ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ 1821 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΘΗΝΑ 25-3-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ήταν η ευλογημένη ημέρα τού Ευαγγελισμού τής Παναγιάς μας το 1821 όταν ο εορτασμός για το ευχάριστο άγγελμα τής Θείας Κυήσεως Τής Μητρός μας Παναγιάς από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ ακολουθήθηκε από το εξίσου ευχάριστο άγγελμα τής Εθνεγερσίας των Ηρωικών μας Προγόνων μέσα στην Μονή τής Αγίας Λαύρας από τον Δεσπότη Παλαιών Πατρών Γερμανό. Το Γένος των Ελλήνων είχε προετοιμαστεί από καιρό με την οργάνωσή του από τη Φιλική Εταιρία σε ολάκερη την Μάνα Πατρίδα και την απόφασή του να τρανώσει τον σπόρο τής λευτεριάς κινώντας από την Πελοπόννησο. Ο Εθνάρχης Κολοκοτρώνης, ο Παπαφλέσσας, ο Αθανάσιος Διάκος και όλοι οι Ήρωες και Εθνομάρτυρες τής Φυλής μας κίνησαν ενωμένοι για την απελευθέρωση όλων των εδαφών και των ψυχών τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας, της Αυτοκρατορικής μας Αγίας Ρωμανίας.  

 

Τα μηνύματα τής Εθνεγερσίας τού 1821 είναι πάντα επίκαιρα και ζωντανά στις στιγμές τής δικαίωσης των θυσιών τους που μάς ζητούν οι Εθνομάρτυρες Πρόγονοί μας μετά επιτάσεως στο σύγχρονο καιρό τής γεωπολιτικής και πολεμικής κρίσεως που ζούμε στις μέρες μας. Να τονίσουμε βέβαια την έννοια τής Εθνεγερσίας γιατί κάποιοι ψευτορωμιοί έχουν κάνει κατά καιρούς λόγο για εθνογέννεση, λες και δεν υπήρχαμε από την χαραυγή τής ιστορίας και ξαφνικά τάχα μου συγκροτηθήκαμε ως Ελληνισμός μέσα σε λίγες μέρες. Ο Εθνικός μας Αγών για την λευτεριά ξεκίνησε ως μια ιδέα που κυρίευσε τον νου και την καρδιά των ψυχωμένων Ελλήνων σαν μια αστραπή όπως έλεγε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Και ήταν ο πόθος για την λευτεριά τόσο μεγάλος που οι Έλληνες πήραν την Ευλογία Τού Θεού και κίνησαν με τα άρματα στα χέρια ενωμένοι σαν μια γροθιά. Διότι η λευτεριά μας ήταν συνυφασμένη με την Νίκη που θα ήταν το αποτέλεσμα ψυχωμένων Ελλήνων και όχι εύνοια των ψευτοσυμμάχων όπως την υπολόγιζαν οι κοτζαμπάσηδες πολιτικοί, αυτοί που ευημερούν με όλες τις κατοχές διαχρονικά.

 

Το μικρόβιο τής διαιρέσεως και τού διχασμού λοιπόν στην αρχή τής Εθνικής Απελευθερωτικής μας Επαναστάσεως ήταν άγνωστο. Ο σπόρος τής λευτεριάς είχε πέσει και είχε βλαστήσει από τις ηγεμονίες τής Βλαχίας και τής Μολδαβίας ίσαμε την Κρήτη. Η επίσημη απαρχή τής Επαναστάσεως είχε οριστεί και ο Παπαφλέσσας είχε φτάσει στον Μοριά για να ορίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Οι αρχές τού τόπου ήταν φοβισμένες στην αρχή και το ερώτημα που τέθηκε ήταν αν θα μάς υποστήριζε κάποια μεγάλη δύναμη όπως η Ρωσία. Οι Έλληνες έπρεπε να πιστέψουν στις δικές τους δυνάμεις. Κι αυτή ακριβώς ήταν η πεποίθηση τού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, τού Παπαφλέσσα και σύσσωμων εν γένει των μπροστάρηδων τής Ελληνικής Φυλής.

 

Ο Παπαφλέσσας ήταν εκείνος που έλεγε ότι το Γένος δεν χρειάζεται τα χαρτιά κανενός για τη λευτεριά του και πως η καρδιά και η πίστη θα μάς οδηγούσε στην Νίκη προκειμένου να μην μείνουν οι νέες γενιές Ελλήνων ραγιάδες. Και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, όταν αργότερα δημιουργήθηκαν τα κόμματα στο όνομα των υποτιθέμενων συμμάχων, φιλοαγγλικό, φιλογαλλικό και φιλορωσικό, όταν ρωτήθηκε με ποιο κόμμα ήταν εκείνος, απάντησε ως Αληθινός Έλλην ότι ήταν φιλόθεος διότι μονάχα ο Θεός αγαπά ειλικρινά τούς Έλληνες. Η Επανάσταση ξεκίνησε από τις πρώτες της στιγμές με τούς προγόνους μας να λευτερώνουν σαν αστραπή τις εστίες τους από τούς Τούρκους κατακτητές. Και ήταν τόση η πίστη των Ηρώων μας στην Νίκη που έθεταν τα ίδια τους τα σώματα ως κάστρα και πολεμίστρες. Είναι η θυσία τού Αθανασίου Διάκου χαρακτηριστική τής επιθυμίας τού Ελληνισμού μας να πάρει πίσω τον κόσμο που τού είχαν κλέψει οι δήθεν δυνατοί και οι βάρβαροι από κοινού που όταν τού ζήτησαν οι Τούρκοι να αλλαξοπιστήσει, εκείνος απάντησε ότι Γραικός γεννήθηκε, γραικός θε να πεθάνει. Για να σουβλιστεί ζωντανός από τούς κτηνάνθρωπους Τούρκους. Έχω πάντα στα αυτιά και τον νου τις σχετικές διηγήσεις των παππούδων μου Πανουργιάδων.

 

Ο Απελευθερωτικός Εθνικός Αγών έφερε ταχιά πίσω στην Πατρίδα την Καλαμάτα και την Τριπολιτσά. Και οι άνδρες σαν πολεμούσαν στο Πεδίο τής Τιμής είχαν στις εστίες τους ομοίως γενναίες μαχήτριες τις γυναίκες τους, όπως μάς έδειξε και η Μάνη. Οι δε Σουλιώτισσες προτίμησαν με τα παιδιά τους να πέσουν στο Ζάλογγο κι όχι να αιχμαλωτιστούν από τούς Τούρκους. Το ίδιο πνεύμα επικράτησε και στην Ιερά Πόλη τού Μεσολογγίου που καμία στέρηση δεν έκαμψε τον υπέρ πάντων αγώνα. Μα και αργότερα όταν οι ψευτοσύμμαχοι θορυβημένοι από τις Νίκες των Ελλήνων βάλανε μαζί με τούς ελληνόφωνους κοτζαμπάσηδες τον κομματικό διχασμό για να ανακόψουν την νικηφόρα πορεία τού ενωμένου έως την στιγμή εκείνη Γένους μας, ο Παπαφλέσσας οδήγησε τούς ολιγάριθμους συναγωνιστές του στις δικές του Θερμοπύλες, στο Μανιάκι προκειμένου να δείξει με την βέβαιη θυσία του στον Ελληνισμό τον έναν και μόνο δρόμο για την αναγέννηση τής Φυλής μας, την συσπείρωση των Ελλήνων για να πάρουν πίσω όλα τα αρχέγονα ελληνικά εδάφη και να γίνουν οι ίδιοι δυνατοί και όχι σκλάβοι των δήθεν δυνατών ξένων. Και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που έβλεπε για πρωτεύουσά του την Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη έφυγε στο τέλος πικραμένος από τη ζωή έχοντας χάσει έναν γιο όχι από χέρια τουρκικά αλλά από χέρια προδοτών όπως συνέβη δυστυχώς και με άλλους ήρωες, όπως τον Οδυσσέα Ανδρούτσο και τον Γεώργιο Καραϊσκάκη.

 

Λοιπόν Έλληνες, η Εθνική Επανάσταση για την Λευτεριά τού Γένους μας συνεχίζεται στις μέρες μας. Τώρα που πάλι οι ίδιοι ψευτοσύμμαχοι ζητούν να πάρουν την παγκόσμια εξουσία καταργώντας και το δικό μας Έθνος και όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη. Είναι οι ίδιοι που ζητούν παγκοσμιοποίηση και πανθρησκεία αντί για την ζωογόνο Πίστη σε Θεό και Πατρίδα. Τώρα που οι Τούρκοι θέλουν να μάς κλέψουν τα νησιά τού ανατολικού μας Αιγαίου, την Κύπρο και τη Θράκη πίσω από την κοινή εκμετάλλευση τού γεωφυσικού μας πλούτου που ετοιμάζουν στο Αιγαίο μαζί με τούς σύγχρονους προδότες κοτζαμπάσηδες τής πολιτικής. Τώρα που οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου βάζουν με νεοταξικά εντεταλμένες νομοθετικές ρυθμίσεις δελτίο στην αγορά των γεωργικών προϊόντων και των τροφίμων δια τής απογραφής των προϊόντων, όπως στο λάδι, τα δημητριακά, τα άλευρα, τις ζωοτροφές, τα λιπάσματα και άλλα για την αντιμετώπιση τάχα μου τής αισχροκέρδειας, όταν οι ίδιοι έχουν ρημάξει την παραγωγική μηχανή και μάς οδηγούν αιχμάλωτους στην επισιτιστική κρίση που θέλουν οι παγκοσμιοποιητές. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα εμπρός στην γενικευμένη φλόγα που φέρνουν με τρίτο παγκόσμιο πόλεμο οι ψευτοσύμμαχοι και οι προσωρινά γειτονικοί μας βάρβαροι, να πάρουμε επιτέλους την Ελλάδα στα χέρια μας και να φέρουμε με τον Ενωμένο Πιστό Ελληνισμό μας την πλέρια λευτεριά που θέλησαν και στην οποία μάς άνοιξαν το δρόμο οι Εθνομάρτυρες Πρόγονοί μας το 1821.

 

Οι διεθνιστές νεοταξίτες τής κατοχικής αστικής μας δημοκρατίας έχουν φροντίσει στις μέρες μας να κατηγορήσουν, να στοχοποιήσουν και να φυλακίσουν τον Ελληνικό Εθνικισμό. Κι αυτό συμβαίνει τούτες ακριβώς τις στιγμές που διαπράττεται μια φοβερή ύβρη σε βάρος των Ηρώων τής Ελληνικής Φυλής με την απαλοιφή τής αληθινής αποστολής τους και με την παράδοση εθνικών και εδαφικών κυριαρχικών δικαιωμάτων χώματος αιματοβαμμένου. Διότι Έλληνα αν δεν πάρεις πίσω τα χώματα που σού ανήκουν και αν δεν διοικήσεις εσύ ο ίδιος την Πατρίδα σου Ελλάδα ως Μεγάλη Δύναμη, τότε θα προχωρήσει το κακό που ζεις ήδη. Να σού στερούν ανθρώπινα δικαιώματα, να σβήνουν την ιστορία σου και να σού ζητούν να παραδώσεις και αυτά τα λίγα χώματα που έχεις στα χέρια σου με το αίμα των προγόνων σου που πρόδωσαν οι ψευτορωμιοί. Όμως ο Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Διότι Έλλην Εθνικιστής σημαίνει Έλλην Άνθρωπος. Πιστός στις Αξίες του, στη Φύση του, στη Φυλή του. Με όραμα Εθνικό και Επαναστατικό που διασφαλίζει την διαιώνιση τής Φυλής του και λευτερώνει πάσα γη και ψυχή ελληνική. Είναι εκείνος ο Έλλην που πιστεύει και δίνει Ιερό Όρκο σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό.

 

Θέλουν να μάς κλέψουν την Πίστη μας, την Γη μας, το ψωμί των παιδιών μας. Θέλουν να μάς σκλαβώσουν εκ νέου βάρβαροι και νεοταξίτες. Θέλουμε τούς προδότες έξω από τη ζωή μας, στον Καιάδα τής ιστορίας μαζί με τούς Σταυρωτήδες Θεού και Ανθρώπου. Τον Ελληνισμό μας Ενωμένο σε ένα νέο Εικοσιένα με την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα μας πλήρως αποκαταστημένη, διοικητικά, εθνικά και εδαφικά. Ο Εθνάρχης Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μάς έδειξε τον δρόμο για την Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών που θέλουν ελληνική Κωνσταντινούπολη και τα παιδιά μας ασφαλή σε μια Ελλάδα που τούς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά. Και σε αυτό το Νέο Εικοσιένα ο Εθνικός Αγών των Ηρώων τού 1821 θα δικαιωθεί δια των καθάρια ελληνικών χεριών μας που θα πάρουμε ως Ανίκητος Ελληνισμός την Πατρίδα στα χέρια μας.   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: