ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ 26-7-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com 

 

Το ψευτορωμέϊκο γιόρτασε πρόσφατα την διαβόητη αποκατάσταση τού δημοκρατικού πολιτεύματος που συνέβη στην Πατρίδα μας ως συνέπεια τής άλωσης τής Κύπρου μας από τούς Τούρκους με τις στρατιωτικές εισβολές Αττίλας 1 και Αττίλας 2. Η πρώτη τουρκική εισβολή έγινε ως γνωστόν στις 20 Ιουλίου 1974, η αποκατάσταση τής αστικής δημοκρατίας συνέβη στις 24 Ιουλίου 1974 και η δεύτερη τουρκική εισβολή στην Κύπρο μας έγινε στις 14 Αυγούστου 1974. Είναι η δημοκρατική κομματοκρατία που εκμεταλλεύτηκε την εθνική τραγωδία τής Κύπρου μας για να επανακάμψει και οδήγησε την Ιερή Πατρίδα μας στην οικονομική καταστροφή, την απώλεια εθνικής κυριαρχίας μέσα από ψευτοσυμμαχικές και τοκογλυφικές συμφωνίες και την πείνα τού ελληνικού λαού προκειμένου να αποδεχτούμε την σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση υπό την απειλή νέας απώλειας εθνικών εδαφών. Από τής Αλώσεως τής Βασιλεύουσας των Ελλήνων Κωνσταντινουπόλεως χάνουμε διαρκώς Παραδόσεις, Πατριωτισμό και εδάφη με δημοκρατικό πρόσημο.

 

Οι αληθινοί προδότες επιβραβεύτηκαν και οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας τα έσχατα χρόνια επισώρευσαν στην Πατρίδα μας μια σειρά από διαπιστωμένα δεινά. Ερήμωση τής ελληνικής επαρχίας, επιδοτήσεις και δάνεια που φέρανε αγροτικό κόσμο στις πόλεις με την αστυφιλία, πτώση τής πρωτογενούς παραγωγής και μείωση τού εθνικού προϊόντος, έξαρση τραπεζικών δανείων και χρεών, μνημόνια, απώλεια εθνικής κυριαρχίας και προδοτικές συμφωνίες. Φτάσαμε από την απώλεια τής μισής Κύπρου και την εγκατάλειψη τής Ένωσης με την Μητέρα Πατρίδα στην εγκατάλειψη των Ιμίων υπό αμφισβήτηση και στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών με την εκχώρηση μακεδονικού ονόματος και γλώσσας στους Σκοπιανούς. Στην δε Κύπρο οι δημοκράτες πολιτικοί μιλάνε για την επιχείρηση επιβολής δικοινοτικής ομοσπονδίας όταν οι Τούρκοι θέλουν να επιβάλλουν την ύπαρξη δύο κρατών για να ενσωματώσουν τα κατεχόμενα κυπριακά εδάφη στο μόρφωμα που εδράζεται σε προσωρινά αλύτρωτα ελληνικά εδάφη και ονομάζουν Τουρκία.

 

Τα προηγούμενα χρόνια η Πατρίδα μας γνώρισε μια μεγάλη έξαρση παράνομης εισόδου δήθεν μεταναστών και προσφύγων λαθροεισβολέων τούς οποίους στο μεγαλύτερο αριθμό τους ενσωμάτωσε σκόπιμα το ελληνόφωνο νεοταξικό καθεστώς στην ελληνική κοινωνία προκειμένου να αντικαταστήσει τούς Έλληνες που μειωθήκαμε δραματικά λόγω υπογεννητικότητας και νεομετανάστευσης. Στην Μητέρα Πατρίδα Ελλάδα οι ελληνόφωνοι πολιτικοί υποστήριξαν όλες τις πολιτικές επιλογές των παγκοσμιοποιητών τυράννων τού σιωνιστικού νεοταξισμού, με τελευταία την γεωπολιτική και πολεμική σύγκρουση Δύσης και Ρωσίας και επίκεντρο την ρωσοουκρανική σύγκρουση. Κι έτσι ήρθε η συμμετοχή τού ψευτορωμέϊκου στις κυρώσεις ενάντια στη Ρωσία και η μεταφορά ελληνικού στρατιωτικού εξοπλισμού από το Ανατολικό Αιγαίο στην Ουκρανία. Και στο τελικό στάδιο και μετά από την χρεωκοπημένη ελληνική οικονομία, φτάσαμε στην επισιτιστική και ενεργειακή κρίση με την φτώχεια και την πείνα να επεκτείνεται ραγδαία στην ελληνική κοινωνία.

 

Οι Τούρκοι ζητούν από την Ιερή Ελλάς μας τα αιματοβαμμένα με τίμιο ελληνικό αίμα νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου μας. Έχουν ήδη απαιτήσει την αποστρατικοποίηση των νησιών μας την οποία επί τής ουσίας εφαρμόζουν οι προδότες πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας όταν αφενός μεν έχουν μπει σε συζητήσεις με την Τουρκία για την συγκυριαρχία τού Αιγαίου με την επίκληση τού φυσικού αερίου των νησιών μας και αφετέρου μεταφέρουν οπλισμό στην Ουκρανία. Παράλληλα το Τουρκικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας που συγκλήθηκε πρόσφατα κατηγόρησε την Ελλάδα για δήθεν παραβίαση των τουρκικών εθνικών ορίων και κακοποίηση των παράτυπων μεταναστών που ωθεί η ίδια η Τουρκία ως πέμπτη φάλαγγα στην Πατρίδα μας.

 

Η Ελλάς δέχεται έντονη την πίεση των εμπρησμών για ένα ακόμη καλοκαίρι με τη συμμετοχή τού ξένου παράγοντα έντονη στην εκτέλεση τού ακήρυχτου πύρινου πολέμου που δεχόμαστε. Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Εθνικό Πάρκο Δαδιάς – Λευκίμης συνελήφθησαν έξι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. Το τελευταίο μάλιστα χρονικό διάστημα αντιμετωπίζουμε μια νέα μεγάλη αύξηση τής εισόδου λαθρομεταναστών στον Έβρο. Την ίδια στιγμή που καίγεται η Πατρίδα μας από το ένα άκρο έως το άλλο των συνόρων μας, τουρίστες σε μια περίπτωση στη Ρόδο αφαίρεσαν μια τεράστια ελληνική σημαία και έγραψαν συνθήματα εναντίον της Ελλάδος.

 

Η Πατρίδα μας αποψιλώνεται με τις πυρκαγιές για πολλούς και εξαιρετικά επικίνδυνους λόγους που στοχεύουν τον εθνικό μας αφανισμό. Είναι η εξαφάνιση τής χλωρίδας και τής πανίδας για την απώλεια τής τροφικής αλυσίδας, η αποψίλωση τής περιβαλλοντικής άμυνας σε περίπτωση πλημμυρών, η απώλεια των φυσικών δομών άμυνας τού Ελληνικού Στρατού, ακόμη και η εγκατάσταση αιολικών πάρκων που σηκώνει έντονες λαϊκές αντιδράσεις για την διαφύλαξη των περιουσιών και τής ελληνικής φύσης. Εν τω μεταξύ είναι διαπιστωμένο πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ανάμεσα στους τουρίστες και κυρίως σε μεγάλο ποσοστό στους λαθροεισβολείς έχουν εισέλθει ξένοι πράκτορες, ακόμη και Τούρκοι.

 

Ξένοι πράκτορες λοιπόν και ανθελληνικά συμφέροντα πυροδοτούν την Πατρίδα. Τα πολιτικά συστήματα που υπηρετούν την Πατρίδα κρίνονται εκ τού αποτελέσματος των πράξεων τους. Το μεγάλο ζητούμενο είναι η ανάκτηση τής εθνικής μας κυριαρχίας και οι αυτόβουλες πολιτικές ενέργειες. Αποστολή τού Ελληνικού Έθνους είναι να λάβει τις εξουσίες, την κοινωνία και τα εθνικά του ζητήματα στα δικά του καθαρά, έντιμα και ελληνικά χέρια. Αυτή είναι η στερεή επιθυμία και επιδίωξη τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος. Η γη μας και τα γεωφυσικά της προσόντα είναι το κάστρο ελευθερίας, ο σιτοβολώνας αέναης τροφοδοσίας και η διαρκής εθνική μας ανάπτυξη.

 

Η ανάπτυξη τής πρωτογενούς παραγωγής, η δραστηριοποίηση των αρχών εθνικής ασφαλείας και η πλήρης απομάκρυνση τού παράνομου λαθροεποικισμού είναι ενέργειες ουσιαστικές και επιβεβλημένες. Η θεσμική ενίσχυση τού Ελληνικού Στρατεύματος και τής εθνικής μας πολεμικής βιομηχανίας είναι άμεσος στόχος. Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες στο Αίμα, την Πίστη και την Εθνική Συνείδηση. Στόχος μας είναι μια μεγαλύτερη Ελλάς με περισσότερες ελληνικές οικογένειες και περισσότερους Έλληνες με την πλήρη χρηματοδότηση των εθνικών πόρων και εισοδημάτων. Η Ελλάς τού Ελληνικού Εθνικισμού δεν εκχωρεί σπιθαμή εθνικού εδάφους. Η Εθνικιστική Ελλάς απελευθερώνει σκλαβωμένες πατρίδες εφαρμόζοντας το δόγμα Ουδείς Έλλην σκλάβος. Ιδού το αυθεντικό πολίτευμα τής γνήσιας Λαϊκής Εθνοκρατίας. Ιδού η έλευση τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού που χτίζει με τα δικά του χέρια την Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς του.       

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: