ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ

ΑΘΗΝΑ 15-7-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η σήψη και η διαφθορά στην πολιτεία τού ψευτορωμέϊκου είναι πλήρης και απόλυτη σε όλα τα επίπεδα. Η προδοσία και η ανηθικότητα έχουν επικρατήσει σε όλους τούς θεσμούς δήθεν υπερασπίσεως τής Αλήθειας και τής Δικαιοσύνης. Η Πίστη, η Πατρίδα και η Οικογένεια απειλούνται αλλά δεν πρόκειται να πέσουν διότι είναι οι ακλόνητοι πύργοι τής Ιερής και Αθάνατης Ελλάδος που έδωσαν στη ζωή μας ο Θεός και οι Τραντέλληνες Πρόγονοί μας. Όμως ο πόλεμος που λαμβάνει χώρα εν πρώτοις με πολιτικά μέσα και εν συνέχεια ακόμη και με στρατιωτικά βρίσκει τον Αληθινό Ελληνισμό μας ενάντια στην παγκοσμιοποίηση που θέλει να συντρίψει την Καστροπολιτεία τού Έθνους μας και κάθε λεύτερου τάχα μου Έθνους. Επομένως τούτες τις ιστορικές στιγμές πρέπει να αντιτάξουμε ενωμένοι το δικό μας στρατηγικό σχέδιο και να πορευτούμε στην Νίκη τής Ιερής Ελλάδος μας.

 

Οι προκλήσεις που δέχεται η κοινωνία των Εθνών και η Ιερή Ελλάς ως πρόμαχος τής ελευθερίας είναι δηλωτικές των προθέσεων τού σιωνιστικού νεοταξισμού και θέτουν σαφές το ζήτημα τής βιωσιμότητας αρχών, θέσεων και αυτού τού ίδιου τού Έθνους. Εκ τής δήθεν πολιτισμένης Δύσης στην οποία έχουν τάξει οι ψευτορωμιοί πολιτικοί την Πατρίδα μας ετοιμάζονται δημοκράτες διεθνείς εντολείς και ντόπιοι εντολοδόχοι μέσα στο καλοκαίρι να φέρουν νέους εγκλεισμούς και απαγορευτικά μέτρα με πρόσχημα πάλι τον κατασκευασμένο κορονοϊό. Τα μέτρα περιορισμού αγαθών και ενεργειακών πόρων ενάντια στη Ρωσία έχουν οδηγήσει ήδη τις κοινωνίες στην πτώχευση και την πλήρη κατάρρευση τού βιοτικού τους επιπέδου. Κι έτσι οι τύραννοι θέλουν να κλειδώσουν την ανθρωπότητα και την οικονομία προκειμένου να φτάσουν στον στόχο τής παγκόσμιας πτώχευσης που έχει θέσει ο νεοταξισμός χωρίς να αναλάβει το κόστος τής κακουργηματικής του πράξης.

 

Από την άλλη πλευρά στα ζητήματα τής γεωπολιτικής συμπεριφοράς και τής στρατοπέδευσης των αντιμαχόμενων κρατικών δυνάμεων προ των παγκόσμιων σκήπτρων, η Ελλάς βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική μας ακεραιότητα. Η αντιδυτική παγκόσμια οικονομική ένωση που έχουν συστήσει Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Βραζιλία και Νότια Αφρική με την επωνυμία BRICS αποφάσισε να εντάξει στις δυνάμεις της έως το τέλος τού 2023 την Τουρκία μεταξύ άλλων «συμμάχων» μας τύπου Αιγύπτου. Έπονται η Σαουδική Αραβία, το Ιράν και άλλες ακόμη χώρες. Η δε Μόσχα κατηγορεί την Αθήνα ότι προμηθεύει την Βουλγαρία με ρωσικό φυσικό αέριο από τον τουρκικό αγωγό άνευ εγκρίσεως και ετοιμάζεται να προχωρήσει στην πλήρη διακοπή τού φυσικού αερίου τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς ολόκληρη την Ευρώπη. Και πίσω από τις συγκρούσεις συμφερόντων Ρωσίας και Δύσης η μεταφορά προς ώρας ρωσικών ενεργειακών φορτίων από Έλληνες χορηγούς τού καθεστώτος τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας συνεχίζεται κανονικά.

 

Αλλά και στους θεσμούς τής Πολιτείας και τής Εκκλησίας η σύνθλιψη των ηθών και των παραδόσεων εφαρμόζεται από τον ελληνόφωνο νεοταξισμό δια τής καταργήσεως των κανόνων λειτουργίας από τούς ίδιους τούς υποτιθέμενους τηρητές και λειτουργούς τής τάξης. Κι έτσι μέσα σε αυτό το άκρως σκοπούμενο πνεύμα παραβατικότητας είδαμε εμβρόντητοι στο μεν ζήτημα τής Εκκλησίας την γνωστή βάπτιση των παιδιών ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού και στο δε ζήτημα τής Πολιτείας την αποφυλάκιση γνωστού βιαστή που καταδικάστηκε πρωτόδικα και αφέθηκε ελεύθερος προ τής εφέσεως. Αλλά οι παντελώς αθώοι Εθνικιστές τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος παραμένουν στην φυλακή προ τής εφέσεως μολονότι πρωτόδικα η εισαγγελέας είχε γνωματεύσει την αθωότητα των συναγωνιστών μας. Γιατί ο παγκοσμιοποιητής τύραννος θέλει την εξόντωση τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού.

 

Οι πολιτικάντηδες συνεχίζουν την διάλυση τού εθνικού και κοινωνικού ιστού τής Ελλάδος την ώρα που η Πατρίδα μας καίγεται κυριολεκτικά από τούς εισβολείς τού εχθρού, λαθραίους και λοιπούς πράκτορες τού νεοταξισμού. Οι πυρκαγιές με το πρόσχημα τής καλοκαιρινής περιόδου καίνε σκόπιμα τις παραγωγικές και αμυντικές δομές τής Πατρίδος μας, με το κράτος να υπηρετεί και να προσκυνά τον εχθρό μας. Είναι σαφές ότι ο καλλιεργημένος φόβος, η ανηθικότητα και η προδοσία είναι το ενιαίο πρόσωπο τού ψευτορωμέϊκου. Η νικηφόρα πορεία στην Εθνικιστική Ελλάδα τής καρδιάς μας είναι σαφής ιστορική αναγκαιότητα. Η αναγέννηση τού Ελληνικού Εθνικισμού προϋποθέτει την πίστη, την ενότητα και την αλληλεγγύη τού Ελληνισμού μας στον κοινό εθνικό στρατηγικό σκοπό. Η πορεία μας είναι οδός σκληροτράχηλη και η πτώση που υπέστημεν στην πρώτη αναμέτρηση με το κατοχικό καθεστώς υπήρξε οδυνηρή. Και τώρα επιβάλλεται η ανόρθωση τής Εθνικής Φρουράς, η σύμπτυξη των δυνάμεων με τον αλύγιστο πιστό Ελληνισμό και η αντεπίθεση με στόχο την απόλυτη Νίκη τού Εθνικισμού και τού Ελληνισμού που συνιστούν το ένα και αδιαίρετο Σώμα τής Ελληνικής Φυλής.

 

Το Εθνικιστικό μας Κίνημα αναγεννιέται σήμερα κιόλας από την τέφρα του για φορά ακόμη μέσα στην ένδοξη ιστορία του. Διότι όλες οι λαμπρές ιστορικές περίοδοι τού Ελληνισμού μας στο παρελθόν έχουν προκύψει όταν το Έθνος διοικείτο από τούς Μαχόμενους Φρουρούς του Εθνικιστές που είχαν καταργήσει τα πλαστά διαχωριστικά τείχη πάσης φύσεως  ανάμεσα στο λαό μας. Κι αυτό ακριβώς θα συμβεί για μια φορά ακόμη. Και τούτη την ιστορική στιγμή άπαξ διά παντός. Ο εσωτερικός και ο εξωτερικός εχθρός τής Ελληνικής Φυλής θέλει τον ολοσχερή αφανισμό της. Η δικαίωση των θυσιαστικών αγώνων τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος, τού Αρχηγού, των συναγωνιστών μας, πάντων ημών των Φρουρών τού Ελληνισμού θα έρθει με την κοινή πορεία Πιστών σε Θεό και Ελληνική Φυλή με την υπέρτατη και μοναδική Φωνή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Δικαστής και συναγωνιστής μας είναι ο ελληνικός λαός. Υπέρτατος Κριτής είναι ο Θεός. Κοινή γαρ η μοίρα Ελληνισμού και Εθνικισμού. 

 

Η Ελλάς είναι η Πατρίδα τής Πίστης, τού Πολιτισμού και τής Αρμονίας. Ο Ελληνισμός διαθέτει Πατρίδα πλήρη από υλικά και πνευματικά αγαθά η οποία συνοδεύεται από την γεωστρατηγική της θέση που την καθορίζει ως πέρασμα διεθνών μεταφορών και γεωπολιτικό παρατηρητήριο τού κόσμου. Δεν έχουμε την παραμικρή απειλή ελλείψεως αγαθών ακόμη και τούτη τη στιγμή που φλέγεται ο πλανήτης από τις γεωπολιτικές και πολεμικές φλόγες των προσωρινά μεγάλων δυνάμεων. Αρκεί να χτίσουμε το Κράτος αληθινά λεύτερο, αληθινά ελληνικό, με την αναδιάταξη όλων των πλουτοπαραγωγικών πόρων στα χέρια μας τα τίμια και αληθινά ελληνικά.

 

Να κάνουμε το Κράτος των Ελλήνων αληθινά Ανδρείο, στηριγμένο στο Ηρωικό Ήθος τού Έλληνα και την Οικογένεια που πλάθει ο Έλλην με την μαχόμενη Ελληνίδα στο πλευρό του. Να πάρουμε στα χέρια μας τα ατομικά προβλήματα ενός εκάστου αδερφού μας και να τα λύσουμε με πνεύμα εθνοφυλετικής και πατριωτικής συλλογικότητας. Να αποδώσουμε την λευτεριά και στον τελευταίο Έλληνα και στην έσχατη ελληνική αρχέγονη πατρίδα. Και όσο κι αν δοκιμαστούμε στην αρχή από πείνα και κακουχία, σύντομα θα επανακάμψουμε στην πληρότητα αγαθών και ελευθερίας. Διότι μέσα στον κόσμο των ερειπίων που οδηγούν την ανθρωπότητα οι δήθεν μεγάλες δυνάμεις, η Ιερή Ελλάς και ο Εθνικισμός μας θα μείνουν όρθιοι και θα φέρουν Χρυσή την Αυγή τού Ελληνισμού μας. Αρκεί να επικρατήσει το Έθνος έναντι τού εγωισμού, η Κοινωνική Δικαιοσύνη έναντι τού ωφελιμισμού και η Πίστη έναντι τής κενοδοξίας. Τότε ο Θεός θα ευαρεστηθεί με τα παιδιά Του, ο Εθνικοκοινωνισμός μας θα θριαμβεύσει και η Αγία και Μεγάλη Ελλάς μας θα αναστηθεί δια των χειρών μας.         

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: