ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΕ ΥΨΙΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 8-4-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ψευτορωμέϊκο πολιτικό καθεστώς τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πλέον ελεγχόμενα προτεκτοράτα τού νεοταξισμού που θέτει σε μέγιστο κίνδυνο την εθνική μας ασφάλεια. Η επικινδυνότητα τής κυβερνήσεως και των πολιτικών της εταίρων αγγίζει τόσο την αξιοπρέπεια και την συνοχή τής ελληνικής κοινωνίας όσο και την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα και ανεξαρτησία. Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η Ιερή Πατρίδα μας Ελλάς έχει μετατραπεί σε αντικείμενο πειράματος για την κατάλυση τού εθνικού κράτους στην κατεύθυνση υπαγωγής των λαών στην παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο τυραννίας το πολιτικό καθεστώς τής Πατρίδος μας δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση τον ελληνικό λαό. Είναι η κρίσιμη ώρα που το Έθνος μας οφείλει να δώσει τις απαντήσεις και να λάβει τις αποφάσεις του στο δρόμο κατάκτησης τής λευτεριάς του.

 

Τα επικοινωνιακά μέσα που ενεργούν την προπαγάνδα τού κατοχικού καθεστώτος διαχέουν στον λαό την ενημέρωση με ρυθμό επιλεκτικό. Η επικαιρότητα οπωσδήποτε πρέπει να καλύπτει επαρκώς όλα τα ζητήματα τής καθημερινότητας. Όταν όμως κάποια ζητήματα λαμβάνουν υπέρμετρο χρόνο αναφοράς και την ίδια στιγμή εξαφανίζονται στην κυριολεξία ή στην καλύτερη περίπτωση απαξιώνονται καίρια ζητήματα εθνικής επιβίωσης, τότε στην περίπτωση αυτή σταματάει η σύμπτωση και ισχύει οπωσδήποτε η σκοπιμότητα. Μπροστά σε αυτήν τη ζοφερή κατάσταση βρισκόμαστε και μάλιστα σε μια ιστορική καμπή που διαδραματίζεται μια πολεμική προεργασία στην πορεία προς την παγκοσμιοποίηση που περνάει μέσα από τη φτωχοποίηση τού λαού, τον εθνικό διχασμό και την ηττοπάθεια των Ελλήνων προκειμένου να αποδεχτεί και ο Ελληνισμός και όλα τα δήθεν ελεύθερα έθνη την παγκοσμιοποίηση ως την μόνη λύση στο πρόβλημα που κατασκεύασαν οι νεοταξίτες.

 

Στόχος των παγκοσμιοποιητών τυράννων που εμφανίζονται στα έθνη με τον μανδύα τής αστικής δημοκρατίας είναι η μεθοδευμένη ανεπάρκεια και αποτυχία τού θεσμικού εθνικού κράτους να αντιμετωπίσει την οικονομική και ενεργειακή κρίση που προέκυψε μέσα από τα μνημόνια και τα υγειονομικά τάχα μου μέτρα τού κατασκευασμένου κορονοϊού που εξακολουθούν να ταλανίζουν τις ζωές μας. Μεθοδεύσεις που προέρχονται από αυτούς που θέλουν να ενσωματώσουν την τεχνολογία και τα αντίχριστα χαράγματα στο ανθρώπινο πρόσωπο. Με την διαφορά ωστόσο ότι επί τής ουσίας το εθνικό κράτος έχει καταλυθεί από την στιγμή που οι κρατικές αρχές εφαρμόζουν τις εντολές που λαμβάνουν από τούς διεθνείς πολιτικούς και στρατιωτικούς οργανισμούς των ψευτοσυμμάχων. Σε αυτή την περίπτωση το κράτος έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο τού σιωνιστικού νεοταξισμού και οι αρχές του ασκούν διαχείριση τής εξουσίας για λογαριασμό τής εκκολαπτόμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης και όχι τις αποφάσεις τού Έθνους.

 

Τώρα πλέον οι ψευτοσυμμαχικοί οργανισμοί τύπου ΕΕ, ΟΗΕ και ΝΑΤΟ προχωρούν στην μετατροπή των κρατών σε πολιτείες μιας ασύνορης παγκόσμιας ανθρωπότητας μέσα από την λεγόμενη πολιτική ενοποίηση. Ο λόγος είναι ότι οι νεοταξίτες έχουν αποφασίσει να εφαρμόσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση σε επίσημο πολιτικό επίπεδο άμεσης εκκίνησης. Κι όλα αυτά όταν η αντιπαράθεση Δύσης και Ρωσίας μέσα από το ουκρανικό ζήτημα εξελίσσεται σε έναν ταχέως εκκολαπτόμενο και σχεδόν σίγουρο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Μέσα σε αυτό το δυσοίωνο πολιτικό και στρατιωτικό περιβάλλον υπάρχουν μια σειρά από μεθοδευμένες σκοτεινές παραμέτρους που ναρκοθετούν την εθνική ασφάλεια και επιβίωση τού Ελληνισμού μας.

 

Διόλου τυχαία λοιπόν μαθαίνουμε ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζήτησε το πάγωμα μισθών και συντάξεων με την παράλληλη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Το ΔΝΤ επί τής ουσίας ζήτησε τη συρρίκνωση τού οικογενειακού προϋπολογισμού και την περαιτέρω δέσμευση των μενόντων εθνικών μας εσόδων και αποθεμάτων στον λογαριασμό των διεθνών τοκογλύφων. Κι αυτό σχεδιάζεται σε μια περίοδο που η παραγωγική οικονομία σβήνει και η εξάρτηση τής χώρας σε καύσιμα και τρόφιμα μεγαλώνει σε υπερθετικό βαθμό. Οι νεοταξίτες και οι ψευτορωμιοί μάς φέρνουν πείνα και πτώχευση. Παράλληλα μαθαίνουμε ότι η Ελλάδα σημείωσε την μεγαλύτερη ανεργία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τον μήνα Μάρτιο με ποσοστά 13,3% κατά την Eurostat και 16,3% κατά την ΕΛΣΤΑΤ. Επιπλέον η Ελλάδα έχει την πρωτιά στην ΕΕ σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού που οφείλονται στον κορονοϊό και τα εμβόλια του. Και την ίδια στιγμή ο Ευάγγελος Βενιζέλος που κάποιοι τον αναφέρουν ως επόμενο πρόεδρο τής δημοκρατίας είπε ότι το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη.

 

Ο λαός δεν πληροφορήθηκε ποτέ όλα τούτα. Τα όπλα όμως φεύγανε για την Ουκρανία και οι συζητήσεις με τούς Τούρκους για την συνεκμετάλλευση τού Αιγαίου ξεκινούσαν στην κατεχόμενη Βασιλεύουσα των Ελλήνων Κωνσταντινούπολη με αφορμή τον γεωφυσικό μας πλούτο που οι ελληνόφωνοι πολιτικοί αρνούνται να αξιοποιήσουν υπέρ τού Ελληνισμού μας. Κι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το ψευτορωμέϊκο δεν έχει επεκτείνει τα χωρικά μας ύδατα στο Αιγαίο στα δώδεκα ναυτικά μίλια παρά τις επικλήσεις στο διεθνές δίκαιο τής θαλάσσης. Την ίδια στιγμή όμως η ελληνόφωνη κυβέρνηση προέβη στην απέλαση 12 διπλωματών τής Ρωσίας από την εν Αθήναις πρεσβεία και το εν Θεσσαλονίκη προξενείο επικαλούμενη μια έρευνα 18 μηνών τής ΕΥΠ, καταλογίζοντας στους Ρώσους διπλωμάτες αποσταθεροποιητική και αντικυβερνητική δράση σε βάρος τής ελληνικής κυβέρνησης. Οι δε ελληνικές κρατικές αρχές ως λέγεται είχαν την συνδρομή στις έρευνες μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και της Μ. Βρετανίας.

 

Οι απελάσεις των Ρώσων διπλωματών συνέβησαν αμέσως μετά την διενέργεια των εκδηλώσεων υποστήριξης στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ επεισόδια είχαν γίνει και στο λιμάνι τής Θεσσαλονίκης εξαιτίας τής παρουσίας δυνάμεων τού ΝΑΤΟ. Η Ρωσία είπε ότι θα απαντήσει σε μια κυβέρνηση που καταστρέφει τούς ιστορικούς δεσμούς Ελλάδος και Ρωσίας. Στη συνέχεια οι Ρώσοι προέβησαν στις υπερπτήσεις πολεμικών μαχητικών και βομβαρδιστικών αεροσκαφών και πραγματοποίησαν εικονικές προσβολές στην αμερικανική βάση τής Σούδας στην Κρήτη, στο ναύσταθμο τής Αλεξανδρούπολης και στο γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ που συμμετείχε στην άσκηση Ηνίοχος 22 με ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη και αμερικανικά πολεμικά πλοία. Παράλληλα η Τουρκία που θέλει την ελεύθερη Θράκη και το μισό Αιγαίο δικά της ετοιμάζεται με αίτηση τού υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ προς το Κογκρέσο να παραλάβει 40 νέα μαχητικά αεροσκάφη F16 και να εκσυγχρονίσει 80 παλαιότερα αεροσκάφη. Κι όλα αυτά από τις ΗΠΑ που δήθεν θα τιμωρούσαν την Τουρκία για τούς ρωσικούς πυραύλους που πήρε και εξακολουθεί να διαθέτει, όταν το ψευτορωμέϊκο ετοιμάζεται να δώσει ρωσικούς πυραύλους στην Ουκρανία ξαρματώνοντας τα νησιά μας κατά την επιθυμία των Τούρκων.

 

Το επιστέγασμα τής επιχείρησης αποσάθρωσης τής Πατρίδος μας ήρθε με την διαδικτυακή ομιλία τού συνεργάτη τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι στο ελληνικό κατοχικό κοινοβούλιο τής ντροπής. Ο σιωνιστής Ουκρανός πρόεδρος χρησιμοποίησε στην ομιλία του 2 στρατιώτες τού ακροδεξιού τάγματος Αζόφ που τόσο αγαπούν και στηρίζουν ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, ενώ είχε το θράσος να συγκρίνει την Εθνική μας Επανάσταση τού 1821 με τις θηριωδίες τού καθεστώτος του και την εμφύλια αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Αυτό το κράτος και αυτές οι κρατικές αρχές δεν εκφράζουν και δεν εκπροσωπούν το Ελληνικό Έθνος. Το ψευτορωμέϊκο συνιστά την προσωποποίηση τού νεοταξικού κτήνους που εφαρμόζει την εξαθλίωση τού ελληνικού λαού και ανοίγει τη σύγχρονη Κερκόπορτα για τη συρρίκνωση τής Πατρίδος μας στα πλαίσια τής παγκόσμιας σιωνιστικής τυραννίας. Όμως οι ξενοκίνητες κρατικές αρχές που υπονομεύουν το Ελληνικό Έθνος δεν έχουν καμία θέση στην Γη Μαρτύρων και Ηρώων.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, οι μόνοι που δικαιούμαστε να εκφράσουμε το Έθνος μας είμαστε εμείς που δαπανούμε ιδρώτα και αίμα για την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής, για την εθνική μας ασφάλεια, για τη ζωή και το χαμόγελο των παιδιών μας. Ελληνικό είναι μονάχα το κράτος εκείνο που διοικείται και στελεχώνεται στις αρχές και την κοινωνία από το ίδιο το Έθνος των Ελλήνων. Είναι οι Πιστοί σε Θεό και Ελληνική Φυλή που υπηρετούν, εκφράζουν και μετουσιώνουν σε απτή πράξη τα δίκαια και τα συμφέροντα τού ελληνικού λαού, οι όντως Αληθινοί Έλληνες. Το κράτος υπάρχει αποκλειστικά και μόνον για να υπηρετεί το Έθνος. Και από την στιγμή που το κράτος απειλεί το Έθνος, το Έθνος δικαιούται και υποχρεούται να δημιουργήσει ένα νέο και απόλυτα δικό του αληθινά ελληνικό κράτος. Διεθνείς οργανισμοί, διεθνιστές και ξένες πολιτικές και πολεμικές συμπεριφορές απορρίπτονται κατηγορηματικά.

 

Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας ως Φωνή τού Ελληνικού Έθνους προτάσσει την εθνικοποίηση τής πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και αμυντικής ζωής τού τόπου μας. Οι πόροι και οι αμυντικές δομές τού κράτους διατίθενται στην αυτάρκεια και την ανεξαρτησία τού Ελληνικού Έθνους. Η παραγωγική οικονομία θα απαλλαχθεί από τα χρέη των πολιτικών ολετήρων. Η πολεμική μας βιομηχανία θα τεθεί σε επανεκκίνηση. Το Αιγαίο είναι θάλασσα απόλυτα ελληνική και φυλάσσεται αποκλειστικά από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Η Ελλάς δεν παραχωρεί μήτε ένα λιθάρι ελληνικό και δεν εμπλέκεται σε ξένες πολεμικές περιπέτειες. Η Ελλάς διεκδικεί πάσα γη ελληνική που τής έχουν αφαιρέσει. Πολίτες τής Λαϊκής, Εθνικιστικής και Ορθόδοξης Ελλάδος μας είναι μονάχα οι Έλληνες σε Πίστη, Αίμα και Εθνική Συνείδηση. Εργασία και κατοικία σε κάθε Έλληνα ως ανταπόδοση τού κράτους στην εργασία και την διασφάλιση τής εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας που είναι έργο τού ελληνικού λαού. Ελληνοποίηση λοιπόν τής ζωής και τού κόσμου που μάς ανήκει. Χρυσή θα έρθει η Αυγή τού Ελληνισμού μας και θα συντρίψει την παγκοσμιοποίηση και το ψευτορωμέϊκο.          

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: