων παρεμβάσεων που έχουν φορτώσει οι προδότες σε βάρος τού ελληνικού λαού. Ότι ο Αληθινός Έλλην είναι Πιστός στο Θεό και το Ελληνικό Αίμα, στην Ορθοδοξία και την Ελληνική Φυλή. Ο Έλλην διαθέτει πίστη, αίμα και συνείδηση εκ των προγόνων του που την μεταλαμπαδεύει ακέραιη στα παιδιά του. Ότι η βιολογική συνέχεια τού Έθνους μας είναι το αδιαμφισβήτητο πιστοποιητικό ζωής ενάντια στην πανδημία τής παγκοσμιοποίησης που πρέπει να συντριφτεί μαζί με τα ολέθρια πολιτικά πιόνια τής αστικής δημοκρατίας και των συμμάχων τους που την στηρίζουν. Ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός και ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι η μόνη αλήθεια που κατοχυρώνει την Πίστη και την Εθνική Ανεξαρτησία στα έθνη με Ηγέτιδα την Ελλάδα μας. 

 

Η Ελλάς δεν δέχεται τις παρεμβάσεις των τυράννων που κουβαλούν την σατανική παγκοσμιοποίηση. Ακόμη και οι τελευταίοι πιστοί επάνω στην γη να μείνουμε, δεν πρόκειται να παραδώσουμε γη και ύδωρ. Το έχουμε πράξει στις Θερμοπύλες και στην Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη, το έχουμε πράξει σε όλες τις μεγάλες μάχες τής ιστορίας μας που ζει και μαρτυρείται από το αίμα των προγόνων μας. Μάς είπε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός και Υιός τής Ελληνίδος Φιλισταίας Μητρός μας Παναγίας ότι ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξαστή ο Υιός Τού Ανθρώπου. Και ο Αθανάσιος Διάκος μπροστά στην λαίλαπα των Τούρκων αναφώνησε ότι θα παραμείνει έως τέλους Γραικός. Λοιπόν, η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς και Μαχόμενους Έλληνες που κρατούν το ιερό δόγμα Πατρίς, Θρησκεία και Οικογένεια ως την απαρέγκλιτη οδό ζωής, ανάπτυξης και ισχύος. Έχουμε Βασιλέα τον Ιησού Χριστό και Θεό μας, πρόμαχους τρανούς προγόνους και διψάμε να ζωντανέψουμε την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα πλήρως ακέραιη και αποκαταστημένη ως το μέγιστο κληροδότημα των παιδιών μας. Η Απόφασή μας θα γενεί πραγματικότητα και η Αυγή τού Ελληνισμού θα ανατείλει Χρυσή.   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: