ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 5-4-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ρωσοουκρανικό ζήτημα έχει γίνει αντικείμενο πολλαπλής εκμετάλλευσης από τις δυνάμεις τής Εσπερίας. Κανείς νοήμων άνθρωπος δεν αμφιβάλλει ότι οι νατοϊκές δυνάμεις χρησιμοποιούν την Ουκρανία προκειμένου να εγκλωβίσουν γεωπολιτικά τη Ρωσία. Ωστόσο ο νεοταξικός παράγοντας σχεδιάζει και εφαρμόζει παράλληλα και κύρια την παγκόσμια πτώχευση και την περιθωριοποίηση τού αληθινού Εθνικιστικού Κινήματος. Στην περίπτωση τής πτώχευσης οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν τη στοχευμένη ναρκοθέτηση τής αγοράς ενέργειας και τροφίμων μέσα από τη διακοπή των διεθνών συναλλακτικών και εμπορικών σχέσεων. Και στην περίπτωση τής περιθωριοποίησης τού Εθνικισμού μας μετέρχονται μετά από τις συκοφαντίες τους την συνεργασία των γνωστών Ουκρανών ακροδεξιών που έχουν άριστες σχέσεις και συγγένειες με τούς σιωνιστές. Διότι ο Εθνικιστής υπηρετεί το Έθνος του. Ο δε ακροδεξιός υπηρετεί το σύστημα και δεν είναι διόλου εθνικιστής.

 

Στο ζήτημα των αγαθών πρώτης ανάγκης όπως γνωρίζουμε έχει ήδη θεσπιστεί από την ελληνόφωνη κυβέρνηση δελτίο στην αγορά και τη διάθεση συγκεκριμένων προϊόντων, όπως τα σιτηρά, τα δημητριακά, τα λιπάσματα και τις ζωοτροφές. Σε αυτήν την κατεύθυνση ψηφίστηκε κυβερνητική υπουργική απόφαση για την απογραφή των σχετικών προϊόντων. Στην παρούσα πλέον φάση προετοιμάζεται η επιβολή δελτίου στην αγορά και την διάθεση των πηγών ενέργειας. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για την διακοπή τού ρεύματος για κάποια λεπτά στην διάρκεια τής ημέρας και για τον περιορισμό τής κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, ιδίως τα σαββατοκύριακα. Επιπλέον προωθείται παράλληλα με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας η επαναλειτουργία των λιγνιτικών εργοστασίων που το ψευτορωμέϊκο ήθελε να θέσει στο περιθώριο. Η ενεργειακή εξάρτηση τής χώρας μας είναι απόλυτη καθώς οι μεν ελληνικοί πόροι έχουν υποθηκευτεί στους διεθνείς κηδεμόνες και έχουν μείνει ανενεργοί, το δε ρωσικό φυσικό αέριο διατίθεται σε ρούβλια και έχει αποκλείσει τη χώρα μας διότι οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες στηρίζουν την Ουκρανία.

 

Ο ελληνικός λαός ωστόσο δεν πειθαρχεί στην τήρηση των νεοταξικών εντολών που τηρεί η κυβέρνηση τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας. Κι έτσι Έλληνες σιδηροδρομικοί υπάλληλοι αρνήθηκαν να μεταφέρουν άρματα τού ΝΑΤΟ από την Αλεξανδρούπολη με προορισμό την Ανατολική Ευρώπη για την ενίσχυση των Ουκρανών. Παράλληλα σημειώθηκαν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα με αυτοκινητοπομπές και μοτοπορείες, με τούς διαμαρτυρομένους Έλληνες και Ρώσους να λέγουν συνθήματα όπως Ελλάς Ρωσία Ορθοδοξία. Στην Αθήνα ωστόσο υπήρξε παράλληλη κίνηση Ουκρανών οι οποίοι όταν διασταυρώθηκαν με τη φιλορωσική πορεία έπεμψαν τον χαρακτηρισμό περί φασισμού! Στην δε Καλλιθέα το εκεί μνημείο των Ρώσων στρατιωτών τού Β Παγκοσμίου Πολέμου υπέστη ασχήμιες από Ουκρανούς, ενώ σε μια περίπτωση στην Αθήνα διαδηλωτές φιλορώσοι δέχτηκαν επιθέσεις από Ουκρανούς οι οποίοι τούς τραυμάτισαν.

 

Ωστόσο το ψευτορωμέϊκο που τόσο σκληρά και άτιμα πολέμησε τον αληθινό και έντιμο Ελληνικό Εθνικισμό διώκοντας την Χρυσή Αυγή, δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί με το λεγόμενο ακροδεξιό καθεστώς τής Ουκρανίας. Μετά λοιπόν την παραχώρηση ελληνικού οπλισμού και τις συζητήσεις που είχαν γίνει ακόμη και για την αποστολή ελληνικών στρατευμάτων, τώρα ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας συζήτησε με τον Ουκρανό πρέσβη την παραχώρηση ελληνικού οπλισμού και μάλιστα ρωσικής προέλευσης από τα νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου στην Ουκρανία. Η συγκεκριμένη πρόταση αφορά μεταξύ άλλων τούς ρωσικούς αντιαεροπορικούς πυραύλους S300 τούς οποίους οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες εμφανίζουν τάχα μου ως μη απαραίτητους και με τον τρόπο αυτό εφαρμόζουν επί τής ουσίας τον αφοπλισμό των νησιών μας που έχει ζητήσει η Τουρκία η οποία ζητάει γη και ύδωρ ελληνικό ανοικτά και προκλητικά.

 

Βλέπουμε λοιπόν το ψευτορωμέϊκο να δηλώνει έτοιμο να ξαρματώσει τα νησιά μας και την ίδια στιγμή να συναλλάσσεται με ένα ακροδεξιό καλούμενο καθεστώς με το οποίο συνεργάζονται όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις τής Δύσης. Κι αυτό έχει την εξήγησή του που πρέπει να δοθεί για να ξεκαθαριστεί η διαφορά ανάμεσα στον Εθνικισμό και την Ακροδεξιά. Είναι ένα ζήτημα στο οποίο έχει δώσει τις πειστικές απαντήσεις η ίδια η πολιτική συμπεριφορά των πρωταγωνιστών τού συστήματος και το έχω αντιμετωπίσει κι εγώ ο ίδιος ως Εθνικιστής. Λοιπόν, ο ένας και μόνος Αληθινός Λαϊκός Εθνικισμός, ο ένας και μόνος εκφραστής της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας, επιθυμεί να κυβερνήσει την Πατρίδα ως γνήσια Φωνή τού Έθνους με το δικό του πολιτικό πρόγραμμα και την δική του ιδεολογία αυτόβουλα και αδέσμευτα, χωρίς την παραμικρή συνεργασία με τούς πολιτικούς του αντιπάλους τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας. Η δε Ακροδεξιά δεν ενδιαφέρεται να κυβερνήσει τον τόπο, εγκλωβίζει αγνούς εθνικιστές πολίτες προκειμένου να μην σχηματιστεί ενωτικό εθνικιστικό κίνημα και στη τελική φάση προστρέχει και λαμβάνει εξουσιαστικούς θώκους από την ΝΔ.

 

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εκφράζει τον πηγαίο και αρχέγονο Ελληνικό Εθνικισμό. Ο Αληθινός Έλλην Εθνικισμός μας είναι η καρδιά τής Φυλής μας, η ελληνική σκέψη και φιλοσοφία. Είναι η Εθνική και Κοινωνική Ιδέα τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Στηρίζεται στον έναν και μόνο σύμμαχο που στέκεται στο πλευρό τού λαού μας μαζί με τον Θεό. Είναι ο ίδιος ο Ενωμένος και Ανίκητος Ελληνισμός που πιστεύει σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό. Ο ένας και μόνος γνήσιος Εθνικισμός εκφράζει την Εθνική Ανάπτυξη και Ισχύ μαζί με την Κοινωνική Αλληλεγγύη και Δικαιοσύνη.

 

Ο Εθνικισμός διεκπεραιώνει τα εθνικά δίκαια και συμφέροντα κάνοντας τον ελληνικό λαό αυτάρκη και ασφαλή, τις δε αξίες και τα ιδανικά τού Ελληνικού Έθνους δύναμη ανόδου τής Ελληνικής Φυλής στο βάθρο τής Οικουμένης με τον Πανελληνισμό, την συμπόρευση των Εθνικών μας Κοινοτήτων όπου γης με την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα. Ο Εθνικισμός εκφράζει το δόγμα ουδείς Έλλην σκλάβος και λευτερώνει πάσα γη ελληνική. Η δε Ακροδεξιά φλυαρεί ανούσια, δεν ασκεί κυβερνητικό λόγο, διχάζει τούς ίδιους τούς Πατριώτες πολίτες με ένα επιτηδευμένα περίκλειστο δόγμα που βάζει περιορισμένα όρια στην λαϊκή αποδοχή, απωθεί επιτηδευμένα την πλειοψηφία των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών, ασκεί παρελθοντολογικό λόγο μειώνοντας τις προσδοκίες τού σύγχρονου Ελληνισμού και εν τέλει λαμβάνει θώκους φιλελεύθερης εξουσίας. Ο Εθνικισμός διοικεί το Έθνος και αντιμάχεται τον σιωνισμό. Η δε ακροδεξιά συμβιβάζεται με το ψευτορωμέϊκο και προσκυνά τον σιωνισμό. 

 

Τώρα λοιπόν αγαπημένε μου Ελληνικέ λαέ μπορείς να δεις ξεκάθαρα γιατί πολεμήθηκε με τόσο σκληρό και πρωτόγνωρο τρόπο η Χρυσή Αυγή. Η Πατρίδα μας έχει αυτή τη στιγμή μια δήθεν συντηρητική κυβέρνηση που ανοίγει την νέα Κερκόπορτα στον προαιώνιο παγκοσμιοποιητή τύραννο με την αντίχριστη και αντεθνική παγκόσμια διακυβέρνησή του. Η Ελλάς μετατρέπεται σε μια χώρα που οι Έλληνες γίνονται μειοψηφία μέσω τού λαθροεποικισμού με τη φτώχεια να λεηλατεί τις δυνατότητες επιβίωσης και αντιστάσεως. Το σύστημα υγείας διαλύεται στον καιρό των βιολογικών εργαστηρίων και των κατασκευασμένων ιών, η παραγωγική μηχανή και η βιομηχανία αποσυντονίζονται μέσα στην καλλιέργεια κλίματος πολεμικής προεργασίας, η Ορθοδοξία μας βάλλεται και τα εθνικά μας ζητήματα οδηγούνται στην μειωμένη εθνική και εδαφική μας κυριαρχία.

 

Τώρα λοιπόν αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ ήρθε η ώρα να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Ήρθε η ώρα να πέσουν τα τείχη των πλαστών διαχωρισμών. Η πρόταση τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος είναι ξεκάθαρη. Προχωράμε στην ενιαία παράταξη που συμπτύσσει η Ιερή Ελλάς. Όλοι οι Πιστοί Έλληνες ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προχωράμε στην δημιουργία μιας πλατιάς Λαϊκής Εθνοκρατίας. Ο Έλλην κάνει συναγωνιστή τον Έλληνα κάτω από τα λάβαρα τής Ορθοδοξίας, τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού. Οι κομματικοί διαχωρισμοί τού κατοχικού καθεστώτος δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. 


Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας αγωνίζεται κυριολεκτικά εναντίον όλων των εχθρών τού Ελληνισμού, τόσο τού εντολοδόχου διεθνισμού όσο και τού εντολέα αυτού νεοταξισμού. Απόφασή μας είναι το Έθνος να διοικήσει το κράτος. Η Ελληνική Γη να γίνει το εργαστήρι ανάπτυξης και το απόρθητο Κάστρο τής Φυλής μας. Ο Ελληνισμός μας με την Ορθοδοξία, τον Πολιτισμό και τον Πανελληνισμό μας να γίνει δύναμη ανάπτυξης, ασφάλειας και διαρκούς ειρήνης. Να χτίσουμε μια απόλυτα Ελεύθερη, Ισχυρή και Μεγαλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες. Να συντρίψουμε την παγκοσμιοποίηση με την ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς κλέψανε. Να ανατείλει Χρυσή η Αυγή τού Ελληνισμού μας.

         

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: