ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ

ΑΘΗΝΑ 15-3-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η εθνική ασφάλεια είναι υπόθεση υψίστης σημασίας και δυστυχώς είδος εν ανεπαρκεία στο ψευτορωμέϊκο κράτος τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας που προσποιείται ότι είναι κράτος ελληνικό όντας στην πραγματικότητα νεοταξικό προτεκτοράτο. Η εθνική ασφάλεια σχετίζεται άμεσα με τον σεβασμό τής ιστορίας τής Ελλάδος, τής ζωής των Ελλήνων και τής ελευθερίας πάσης Εθνικής μας Κοινότητας. Είναι συνεπώς το κορυφαίο ιερό χρέος τού ελληνικού κράτους. Και από την στιγμή που η εθνική μας ασφάλεια έχει καταλυθεί με ευθύνη και πράξεις τής πολιτείας, αυτό σημαίνει ότι το κράτος δεν είναι μήτε ελληνικό μήτε κυρίαρχο. Είναι μια θεραπαινίδα τού σιωνιστικού νεοταξισμού που ασκεί διπλωματία υποταγής και υποτέλειας εντός πολιτικά υποταγμένων ελληνικών εδαφών ακόμη και απέναντι στη σύγχρονη Υψηλή Πύλη τής ερντογανικής νεοοθωμανικής Τουρκίας.

 

Η κατεχόμενη Ελλάς είναι το τελευταίο κράτος τού κόσμου που έχει εκτεταμένα εδάφη της υπό ξένη κατοχή και το μοναδικό κράτος που η αληθινή του πρωτεύουσα, η Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη παραμένει αιχμάλωτη στα χέρια των Τούρκων κατακτητών. Είμαστε επίσης ένα κράτος σε διαρκή κατοχή πολιτικής μορφής που ακολούθησε όλες τις προηγούμενες στρατιωτικές κατοχές. Η Εθνική Απελευθερωτική Επανάσταση τού 1821 υπήρξε μια Επανάσταση που έκαμαν οι Εθνομάρτυρες και Ήρωες τής Ελληνικής Φυλής προκειμένου να επανέλθουν όλες οι εξουσίες και όλα τα ελληνικά εδάφη στα χέρια τού Ελληνικού Έθνους. Τουναντίον οι ελληνόφωνοι κοτζαμπάσηδες, ίδιες πολιτικές φατρίες και νοοτροπίες έως τις μέρες μας, φέρανε στην κεφαλή τού Ελληνισμού μας όλους τούς κακορίζικους σατανάδες τής παγκόσμιας τυραννίας, αυτούς τούτους τούς επιγόνους εκείνων των σταυρωτήδων που άνοιξαν την Κερκόπορτα τής Αγίας και Αυτοκρατορικής Ελληνικής Ρωμανίας μας.

 

Όσες φορές το Έθνος έφερε στην ηγεσία Εθνικιστές, άλλες τόσες οι ελληνόφωνοι ήρθαν πάλι ως ταχυδρόμοι τού παγκόσμιου δυνάστη να κατηγορήσουν την εθνική φωνή ως προδοσία και να κάνουν την προδοσία και πάλι εξουσία. Ο Εθνικισμός των Ελλήνων ως δίκαιη, επαναστατική και δημιουργική φωνή τής Φυλής μας έχανε ζωή και ελευθερία. Και πάλι το ίδιο συνέβη στις μέρες μας ενάντια στην Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας. Το δε ψευτορωμέϊκο συνέχιζε και συνεχίζει το ολέθριο και καταστροφικό του έργο μειώνοντας και σκορπώντας τον Ελληνισμό, αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις των κατακτητών τής Πατρίδας μας. Έτσι ακριβώς συνέβη και στην τελευταία περίπτωση τής επισκέψεως τού ελληνόφωνου πρωθυπουργού που πραγματοποιήθηκε στα σκλαβωμένα εδάφη τής Ιωνίας μας την χρονική στιγμή ακριβώς που οι Τούρκοι έχουν αποθρασυνθεί απαιτώντας να κατακτήσουν κι άλλα ελεύθερα ελληνικά εδάφη που έχουν ποτισθεί με ποταμούς από τίμιο αίμα Ελλήνων Αγωνιστών.

 

Η τελευταία επίσκεψη τού ελληνόφωνου πρωθυπουργού στην προσωρινά κατεχόμενη Ιωνία μας, στην καταχρηστικώς και κατακτητικώς ονομαζόμενη Τουρκία δεν πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα τού φερομένου τουρκικού κράτους Άγκυρα όπως συνηθίζεται, αλλά στην Κωνσταντινούπολη τής ελληνικής καρδιάς μας. Κι αυτό μόνον τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Με τούς Τούρκους να διακηρύσσουν με παραβιάσεις των εθνικών μας ορίων από όλα τα διαθέσιμα μέσα σε θάλασσα και αέρα, πολιτικά και στρατιωτικά, αλλά και με μισελληνική διπλωματία ότι τα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου πρέπει να αποστρατικοποιηθούν και ότι τούς ανήκουν όπως και η ελεύθερη Δυτική Θράκη μας. Κι όταν πλέον έφτασε στην Τουρκία ο ελληνόφωνος πρωθυπουργός και αφού έγινε η συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο, εμφανίστηκε περιχαρής ο κ. Μητσοτάκης στο ίνσταγκραμ και δήλωσε πως βρίσκεται στην Ινσταμπούλ, ξεχνώντας την ιστορική Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη. Πρόσφερε εν ολίγοις στους κατακτητές της την νομιμοποίηση και την αναγνώριση τής τουρκικής κατοχής. Προσκύνησε κανονικότατα την Τουρκική Πύλη και τις αξιώσεις της.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ψευτορωμιοί πολιτικοί προσκυνούν και αναγνωρίζουν την τουρκική κυριαρχία σε έδαφος ελληνικό. Το έχουν πράξει πολλές φορές. Το έχουν κάνει στα Ίμια όταν αρνήθηκαν την ελληνική κυριαρχία των βραχονησίδων μας αφού τούς το ζητήσανε οι αμερικανοσιωνιστές εντολείς τους κι έτσι από τότε δεν έγινε χρήση ελληνική σε γη που βάφτηκε με το Τίμιο Αίμα των Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση και γκριζοποιήθηκε από ψευτορωμιούς. Έγινε επίσης στην Κύπρο μας όπου οι πολιτικές αρχές τής Μητροπολιτικής Ελλάδος και τής Κύπρου συνομίλησαν με τούς κατακτητές τού δολοφονικού Αττίλα αναγνωρίζοντας μετά από την Τουρκία ως κράτος συνεγγυητή για την ασφάλεια τής Μεγαλονήσου μας την ύπαρξη δήθεν τουρκοκυπριακής κοινότητας, ενώ τώρα συνομιλούν με τούς Τούρκους που θέλουν να συνδέσουν το κατεχόμενο αεροδρόμιο τής Τύμπου με τις τουρκικές αερογραμμές για να προσαρτήσουν τα κατεχόμενα στην Τουρκία. Προσκυνημένες πολιτικές αρχές σε Μητροπολιτική Ελλάδα και Κύπρο, ίδιες σαν μια σταγόνα. Όταν ο Εθνικός Αγώνας τής ΕΟΚΑ τού Γρίβα, τού Αυξεντίου, τού Παλληκαρίδη και όλων των Εθνομαρτύρων έγινε για λευτεριά και Ένωση τής Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα και όχι για υποταγμένη «ανεξαρτησία».

 

Πολλά τα παραδείγματα τής υποτέλειας των δημοκρατών και τάχα μου ορθολογιστών πολιτικών και τα αποτελέσματα πάντα ίδια. Και πάντα μάς λένε την γνωστή πια φράση. Μα τι θέλετε, να κάνουμε πόλεμο και να χαθούν κι άλλες ζωές; Και κάθε φορά αφήνουν ξωπίσω τους μια νέα Κερκόπορτα και παραχωρούν με προδοτικές συμφωνίες εθνικά και εν συνεχεία εδαφικά κυριαρχικά δικαιώματα. Μα υπάρχει και η διπλωματία. Υπάρχουν και οι συμμαχικές σχέσεις. Υπάρχουν τα δικαιώματα τής αυθυπαρξίας και τού εθνικού αυτοπροσδιορισμού των ελληνικών κοινοτήτων που προστατεύονται από το διεθνές δίκαιο για όλες τις εθνικές κοινότητες αλλά όχι για τούς Έλληνες που έχουν εγκαταλειφτεί εκτός ελληνικών συνόρων. Υπάρχει η διπλωματία τής διεκδίκησης των εθνικών δικαίων και συμφερόντων που συμπεριλαμβάνουν την αυτονομία και την αυτοδιάθεση που αποκτήθηκε στο πεδίο των μαχών. Αλλά αυτοί που κατάργησαν την Μεγάλη Ιδέα τής απελευθέρωσης των σκλαβωμένων ελληνικών εδαφών, αποποιήθηκαν ακόμη και την ρηματική διεκδίκηση και αρνήθηκαν την αιματοβαμμένη αυτονομία όπως στην περίπτωση τής Βορείου Ηπείρου μας που εγκαταλείφτηκε στο αλβανικό μόρφωμα παραγράφοντας το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας.

 

Κι έτσι φτάσαμε σήμερα στο σημείο μετά την συνάντηση τού Μητσοτάκη με τον Ερντογάν να μάς λέει ο Τούρκος πρόεδρος ότι θα σημειωθεί πρόοδος στα ζητήματα τού Αιγαίου, των μειονοτήτων, τής καταπολέμησης τής τρομοκρατίας και τής λαθρομετανάστευσης για να πάμε σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο σχέσεων. Με τον ελληνόφωνο πρωθυπουργό να προτάσσει μια δήθεν φιλειρηνική στάση που πρέπει να επιλεγεί, όταν ο ίδιος έχει σπεύσει νωρίτερα να πάρει θέση υπέρ των Ουκρανών σε μια δόλια και ξένη νεοταξική υπόθεση, αναφερόμενος βέβαια στις τουρκικές διεκδικήσεις τις οποίες ωστόσο κάθεται και συζητάει, με την Τουρκική πλευρά να δηλώνει ευχαριστημένη. Κι όλα αυτά στην Ινσταμπούλ των Τούρκων κι όχι στην μία και μόνη αληθινή Κωνσταντινούπολη των Ελλήνων!

 

Το κράτος υπάρχει αποκλειστικά ως υπερασπιστής τής ελευθερίας και δυνατή φωνή επικρατήσεως των δικαίων τού Ελληνισμού. Το κράτος εκφράζει τον εθνικό στρατηγικό σκοπό τής εθνικής ολοκληρώσεως και τής αναπτύξεως τής Μεγάλης και Ισχυρής Ελλάδος. Στην περίπτωση που μετατρέπεται σε μεταπράτη ανθελληνικών σχεδιασμών και συρρικνώσεως τού Ελληνισμού πρέπει να αντικαθίσταται από ένα αληθινά ελληνικό κράτος. Στις μέρες μας ζούμε στιγμές ιστορικής κρίσεως και ευθυνών. Οι Άγιοι Γέροντες τής Ορθοδοξίας μας είχαν προφητεύσει ότι όταν δούμε τούς Τούρκους να κλείνουν τα Στενά τού Βοσπόρου και το χιλιάρμενο καράβι να φτάνει στο Αιγαίο, τότε να ετοιμαζόμαστε για πολεμικές ανατροπές. Και τα Στενά κλείσανε και τουρκικό αεροπλανοφόρο ως ναυαρχίδα τού τουρκικού στόλου είδαμε. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η υποχωρητικότητα δεν φέρνει ειρήνη αλλά ορέξεις εχθρικές για νέες κατακτήσεις. Το δε Ελληνικό Έθνος δεν αναγνωρίζει χαμένες πατρίδες. Βλέπει με ανδρείο βλέμμα προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες τις οποίες οφείλει να απελευθερώσει.

 

Το ψευτορωμέϊκο έδειξε τις ραγιάδικες και ανθελληνικές του θέσεις. Ο ρόλος του τελείωσε. Η πρόταση τού Ελληνικού Εθνικιστικού μας Κινήματος ενεργοποιείται. Το Έθνος λαμβάνει το κράτος στα χέρια του. Η δύναμη των Ελλήνων συναντά την ενότητα και γίνεται κυρίαρχη φωνή έκφρασης τής Ελληνικής Φυλής. Η εθνική μας ασφάλεια συναντά την ισχυρή γλώσσα τής ελληνικής διπλωματίας που εκφράζει τον Πανελληνισμό μας, την κοινή απόφαση των Ελληνικών Κοινοτήτων για την διαμόρφωση κλίματος επιβολής των εθνικών μας δικαίων. Δόγμα κυρίαρχο είναι η πάγια θέση μας ότι κανείς Έλλην δεν είναι μόνος του και ουδείς Έλλην νοείται σκλάβος κανενός και με κανένα τρόπο.

 

Στην εθνική διπλωματία ο εχθρός μας δεν είναι σε καμία περίπτωση συνομιλητής μας. Σύμμαχος τής Εθνικιστικής Ελλάδος μας είναι εκείνος που αποδέχεται τις αποφάσεις τού Πιστού και Ενωμένου Ελληνισμού. Σκοπός τού Πιστού και Ενωμένου Ελληνισμού είναι η εθνική μας ολοκλήρωση. Κάθε Έλλην είναι προέκταση τής Ελληνικής Πατρίδος και η αυτοδιάθεση και απελευθέρωση των Εθνικών μας Κοινοτήτων είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο από νόμους διεθνώς αναγνωρισμένους με πρώτο και υπέρτατο ωστόσο τον Νόμο τού Ελληνικού Αίματος και των θυσιών. Φρουρός, απελευθερωτής και δόρυ ισχύος τού Ελληνισμού είναι ο Ανίκητος Ελληνικός Στρατός. Και η πρωτεύουσα των Ελλήνων είναι η Πρωτεύουσα τής Αγίας και Αυτοκρατορικής Ρωμανίας μας, η Βασιλεύουσα Κωνσταντινούπολη.     

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: