ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ 29-3-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ιδιότυπη αιχμαλωσία ενός ολόκληρου λαού με όρους οικονομικής εξαθλίωσης και περιορισμού των ελευθεριών του συνεχίζεται σε διαφορετικό επίπεδο, πάντοτε κάτω από τις νεοταξικές εντολές που τηρεί το ψευτορωμέϊκο. Τα περιοριστικά μέτρα που πάρθηκαν με αφορμή τον κορονοϊό και άνοιξαν την θύρα στον φόβο και την υποταγή τού ελληνικού λαού στους παγκοσμιοποιητές τυράννους αντικαθίστανται εν μέρει και προσωρινά από τις ελλείψεις σε τροφή και ενέργεια που προκάλεσαν οι άσκοπες και αναίτιες κυρώσεις των ψευτορωμιών κατά τής Ρωσίας. Κι όλα αυτά εφαρμόζονται σε μια ενιαία γραμμή στα πλαίσια τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης που συγκλίνει με τις ΗΠΑ στην οδό τής αντίχριστης και αντεθνικής παγκοσμιοποίησης. Με τη διαφορά ότι η Ελλάς έχει υποστεί ακύρωση και υποθήκευση των φυσικών και ενεργειακών της υποδομών.  

 

Η Πατρίδα μας στερείται τής φυσικής της επάρκειας στον τομέα των τροφίμων, των πρώτων υλών και των πηγών ενέργειας ως μη όφειλε με αποκλειστική ευθύνη των ελληνόφωνων κυβερνήσεων τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας και δυστυχώς πλανεμένο σε μια δήθεν καλύτερη ζωή τον λαό. Στον επισιτιστικό παράγοντα η πολιτική επιλογή των επιδοτήσεων και των δανείων που ακολουθήθηκε στο ξεκίνημα τής ολέθριας καθεστωτικής πορείας οδήγησε το λαό ως πεισιθάνατο ραγιά από την ύπαιθρο στην πόλη με την ταυτόχρονη εγκατάλειψη τού χωραφιού, τής αλιείας και εν γένει τής πρωτογενούς παραγωγής. Σήμερα η ύπαιθρος χώρα και η παραγωγική οικονομία έχουν αποψιλωθεί από τον ενεργό εργασιακά ελληνικό πληθυσμό. Ο δε γεωφυσικός μας πλούτος όπως και όλη η εθνική μας περιουσία έχουν υποθηκευτεί στους τοκογλύφους κηδεμόνες τού νεοταξικού παράγοντα που έρχεται σήμερα σε αντιπαράθεση με τη Ρωσία.

 

Η διεστραμμένη πολιτική συμμετοχή τού ψευτορωμέϊκου στην εντελώς ξένη για τα ελληνικά δίκαια και συμφέροντα αντιπαράθεση Δύσης και Ρωσίας οφείλεται στην συμμετοχή τού κατοχικού καθεστώτος στα σχέδια τού σιωνιστικού νεοταξισμού περί τής παγκοσμιοποίησης. Δεν υφίσταται κανένας ιδεολογικός ή γεωπολιτικός παράγοντας επηρεασμού στην σκέψη των ελληνόφωνων πολιτικών. Είναι μονάχα το σχέδιο τής καταστροφής τού εθνικού κράτους σε παγκόσμια κλίμακα προκειμένου τα δήθεν ελεύθερα έθνη να αποδεχθούν τούς παγκοσμιοποιητές ως την μόνη λύση στο πρόβλημα που δημιούργησαν οι ίδιοι και οι ανά τα έθνη πολιτικοί τους συνεργάτες που λειτουργούν παντού με το πρόσχημα τής δημοκρατίας. Ο εχθρός τού Ελληνισμού μας και κάθε λαού έχει επιλέξει την πτώχευση που περνάει μέσα από την δέσμευση και την εκμηδένιση τής ενέργειας και τής τροφοδοσίας προκειμένου να ακυρωθεί η εθνική ασφάλεια ένα βήμα πριν από την κήρυξη τού τρίτου παγκόσμιου πολέμου που κι αυτόν θέλουν να τον χρεώσουν οι σιωνιστές νεοταξίτες στην Ρωσία αλλά και σε όσους ακολουθούν αληθινά εθνικιστική πολιτική ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.

 

Ο ανταγωνισμός για την ανάληψη των παγκόσμιων σκήπτρων είναι για μια ακόμη φορά ο λόγος για την παγκόσμια υστερία. Η Ελλάς δεν έχει λόγο να πάρει μέρος σε μια παγκόσμια αλαζονεία που στρέφεται ενάντια στην πίστη και την εθνική ταυτότητα και κυριαρχία. Μάς αρκεί η πλέρια και αληθινή ελευθερία όλων των εθνικών μας κοινοτήτων, δήθεν λεύτερων και προσωρινά αλύτρωτων. Απέναντί μας βρίσκονται άνθρωποι όπως παράγοντες τού παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ που παραδέχτηκαν ακόμη και το αντίχριστο τσιπάρισμα τού ανθρωπίνου προσώπου. Η Ελλάς έχει κάθε λόγο να επιστρέψει στις ρίζες της και να αναπτύξει τις παραδοσιακές της αξίες και τα γεωφυσικά της προσόντα μέσα σε πνεύμα ενότητας. Τουναντίον, τούτες τις στιγμές που οι ελληνόφωνοι πολιτικοί περιορίζουν προσωρινά και σκόπιμα τα μέτρα τού κορονοϊού, μάς οδηγούν στην επιβολή μέτρων περιορισμένης χρήσης των τροφίμων και των πρώτων υλών των οποίων την προμήθεια δυστυχώς έχουν αφήσει εις χείρας τρίτων χωρών.

 

Κι έτσι λοιπόν ανάμεσα στα μέτρα τής διακοπής των οικονομικών και εμπορικών συναλλαγών ανάμεσα σε ΝΑΤΟ και Ρωσία, το ψευτορωμέϊκο βάζει δελτίο στα τρόφιμα και τις πρώτες ύλες με την απογραφή αυτών και αφορμή την υποτιθέμενη αντιμετώπιση συνθηκών αισχροκέρδειας. Προϊόντα όπως τα δημητριακά, τα σιτηρά, το αλεύρι, το ηλιέλαιο, ακόμη και οι ζωοτροφές που κάποτε αφθονούσαν στην Πατρίδα μας είναι πλέον είδη εν ανεπαρκεία. Σε πολλά χωριά και νησιά μας σήμερα δεν υπάρχει ούτε γάιδαρος, οι παραγωγοί μας που έχουν απομείνει στο χωράφι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στα απαραίτητα λιπάσματα, οι κτηνοτρόφοι μας δεν είναι σε θέση να αγοράσουν την τροφή των ζώων και η μεταφορά των προϊόντων που καταφέρνουν να δημιουργήσουν είναι αδύνατη λόγω ακρίβειας των καυσίμων. Στα σούπερ μάρκετ ήδη εφαρμόζεται πλαφόν ποσότητας σε προϊόντα όπως αλεύρι και ηλιέλαιο. Το ψωμί ήδη έχει ανατιμηθεί τρείς φορές τις τελευταίες ημέρες. Οι εγχώριες βιομηχανίες τροφίμων προσπαθούν να εξασφαλίσουν πρώτες ύλες εκτός Ευρώπης. Και το κόστος τού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού έχει εκτοξευτεί σε δυσθεώρητα ύψη.

 

Ίδια εικόνα παρατηρείται και στην αγορά των καυσίμων. Το ρωσικό φυσικό αέριο σταματά να εισρέει στην ευρωπαϊκή αγορά και η αντικατάστασή του γίνεται από το αμερικανικό υγροποιημένο φυσικό αέριο το οποίο όμως όλως τυχαία τάχα μου έχει δύο μειονεκτικά σημεία. Αφενός μεν είναι έξι φορές ακριβότερο στην τιμή του από το ρωσικό φυσικό αέριο και αφετέρου προβλέπεται η είσοδός του σε ποσότητα μόλις ενός τρίτου σε σχέση με τον ρωσικό ενεργειακό παράγοντα. Όλα αυτά οδηγούν στον βέβαιο περιορισμό τής κατά κεφαλήν κατανάλωσης, στην κατακόρυφη αύξηση τού συνολικού κόστους ενέργειας στην παραγωγή αλλά και στις μεταφορές προσώπων και αγαθών και στον προσδιορισμό σχέσεως παραγωγής και κατανάλωσης με την υποβολή δελτίου και απογραφής στα καύσιμα. Το δε κόστος αυξάνεται ακόμη περισσότερο από την ανάγκη κατασκευής τερματικών σταθμών εισαγωγής και αποθήκευσης.

 

Από την άλλη πλευρά η Τουρκία που επιδιώκει πάντα να μάς αρπάξει εδάφη, ύδατα και γεωφυσικό πλούτο πέραν όσων μάς έχει κλέψει από τής αλώσεως τής Κωνσταντινούπολης, συμπεριφέρεται σαφώς πιο έξυπνα από το ψευτορωμέϊκο. Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν αρνείται να αποφασίσει κυρώσεις κατά τής Ρωσίας γιατί δεν θέλει όπως λέει να αφήσει το λαό του χωρίς το ρωσικό φυσικό αέριο. Κι όλα τούτα όταν ακόμη και ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν μιλάει για την απειλή ερχομού ενός λοιμού. Την ίδια στιγμή η Τουρκία αναδεικνύεται σε εγγυήτρια χώρα στο ρωσοουκρανικό ζήτημα με την έγκριση και τής ουκρανικής διοίκησης που ωστόσο ηττάται σε όλα τα επίπεδα από τα ρωσικά στρατεύματα. Ο δε Γάλλος πρόεδρος Μακρόν θέλει επέμβαση στρατιωτικών δυνάμεων από την Γαλλία, την Ελλάδα και την Τουρκία με γαλλικό συντονισμό και επιδίωξη την δημιουργία διαδρόμου εκκένωσης αμάχων από την Μαριούπολη την οποία ωστόσο απελευθερώνουν πλέον οι Ρώσοι.

 

Η Ελλάς έχει πληθυσμούς που οφείλει να φροντίσει. Είναι ο ελληνικός λαός που οδηγείται σε σκληρή φτώχεια και πείνα από το ψευτορωμέϊκο. Στην δε Ουκρανία υπάρχουν Έλληνες που έχουν υποφέρει τα πάνδεινα από τούς Ουκρανούς νεοταξίτες ψευτοπατριώτες και τούς οποίους αδερφούς μας μπορούμε να προασπίσουμε σε συνεννόηση με τη Ρωσία. Και εδώ στην υποτιθέμενη ελεύθερη Ελλάδα οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την εθνική μας κυριαρχία και ανεξαρτησία με πλήρεις και αληθινά ελληνικούς πολιτικούς όρους. Να φροντίσουμε επιτέλους το Έθνος να λάβει στα χέρια του το κράτος στην πράξη και όχι στα λόγια. Λαός που δεν μπορεί να ζεσταθεί, να κινηθεί, να εργαστεί και να τραφεί δεν είναι σε καμία περίπτωση ελεύθερος αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Σε αυτή την κατάσταση βρισκόμαστε σήμερα. Συνεπώς οφείλουμε να αποτινάξουμε από πάνω μας το ψευτορωμέϊκο και τον ανθελληνικό του νεοταξικό διεθνισμό. Η παγκοσμιοποίηση και οι συμμαχίες της για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές είναι παράγοντες εχθρικοί και απορριπτέοι. Ο Πανελληνισμός και η Μεγάλη και Κυρίαρχη Ελλάς είναι η δική μας οδός.

 

Η λύση για την επιβίωση, την ανάπτυξη και την ισχύ τής Ελλάδος βρίσκεται στα χέρια μας. Η επισιτιστική κρίση που φέρνουν οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι μπορεί να αντιμετωπιστεί με απώτερο στόχο να αποκαταστήσουμε πλήρως την εθνική μας παραγωγική οικονομία. Η ανάταξη τού πρωτογενούς παράγοντα και η αξιοποίηση των γεωφυσικών μας πηγών ενέργειας είναι η πρότασή μας ως Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Να επανδρώσουμε και πάλι τα χωριά και τα νησιά μας. Να ενεργοποιήσουμε εκ νέου την ασχολία με το χωράφι και τη θάλασσα. Να κάνουμε τη γη μας εκ νέου καρποφόρα και να αντλήσουμε τον πλούτο που προδότες και τοκογλύφοι φρόντισαν να μάς κλειδώσουν κάτω από τα πόδια μας.

 

Μπορεί στην αρχή να ταλαιπωρηθούμε λίγο αφού θα ξεκινήσουμε από το μηδέν, όταν οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου πυροδοτούν την φτώχεια και προσπαθούν να μάς αντικαταστήσουν από εισβολείς λαθραίους και κατακτητικούς παράλληλα σε μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες. Όμως εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε περισσότερους Έλληνες σε μια μεγαλύτερη Ελλάδα. Έχουμε πίστη, έχουμε θέληση, έχουμε πνεύμα εργατικό και μαχητικό, έχουμε ως Πατρίδα μας το πλουσιότερο οικόπεδο τής γης. Ναό αγιασμένο και Κάστρο άπαρτο. Είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας με τον Ενωμένο Πιστό και Εθνικιστή Ελληνισμό μας που είναι Ανίκητος.  

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: