ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΓΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ 18-3-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Στις ημέρες τής επιχειρούμενης παγκοσμιοποίησης ο ανθρώπινος παράγοντας και οι εθνικές ευαισθησίες έχουν υποστεί μια τρομερή υποβάθμιση και καθίζηση. Ο φόβος τής ανθρώπινης ζωής και η φτωχοποίηση έχουν μετατραπεί σε στυγνά βιολογικά όπλα στα χέρια των αδίστακτων τυράννων τού σιωνιστικού νεοταξισμού και των πολιτικών τους οργάνων. Τα υγειονομικά ζητήματα και οι πολεμικές προκλήσεις χρησιμοποιούνται ως ανήθικα μέτρα υποταγής που επιστρατεύονται υπό την απειλή τής οικονομικής εξαθλίωσης προκειμένου το κατοχικό καθεστώς τής πολύφερνης αστικής δημοκρατίας να οδηγήσει ως πεισιθάνατο ραγιά τον Ελληνισμό στα δεσμά τής παγκόσμιας τυραννικής διακυβέρνησης.

 

Οι διαβόητες διακρατικές συμμαχίες τής ψευτοευρωπαϊκής ενώσεως, τού ΝΑΤΟ και τού ΟΗΕ έχουν αναδειχθεί ολοφάνερα σε μηχανισμούς αποσάθρωσης τού παραδοσιακού εθνικού κράτους. Όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δήθεν ελεύθερα έθνη απλώνονται σε παγκόσμια κλίμακα για να δοθούν οι νεοταξικώς αρεστές λύσεις που έχουν από πριν επεξεργαστεί οι παγκοσμιοποιητές. Ακόμη και στο τελευταίο του διάγγελμα ο πρωθυπουργός τού ψευτορωμέϊκου αναφερόμενος στα ζητήματα τής τεράστιας ακρίβειας στο ηλεκτρικό ρεύμα και τα καύσιμα, μίλησε για μια υπόθεση που πρέπει να αντιμετωπιστεί από κοινού από ολόκληρη την «ευρωπαϊκή οικογένεια», αυτήν που ουδέποτε και ουδόλως έχουμε δει να μάς συμπαραστέκεται στις προκλήσεις των τουρκικών διεκδικήσεων που εσχάτως πέρασαν στο επίπεδο των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης και συναντίληψης ανάμεσα στο θύμα και το θύτη προκειμένου να λάβουν νομιμοποίηση αλλά και επέκταση προδοσίας και κατακτητικών απαιτήσεων.  

 

Ο Ελληνισμός μας έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις που αφορούν τόσο την εθνική του υπόσταση όσο και την εθνική του επιβίωση. Ο νεοταξικός εχθρός βρίσκεται τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων μας, με περισσότερο επικίνδυνο τον εσωτερικό πολιτικό του εκφραστή. Είναι αυτός ο ψευτορωμιός διαχειριστής τής εξουσίας που θέλει τον ελληνικό λαό εξασθενημένο και ηττοπαθή σε μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες. Μάς θέλουν μια εξαθλιωμένη μάζα και φροντίζουν να πληγώσουν παράλληλα τις φυσικές μας αντοχές, το ηρωικό ήθος και την εθνική μας περηφάνια. Μάς θέλουν πλήρως εξαντλημένους και συμβιβασμένους. Τον δε πηγαίο Εθνικισμό μας που στηρίζεται στην κοινωνική μέριμνα και την εθνική ενότητα τού λαού μας τον ονομάζουν επικίνδυνο λαϊκισμό. Διότι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές αγωνιζόμαστε για την ενότητα, τη διαιώνιση και την ισχύ του Πιστού και Μαχόμενου Ελληνισμού. Ενώ εκείνοι οι διαβόητοι ορθολογιστές, δηλαδή οι προσκυνημένοι και ομογάλακτοι των σταυρωτήδων έχουν υποσχεθεί στους εντολείς τους να καταπολεμήσουν το Έθνος και τον φυλετισμό, την ύπαρξη δηλαδή του κυρίαρχου Εθνικού Κράτους.

 

Βρισκόμαστε καταμεσής ενός προμελετημένου παγκόσμιου εγκλήματος που απλώνεται όπως ομολογείται ακόμη και από τούς ίδιους τούς νεοταξίτες μέχρι το ξέσπασμα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου. Κι ενώ βρισκόμαστε στην ψυχροπολεμική προετοιμασία όπως αυτή εκτυλίσσεται με τις εξελίξεις στο ουκρανικό μέτωπο, στο ζήτημα τής υγείας τα αποτελέσματα των βιολογικών εργαστηρίων θερίζουν. Προσφάτως ο γιατρός κύριος Γάκης μίλησε για έναν θανατηφόρο ιό τής ευλογιάς που χάθηκε από πρώην εργαστήρια τής Σοβιετικής Ένωσης σαν αυτά προφανώς που εντόπισαν οι Ρώσοι και σπεύσανε να καταστρέψουν οι Ουκρανοί. Πρόκειται για βιολογικά εργαστήρια που έχουν παραδεχθεί οι Αμερικανοί και ομολογούν ότι φροντίζουν να μην πέσουν στα χέρια των Ρώσων. Κι εδώ στην Πατρίδα μας ο κορονοϊός που θα αντιμετώπιζαν τάχα επιτυχώς η κυβέρνηση και οι επιστημονικοί της συνεργάτες εξελίσσεται με μια νέα μετάλλαξη τύπου Όμικρον 2 που έχει οδηγήσει ήδη στην Κρήτη σε διασωληνώσεις ασθενών. Ήδη έχουν υπάρξει σχετικές παραδοχές ότι από τον Φεβρουάριο και έπειτα οι θάνατοι από καρδιοπάθειες και άλλες παρενέργειες των εμβολιασμών έχουν συνεχιστεί σε ανησυχητικό επίπεδο.

 

Την ίδια στιγμή και πάντα κάτω από την κάλυψη των ψυχροπολεμικών εξελίξεων και συγκρούσεων εκτυλίσσεται και το δεύτερο σχέδιο τής παγκόσμιας νεοταξικής συμμορίας μετά από την υγειονομική καταστροφή που έχει να κάνει με την παγκόσμια επισιτιστική κρίση και πτώχευση. Είναι μια μεθόδευση που επιτείνει την διάλυση τής παραγωγικής οικονομίας που ξεκίνησε ήδη με τα περιοριστικά μέτρα που πάρθηκαν με αφορμή και πρόσχημα τον κορονοϊό. Τώρα μετά από την διακοπή των συναλλακτικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ Δύσης και Ρωσίας ακολουθεί η στοχευμένη εκτίναξη στις τιμές των ζωτικών αγαθών. Η τιμή των σιτηρών των οποίων η παραγωγή σε παγκόσμιο επίπεδο περνάει από τη Ρωσία έχει σημειώσει αύξηση τής τάξης τού 40%. Τεράστια αύξηση τιμών έχει επίσης σημειωθεί στην αγορά των καυσίμων. Η βενζίνη και το πετρέλαιο αγοράζονται σε περιορισμένες ποσότητες από τον ελληνικό λαό που έχει δει την εργασία του να συρρικνώνεται και την ανεργία να φουντώνει.

 

Η αιτία τού κακού είναι ξεκάθαρη. Την λένε παγκοσμιοποίηση. Και υπαίτιοι είναι οι πολιτικοί τού κατοχικού καθεστώτος. Ο λαός μας πληρώνει τούτες τις κρίσιμες ιστορικές στιγμές την εγκατάλειψη τού ελληνικού χωραφιού και το κλείδωμα των γεωφυσικών μας πόρων στα έγκατα τής γης και των υδάτων μας από τούς ελληνόφωνους πολιτικούς που οδήγησαν τον εύπιστο λαό από την επαρχία στην πόλη και την ελληνική οικονομία υποθηκευμένη μαζί με την εθνική κυριαρχία στους τοκογλύφους και ψευτοσυμμάχους τής παγκοσμιοποίησης. 


Τώρα πλέον το κακό επεκτείνεται με την εγκατάλειψη τής εθνικής μας άμυνας και την προδοτική υποχώρηση στα εθνικά μας ζητήματα με πρόσχημα την αποφυγή ενός πολέμου για την κοινή αξιοποίηση τού Αρχιπελάγους Αιγαίου τής Ελλάδος με τούς κατακτητές ελληνικών εδαφών Τούρκους. Κι έτσι ακούσαμε τον ελληνόφωνο πρωθυπουργό στο τελευταίο του διάγγελμα περί στήριξης και καλά τού χειμαζόμενου λαού μας να μιλάει για την αξιοποίηση των εθνικών κοιτασμάτων φυσικού αερίου με οικονομικό ενδιαφέρον, όταν στην έκτακτη σύνοδο των υπουργών άμυνας τού ΝΑΤΟ οι υπουργοί Ελλάδος και Τουρκίας είχαν ιδιαίτερη συνομιλία, με τον Τούρκο υπουργό να δηλώνει την πρόταση για την από κοινού τουριστική και πλουτοπαραγωγική εκμετάλλευση τού Αιγαίου. Ιδού λοιπόν ο λόγος τής ανοχής στις τουρκικές προκλητικότητες και παραβιάσεις αλλά και τής μη ανακήρυξης τής επεκτάσεως των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο τής Θάλασσας. Η επιδιωκόμενη προδοτική συνεκμετάλλευση τού Αιγαίου.

 

Έλληνες, οφείλουμε να λευτερώσουμε την Πατρίδα μας. Δεν μάς πρέπει να μένουμε σε καθεστώς σκλαβιάς, μήτε στρατιωτικής μήτε πολιτικής σκλαβιάς προδοσίας και ντροπής. Οφείλουμε να φερθούμε ως Ζωντανό Έθνος Μαχόμενων Ελλήνων που επιθυμούμε να γράψουμε τη δική μας λαμπρή ιστορία και τον δικό μας ελληνικό πολιτισμό ως συνέχεια των τρανών προγόνων μας. Να ορίσουμε εμείς οι ίδιοι την υγεία τού λαού μας και την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής. Να αναπτύξουμε το ομορφότερο και πλουσιότερο οικόπεδο τής γης που λέγεται και είναι Γη τού Φωτός, η Ιερή Ελλάς μας. Να επαναλειτουργήσουμε τον πρωτογενή παράγοντα τής παραγωγικής μας οικονομίας για να παράγουμε τα σιτηρά, τα δημητριακά και το ψωμί με τα δικά μας καθάρια ελληνικά χέρια. Να επιστρέψουμε στις παραγωγικές μονάδες και κάστρα τής Πατρίδος μας που αποτελούν τα χωριά και τα νησιά μας. Να στραφούμε στην εξόρυξη και στην άντληση των ορυκτών και των υδρογονανθράκων μας ούτως ώστε να στηρίξουμε την εθνική μας οικονομία, την ενεργειακή μας επάρκεια και ταυτόχρονα την επαναλειτουργία της στρατιωτικής μας βιομηχανίας με ξεκάθαρο ελληνικό περιεχόμενο και προσανατολισμό. Και η εθνική μας άμυνα να στηριχθεί απόλυτα και ολοκληρωτικά στον Ανίκητο Ελληνικό Στρατό που αποστολή του είναι η λευτεριά ψυχών και εδαφών ελληνικών κι όχι η υποταγή σε ψευτοσυμμαχικούς και μισελληνικούς σκοπούς και οργανισμούς.

 

Ιδού η πρόταση τού Λαϊκού και Εθνικιστικού μας Κινήματος. Δεν υπάρχει κανείς φόβος. Οδηγός μας είναι η Πίστη στο Θεό και η Αρετή και Τόλμη των Ελλήνων που εκφράζουν τον ηρωικό τρόπο ζωής τής Φυλής μας. Ο Ελληνισμός και η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση δεν μπορούν να υπάρξουν μαζί σε αυτόν τον κόσμο. Κι αφού οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου θέλουν να μάς αφανίσουν, η Εθνικιστική Ελλάς μας θα συντρίψει τον νεοταξισμό. Κι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές θα φέρουμε τις αξίες και τα ιδανικά του Ενωμένου Ελληνισμού μας στο πρώτο βάθρο τής οικουμένης. Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Ελλάδος την ελευθερία και μεγαλοσύνη προχωρούμε με γνώμονα τον Πανελληνισμό ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: