ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΓΕΡΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΑΘΗΝΑ 22-3-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Ελλάς βαίνει στον εορτασμό τής Εθνεγερσίας τού 1821 για την εθνική μας απελευθέρωση από την Οθωμανική Τουρκία και οι βασικές διεκδικήσεις των προγόνων μας παραμένουν γράμμα κενό περιεχομένου. Αιτία είναι η προδοσία τού πολιτικού παράγοντα που ακύρωσε το τίμιο αίμα των Εθνικών μας Αγωνιστών. Ο άθλιος ρόλος των ελληνόφωνων πολιτικών συνεχίζεται διαχρονικά έκτοτε και έως τις ημέρες που διανύουμε. Το υποτιθέμενο κράτος μας είναι διαχρονικά ψευτορωμέϊκο προτεκτοράτο. Μέσον τής πολιτικής μας υποδουλώσεως είναι η υποθήκευση τής εθνικής μας κυριαρχίας, των ανθρωπίνων ελευθεριών και τής εθνικής μας περιουσίας στα χέρια των ψευτοσυμμάχων. Και αποστολή των ψευτορωμιών πολιτικών είναι ο διχασμός και η ηττοπάθεια των Ελλήνων.

 

Η εθνική μας ασφάλεια και κυριαρχία δεν ακολούθησαν το θεωρητικά ελεύθερο κράτος. Οι εξουσίες ασκούνται από τούς κηδεμόνες τού προτεκτοράτου που προσβάλλει την έννοια τού ελληνικού κράτους. Οι νεοταξίτες εντολείς που καμώνονται τις Μεγάλες Δυνάμεις διατάζουν και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί διαχειρίζονται και εκτελούν τις εντολές. Οι βάρβαροι κατακτητές παραμένουν σε εδάφη προαιώνια ελληνικά που οι Ήρωες τού Εικοσιένα έδωσαν τη ζωή τους για να τα δουν κι αυτά ελεύθερα και ελληνικά στην αγκαλιά τής Μητέρας Ελλάδος. Κι όμως, οι τούρκοι και οι σύμμαχοί τους από τον καιρό τής οθωμανικής αυτοκρατορίας παραμένουν στα βορειοανατολικά μας σύνορα με απαιτήσεις. Η ασφάλειά μας είναι ανύπαρκτη και η κυριαρχία στα έως σήμερα ακριτικά μας όρια σε στεριά και θάλασσα δοκιμάζεται από ψευτοσυμμαχικές βάσεις και τουρκικές διεκδικήσεις.

 

Αιχμάλωτοι λοιπόν υπήρξαμε στο παρελθόν με τα όπλα. Εν συνεχεία εισήλθαμε στην περίοδο των δανείων που χρόνια μετά εξελίχθηκαν σε μνημόνια. Και από τούς Οθωμανούς Τούρκους περάσαμε στους κακορίζικους τής Εσπερίας καθώς μάς είπε πολύ σωστά ο στρατηγός Μακρυγιάννης. Τι κι αν πολεμήσαμε νικηφόρα τόσο το 1821 όσο και στους βαλκανικούς πολέμους και τούς δύο παγκόσμιους πολέμους. Οι Εθνικοί μας Ηγέτες και Αγωνιστές παρέμειναν προδομένοι και οι προδότες γίνανε εξουσία μέσα από κομματικά διαχωριστικά τείχη τελείως ψεύτικα, με διαφωνίες προσχηματικές μπροστά στον ελληνικό λαό και συμφωνημένες αποφάσεις και συμπεριφορές μπροστά στον ξένο παράγοντα και τον μουδιασμένο και διαιρεμένο έρημο πολίτη αυτής τής αείποτε ένδοξης Πατρίδος.

 

Η Ελλάς μας Έλληνες εξακολουθεί να είναι σκλαβωμένη. Τα πάντα στο ζήτημα των εσόδων καταλήγουν στους ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς και τα ταμεία τους. Το χαράτσι είναι εδώ και απλώς έχει λάβει το εύηχο όνομα ενιαίος φόρος ακίνητης ιδιοκτησίας. Η άμυνα τής χώρας περνάει κι αυτή από τούς διεθνείς κηδεμόνες τού νεοταξικού παράγοντα. Από τούς εξοπλισμούς μέχρι την παρακολούθηση των Τούρκων στις συχνές παραβιάσεις των εναέριων και των θαλασσίων ορίων μας για λόγους έρευνας και διάσωσης μέχρι τις συζητήσεις εσχάτως τής μοιρασιάς τού γεωφυσικού μας πλούτου. Οι Τούρκοι από την μια πλευρά ζητούν αποστρατικοποίηση των νησιών μας στο ανατολικό Αιγαίο και αυτονομία τής Ελεύθερης Θράκης μας και από την άλλη πλευρά συζητούν με τούς πολιτικούς «μας» όχι στην Άγκυρα αλλά στην Ινσταμπούλ (!) κατά τον πρωθυπουργό «μας», στην Αιώνια Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη που θέλησε να λευτερώσει ο Εθνάρχης μας Κολοκοτρώνης. Κάνουν κουβέντες για το ελληνικό φυσικό αέριο που κι αυτό το θέλουν ελληνοτουρκικό. Και τώρα οι Τούρκοι, έχοντας βάλει πόδι στο Ανατολικό Αιγαίο και την Θράκη μας με σκάφη και προξενεία, θέλουν να επεκτείνουν την παρουσία τους σε ολάκερη την Κύπρο μας που κατέχουν ήδη κατά το ήμισυ.

 

Οι Τούρκοι βέβαια δεν είναι μόνοι τους. Μην ξεχνάμε τούς Αλβανούς που έχουν βαστήξει αιχμάλωτη την Βόρειο Ήπειρό μας με το βλέμμα στραμμένο στην ελεύθερη Ήπειρο που επικαλούνται ως Τσαμουριά, τούς Σκοπιανούς που λάβανε μακεδονική εθνότητα και γλώσσα από τούς ελληνόφωνους πολιτικούς με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών βαστώντας αιχμάλωτα μακεδονικά μας εδάφη και τούς Βουλγάρους που βαστούν αιχμάλωτη την Ανατολική Ρωμυλία μας. Και φυσικά υπάρχουν και οι λαθροεισβολείς που προέρχονται όλως τυχαίως τάχα μου από χώρες φιλικές προς την Τουρκία που συμμετείχαν εν πολλοίς στην παλιά οθωμανική αυτοκρατορία. Οι δε Τούρκοι αμφισβητούν ακόμη και την μια και μόνη πλην όμως σκοπίμως ημιτελή συμφωνία που έκαναν οι πολιτικάντηδες με την υπογραφή περιορισμένης Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης τής Ελλάδος μας με την Αίγυπτο που αφήνει εκτός οριοθέτησης ανατολική Κρήτη, Ανατολικό Αιγαίο και Καστελόριζο.

 

Και τώρα την τανάλια σε βάρος μας συμπληρώνει η ψυχροπολεμική περίοδος με τις πρώιμες συγκρούσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στο δρόμο για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που όλα δείχνουν πως είναι αναπόφευκτος. Η Πατρίδα μας ενεπλάκη ήδη σε αυτήν την αντιπαράθεση ως μη όφειλε με τις στρατιωτικές προμήθειες που απέστειλαν οι ψευτορωμιοί στην Ουκρανία και με την παραχώρηση τού λιμανιού τής Αλεξανδρούπολης στους Αμερικανούς που διοχετεύουν στρατιωτικό εξοπλισμό και μισθοφόρους στην Ουκρανία αλλά και στρατεύματα σε γειτονικές τής Ρωσίας νατοϊκές χώρες. Επιπλέον η κηδεμονευόμενη Ελλάς των αιχμαλώτων Ελλήνων συμμετέχει και στις κυρώσεις ΗΠΑ και Ευρώπης κατά τής Ρωσίας. Και τώρα πλέον οι συμμαχικοί στόλοι αρχίζουν να καταφτάνουν στα Θερμά Νερά μας από το Αιγαίο έως την Ανατολική Μεσόγειο βλέποντας γεωφυσικά αλλά και γεωπολιτικά οφέλη.

 

Το χιλιάρμενο που προφήτεψαν οι Άγιοι Γέροντες τής Ορθόδοξης Πίστης μας καταφτάνει μετά συνοδείας μετά και το κλείσιμο των Στενών τού Βοσπόρου από τούς Τούρκους. Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Χάρυ Τρούμαν βρέθηκε στην αμερικανική βάση τής Σούδας που έχουν στοχοποιήσει οι Ρώσοι μαζί με την Αλεξανδρούπολη. Στην Αλεξανδρούπολη αναμένονται πολεμικά πλοία και άλλων νατοϊκών χωρών. Το δε γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ Ντε Γκωλ τουλάχιστον φτάνει για καλό σκοπό την παραμονή τού εορτασμού τής Εθνικής μας Επαναστάσεως τού 1821 προκειμένου την επόμενη ημέρα να διαθέσει στους αιθέρες μας αεροσκάφη προς τιμή τής Ελλάδος μας και των Ηρώων μας. Και στη Ρωσία οι πολίτες σύμφωνα με δημοσκοπήσεις βλέπουν ακόμη και την πιθανότητα πυρηνικής εμπλοκής απέναντι στον νεοταξικό παράγοντα που απειλεί τη χώρα τους και το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών διαμηνύει στον αμερικανό πρέσβη ότι οι σχέσεις των δύο χωρών είναι υπό διάλυση. 

 

Έλληνες, η ελευθερία είναι πανάκριβο δώρο που κατακτιέται και ουδόλως χαρίζεται. Από την στιγμή που η εθνική μας ασφάλεια και κυριαρχία δεν ασκούνται από το φερώνυμο ελληνικό κράτος, αυτό σημαίνει ότι το κράτος μας δεν είναι και πρέπει να γίνει οπωσδήποτε αληθινά και πλέρια ελληνικό. Από την στιγμή που δεν ασκούμε με ελληνικές αποφάσεις τα δικαιώματά μας ούτε στις εθνικές μας κυριαρχικές ζώνες ούτε στην οικονομία, αυτό σημαίνει ότι το Εικοσιένα ουδόλως ολοκληρώθηκε αλλά το αγωνιστικό του πνεύμα είναι πάντα εδώ. Οι Εθνομάρτυρες απαιτούν από εμάς τούς απογόνους τους να βγάλουμε από τις πλάτες τού Έθνους μας προσκυνημένους και ξένους τυράννους. Να συνάψουμε εθνικό στρατηγικό σκοπό, να διοικήσουμε την Πατρίδα μας, να λευτερώσουμε εθνικές συνειδήσεις με πνεύμα ενωτικό και να νοιαστούμε για την απελευθέρωση των προσωρινά αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων.

 

Η Ελλάς δεν γίνεται να πορευτεί με τούς λάτρεις τής παγκοσμιοποίησης και τής πολυπολιτισμικότητας βαρβάρων και σταυρωτήδων τής οικουμένης. Αυτοί που δεσμεύουν την υγεία τού λαού με τα εμβολιαστικά χαράγματα των αντίχριστων νεοταξιτών, αυτοί που θάβουν τον ελληνικό πλούτο και μετατρέπουν τον Ελληνισμό σε ηττοπαθή και φτωχοποιημένο σύνολο ραγιάδων, αυτοί που μάς αντικαθιστούν με λαθροεισβολείς, αυτοί που μάς οδηγούν στην παράταση των εθνικών μας δεσμών σκλαβιάς δεν είναι Έλληνες αλλά δεσμοφύλακές μας. Το Νέο Εικοσιένα είναι εμπρός μας και μάς καλεί ως Ενωμένο Ελληνικό Έθνος να λάβουμε την Πατρίδα στα χέρια μας. Και η Φωνή τής Ελλάδος έχει σαφή όνομα και ταυτότητα. Είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός μας που προτάσσει ξεκάθαρα την απελευθέρωση τής Ελλάδος μας από εμάς τούς Πιστούς σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό. Όχι απλώς ρητορικά, όχι απλώς κατά όνομα, αλλά στην πράξη με ένα συμβόλαιο καρδιάς με τον Ενωμένο Ελληνισμό.

 

Τα μειοδοτικά συμβόλαια και συμφωνητικά σχίζονται και πετάγονται μονομερώς στον κάλαθο τής ιστορίας. Η Πατρίδα τής καρδιάς μας είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Ναι, η Ελλάς είναι το Άγιο Βήμα τής Ορθοδοξίας μας. Ναι, ο Έλλην αγαπά το Αίμα που τον γέννησε, σέβεται την ιστορία του, προασπίζει το κάστρο που σχηματίζει η αιματοβαμμένη γη του και δίνει χέρι λευτεριάς και αλληλεγγύης στον Έλληνα αδερφό του. Ναι λοιπόν, ο Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής γιατί αυτή είναι η Ελληνική Ιδέα τού Εθνικισμού που κάποιοι θέλησαν να εξαφανίσουν. Όμως η Ελλάς δεν εγκαταλείπει τούς Ανθρώπους της και τις Αξίες της. Η Ελλάς τρανώνει τον Μαχόμενο Ελληνισμό της και τρανώνεται. Η Αληθινή Ελλάς έχει πρωτεύουσά της την Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη και αυτοκρατορική εκκλησία την Αγία Σοφία.  

 

Ο Πιστός Ελληνισμός δίδει τον υπέρ πάντων εθνικό του αγώνα για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την ελευθερία. Η οικονομία μας έχει εθνικό αξιακό χαρακτήρα και προσανατολισμό. Ο στρατός μας έχει εθνικό και απελευθερωτικό σκοπό. Ο πολιτισμός μας, η ιστορία μας, τα μνημεία μας, οι εθνικές μας ζώνες κυριαρχίας ακολουθούν τα βήματα των εθνικών μας κοινοτήτων που ζητούν την αγκαλιά τής Πατρίδος μας. Οι δε έριδες των προσωρινά Μεγάλων Δυνάμεων δεν μάς ανήκουν. Απομακρύνουμε τούς ελληνόφωνους νεοταξίτες και οχυρώνουμε την Ελλάδα μας που θα γίνει Αγία και Μεγάλη όταν οι δυνατοί θα μικρύνουν από τον αλαζονικό όλεθρο που έχουν στήσει.

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: