ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 10-12-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η υποκρισία και η παραδοχή τής επιχειρήσεως υποταγής των λαών στις εντολές τού αντίχριστου και αντεθνικού νεοταξισμού κυριαρχούν στις ενέργειες των παγκόσμιων τυράννων και των ανά τα έθνη συνεργατών τους. Η αναφορά στις ακρότητες που εφαρμόζουν οι παγκοσμιοποιητές συνοδεύεται από το περιτύλιγμα τού δήθεν ενδιαφέροντος για την ανθρώπινη ζωή που ωστόσο συντρίβουν μαζί με την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Κι όλα αυτά όταν κάποιοι συνεργάτες τού διεθνούς σιωνισμού αναμειγνύουν στο θέμα τού κορονοϊού και των εμβολιαστικών χαραγμάτων την κλιματική αλλαγή και την μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού ως υποτιθέμενη λύση στο πρόβλημα αυτό. Μάς λένε δηλαδή κατάμουτρα οι νεοταξίτες ότι θέλουν τα έθνη συντετριμμένα και τα πολιτικά φερέφωνα των αστικών δημοκρατιών ανοίγουν τούτη την οδό τής οδύνης.

 

Όλα προσφορά στον βωμό τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Οι διεθνείς προστάτες των κατοχικών πολιτικών αναφέρουν τον κίνδυνο κατάργησης των ανθρωπίνων ελευθεριών που εφαρμόζεται στην πράξη δίχως καμία απολύτως διάθεση επαναφοράς στην τάξη, εντελώς προσχηματικά. Η επικεφαλής τής ύπατης αρμοστείας ανθρωπίνων δικαιωμάτων τού ΟΗΕ φαίνεται να απορρίπτει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, παρά μονάχα αν και εφόσον δεν λειτουργούν τα μέτρα τής μασκοφορίας και τής κοινωνικής αποστασιοποίησης. Την ίδια όμως στιγμή οι άνω των 60 ετών συμπολίτες μας που δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση τού εμβολίου θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι, η δε διάρκεια τού πιστοποιητικού νόσησης για όσους έχουν ασθενήσει και η υποτιθέμενη ανοσία πριν την επόμενη δόση τού εμβολίου μειώνεται στους τρεις μήνες.

 

Οι ψευτορωμιοί αποσύρουν ουσιαστικά το πιστοποιητικό νόσησης και προχωρούν στον τακτικό εμβολιασμό ανά τρίμηνο με τα επικίνδυνα και θανατερά πειραματικά σκευάσματα. Οι θάνατοι συνεχίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο και οι παραδοχές για την τροποποίηση τού γενετικού κώδικα διαρκώς επαληθεύονται. Οι δόσεις των εμβολίων θα συνεχιστούν μάς λένε διάφοροι πολιτικάντηδες εντός και εκτός συνόρων. Προπαγανδιστικά έντυπα διατυμπανίζουν διεθνώς ότι τα εμβόλια mrna αλλάζουν το dna μας, αλλά το κάνουν τάχα μου για το καλό μας. Παράλληλα οι σταυρωτήδες Θεού και Ανθρώπου προετοιμάζουν τα δήθεν ελεύθερα έθνη για την επόμενη οδυνηρή περιπέτεια που σκοπεύουν να μάς φέρουν, λέγοντάς μας ότι πρέπει να επενδύσουμε από τώρα στην προετοιμασία αντιμετωπίσεως τής επόμενης πανδημίας που μπορεί να είναι χειρότερη. Επαληθεύεται στην περίπτωση αυτή η τοποθέτηση τού πρώην αντιπροέδρου τής πφάιζερ Yeadon ότι το πιο επικίνδυνο μέσο και από το εμβόλιο είναι το ψηφιακό πιστοποιητικό, αφού η διαδικασία τής οδύνης μεταφέρεται στην επόμενη παραλλαγή τού ιού με στόχο πάντα την απομείωση και τον έλεγχο των λαών.

 

Τα δήθεν υγειονομικά μέτρα στο μεταξύ, με τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από την κοινωνική και οικονομική ζωή τού τόπου, έχουν προκαλέσει την δραματική μείωση τής κίνησης στην αγορά, την πτώση των συναλλαγών και των εσόδων διαβίωσης με το κλείσιμο καταστημάτων και την αύξηση τής ανεργίας, την δραματική μείωση των μεταφορών, την ακρίβεια στις τιμές των καυσίμων και των αγαθών. Είναι σαφές ότι η μεθοδευμένη φτωχοποίηση εκτοξεύεται ως μέσο εκβιασμού τού λαού και μάλιστα με την πλήρη συμβιβαστική διάθεση των κατοχικών πολιτικών. Πολλοί συμπατριώτες μας αντιμετωπίζουν πρόβλημα σοβαρό στην διατροφή αλλά και στην θέρμανση ενόψει τού χειμώνα. Όμως ο πειθαναγκασμός των ραγιάδων εντός και εκτός συνόρων στα δεσμά τής ψηφιακής ταυτοποίησης τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης είναι σχέδιο που δεν έχει τελειωμό παρά μονάχα με την εθνική αντίσταση, την ενεργοποίηση των πατριωτικών αντανακλαστικών και την επανεκκίνηση τής εθνικιστικής νομοτέλειας ενάντια στο νεοταξικό χάος.

 

Όμως οι παγκοσμιοποιητές δεν είναι ανίκητοι. Ο θρόνος τής παγκοσμιοποίησης που ετοιμάζουν δεν είναι καμωμένος για πολλούς μνηστήρες και η αλαζονεία θα κοντύνει τις δήθεν μεγάλες δυνάμεις. Διότι το ένα σκέλος είναι η φτωχοποίηση των λαών για την πτώση των εθνών. Το άλλο όμως σκέλος είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος που μπορεί να ανατρέψει τα «υγειονομικά» χαράγματα  τού σιωνιστή αντίχριστου. Και μάλιστα στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που επιδιώκουν οι σταυρωτήδες. Κι έτσι στο ζήτημα τής Μαύρης Θάλασσας και με αφορμή το θέμα τής απόσχισης τής Κριμαίας από την Ουκρανία, η παρουσία στρατιωτικών μέσων και ασκήσεων εκ μέρους των ΗΠΑ και τού ΝΑΤΟ στην περιοχή εξοργίζει τούς Ρώσους. Κι έτσι το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών προειδοποίησε τις ΗΠΑ και τούς συμμάχους τους ότι δεν θα επιτρέψουν οι Ρώσοι την απαράδεκτη στρατιωτική τους παρουσία και θα πάνε είτε σε συνομιλίες είτε σε μέτρα, διότι η Ρωσία δεν θα τούς αφήσει να διακινδυνεύουν ζωές ατιμώρητοι…

 

Η μεγάλη αναμέτρηση τής ανθρωπότητας είναι μπροστά μας. Είναι οι δυνάμεις των ελευθέρων εθνών που θέλουν να ζήσουν με τις Παραδόσεις τους, τις αξίες τους, την αυθυπαρξία και το αυτεξούσιο τού Έθνους και οι διεθνιστές νεοταξίτες που ενώνουνε τα κομματικά τους συμφέροντα  προκειμένου να υπηρετήσουν τον παγκόσμιο σιωνιστή εντολέα τους. Ο Λαϊκός Εθνικισμός τής Πίστης, τού Πολιτισμού, τής Ελευθερίας, τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας είναι το μετερίζι και το άπαρτο Κάστρο των Ζωντανών Λαών που θέλουν να μείνουν κυρίαρχοι στον τόπο τους με τις εστίες και τα προσκυνήματά τους ακέραια στα χέρια τους. Και Ζωντανός Λαός είναι αυτός που φροντίζει την βιολογική συνέχεια τής Φυλής του και τής Εθνικής του Κοινότητας μαζί με την πίστη, τα ιδανικά του, την ευρωστία τού λαού του και την εθνική του γη πλήρη και αποκατεστημένη.

 

Η Ελλάς είναι το Έθνος των Μαρτύρων και των Ηρώων που θεμελίωσε την αρετή και την τόλμη, την Πίστη στο Θεό και τη Φυλή ως ενιαίο θεμέλιο βάθρο επικρατήσεως τού αισθήματος τής δικαιοσύνης και τής αλήθειας. Η διατήρηση τής αυθυπαρξίας και αξιοπρέπειας κατευθύνουν τα υγιή έθνη που προτάσσουν έναντι τού ραγιάδικου εφησυχασμού το μαχητικό πνεύμα για το χάλασμα τής προδοσίας και τής βάρβαρης ξενοκρατίας. Η Ελλάς είναι η ακατάλυτη δύναμη που έχει αποτρέψει στο παρελθόν την κάθοδο των παγκοσμιοποιητών ολετήρων πριν αυτοί αποκτήσουν τον δούρειο ίππο τους στο πρόσωπο τής πολιτικής. Η Πίστη, το Αίμα και η Εθνική Συνείδηση ενώνουν τούς Αληθινούς Έλληνες που δεν κύπτουν την κεφαλή στους υπηρέτες των πολυπολιτισμικών και πανθρησκειακών συγχωνεύσεων.

 

Ο σιωνισμός και ο διεθνισμός δεν χωράνε στα άγια χώματά μας. Η Ορθοδοξία και ο Εθνικισμός καθορίζουν τα όρια και τις ενέργειες των Αληθινών Ελλήνων. Η τελική κρίση είναι εμπρός μας. Κι αυτός που σώζει την Πατρίδα του είναι το Έθνος που κατακτά τον κόσμο που τού ανήκει. Η δε ειλικρινής συνεννόηση των λαών με τις Εθνικές Δυνάμεις στην προμετωπίδα διαμορφώνει υγιές περιβάλλον και διασφάλιση πάγιας ειρήνης. Η ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού με Βασιλέα τον Θεό είναι η οδός μας. Ζήτω η Νίκη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: