ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ 4-3-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Κορυφώνεται η σύγκρουση σε γεωπολιτικό επίπεδο ανάμεσα στις αλαζονικές δυνάμεις τής νεοταξικής αυθαιρεσίας και τη Ρωσία που συμπεριφέρεται ως αληθινά κυρίαρχο εθνικό κράτος. Είναι επιπλέον διαπιστωμένο γεγονός στις προηγούμενες πολιτικές και πολεμικές συγκρούσεις των λεγομένων Μεγάλων Δυνάμεων, ότι υφίσταται διαχρονικά ο ανταγωνισμός τους για τα σκήπτρα τής πρωτοκαθεδρίας στην παγκόσμια πολιτική σκηνή. Όμως πλέον το σκηνικό τού ανταγωνισμού μετατοπίζεται δραματικά. Το διακύβευμα πλέον και ο δρόμος προς τα παγκόσμια σκήπτρα βάφεται με πολύ αίμα. Οι δυτικές δυνάμεις τού αντίχριστου και αντεθνικού, τού ολοφάνερου διεθνιστικού νεοταξισμού που έχουν αιχμαλωτίσει πολιτικά και τούς δικούς τους λαούς, έχουν αποφασίσει να συντρίψουν τις δυνάμεις τής εθνικής ομαλότητας, τής ένθεης πίστης και τής λαϊκής αυτοδιάθεσης στα εθνικά κράτη. Η δε σύγκρουση Ρωσίας και Ουκρανίας επεκτείνεται ακριβώς στα πλαίσια τού ολοκληρωτισμού τής παγκοσμιοποίησης που τα ζωντανά έθνη οφείλουν να συντρίψουν.

 

Τα ζωντανά έθνη σήμερα είναι είδος εν ανεπαρκεία. Το ζούμε εντόνως στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα, όταν παρά το ντροπιαστικό και καταγεγραμμένο ιστορικά γεγονός ότι έχουμε υποστεί σωρεία ηττών στα εθνικά μας ζητήματα και πλήρη κατάσχεση των λαϊκών ελευθεριών τής Ελληνικής Φυλής, εντούτοις εμμένουμε στην υποδούλωση δίκην πεισιθάνατου ραγιά ανεχόμενοι το ψευτορωμέϊκο ως λαός. Κι όταν εγείρεται ο Ελληνικός Εθνικισμός ζητώντας την στήριξη τού ελληνικού λαού προκειμένου να λάβουμε πίσω την εθνική ελευθερία και την λαϊκή κυριαρχία, τότε ξάφνου νεοταξισμός και αστική δημοκρατία, σύμμαχοι από καιρό υπέρ τού κομματισμού και όχι υπέρ τού Ελληνισμού, δικάζουν και καταδικάζουν την αληθινή Φωνή τού Ελληνισμού, τον Εθνικισμό του ως απειλή τάχα μου αστάθειας και επιβίωσης. Και τώρα το ίδιο αυτό διεφθαρμένο και ανθελληνικό σύστημα που θέλει μια Ελλάδα δίχως Έλληνες συντάσσεται ανοικτά και δημοκρατικά στο πλευρό των παγκοσμιοποιητών που στοχεύουν τη Ρωσία προκειμένου να εναντιωθούν και να αφανίσουν ολοκληρωτικά τα ελεύθερα έθνη. Αυτός είναι ο στόχος τους. Να σβήσουν Χριστιανισμό και Έθνος για να φέρουν την αντίχριστη και αντεθνική παγκόσμια διακυβέρνηση.

 

Η Ελλάς έχει τεθεί στο στόχαστρο των παγκόσμιων τυράννων τού σιωνιστικού νεοταξισμού από πολύ νωρίς διότι οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου δεν θέλουν να επιτευχθεί η ανάσταση μιας ανίκητης δυνάμεως που μπορεί να τούς αντισταθεί αποτελεσματικά. Κι αυτή η ανίκητη δύναμη είναι ο Ενωμένος Ελληνισμός που πάντα προσπαθούν να κρατήσουν διχασμένο στα δεσμά του οι νεοταξίτες με την πολύτιμη συνεισφορά των ψευτορωμιών πολιτικών. Είτε παλαιότερα μέσω των αιρέσεων, είτε μέσω των χωριστών προτιμήσεων σε ξένες πλάτες, είτε μέσω πολιτικών παθών είτε ακόμη και υγειονομικών τειχών, οι νεοταξίτες θέλουν τον Έλληνα αποξενωμένο από το Εθνικό του Φρόνημα. Να είναι φρόνιμος στον τύραννο αλλά να μην έχει Φρόνημα δικό του και στρατηγικό σκοπό μήτε αξίες και ιδανικά. Κι έτσι στο ζήτημα τής επιχείρησης απομάκρυνσης των Ουκρανών από το Ρωσικό Έθνος που έχει εγερθεί ήδη από το 2019, πρέπει να θυμηθούμε την πρώην υποψήφια αντιπρόεδρο με το ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ Σάρα Πέϊλιν η οποία σε συνέντευξή της σε Ελληνίδα δημοσιογράφο τον Ιούνιο τού 2019, τόλμησε και είπε ότι οι Έλληνες είναι παράσιτα και δούρειος ίππος των Ρώσων και ότι ο πρώτος πύραυλος πρέπει να πέσει πάνω στην Ελλάδα…

 

Η Πέϊλιν σ’ εκείνον τον ρυπαρό λεκτικό καταιγισμό μισελληνισμού είχε αναφερθεί στην πολυετή οθωμανική σκλαβιά την οποία αποτινάξαμε όπως μάς είπε χάριν των Ρώσων ενώ τάχα μου δεν την αξίζαμε και είχε προσθέσει ότι εμείς οι Έλληνες ως παρίες δεν έχουμε καμία χρησιμότητα στις επιδιώξεις τής ΕΕ και τού ΝΑΤΟ. Τα κόμματα ωστόσο των ελληνόφωνων πολιτικών εξελίχθηκαν σε χρήσιμους υπηρέτες των ψευτοσυμμάχων, αφού ως εκπρόσωποι των νεοταξικών εταίρων διαίρεσαν τον ελληνικό λαό για να μην αντιληφθεί την εις βάρος του συνομωσία. Και αφού από τον περασμένο αιώνα έως σήμερα με μια σειρά επαίσχυντων συμφωνιών χάσαμε εθνικά εδάφη, εθνική κυριαρχία και εθνική περιουσία, τώρα η εγκληματική συμμορία τού ψευτορωμέϊκου μάς οδηγεί στο παζάρι τής παγκοσμιοποίησης. Η ψευτοευρωπαϊκή ένωση οδεύει στην κατάργηση των εθνικών ορίων των κρατών – μελών για την πολιτική ενοποίηση κάτω από την μια και μόνη παγκόσμια διακυβέρνηση που θα απλωθεί και στις υπόλοιπες χώρες τού κόσμου και το ΝΑΤΟ αποτελεί την λόγχη τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης ενάντια στους απείθαρχους λαούς που απαιτούν την αποκατάσταση τής Θείας και Εθνικής Νομοτέλειας. Κι έτσι εντελώς σκόπιμα δεχόμαστε προκλητική συμπεριφορά όσοι πιστεύουμε στην Ορθοδοξία και τον Εθνικισμό μας.

 

Οι ρωσόφωνοι στην πλειοψηφία τους πληθυσμοί τής ανατολικής Ουκρανίας υπέγραψαν διακήρυξη με την οποία απορρίπτουν το παλιό ουκρανικό κράτος και αναφέρονται σε μια νέα ομοσπονδοποιημένη Ουκρανία με τούς λαούς της ενωμένους να επιστρέφουν στο Ρωσικό Έθνος. Στην δε ουκρανική πρεσβεία τής Μόσχας οι ρωσικές αρχές κατέβασαν τις επιγραφές και τη σημαία τής έως σήμερα νεοταξικής Ουκρανίας διακηρύσσοντας την επιστροφή τής ομοσπονδοποιημένης Ουκρανίας επισήμως στο Ρωσικό Έθνος. Τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν την απελευθέρωση των παλιών εδαφών τής αυτοκρατορικής Ρωσίας καταλαμβάνοντας σημαντικές υποδομές όπως τον πλέον μεγάλης ισχύος πυρηνικό σταθμό τού ουκρανικού κράτους το οποίο είχαν αποκόψει από τη Ρωσία οι μπολσεβίκοι και είχε πάρει κρατική μορφή μόλις το 1991. Οι νεοταξίτες τής Δύσης προβάλλουν την εικόνα μιας βολικά παράνομης εισβολής των Ρώσων, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται στις μαρτυρικές θανατώσεις ρωσόφωνων ή ακόμη και Ελλήνων ορθοδόξων που έχουν συμβεί ως σύγχρονων μαρτύρων τής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος. Και φυσικά οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι δεν αναφέρονται στις αυτονομήσεις των ρωσικών περιφερειών τού Ντονμπάς που οφείλονται στον ρωσικό πατριωτισμό κι όχι στην τρομοκρατία και τον βομβαρδισμό που είχαν υποστεί οι Σέρβοι τού Κοσσυφοπεδίου από τούς Αλβανούς και το ΝΑΤΟ.

 

Ο πρωθυπουργεύων τού κατοχικού καθεστώτος Μητσοτάκης που έχει μετατρέψει μαζί με ολάκερο το ψευτορωμέϊκο την Πατρίδα μας σε νεοταξικό προτεκτοράτο, σπεύδει να υποστηρίξει τον διώκτη των Ελλήνων Ομογενών τής Ουκρανίας Β. Ζελένσκι ο οποίος είχε ψηφίσει νόμο με τον οποίο δεν αναγνώριζε δικαιώματα γηγενούς πληθυσμού μήτε σε Ρώσους μήτε σε Έλληνες. Την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός τού ψευτορωμέϊκου καθεστώτος στρέφεται εναντίον τού Ρώσου προέδρου Πούτιν ο οποίος έχει αναγνωρίσει προ πολλών χρόνων ότι οι ελληνικές κοινότητες τής Χερσώνας και τής Κριμαίας έχουν ιστορικά δικαιώματα στην περιοχή. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Πούτιν το 2014 παραδέχτηκε δημοσίως ότι οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι κάτοικοι τής Κριμαίας και τής Χερσώνας, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά την αρχαία ελληνική κτήση τής Ταυρικής ενώπιον αντιπροσωπείας τουρκογενών Τατάρων, τούς οποίους Τατάρους έχει στο πλευρό του μαζί με τούς Τούρκους ο Ζελένσκι με τούς φερόμενους δήθεν εθνικιστές με τις εβραιοσιωνιστικές καταβολές!!! Ο Κ. Μητσοτάκης έσπευσε μάλιστα να μάς εμπλέξει σε έναν ξένων συμφερόντων πόλεμο αποστέλλοντας στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία τού Ζελένσκι ενώ τώρα λέει ότι δεν θα διστάσει να στείλει και ελληνικό στρατό αν τού το ζητήσει το ΝΑΤΟ, δηλαδή η λόγχη των παγκοσμιοποιητών.

 

Η υπόθεση τού ρωσοουκρανικού ζητήματος λαμβάνει με την νεοταξική παρέμβαση ευρύτερες διαστάσεις. Η Τουρκία που παίζει διπλό παιχνίδι ποτέ υποστηρίζοντας τη Ρωσία και πότε τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, δεν αναγνωρίζει τις κυρώσεις σε βάρος τής Ρωσίας, την ώρα που κλείνει τα Στενά τού Βοσπόρου κλείνοντας από πίσω και τούς Ρώσους. Το δε Κοσσυφοπέδιο ζητάει την ένταξη σε ΝΑΤΟ και ΕΕ με την υποστήριξη τής Τουρκίας για να προστατευτεί λέει από τούς Ορθόδοξους Σέρβους, τούς αληθινούς ιδιοκτήτες τού Κοσσυφοπεδίου τούς οποίους στηρίζει ευθέως η Ρωσία. Οι Αλβανοί καταληψίες τού Κοσσυφοπεδίου δήλωσαν τις προθέσεις τους με την πρόεδρο τους μέσα στην Άγκυρα. Η δε Τουρκία ξεκινάει την ενσωμάτωση των κατεχομένων κυπριακών εδαφών με την ένταξη τού παρανόμου αεροδρομίου τής Τύμπου στις εσωτερικές πτήσεις τής Τουρκίας. Και την ίδια στιγμή οι ελληνόφωνοι προδότες τής αστικής δημοκρατίας θέλουνε να φέρουνε ως νόμιμους μετανάστες και πρόσφυγες τούς λαθροεισβολείς ακόμη και από την Ουκρανία και προχωρούν στην ψήφιση τροπολογίας στο κοινοβούλιο τής ντροπής για τον διορισμό ξένων σε θέσεις ευθύνης στο ελληνικό δημόσιο!!!

 

Ο εχθρός τής Ελλάδος και όλων των δήθεν ελεύθερων εθνών αποκαλύφτηκε πλήρως. Κανείς δεν δικαιούται να πει πως δεν το είδε και δεν το ξέρει, εκτός κι αν είναι διεθνιστής προδότης και ενεργούμενο δικό του. Είναι η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση και τα πολιτικά της καθεστωτικά ανδρείκελα. Οι πολιτικοί τής αστικής κατοχικής δημοκρατίας που άφησαν εκτός ελληνικών συνόρων με τούς πλαστούς διχασμούς τους τις προσωρινά σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες, οι ίδιοι που φέρανε τα μνημόνια, οι ίδιοι που ξεπούλησαν τη Μακεδονία με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, οι ίδιοι τώρα νομιμοποιούν τούς λαθροεισβολείς και συνομιλούν με τούς Τούρκους που ζητούν τα νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου, τη Θράκη και τώρα επιχειρούν την τουρκοποίηση τής Κύπρου μας.

 

Ο εχθρός είναι εντός των τειχών τού Κάστρου τής Ελλάδος. Είναι ο ίδιος που θέλει την πτώση τής πίστης, την πτώση των ηθών και την διάλυση τού εθνικού κράτους. Είναι οι ίδιοι που φτώχυναν τον Έλληνα, τού πήραν το σπίτι και τώρα τού παίρνουν την Πατρίδα. Και εκεί ακριβώς, στην στήριξη των Ηθών και των Ιδανικών τού Ορθόδοξου και Εθνικού Κράτους βρίσκεται η απάντηση. Η Ελλάς και πάλι θα συντρίψει την προδοσία και τον βαρβαρισμό τού νεοταξισμού. Κι αυτή είναι η πολιτική πρόταση τού Ελληνικού Εθνικισμού και τού Ελληνορθόδοξου Εθνικοκοινωνισμού. Η δημιουργία μιας Μεγάλης και Ισχυρής Ελλάδος με μια Πολιτεία Εθνικής Λαοκρατίας στηριγμένης απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Μαχόμενους Πιστούς στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια, τον Ελληνικό Πολιτισμό και τον Ελληνικό Στρατό. Με την απόρριψη κάθε νεοταξικής αντίληψης από τον ελληνικό λαό. Με τον Εθνικισμό δομικό πυλώνα τού Εθνικού, Λαϊκού και Φυλετικού μας Κράτους σε μια Αγία και Μεγάλη Ελλάδα εθνικά και κυριαρχικά πλήρως αποκατεστημένη. Απέναντι στις νεοταξικές δυνάμεις τής αυθαιρεσίας, η Ελλάς θα ορθώσει το ανάστημα τής Εθνικής Δυνάμεως Δικαίου. Και η Αγία και Μεγάλη Ελλάς θα σφραγίσει την δικαίωση των θυσιών τού Ελληνισμού με συμμαχίες άξιες. Διότι η Εθνικιστική Ελλάς μας λευτερώνει ψυχές και εδάφη και δεν αποδέχεται κανένα αδικοχυμένο αίμα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: