ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 1-4-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η πτώση των ηθών και η απαξίωση τού ανθρώπινου προσώπου έχουν ενισχύσει τις επιδιώξεις των νεοταξιτών για την απομείωση των πληθυσμών, τη γήρανση των λαών και την πρόσμιξη πολυπολιτισμικών κοινωνιών. Σκοπός των εχθρών μας είναι ο μαρασμός τού Έθνους κι αυτό δεν πρέπει με τίποτα να το επιτρέψουμε. Είναι η οφειλόμενη απάντηση τού Ζωντανού στο πνεύμα, την ύλη και την ορμή Ελληνισμού που στηριγμένος στην Οικογένεια, την Παράδοση και την Εθνική Αλληλεγγύη θα εκβάλει από τη ζωή του αυτούς που θέλουν να τού την στερήσουν. Διότι στις μέρες τής παγκοσμιοποίησης ο ελληνικός λαός μαστίζεται από ηττοπάθεια και δουλικότητα, όταν η ελληνική οικογένεια βάλλεται, η σχέση τής Ελληνικής Φυλής με την Πατρίδα μας προσβάλλεται και η προβολή των κακέκτυπων προτύπων γονατίζει τις αντιστάσεις απέναντι σε κείνους που μεθοδεύουν την συρρίκνωση τού λαού μας.

 

Ας είμαστε αντικειμενικοί κι ας δούμε ωμά την πραγματικότητα που βιώνουμε μέσα στην κοινωνία που ζούμε και που έχει αλλάξει συμπεριφορά. Η ελληνική κοινωνία λοιπόν είναι παρακμασμένη και απόμακρη, τελματωμένη στα δεινά τής ζωής. Αυτά που σήμερα συμβαίνουν, άλλοτε θα ξεσήκωναν κύματα αντιδράσεων. Βέβαια υπάρχει μια σοβαρή αιτία που λέγεται παντελής έλλειψη εθνικού οράματος. Κι όταν αυτό το όραμα υφίσταται, σπεύδουν οι νεοταξίτες τύραννοι να το τραυματίσουν και να το απαξιώσουν, όπως συνέβη στην περίπτωση τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος. Ωστόσο οι απώλειες που ζήσαμε με τα μνημόνια, με την προδοσία σε βάρος τής Μακεδονίας μας και με το βιολογικό όπλο τού κορονοϊού έχουν βρει τη δραματική τους συνέχεια μέσα από τον ραγιαδισμό ενός λαού που αντικαθίσταται από γυρολόγους ξένους και τραυματίζεται ψυχολογικά από τις σκληρές δοκιμασίες τής ελληνικής οικογένειας.

 

Τις τελευταίες ημέρες ζούμε γεγονότα που ραγίζουν τις καρδιές μας. Έτσι λοιπόν ζήσαμε την περίπτωση μιας ελληνικής οικογένειας που σύμφωνα με την επικαιρότητα η μάνα  αφαίρεσε τη ζωή των ίδιων των παιδιών της. Και την ίδια στιγμή κυκλοφόρησαν κάποια αναρχικά έντυπα που υπερασπίζονται το δήθεν δικαίωμα στην έκτρωση, αναφέρονται στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες εκτός γάμου, μιλάνε για εκτρώσεις μετά τη γέννα όπως επιστημονικά και καλά ονομάζονται οι βρεφοκτονίες. Αναφέρονται ακόμη στο δημογραφικό ζήτημα με υποτιμητικό τρόπο, ενώ αντιπαραθέτουν ακόμη και το εμπόριο βρεφών που ωστόσο διενεργούν μεγάλα και σκοτεινά συμφέροντα που υπηρετούν την νεοταξική μείωση τού πληθυσμού κι όχι η ελληνική οικογένεια. Κι όλα αυτά αποτελούν  «επιχειρήματα» υπεράσπισης γυναικών που αφαιρούν τη ζωή των παιδιών τους κατά το πρότυπο τής αρχαίας Μήδειας…

 

Από την άλλη πλευρά πάλι ζήσαμε εικόνες από κάποιες γειτονιές τού κέντρου των Αθηνών όπου λαθροεισβολείς εμφανίζονται με αναγραφόμενα συνθήματα σε πανό ανά χείρας που κάνουνε λόγο ότι οι Έλληνες είναι καλοδεχούμενοι στις γειτονιές «τους» και υπογραφή τού γνωστού ΚΕΕΡΦΑ. Οι ιστορικές λοιπόν γειτονιές τής πρωτεύουσας τού ελληνικού κράτους, προτεκτοράτου των παγκοσμιοποιητών πλέον, ανήκουν στους εισβολείς των συνόρων μας που το ψευτορωμέϊκο μεταφέρει σε όλη την ενδοχώρα και τούς ενσωματώνει. Και μάλιστα όπως μάθαμε εσχάτως με την περίπτωση ενός αφρικανού μαθητή σε ένα ελληνικό σχολείο, υπάρχει ένα Τμήμα Παρακολούθησης τής Εκπαίδευσης Προσφύγων για εκείνους τούς αλλοδαπούς που έχουν κάνει την Ελλάδα μας δεύτερη πατρίδα τους όπως λένε. Με τη διαφορά βέβαια ότι μετανάστες είναι όσοι έρχονται από άλλες χώρες για να βρουν εργασία και πρόσφυγες είναι εκείνοι που κινδυνεύει η ζωή τους στις πατρίδες τους σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, πράγμα που στην συντριπτική πλειοψηφία των λαθραία εισερχομένων αλλοδαπών στην Πατρίδα μας δεν συμβαίνει. Πρόκειται ξεκάθαρα για λαθροεποικισμό με σκοπό την αντικατάσταση τού λαού μας που πεθαίνει δημογραφικά και οι ελληνόφωνοι καθεστωτικοί πολιτικοί βλέπουν ως λύση μια δήθεν Ελλάδα πολυπολιτισμική, δίχως Έλληνες.

 

Η παγκοσμιοποίηση έχει μπει μέσα στο Κάστρο που λέγεται Ελλάς και μάς πολιορκεί. Κάποιοι θέλουν τον εγωκεντρισμό και τη ραγιαδοσύνη να υπερισχύσουν τής αθώας και ανυπεράσπιστης παιδικής ψυχούλας και τον Ελληνισμό μας να καταργείται και να αποξενώνεται από την Ελληνική Φυλή. Όμως η ιερότητα τής ανθρώπινης ζωής και τής Ελλάδος μας είναι έμφυτη με την ύπαρξη τού Ελληνισμού μας από την πρώτη στιγμή που αντικρίζουμε το φως τού κόσμου εδώ και αιώνες, από την στιγμή που η Ιστορία και η Ελληνική Φυλή γεννήθηκαν μαζί με την Ευλογία Τού Πατρός Θεού μας και Τής Μάνας μας Παναγίας. Οι αρνητές τής οικογένειας και τού Ελληνισμού μας δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζουν ανάμεσά μας.

 

Ο λαός μας δίδει την ίδια τη ζωή του για να υπερασπιστεί τα παιδιά του και δεν επιτρέπει σε κανένα χέρι, οικείο ή ξένο, να σηκωθεί πάνω στα παιδιά του δίχως να τού το κόψει από τη ρίζα. Η στέρηση τής ανθρώπινης ζωής με δόλο, σκοπιμότητα και περιφρόνηση στην ίδια τη ζωή, πολύ δε περισσότερο όταν πρόκειται για παιδικές ψυχούλες, συνεπάγεται την ύψιστη ποινή τού θανάτου. Διότι τα παιδιά μας είναι το αίμα τής καρδιάς μας και ο ίδιος ο Ελληνισμός μας. Τα παιδιά μας θα ζήσουν και οι αρνητές θα εκλείψουν. Η δική μας Εθνικιστική Ελλάς θα επενδύσει τον πλούτο τής Πατρίδος μας στην δημιουργία περισσότερων και πολυπληθέστερων ελληνικών οικογενειών διότι το χαμόγελο των ελληνόπουλων είναι το μέγιστο βραβείο τής ζωής. Οι δε εκτρώσεις που δεν οφείλονται σε ανίατους ιατρικούς λόγους τού βρέφους πρέπει να απαγορευτούν κατηγορηματικά δια νόμου.  

 

Ο Ελληνισμός μας επιπλέον δεν αντικαθίσταται σε καμία περίπτωση. Αυτοί που πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από την Πατρίδα μας είναι οι δούρειοι ίπποι τής παγκοσμιοποίησης. Είναι αυτοί οι ελληνόφωνοι εντολοδόχοι των εβραιοσιωνιστικών συμβουλίων που έχουν δώσει στους εντολείς τους διαβεβαιώσεις για την αντιμετώπιση του νατιβισμού και του ρατσισμού όπως λέγουν, δηλαδή για την αφαίρεση της Ελληνικής Πατρίδος από την Ελληνική Φυλή την οποία αλλοιώνουν συνειδητά. Η Ελλάς είναι η Γη των απογόνων Ελλήνων Πατέρων, ετυμολογικά και συνειδησιακά. Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες στο Αίμα, την Πίστη και την Συνείδηση, στους συνεχιστές τού Ελληνικού Πολιτισμού, στην διαχρονική ανά τους αιώνες Ελληνική Φυλή.

 

Η Ελλάς των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών ανήκει στους Πιστούς Μαχητές της που είναι διατεθειμένοι να χύσουν το Τίμιο Αίμα τους προκειμένου η Ιερή Γη μας να μείνει ελεύθερη και κληροδότημα ατόφιο στα παιδιά τους. Οι διεθνιστές τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας που ανοίγουν την νέα Κερκόπορτα μαζί με τούς παγκοσμιοποιητές και  τούς πεμπτοφαλαγγίτες λαθρογυρολόγους θα παταχθούν και θα βρεθούν μακριά από την Γη Μαρτύρων και Ηρώων Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας. Η Αυγή τού Ελληνισμού μας θα ανατείλει εκ νέου Χρυσή.

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: