ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΘ' ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 24-12-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο καλός Θεός θέλησε να οδεύσουμε στη φωτεινή οδό προς την Γέννηση Τού Θεανθρώπου Ιησού Χριστού και Θεού μας διαπερνώντας με αντοχή και αντιστάσεις ισχυρές την πιο σκληρή κατοχή που σήμερα διάγει η Πατρίδα Χριστού, Αγίων και Ηρώων Ελλάς μας. Και μέσα σε αυτήν την σκοτεινή ιστορική περίοδο τής κατοχής που διάγουμε εν καιρώ τάχα μου ειρήνης που μάς καλούν οι νεοταξίτες τύραννοι τής αστικής κατοχικής τους δημοκρατίας να την ανταλλάξουμε με τα δεσμά τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης, εμείς οι Πιστοί Έλληνες Εθνικιστές παραμένουμε όρθιοι, οι τελευταίοι πιστοί σε έναν κόσμο πνευματικών προς το παρόν, οικονομικών και ηθικών ερειπίων, με τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τούς συναγωνιστές μας προς το παρόν πολιτικούς κρατουμένους στα κελιά τού ελληνόφωνου νεοταξισμού.

 

Υπάρχει λόγος που το κατοχικό καθεστώς έθεσε σε αιχμαλωσία την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας και τώρα πλέον οι μάσκες των τυράννων ψευτορωμιών έχουν πέσει. Είναι η βρώμικη επιχείρηση καταλύσεως τού Ελληνικού Έθνους που εφαρμόζουν οι πολιτικοί υπάλληλοι τής παγκοσμιοποίησης με τις εντολές των διεθνών αφεντικών τους. Μια επιχείρηση που την ίδια στιγμή λαμβάνει χώρα σε όλα τα ομοίως υποτιθέμενα ελεύθερα έθνη. Όμως οι σταυρωτήδες παγκοσμιοποιητές Χριστού και Ελλήνων γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν η Ελλάς των Ιερών Παραδόσεων, τού Πολιτισμού και τής Ελευθερίας καταπέσει, τότε θα πετύχουν τούς σκοτεινούς τους στόχους. Κι έτσι μετά από τα μνημόνια τέθηκαν στο τελικό τους στάδιο η έφοδος τού κατασκευασμένου κορονοϊού με τα εμβολιαστικά χαράγματα και τα ψηφιακά πιστοποιητικά τους, η συντριβή τής παραγωγικής οικονομίας και η φτωχοποίηση των Ελλήνων, η αντικατάσταση των δραματικά μειούμενων Ελλήνων από τούς λαθροεισβολείς και το ξεπούλημα των εθνικών μας θεμάτων.

 

Τα παιδιά όμως τής Θείας Δίκης και τής Νέμεσης, Πιστοί Απόστολοι και Μαχητές Θεού και Ελληνικής Φυλής, Ορθοδοξίας και Ελληνισμού, είμαστε Ζωντανοί στις επάλξεις τού Έθνους. Η Αλήθεια πλέον παρουσιάζεται στα μάτια όλων των Ελλήνων δίχως την παραμικρή αμφισβήτηση. Χρειάζονται όμως πάντα οι ζωντανοί πυρσοί για να την στερεώσουν και να την φωτίσουν στις καρδιές τού τυραννισμένου λαού ενάντια στην προπαγάνδα τού καθεστωτικού ψεύδους που επιχειρεί να την συσκοτίσει.

 

Είμαστε εδώ λοιπόν ως ζωντανοί πυρσοί για να δώσουμε ταυτόχρονα στον ελληνικό λαό την γνώση τής πραγματικότητας και επιπλέον το εθνικό όραμα και την επαναστατική πολιτική πρόταση ανάκτησης τής Πατρίδος στα χέρια τού Ελληνικού Έθνους, στα χέρια τής Ελληνικής Φυλής, τού ελληνικού λαού στην Πίστη, το Αίμα και τη Συνείδηση ως μόνου νόμιμου ιδιοκτήτη τού Αγίου Προσκυνήματος και Κάστρου που λέγεται Ελλάς. Ότι οι εχθροί τού Εθνικισμού μας δεν είναι πολιτικοί αντίπαλοι απλώς, αλλά εχθροί τού Ελληνισμού μας. Αλλά ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η μία και μόνη πολιτική φωνή τού Ελληνισμού μας. Και η Ελλάς έχει Βασιλέα της τον Θεό. Επομένως δεν χωράει στη γη Μαρτύρων και Ηρώων ο σατανάς τής παγκοσμιοποίησης. Η Ελλάς ανήκει μονάχα στους Πιστούς και Μαχόμενους Έλληνες. Η δε αποστολή μας είναι η κραταίωση τής Ορθοδοξίας και τής Ελληνικής Ιδέας στο πρώτο σκαλί τής οικουμένης, η ενότητα των Ελλήνων, η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής, η κληροδότηση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος πλήρως αποκατεστημένης σε γη και περισσότερες ελληνικές ψυχές στα παιδιά μας.

 

Οι νεοταξίτες τύραννοι θέλουν παγκόσμια φτωχοποίηση, ηθική ερήμωση και παγκόσμια ανθρωποσφαγή που περνάει ακόμη και από παγκόσμιο πόλεμο. Ήδη οι δήθεν μεγάλες δυνάμεις τρώγονται στα πρόθυρα τού νεοταξικού φρενοκομείου. Τα δήθεν υγειονομικά τους τερτίπια και τα αντίχριστα χαράγματα των ψυχών επεκτείνονται στην ολοκλήρωση τής επανεκκίνησης που ονειρεύονται. Επανεκκίνηση θα γίνει, αλλά είναι αυτή που αφορά την αναγέννηση και την ανάπτυξη τού Θεοφόρου και Φωτοδότη Ελληνισμού που έκτισε πολιτισμούς και αυτοκρατορίες στο διάβα του. Έχουμε λοιπόν ψηλά το κεφάλι και δίνουμε την Μητέρα των Μαχών για την Νίκη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

 

Αρχηγέ μας Νικόλαε Μιχαλολιάκο, σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την έμπνευση, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μάς έχεις δώσει. Σού εύχομαι από τα βάθη τής καρδιάς μου καλή και σύντομη λευτεριά σε σένα και όλους τούς συναγωνιστές μας. Η δικαίωση τής Ελλάδος θα σημάνει και τη δική σου δικαίωση. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και χρόνια πολλά, καλά και ευλογημένα Αρχηγέ σε σένα και την οικογένειά σου.

 

Έλληνες και Ελληνίδες, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!!! Χρόνια πολλά, καλά και ευλογημένα!!! Καλή λευτεριά!!! Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και χρόνια πολλά, καλά και ευλογημένα στις οικογένειές μας και στα παιδιά μας!!! Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα στον Πατέρα μου Κωνσταντίνο και όλες τις ψυχούλες που βρίσκονται σιμά στο Θεό προσευχόμενες υπέρ ημών. Η Γέννηση Τού Βασιλέως ημών Θεανθρώπου Ιησού Χριστού και Θεού μας να σημάνει και θα σημάνει οπωσδήποτε την αναγέννηση των ψυχών τού Αιώνιου Ελληνισμού μας!!! Ο Ιησούς Χριστός και Θεός μας έρχεται ως Φωτοδότης τού Αποστολικού Ελληνισμού, η δε δικαίωση τής Ορθοδοξίας και τού Έθνους μας είναι η οδός που θα σπάσει δια παντός τα δεσμά τής αντίχριστης νεοταξικής δουλείας με την ανάδειξη της Αληθείας. Ζει Κύριος ο Θεός μας και η Ελλάς θα νικήσει και θα ζήσει εις τούς αιώνες των αιώνων. Ευχαριστούμε Ουράνιε Πατέρα και Θεέ μας που είμαστε παιδιά σου!!! Η Γέννηση Τού Θεανθρώπου Ιησού Χριστού και Θεού μας θα φέρει την αναγέννηση των ψυχών ημών και των οικογενειών μας με την πλήρη λευτεριά τού Ελληνικού Έθνους και την ολόχρυση ανατολή τής νέας Ελλάδος μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: