ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 15-4-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι ολέθριες αποφάσεις των δυνάμεων τής παγκοσμιοποίησης σκορπούν κύμα ενεργειακής ανεπάρκειας και οικονομικής πτωχεύσεως στους λαούς που βρίσκονται κάτω από την εξουσία πολιτικών υπαλλήλων τού νεοταξισμού, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την Πατρίδα μας. Η διαρκής και παράλληλη γεωπολιτική και οικονομική αντιπαράθεση ΝΑΤΟ και Ρωσίας μεγιστοποιούν στον απόλυτο βαθμό την πλήρη εξάρτηση των δήθεν ελεύθερων εθνών. Και ενώ οι προϋποθέσεις εκρήξεως ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου ενισχύονται και επιβεβαιώνονται, η Ελλάς μας βρίσκεται αντιμέτωπη με τη συντονισμένη επιθετική συμπεριφορά τής Τουρκίας μέσα σ’ ένα περιβάλλον ηττοπάθειας και ραγιαδισμού που καλλιεργεί η ελληνόφωνη κυβέρνηση και το συναφές κατοχικό πολιτικό καθεστώς.

 

Η απουσία εθνικού στρατηγικού σκοπού και η έλλειψη ισχυρής γεωπολιτικής παρουσίας τής Πατρίδος μας στις ενεργειακές μας ζώνες και τα χωρικά μας ύδατα τελματώνουν τις αντοχές μας στις διεθνείς πιέσεις που έχει προκαλέσει η αντιπαράθεση των έως σήμερα μεγάλων δυνάμεων. Από την μια πλευρά η ψευτοευρωπαϊκή ένωση κάτω από την επίδραση τού αμερικανοσιωνιστικού παράγοντα διατηρεί και βαθαίνει τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος τής Ρωσίας την ώρα που δεν υπάρχει η παραμικρή δυνατότητα αντικατάστασης τού ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου. Και από την άλλη πλευρά τα αντίπαλα στρατόπεδα παρατάσσονται απειλητικά το ένα απέναντι στο άλλο και οι επιπτώσεις ακουμπούν τα Θερμά Νερά μας μέσω των ενεργειών των προκλητικών μας γειτόνων.

 

Οι «ευρωπαϊκές» αρχές, στον ίδιο βαθμό νεοταξικής υποτακτικότητας όπως και το ψευτορωμέϊκο, είναι έτοιμες να στερήσουν τούς λαούς τους από την λειτουργία των εθνικών οικονομιών με την παύση των εμπορικών, χρηματοοικονομικών και ενεργειακών συναλλαγών και μεταφορών. Την ίδια στιγμή οι Ρώσοι αναπληρώνουν τις δικές τους απώλειες μέσω τής Κίνας και τής Ινδίας ενώ απαιτούν την πληρωμή τής ρωσικής ενέργειας σε ρούβλι ή την πλήρη παύση αυτής. Παράλληλα ρωσικός στρατιωτικός εξοπλισμός και στρατεύματα παρατάσσονται απέναντι από τη Φιλανδία απαιτώντας την μη ένταξη τής χώρας αυτής στο ΝΑΤΟ ή την στρατιωτική απάντηση τής ίδιας τής Ρωσίας. Το δε ΝΑΤΟ αποστέλλει ισχυρές ναυτικές δυνάμεις στα ύδατα Πολωνίας και Εσθονίας που στοχεύουν τούς Ρώσους. Και η Σουηδία φλερτάρει κι αυτή με το ΝΑΤΟ.

 

Κάτω από αυτό το εκρηκτικό κλίμα οι Τούρκοι επιχειρούν να εμφανιστούν ως ισχυρή περιφερειακή δύναμη στο Αιγαίο την ώρα που προσπαθούν να διατηρήσουν ισορροπία στις σχέσεις τους με Ρωσία και ΗΠΑ. Κι έτσι αποφάσισαν να κορυφώσουν την προκλητικότητά τους στα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου αλλά και στην Κύπρο μας. Μέσα σε δύο ημέρες προέβησαν σε υπερπτήσεις και εικονικούς βομβαρδισμούς επάνω από τις νησίδες Παναγιά, Οινούσες και Φαρμακονήσι. Είναι το δικαίωμα τής θρασύτητας που τούς έδωσαν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τής ψευτοπατριωτικής φιλελεύθερης κυβέρνησης με τις συζητήσεις περί συνεκμετάλλευσης τού Αιγαίου και τού ελληνικού φυσικού αερίου το οποίο θα εξασφάλιζε την πλήρη ενεργειακή μας επάρκεια αν υπήρχε αληθινά εθνική κυβέρνηση. Στην δε Κύπρο μας οι θρασύτατοι Τούρκοι θέλουν να αποκόψουν τα κατεχόμενα εδάφη μέσω χωριστού κράτους υπό την κυριαρχία τής Τουρκίας.

 

Η Τουρκία ωστόσο θέλει παράλληλα να μεσολαβήσει και στο ρωσοουκρανικό πεδίο αντιπαράθεσης με την εκκένωση μέσω τουρκικών μεταφορικών μέσων από τη Μαριούπολη κατοίκων ποικίλης εθνικής προέλευσης, συνεργατών τού Ουκρανικού καθεστώτος έως και μισθοφόρων. Αυτό όμως συναντά την ρωσική άρνηση, ενώ και οι αμερικανοί βλέπουν υποτίθεται αρνητικά την τουρκοποίηση τού κυπριακού βορρά, όταν ωστόσο έχουν ήδη αποδεχτεί ως νόμιμη την τουρκική κατοχή τής μισής Κύπρου μας. Το θέμα είναι ότι και οι δύο χρησιμοποιούν τούς Τούρκους ως συμμαχική γέφυρα των σκοπών τους, την ώρα που η Ελλάς μας έχει μετατραπεί σε νεοταξικό προτεκτοράτο που παραδίδεται άνευ αντιστάσεων και συνεννοημένα στις νεοταξικές απαιτήσεις.

 

Ποιο ελληνικό κράτος όμως είναι αυτό που εκπροσωπεί τούτες τις κρίσιμες στιγμές τον χειμαζόμενο Ελληνισμό; Είναι οι κρατικές αρχές που έχουν απαξιώσει τον άνθρωπο όταν με βιολογικό όπλο τον κορονοϊό και τα εμβόλιά του έχουν φύγει από την ζωή χιλιάδες συνέλληνες, με τούς επόμενους κυβερνητικούς εταίρους νεοδημοκράτες και συριζαίους να ερίζουν για μικροπολιτικούς προσχηματικούς λόγους. Είναι οι κρατικές αρχές που έχουν μετατρέψει την Πατρίδα μας σ’ ένα χώρο συγκέντρωσης λαθροεποικιστών όταν ο Ελληνισμός συρρικνώνεται πληθυσμιακά. Είναι αυτές οι κρατικές αρχές που διέλυσαν την εθνική οικονομία, απαξίωσαν την ελληνική επιχείρηση και την παραγωγική μηχανή, αύξησαν την ανεργία, εκμηδένισαν ενεργειακά την χώρα και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον ελληνικό λαό στην πτώχευση. Είναι αυτές οι κρατικές αρχές τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας που εμπλέκουν την Πατρίδα μας σε ξένες πολεμικές περιπέτειες όταν ο σιωνιστικός νεοταξισμός θέλει την Ελλάδα μικρότερη με λιγότερους Έλληνες.

 

Αυτό που έρχεται στις μέρες μας είναι ένας μεθοδευμένος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος με μια παγκόσμια πτώχευση και απώτερο σκοπό την αντικατάσταση των εθνικών κρατών από την ασύνορη ανθρωπότητα υπό την διοίκηση τής παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης. Οι σχεδιαστές τού ολέθρου δεν θέλουν τούς λαούς να γνωρίζουν την πλήρη αλήθεια. Πρόσφατα μάθαμε ότι ο γνωστός Σόρος έκανε λόγο για την πιθανότητα διακοπών ρεύματος στο διαδίκτυο. Σε πάσα περίπτωση είναι φανερό ότι βρισκόμαστε μπροστά σ’ ένα επερχόμενο νεοταξικό όλεθρο. Κι αυτό που επιβάλλεται οπωσδήποτε να συμβεί είναι η ταχύτατη εθνική ανασυγκρότηση τής Ελλάδος. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να οδηγήσει τα παιδιά μας στην πείνα και την Πατρίδα μας στη συρρίκνωση. Οι δε εκλογές έχουν καταντήσει κι αυτές μηχανισμός ελέγχου των λαϊκών συνειδήσεων που παζαρεύονται και πάλι χρονικά για να γίνουν μόλις διατάξουν οι νεοταξίτες τούς προσκυνημένους ελληνόφωνους πολιτικούς.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, τούτες τις ιστορικές στιγμές που ζούμε αυτό που είναι το μέγα ζητούμενο είναι η ίδια η επιβίωση τού Ελληνικού Έθνους. Είναι η ίδια η ζωή μας, η διατήρηση τής Πατρίδος μας σε χέρια ελληνικά. Η Ελλάς βρίσκεται στο σταυροδρόμι των διεθνών γεωπολιτικών εξελίξεων και μονάχα ως Μεγάλη Δύναμη μπορεί να σταθεί όρθια. Ας μην επηρεαζόμαστε από τον διεθνή περίγυρο και τις έως σήμερα προσωρινά μεγάλες δυνάμεις διότι μέσα στη θύελλα των γεωπολιτικών ανακατατάξεων που θα φέρει μια παγκόσμια σύγκρουση αυτές δεν θα μείνουν ανεπηρέαστες. Τώρα πλέον πρέπει να προβούμε στην ένωση των πιστών Ελλήνων σε Θεό, Ελλάδα και Ελληνική Φυλή.

 

Όλους εμάς ενώνει στον απόλυτο βαθμό η Ελλάς. Εντολείς μας είναι οι πρόγονοί μας που αγωνίστηκαν για τη λευτεριά μας και τα παιδιά μας που απαιτούν να βαστήξουμε όρθιο το ιερό κληροδότημα τής Πατρίδος μας. Η πρόταση τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος είναι η σύμπτυξη ενός κυρίαρχου και ισχυρού κράτους που θα διοικήσει ο Ελληνισμός μας ο ίδιος. Ο Εθνικισμός μας με κοινοβούλιο τον ελληνικό λαό και αιχμή τού δόρατος ενάντια στον εξωτερικό εχθρό τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Η Γη μας θα γίνει εργαστήριο παραγωγικής ζωής και κάστρο άπαρτο. Και οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι μας θα ενισχύσουν την αυτάρκεια τής Πατρίδος μας. Χρυσή ανατέλλει η Αυγή τού Ανίκητου Ενωμένου Ελληνισμού μας.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: