ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, Ο ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 12-4-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι έσχατες ημέρες τής παγκοσμιοποίησης είναι στιγμές μεθοδευμένης καταλύσεως τής ελευθερίας τού ανθρώπου. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δοκιμάζεται πολλαπλώς και τα ανθρώπινα δικαιώματα περιορίζονται με τον μανδύα τής δημοκρατίας στο όνομα τής ειρηνικής συνύπαρξης, ακόμη και τής υγείας. Η μεγάλη διαφορά ωστόσο στην πραγματικότητα είναι ότι η λαϊκή κυριαρχία και η εθνική επιβίωση συρρικνώνονται επικίνδυνα στον βαθμό που επιβάλλεται η έγερση των αντανακλαστικών για την επιβίωση των λαών. Διότι ο σκοπός των νεοταξικών καθεστώτων είναι η αλλοτρίωση τής εθνικής ταυτότητας και η συρρίκνωση λαών τρομοκρατημένων και παραδομένων στην παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση.

 

Ο σεβασμός τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι κορυφαία αρετή που διασφαλίζει την ισορροπία τής λαϊκής συνεννόησης και την κοινωνική συνοχή. Όμως οι θεσμικοί εκφραστές των λαών στα πλαίσια τής αστικής δημοκρατίας είναι ξένα σώματα στις τοπικές κοινωνίες και πολέμιοι τής εθνικής νομοτέλειας. Το μόνο που τούς απασχολεί είναι η τρομοκράτηση και η υποταγή τού λαού με την ταυτόχρονη άρνηση τής εθνικής αυθυπαρξίας και την παραπλανητική αναφορά στην δήθεν επιβίωση στις προκλήσεις των καιρών που οι ίδιοι και οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι δημιουργούν. Προκλήσεις που έχουν να κάνουν με τις πολεμικές συγκρούσεις, τις παράνομες μετακινήσεις πληθυσμών, την υγειονομική επιβάρυνση, την επισιτιστική και ενεργειακή κρίση, την ασύνορη ανθρωπότητα.

 

Στην σύγχρονη πολιτική αντίληψη που έχουν σε βάθος χρόνου διαμορφώσει οι νεοταξίτες και διεθνιστές πολιτικοί καταργούν στην πράξη τα υποκριτικά έως χθες κομματικά τους τείχη και ενώνονται στην εχθρική συμπεριφορά με την οποία αντιμετωπίζουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Οι όποιες μεταξύ τους εναπομείνασες διαφωνίες είναι για ζητήματα ανούσια προκειμένου να ξεγελάσουν τον παραπλανημένο ψηφοφόρο. Στην Πατρίδα μας είδαμε αυτό το φαινόμενο και στην περίπτωση τής ομιλίας τού Ουκρανού προέδρου στο κοινοβούλιο τού ψευτορωμέϊκου με την διαφωνία τής αντιπολίτευσης στην εκπροσώπηση των Ουκρανών ψευτοπατριωτών ενώ επί τής ουσίας συμφωνεί με την κυβέρνηση στην απαράδεκτη εμπλοκή τής Ελλάδος σε μια ξένη αντιπαράθεση δίχως έστω την διασφάλιση των ελληνικών πληθυσμών τής Ουκρανίας.

 

Στις γαλλικές εκλογές έχουμε μια ακόμη περίπτωση παρερμηνείας τής ελεύθερης λαϊκής βούλησης. Η Λεπέν εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό γύρο για την διεκδίκηση τής γαλλικής προεδρίας μαζί με τον Μακρόν που εκφράζει ξεκάθαρα την νεοταξική βούληση. Και μπορεί η βασική εκπρόσωπος τού γαλλικού εθνικισμού να έχει χαλαρώσει σε μεγάλο βαθμό τις συντηρητικές της απόψεις περί ορισμένων παραδοσιακών ηθών, ωστόσο εξακολουθεί να εκφράζει το εθνικό συναίσθημα και φρόνημα. Αυτή η αντίληψη αυτομάτως ένωσε όλα τα υποτιθέμενα αντίπαλα πολιτικά κόμματα που κατέβασαν διαφορετικούς υποψήφιους στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα όλοι τους πλην ενός υποψηφίου να δηλώσουν ότι δεν πρέπει να ψηφίσουν οι Γάλλοι την Λεπέν.

 

Στο ζήτημα τής υγειονομικής κρίσης τού βιολογικού όπλου που συνιστά ο κορονοϊός και τα πειραματικά του εμβόλια παρατηρούμε βήμα προς βήμα την αποκάλυψη τής πραγματικής αλήθειας ακόμη και στους κύκλους τής συστημικής δημοσιογραφίας. Διότι η ανθρώπινη ζωή είναι δικαίωμα που συγκλονίζει και αφυπνίζει συνειδήσεις και το ένστικτο τής αυτοσυντήρησης. Κι έτσι ακούσαμε τον γνωστό δημοσιογράφο τού Σκάι Καμπουράκη να απευθύνει ερώτημα για ποιο λόγο οι μισοί από τούς τελευταίους θανάτους από κορονοϊό επήλθαν σε πλήρως εμβολιασμένους συμπατριώτες μας, καθώς οι κρατικές αρχές διατυμπάνιζαν ότι οι εμβολιασμοί γίνονται για να μην πεθάνει κόσμος.

 

Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στην κοινωνία με αφορμή το ζήτημα τού κορονοϊού επιβαρύνουν τον τομέα τής παραγωγικής οικονομίας και τής ενέργειας. Και από την στιγμή που προστέθηκε η υπόθεση τού πολέμου ανάμεσα στη Ρωσία και την νεοταξικώς στηριζόμενη Ουκρανία, οι συναλλακτικές και οι εμπορικές σχέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό. Βασικά αγαθά και ενεργειακοί πόροι δεν διακινούνται, οι τιμές εκτοξεύονται συνεχώς και η παγκόσμια πτώχευση απειλεί τα έθνη. Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν οι πραγματικοί αντίπαλοι Ρωσία και ΝΑΤΟ σκληραίνουν τη στάση τους και η Ρωσία προειδοποιεί ότι αν κυκλωθούν ρωσικοί πληθυσμοί θα αντιδράσει δυναμικά σε στρατιωτικό επίπεδο.

 

Ο μεγάλος εχθρός λοιπόν τού ανθρώπου και τού Έθνους είναι η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση. Και η ασφαλέστερη λύση είναι η διατήρηση τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας. Οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου θέλουν να κάμψουν την αντίσταση τού εθνικού κράτους απέναντι στην απειλητική καταιγίδα τής επερχόμενης παγκόσμιας τυραννίας. Οι παρεμβάσεις στους τομείς τής αναδείξεως εθνικών κυβερνήσεων, τής υγείας και τής οικονομίας ακολουθούνται από τη συνέχεια τής λαθραίας αλλοίωσης των εθνικών πληθυσμών και την προετοιμασία πολεμικής καταιγίδας ταυτόχρονα. Η ελευθερία τού ανθρώπου συνδέεται ξεκάθαρα με την διασφάλιση τής εθνικής ταυτότητας, την αλληλεγγύη τού λαού και την οχύρωση τού εθνικού κράτους ως κάστρο απόρθητο.

 

Κανείς δεν δικαιούται να ρυθμίσει τις τύχες τού Έθνους. Οι αποφάσεις που αφορούν τη ζωή του πρέπει να λαμβάνονται από τον ίδιο τον λαό και μόνο. Κάτι το οποίο στα πλαίσια τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας δεν εφαρμόζεται σε καμία περίπτωση. Στην Πατρίδα μας υπήρχε κλίμα προκλήσεως πρόωρων εκλογών μεταξύ των πολιτικών υπαλλήλων τού νεοταξισμού. Είναι το σύνολο των συστημικών δυνάμεων που έχουν στοχοποιήσει το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα την ίδια στιγμή που ξεφυτρώνουν υποτιθέμενα πατριωτικά ή ακροδεξιά δήθεν εθνικιστικά κόμματα. Ωστόσο ο νεοταξικός συρφετός των παγκοσμιοποιητών αποφάσισε ότι ενόψει τής παγκόσμιας κρίσεως σε πολεμικό και οικονομικό επίπεδο δεν πρέπει να γίνουν ακόμη εκλογές. Τόσο τεράστια είναι η υποδούλωση τού Ελληνικού Έθνους που υπό το σημερινό δουλικό καθεστώς διατάζεται και εφαρμόζει τις εντολές των ομογάλακτων εντολέων του διότι δεν έχουν καμία σχέση με τον Ελληνισμό.  

 

Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν έχει πολιτικούς αντιπάλους αλλά εχθρούς. Ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός μας έχουν κοινούς εχθρούς απέναντί τους. Είναι αυτοί που θέλουν να καταλύσουν το Έθνος. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι ο διεθνιστικός νεοταξισμός και ο Ελληνισμός δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συμβαδίσουν. Το σπίτι σου και τη γη σου μονάχα εσύ μπορείς να τα βαστήξεις όρθια. Και ο Λαϊκός Εθνικισμός, η αρχέγονη Εθνική και Κοινωνική Ιδέα, ένας ζωντανός Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, είναι η μόνη Φωνή που μπορεί και θέλει να διατηρήσει όρθια τα θεμέλια και τις Παραδόσεις, το Οικοδόμημα τής Πατρίδος στα χέρια τής Ελληνικής Φυλής.

 

Θέλουμε να παραμείνουμε Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, θέλουμε να παραμείνουμε ελεύθεροι και αυτόβουλοι, θέλουμε μια Μεγάλη Ελλάδα με Ελεύθερους Έλληνες. Είναι η ελευθερία τού πνεύματος, η εθνική αλληλεγγύη και η νικηφόρα ορμή τού Ελληνισμού που θέλει να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Τότε η Χρυσή Αυγή τής Αγίας, Μεγάλης και Εθνικιστικής Ελλάδος μας θα κραταιώσει τη Φυλή μας. Ότι ο Εθνικισμός είναι η Φωνή κάθε ζωντανού λαού και η Ελλάς ο Φάρος τής Οικουμένης.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: