ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 12-3-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο στημένος πόλεμος που οι νεοταξίτες επιθυμούν σκόπιμα να παγιώσουν και να επεκτείνουν σε παγκόσμια κλίμακα μέσω τής εμπλοκής τους στο πλευρό των Ουκρανών έχει αναδείξει τα αδύναμα σημεία τού σύγχρονου τρόπου ζωής. Ο υπερβολικός βαθμός εξάρτησης τού διεθνιστικού αστικού κράτους από τούς πολυεθνικούς εταίρους τής οικονομικής αλυσίδας και η αποκοπή τού πολίτη από την πρωτοβάθμια παραγωγή τής αγροτικής ζωής έχουν μετατρέψει τον πολίτη σε όμηρο των διεθνών κερδοσκόπων και τυράννων τού νεοταξισμού. Η αδυναμία συγκράτησης των πολιτών τής περιφέρειας στους τόπους καταγωγής τους προκαλεί την απαξίωση τής παραγωγικής οικονομίας με την εγκατάλειψη τού χωραφιού που οδηγεί κατόπιν στην αδυναμία δημιουργίας εθνικού εισοδήματος. Και η είσοδος στο πρώην εθνικό κράτος των πολυεθνικών συγκροτημάτων προκαλεί την υποθήκευση τού χρεοκοπημένου κράτους στις απαιτήσεις τού νεοταξισμού.

 

Το κράτος εκείνο που παρουσιάζει αναλογική κατανομή πληθυσμού ανάμεσα στα αστικά κέντρα και την επαρχία είναι σε θέση να δημιουργήσει μηχανισμούς ανάπτυξης των αγαθών που αποτελούν τούς τοπικούς γεωφυσικούς πόρους δημιουργώντας πάγιες εθνικές παραγωγικές μονάδες. Σκοπός αυτού τού αληθινά Εθνικού και Λαϊκού Κράτους είναι να εξασφαλίσει την επάρκεια στα αγαθά σίτισης και στους ενεργειακούς πόρους στην υπηρεσία τού λαού με την αξιοποίηση τής εθνικής εργασίας και των εθνικών παραγωγικών πηγών. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ανάπτυξης τής παραγωγικής οικονομίας είναι δυνατόν να παραχθούν αγαθά και εθνικό συνάλλαγμα που θα κρατήσουν όρθιο το κράτος και τον λαό ακόμη και κάτω από τις χειρότερες συνθήκες σαν αυτές που ζούμε στις μέρες μας με την επιδίωξη τής εξαπλώσεως τής πτωχεύσεως σε παγκόσμιο επίπεδο από τούς σιωνιστές τυράννους τής παγκοσμιοποίησης.

 

Δυστυχώς η Πατρίδα μας Ελλάς σήμερα διάγει μια εξαιρετικά δεινή περίοδο οικονομικής και επισιτιστικής κρίσης που δεν όφειλε σε καμία περίπτωση να γνωρίσει. Όμως το αποτέλεσμα αυτής τής οδύνης είναι συναφές τής πολιτικής επιλογής ολόκληρου τού κατοχικού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας που έχει επιβληθεί σε ευθεία γραμμή σε όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη. Η εγκατάλειψη τής επαρχίας και η εκχέρσωση μεγάλων αγροτικών εκτάσεων, η αστυφιλία με την μαζική εγκατάσταση στις πόλεις, η αντικατάσταση τής παραγωγικής οικονομίας από τις στείρες υπηρεσίες παροχών, η ταυτόχρονη διάλυση τής ελληνικής βιοτεχνίας και βιομηχανίας άνοιξαν τον δρόμο στην προσχεδιασμένη είσοδο στην ελληνική αγορά των ξένων πολυεθνικών εταιριών. Παράλληλα οι παράλογες και έκνομες δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια των διεθνών τοκογλύφων έφεραν την εξίσου στημένη υποθήκευση των εθνικών περιουσιακών στοιχείων και των γεωφυσικών μας πόρων. Κι όλα αυτά συνέβησαν πάντα με την συμβολή τής αντικατάστασης τού εθνικού μας νομίσματος από το ευρώ που διαχειρίζεται ο νεοταξικός παράγων ερήμην τού λαού που ακολουθεί τις ολέθριες επιλογές των πολιτικών του.

 

Επί τής ουσίας το εθνικό κράτος έχει καταργηθεί αφού βάσει των ιδιωτικών και παραλόγως εθνικοποιημένων χρεών τους οι πολιτικοί μαζί με τούς επικοινωνιακούς και οικονομικούς τους συνεταίρους καλύπτουν την εκχώρηση τής εθνικής κυριαρχίας στους παγκοσμιοποιητές κηδεμόνες τους. Κι αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι αυτοί που προωθούν με τις πολυεθνικές και τούς κερδοσκόπους τους την λεηλασία τού εθνικού πλούτου είναι οι ίδιοι που διατάζουν τούς ελληνόφωνους πολιτικούς για τις αποφάσεις που θα ακολουθήσουν ως δήθεν δικές τους. Οι πολιτικοί «μας» έχουν υπογράψει με τα μνημόνια την εκχώρηση τής εθνικής μας κυριαρχίας στους νεοταξίτες με αποτέλεσμα να μην ανήκει τίποτα στο Έθνος. Από τούς πλουτοπαραγωγικούς μας πόρους και τα κρατικά έσοδα και από τα περιουσιακά μας στοιχεία και τα εθνικά μας μνημεία μέχρι τις πολιτικές αποφάσεις, όλα έχουν παραχωρηθεί στους παγκοσμιοποιητές σιωνιστές. Και τώρα με τα μέτρα αποκλεισμού των συναλλακτικών και εμπορικών σχέσεων ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και τη Ρωσία απλώς εφαρμόζεται η δόλια απειλή τής επιβολής πτωχευτικού δικαίου στο ψευτορωμέϊκο όπως και στα άλλα προτεκτοράτα τού κόσμου.

 

Τα αεροδρόμια και τα λιμάνια λοιπόν ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές κλείνουν. Τα τραπεζικά κεφάλαια επίσης δεσμεύονται. Οι ενεργειακοί πόροι δεν διακινούνται πλέον κι αυτοί στα πλαίσια τής αντίδρασης κυρίως τής Ρωσίας απέναντι στα μέτρα που τής επιβάλλουν οι δυτικοί ψευτοσύμμαχοι. Η Ρωσία ωστόσο αποτελεί τον βασικό παραγωγό και διακινητή μιας σειράς προϊόντων όπως το φυσικό αέριο, τα σιτηρά, τα δημητριακά και τα λιπάσματα. Οι δε ελληνόφωνοι πολιτικοί τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας έχουν σπεύσει όπως ξέρουμε να υποστηρίξουν και να εξοπλίσουν την Ουκρανία σε βάρος τού Ρωσικού Έθνους στο οποίο αυτή ανήκει, παίρνοντας θέση σε έναν πόλεμο ολότελα ξένο για τον ελληνικό λαό χωρίς καν να μάς ρωτήσουν. Κι όλα αυτά όταν η Τουρκία ζητάει από την Πατρίδα μας κι άλλα ελληνικά εδάφη από όσα μάς έχει ήδη αρπάξει, συζητώντας με το ψευτορωμέϊκο.

 

Να λοιπόν γιατί εκχερσώθηκαν χρόνια τώρα τα ελληνικά χωράφια και γιατί κλειδώθηκε το ελληνικό φυσικό αέριο και το ελληνικό πετρέλαιο στα έγκατα τής γης και των θαλασσίων υδάτων μας. Ιδού ο λόγος που μάς είπαν ότι έχει μεγάλο κόστος η εξόρυξη τού φυσικού αερίου μας και την ίδια στιγμή μάς είπαν ότι ο ελληνικός λιγνίτης είναι βλαπτικός για την υγεία, τη στιγμή που εκχερσώνουν γόνιμες ελληνικές εκτάσεις και βουνά για τις «συμμαχικές» ανεμογεννήτριες. Για να φτάσουμε τώρα στο σημείο να πούμε το ψωμί ψωμάκι και να αγοράζουμε πανάκριβα το ρεύμα. Τώρα πλέον μπορούμε να καταλάβουμε γιατί λύσσαξαν οι ψευτορωμιοί πολιτικοί να αποτραβήξουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα από το χωράφι αλλά και από τον παραδοσιακό φούρνο. Να μάς κάνουν να μην μπορούμε να φτιάξουμε καν το ψωμί τής ημέρας, να μην είμαστε σε θέση να συντηρήσουμε ούτε ένα χωραφάκι, να μην μπορούμε να προμηθευτούμε τον στοιχειώδη εξοπλισμό τής παραγωγής, να ξεχάσουμε τι σημαίνει σπορά και θέρισμα, να στερηθούμε το προϊόν τού δικού μας κόπου και να κλειστούμε στις πόλεις που κι αυτές στερήθηκαν την ελληνική βιομηχανία και τα ελληνικά μαγαζιά. Για να πάψει να υπάρχει ελληνικό χρήμα και ελληνικό προϊόν. Και τώρα εισπράττουμε τα λάθη μας.

 

Συνεπώς ήρθε η ώρα επιτέλους τού απολογισμού και τής επανορθώσεως τής εθνικής μας πορείας. Διότι η πολιτική πρόταση τού Εθνικού και Κοινωνικού μας Κινήματος ημών των Ελλήνων Εθνικιστών είναι η επιστροφή στην χάραξη μιας ξεκάθαρα εθνικής πορείας τής Ελλάδος, η επιστροφή στο παραδοσιακό και αδέσμευτο Εθνικό και Λαϊκό Κράτος. Οι αποφάσεις και οι πράξεις πρέπει να λαμβάνονται από Έλληνες για τούς Έλληνες. Να χαράξουμε μια Εθνική και Λαϊκή Πολιτεία όπου οι σκοποί και οι επιδιώξεις Πολιτείας και Πολιτών θα ταυτίζονται, με τούς Έλληνες άρχοντες και αρχόμενους τής Πατρίδος μας. Συνεπώς πάμε να πάρουμε πίσω τούς ανθρώπους μας, την γη μας, τα αγαθά μας, τις συναλλαγές μας, όλα με ελληνικούς όρους. Να εφαρμόσουμε με την παροχή οικονομικών κινήτρων την επιστροφή των αδερφών μας στα χωριά και τα νησιά τής Πατρίδος μας έως και τα πιο ακριτικά σημεία τής χώρας.

 

Να ενεργοποιήσουμε την επαναλειτουργία των ελληνικών χωραφιών και εργοστασίων. Να επιστρέψει ο Έλληνας στην επαφή και τον έλεγχο τής μητέρας φύσης και τής πατρικής γης βγάζοντας ο ίδιος με τα δικά του χέρια το ψωμί και το φαγητό τής οικογένειας. Να ντυθεί και να επενδύσει το σπιτικό του ο νοικοκύρης με εργαλεία και μηχανήματα ελληνικά. Να οδηγηθούμε με τη σωστή οικονομική και συμμαχική πολιτική στην εξόρυξη των ορυκτών και των υδρογονανθράκων και να εξασφαλίσουμε ηλεκτρικό ρεύμα και ενέργεια με τούς δικούς μας πόρους. Να διασφαλίσουμε την λειτουργία των εθνικοποιημένων εταιριών με την απασχόληση αποκλειστικά Ελλήνων εργαζομένων. Και φυσικά να επιστρέψουμε στο δικό μας εθνικό νόμισμα, στη δραχμή, σε όλες τις συναλλαγματικές σχέσεις μας ενάντια στους νεοταξίτες που σχεδιάζουν ψηφιακό νόμισμα και αντίχριστο χάραγμα. 


Οι διεθνείς μας σχέσεις θα αναπτυχθούν σε επίπεδο ελεύθερων εθνικών κρατών και όχι υποταγμένων μορφωμάτων μιας ασύνορης παγκοσμιοποίησης, με τα Έθνη να διοικούν τα κράτη και όχι η αντίχριστη και αντεθνική παγκοσμιοποίηση. Με το Ελληνικό Έθνος να λευτερώνει κι όχι να σκλαβώνει ψυχές και χώματα ελληνικά.  Ιδού ο γνήσιος και πηγαίος Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας. Είναι η οδός τού Ενωμένου και Κυρίαρχου Ελληνισμού μας. Η Ελλάς που ανήκει απόλυτα και Ολοκληρωτικά στους Έλληνες κι όχι σε λαθροεισβολείς και ψευτοσυμμάχους.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: