ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 12-7-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Όλος ο κόσμος με αφορμή πάντα τη σύγκρουση Ρωσίας, ΗΠΑ και των συμμάχων τους κλυδωνίζεται από τις παρενέργειες των μέτρων παρεμπόδισης στην μεταφορά αγαθών και ενεργειακών πόρων. Παράλληλα συνεχίζονται οι παρενέργειες από τα υποτιθέμενα υγειονομικά μέτρα που λαμβάνονται με αφορμή τον κατασκευασμένο κορονοϊό. Την ίδια στιγμή η Πατρίδα μας ταλανίζεται επιπλέον από δύο πολύ σημαντικά προβλήματα, αυτό τού δημογραφικού μαρασμού της Πατρίδος μας που εντείνεται από την έντονη παρουσία των λαθρομεταναστών και την τουρκική προκλητικότητα. Κι όμως το ψευτορωμέϊκο καθεστώς τής νεοταξικής αστικής δημοκρατίας αποδέχεται την ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων, συνομιλεί με τούς εχθρούς τής Πατρίδος μας και οδηγεί στο περιθώριο και την πείνα τον ελληνικό λαό που ζητά το δίκιο του και την Πατρίδα του πίσω.

 

Στην ευρωπαϊκή επιτροπή είχαμε ως σχήμα οξύμωρο την παρέμβαση ενός Γερμανού ευρωβουλευτή ο οποίος κάλεσε τον ελληνόφωνο πρωθυπουργό Μητσοτάκη να λύσει το δημογραφικό πρόβλημα τής Ελλάδος με εθνικές πολιτικές επιλογές και όχι με λαθρομετανάστες, επικαλούμενος ακόμη και το παράδειγμα τής Ουγγαρίας που το έπραξε. Κι όμως, το ψευτορωμέϊκο έχει γεμίσει με τις διαβόητες δομές φιλοξενίας ολόκληρη την εθνική μας επικράτεια έως την Θράκη και τα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου με λαθροεισβολείς που συνιστούν ολάκερες πόλεις μέσα στην καρδιά των ακριτικών ελληνικών πληθυσμών. Πρόκειται για ισλαμικούς πληθυσμούς που τούς καθοδηγούν οι Τούρκοι. Την ίδια στιγμή η Τουρκία απαιτεί να αποστρατιωτικοποιήσει η Πατρίδα μας το Αιγαίο και οι Τούρκοι πολιτικοί, ανεξαρτήτου ιδεολογίας, μεθοδεύουν την κατάληψη νησιών μας και τού μισού τουλάχιστον Αιγαίου.

 

Η φτώχεια και η τεράστια ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης και στα καύσιμα έχουν χτυπήσει ολόκληρη την Ευρώπη. Κι ενώ σε άλλες χώρες έχουμε ήδη τις πρώτες συγκρούσεις κράτους και πολιτών όπως επί παραδείγματι στην Ολλανδία, η φιλελεύθερη κυβέρνηση και οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί επιμένουν να κρατούν σε εξοντωτικό καθεστώς εργασιακής αναστολής τούς υγειονομικούς υπαλλήλους που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν με τα γνωστά πειραματικά σκευάσματα. Κατά τις πρόσφατες διαμαρτυρίες που έγιναν απολύτως ειρηνικά από τούς υγειονομικούς υπαλλήλους έξω από την πρωθυπουργική κατοικία, οι κρατικές αρχές ασφαλείας διατάχθηκαν να προβούν σε προσαγωγές και κατόπιν σε συλλήψεις. Οι δε συλληφθέντες υγειονομικοί οδηγήθηκαν ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών αρχών για την αντιμετώπιση απειλών κατά τού πολιτεύματος!!!

 

Αλήθεια, ποια είναι η πραγματική απειλή στην νεοταξικώς και πολιτικά κατεχόμενη Πατρίδα μας; Είναι οι Έλληνες που επιθυμούν να βαστήξουν την Πατρίδα τους και τις εργασίες τους στα τίμια και καθαρά ελληνικά τους χέρια χωρίς τις λαθροεισβολές; Είναι οι Έλληνες που θέλουν να εργαστούν στην Γη των Πατέρων τους για να εξασφαλίσουν το φαγητό τής οικογένειας και την ανάπτυξη τής Πατρίδος μας διασφαλίζοντας το αγαθό τής υγείας; Δεν είναι άραγε απειλή για την Πατρίδα μας οι καθεστωτικοί πολιτικοί που έχουν δεσμεύσει την εθνική μας κυριαρχία στους τοκογλύφους και τούς ψευτοσυμμάχους τής Εσπερίας από τον καιρό των μνημονίων και ακόμη πιο παλιά, από τα ξένα δάνεια των εθνικών επαναστάσεων που πρόδωσαν στον καιρό τής τουρκοκρατίας;

 

Δεν είναι άραγε απειλή οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί που ενσωματώνουν εκατομμύρια λαθροεισβολείς, αυτοί που αρνούνται να ενισχύσουν τις ελληνικές οικογένειες που δυσκολεύονται να κάνουν παιδιά όταν χιλιάδες ελληνόπουλα φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν εργασία, αυτοί που έχουν αποδεχτεί την παγκοσμιοποίηση και συζητούν για την συγκυριαρχία με τούς Τούρκους στο Αιγαίο μας το ποτισμένο όπως κάθε σπιθαμή τής ελληνικής επικράτειας με αίμα Ελλήνων Ηρώων; Ένοχοι πολιτικοί που εσχάτως πολιτογράφησαν Τούρκο επιχειρηματία επειδή όπως μάς λένε έχει συνεισφέρει με τις χορηγίες του σε υγειονομικό υλικό, είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στην αποτελεσματική αντιμετώπιση τής πανδημίας τού κορονοϊού στην Ελλάδα μας. Τούρκος πολίτης που ζει στην Αγγλία, έχει ζήσει στα κατεχόμενα εδάφη τής Κύπρου και καταζητείται από την Interpol!!! Παράλληλα όμως στην Ελεύθερη Θράκη μας οι Τούρκοι πράκτορες τής Άγκυρας σχεδιάζουν την ενεργοποίηση τού τοπικού τουρκικού κόμματος στις επόμενες εκλογές, αυτοδιοικητικές και εθνικές. Στην δε Κύπρο μας οι Τούρκοι μιλούν ξεκάθαρα για δύο κράτη και ενσωμάτωση των κατεχομένων εδαφών μας από την Τουρκία.

 

Η παγκόσμια πτώχευση και η απειλή ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου απειλούν την Ευρώπη και τον κόσμο όλο. Στην Γερμανία ήδη συζητούν για τον χρονικό περιορισμό τής χρήσης τού ρεύματος στις ηλεκτρικές συσκευές. Οι πολιτικοί της ελληνόφωνης αστικής δημοκρατίας έχουν εμπλέξει με τις εγκληματικές παραχωρήσεις οπλισμού στην Ουκρανία και τη συμμετοχή στις κυρώσεις σε βάρος τής Ρωσίας την Πατρίδα μας σε μια προπολεμική γεωπολιτική σύγκρουση που ουδόλως σχετίζεται με τα εθνικά μας ζητήματα. Τα βήματα των σιωνιστών παγκοσμιοποιητών είναι σαφή. Τα κρούσματα τής αληθινής πανδημίας που λέγεται παγκοσμιοποίηση είναι προδιαγεγραμμένα και βαίνουν σε εφαρμογή. Πανδημίες διαδοχικές, ενεργειακή κρίση, κλιματική αλλαγή για την ανατροπή τής τροφικής αλυσίδας, παγκόσμια πτώχευση, ψηφιακό χρήμα και ενσωμάτωση ψηφιακής ταυτοποίησης με το αντίχριστο χάραγμα, παγκόσμιος πόλεμος. Και οι Τούρκοι όπως είδαμε ορέγονται την αρπαγή τουλάχιστον τού Ανατολικού Αιγαίου και τής Θράκης μας, ακόμη και ολόκληρης τής Κύπρου μας.

 

Κάποιοι λοιπόν μάς μιλάνε για την επανεκκίνηση τής ανθρωπότητας και εννοούν την αντικατάσταση των εθνικών κρατών από την παγκοσμιοποίηση. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές μιλάμε για μια άλλη επανεκκίνηση με τον Ελληνορθόδοξο Εθνικοκοινωνισμό μας. Είναι η απόλυτη και ολοκληρωτική ελληνοποίηση τής εθνικής και πολιτικής ζωής τού Ελληνισμού μας. Είναι η συναγωνιστική μας πρόταση προς τον ελληνικό λαό να τεθεί στο περιθώριο το κατοχικό καθεστώς από μια γνήσια Πολιτεία Λαϊκής Εθνοκρατίας όπου οι διεθνιστές και οι νεοταξίτες αποβάλλονται. Η απομάκρυνση από την Πατρίδα μας κάθε προδοτικού και ξένου στοιχείου που αντιμάχεται την εθνική συνοχή και ασφάλεια επιβάλλεται προκειμένου να διασφαλιστούν η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής, η Κοινωνική Δικαιοσύνη και η Εθνική Ισχύς. Στόχος μας είναι η διαμόρφωση τού Πιστού Ελληνισμού σε Θεό, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια και Ελληνικό Πολιτισμό ως αποκλειστικού παράγοντα εθνικής ζωής και εξουσίας. Αυτός είναι ο Αληθινός Ελληνισμός. Αυτός είναι ο Ενωμένος Ελληνισμός. Αυτός επομένως είναι ο Ανίκητος Ελληνισμός μας που μάχεται για την ελευθερία τής Πατρίδος μας και την απελευθέρωση πάσης ελληνικής γης.

 

Ο πηγαίος Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας έχει ως κεντρικό σημείο αναφοράς και εφαρμογής τού πολιτικού μας λόγου την Πατρίδα μας. Πατρίδα μας δεν είναι μήτε η παγκοσμιοποίηση μήτε η ψευτοευρωπαϊκή ένωση που οδεύει βάσει νεοταξικού σχεδίου στην μετατροπή της σε Ομοσπονδία αποτελούμενη από τα πρώην εθνικά κράτη. Πατρίδα μας είναι η Ιερή Ελλάς. Σαν σήμερα το 1994 εκοιμήθη ο Άγιος Πατέρας Παΐσιος ο Αγιορείτης. Ο Άγιος Παϊσιος καταγόταν από τα Φάρασα τής Καππαδοκίας. Υπήρξε ο Αγγελιοφόρος εκ Θεού για την Ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος στα εδάφη τής Αυτοκρατορικής Αγίας Ρωμανίας μας στις μέρες που διανύουμε. Είχε μιλήσει τόσο για την διάλυση τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης όσο και για την πτώση τού ψευτορωμέϊκου προ τής οικουμενικής μάλιστα κυβερνήσεως που όντως σχεδιάζεται στις μέρες μας από το λεγόμενο δημοκρατικό τόξο. Ο Άγιος Παΐσιος είχε πει πως «όταν δείτε συμφορές στην Ελλάδα, το κράτος να βγάζει παλαβούς νόμους και να υπάρχει γενική αστάθεια, μη φοβηθείτε. Θα βοηθήσει ο Θεός».

 

Στόχος μας είναι όντως η δημιουργία μιας Ισχυρής Ελλάδος δίχως ούτε έναν Έλληνα σκλάβο. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς είναι η Παράταξη όλων των Ελλήνων και ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας είναι η Φωνή όλων ακριβώς των Ελλήνων. Η λεγόμενη «Ευρωπαϊκή Ένωση» απορρίπτεται κατηγορηματικά. Είναι αποδεκτή ως έννοια η Ευρώπη των Εθνών όπου σε κάθε χώρα αποφάσεις και πράξεις λαμβάνουν και εκτελούν τα ίδια τα έθνη δίχως την παραμικρή ξένη παρέμβαση. Οι συμμαχίες αποφασίζονται μονάχα από ελεύθερα και κυρίαρχα έθνη. Είναι επίσης απόφαση ειλημμένη ημών των Ελλήνων Εθνικιστών η επιστροφή τής Ελλάδος στο εθνικό μας νόμισμα, την δραχμή, και η διαμόρφωση μιας πλήρως εθνικής οικονομίας με την αξιοποίηση των εθνικών γεωφυσικών μας πόρων. Τα στημένα τοκογλυφικά χρέη ουδόλως αναγνωρίζονται.

 

Η επιστροφή στον πρωτογενή παράγοντα, η ανάπτυξη τής ελληνικής βιομηχανίας και τού ελληνικού εμπορίου, η αξιοποίηση των υδρογονανθράκων και τού ορυκτού μας πλούτου θα διασφαλίσουν την επάρκεια σίτισης και ενέργειας στον Ελληνισμό μας ακόμη κι αν επιχειρήσουν οι νεοταξίτες να βυθίσουν τον πλανήτη στη δυστυχία και τον πόνο. Ευελπιστούμε ότι το Εθνικό Κοινωνικό μας Κίνημα θα επικρατήσει παντού στον ελεύθερο κόσμο, με πρώτο και σημαιοφόρο τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό που θα κάμει τον Ελληνισμό μας με τις αθάνατες ελληνικές αξίες μας πρώτη δύναμη δικαίου και ισχύος στην οικουμένη. Με την Ευλογία Τού Πατρός Θεού μας και τής Μάνας μας Παναγιάς και με τις ευχές και τις προσευχές τού Αγίου Πατρός Παϊσίου τού Αγιορείτη προς τον Θεό και την Παναγιά οδεύουμε στην Νίκη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.       

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: