ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 8-7-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ελευθερία είναι το κυριότερο αγαθό που γέννησε ο πολιτισμός και θεμελίωσε ο θυσιαστικός αγώνας των Ελλήνων. Η ύπαρξη τής ελευθερίας κατοχυρώνει την ανάπτυξη στον ειρηνικό βίο και η κατάκτησή της διασφαλίζει τη διαιώνιση τής Φυλής στον πολεμικό καιρό. Στις μέρες τής οδυνηρής παγκοσμιοποίησης που ζούμε αυτό το υπέροχο δώρο τού Ελληνισμού στην ανθρωπότητα δεν υφίσταται στις πραγματικές του διαστάσεις ούτε καν σαν εικονική πραγματικότητα. Η φτώχεια θεριεύει συνθλίβοντας την ανάπτυξη και οι εξουσίες τής Πατρίδος μας έχουν αφαιρεθεί από το λαό και έχουν δοθεί στα χέρια των σιωνιστών τυράννων τής παγκόσμιας διακυβέρνησης που θέλουν ασύνορη ανθρωπότητα φέρνοντας τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

 

Η αφαίρεση τής ελευθερίας τού ανθρώπινου προσώπου και τού Έθνους γίνεται με τρόπο δόλιο και ύπουλο. Δεν διεξάγεται η αρπαγή της απευθείας από τον εξωτερικό εχθρό τής Πατρίδος μας και των δήθεν ελεύθερων εθνών αλλά από τούς πολιτικούς εκφραστές τής διαβόητης αστικής δημοκρατίας. Τα πολιτικά κόμματα που εκφράζουν την αστική δημοκρατία, φορείς διεθνιστικοί άπαντες, δημιουργήθηκαν από τούς παλιούς κοτζαμπάσηδες περασμένων κατοχών για να κρατούν διχασμένο τον ελληνικό λαό προκειμένου να εκτελούνται οι εντολές των νεοταξιτών από το ψευτορωμέϊκο με την ανοχή τού εξαπατημένου λαού. Στις μέρες τής παγκοσμιοποίησης τα ίδια αυτά κόμματα τού κατοχικού καθεστώτος οδηγούνται με τις εντολές των σιωνιστών στην μεγάλη οικουμενική συγκυβέρνηση για να ενώσουν τον λαό που έως τώρα δίχαζαν κάτω από τα σκήπτρα τού σκοτεινού αντίχριστου και αντεθνικού εχθρού που θέλει να πάρει ο ίδιος τις εξουσίες όλης τής ασύνορης όπως είπαμε ανθρωπότητας.

 

Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τύραννοι θέλουν παράλληλα να θολώσουν τα νερά και να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό ούτως ώστε να λάβουν την λαϊκή εξουσιοδότηση αποδοχής τής υποκρισίας και επιβράβευσης τής προδοσίας. Απέναντι λοιπόν στα φιλελεύθερα, σοσιαλιστικά και κεντροαριστερά μορφώματα υπάρχει το αριστερό παρακράτος και η ακροδεξιά έκφραση ενός συστημικού και ψεύτικου πατριωτισμού. Ο ένας και μόνος αληθινός Εθνικισμός πιστεύει ξεκάθαρα στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ελληνική Οικογένεια. Ο Εθνικισμός, ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας αγωνίζεται για Πίστη, Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Ισχύ προκειμένου να κυβερνήσει με το δικό του πρόγραμμα δίχως την παραμικρή συστημική εξάρτηση, συντρίβοντας τον νεοταξισμό. Αντιθέτως η συστημική Ακροδεξιά παρασύρει ψυχές, παραποιεί το πατριωτικό συναίσθημα και συνεργάζεται με τον νεοταξισμό είτε με την διάσπαση τού Εθνικιστικού Κινήματος είτε με την σύμπραξη και συγκυβέρνηση στο πλευρό τού κατοχικού συνεργάτη τού σκοτεινού εχθρού. Ο Εθνικισμός των Ελλήνων δεν είναι μήτε δεξιός μήτε αριστερός. Ο Εθνικισμός των Ελλήνων ανήκει σε όλους τούς Έλληνες.

 

Από την άλλη πλευρά υφίσταται στον πολιτικό χάρτη τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας το αριστερό παρακράτος. Είναι κι αυτό το πολιτικό μόρφωμα διεθνιστικό. Αποδέχεται την παγκοσμιοποίηση, την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, την διεκδίκηση εθνικών και κυριαρχικών μας δικαιωμάτων εκ μέρους των γειτονικών μας εχθρών σε βάρος τής εδαφικής μας ανεξαρτησίας, την άρνηση τού Θεού και τού Έθνους, την οικονομική αιχμαλωσία στα χέρια των διεθνών εντολέων. Κράτος και παρακράτος τού ψευτορωμέϊκου και τής αστικής δημοκρατίας συνοδοιπορούν, το δε αριστερό παρακράτος εφαρμόζει την τακτική τού σωματοφύλακα τής κεντρικής εξουσίας που τάχα μου αντιμάχεται, είναι ο ροπαλοφόρος τής αστικής δημοκρατίας. Όταν όμως η παγκοσμιοποίηση κινεί τα νήματα για να υποτάξει την λαϊκή άποψη στην άρνηση των ανθρωπίνων ελευθεριών και την οικονομική λεηλασία, επιστρατεύει το αριστερό παρακράτος προκειμένου να συγκρουστεί με το λεγόμενο δημοκρατικό τόξο, με το κατοχικό κράτος. Κι όταν πάλι το κράτος θέλει να νομιμοποιήσει την ανηθικότητα και την εκχώρηση εθνικών δικαίων, τότε το παρακράτος αγκαλιάζει το κράτος που πριν δήθεν πολεμούσε.

 

Ο σιωνιστικός νεοταξισμός έχει στήσει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο λοιπόν τα πολιτικά του μορφώματα πάνω στον σκοτεινό λαβύρινθο τού κομματισμού προκειμένου να μην μπορέσει ο λαός να βρει την έξοδο διαφυγής από την δήθεν ειρηνική κατοχή και φυλάκισή του στα δεσμά τής παγκοσμιοποίησης. Υπάρχει μάλιστα μια ανεπίσημη ορολογία που έχει την δική της βάση η οποία όσο και συνωμοσιολογική κι αν ακούγεται, έχει την δική της ερμηνεία. Είναι η λεγόμενη λευκή αδελφότητα που απαρτίζεται από τούς διεθνιστές συνεργάτες των νεοταξιτών σταυρωτήδων και η μαύρη αδελφότητα που απαρτίζεται από τούς ακροδεξιούς που συνεργάζονται με τούς ίδιους σιωνιστές παγκοσμιοποιητές. Στην πρώτη περίπτωση δηλαδή έχουμε τούς φιλελεύθερους, σοσιαλιστές, κεντροαριστερούς και κομμουνιστές και στη δεύτερη περίπτωση έχουμε τούς ακροδεξιούς που διχάζουν το αληθινό Εθνικιστικό Κίνημα και συνεργάζονται με το καθεστώς που δήθεν εχθρεύονται είτε κρυφά είτε φανερά και κυβερνητικά.

 

Οι παγκοσμιοποιητές τύραννοι χρησιμοποιούν υπόγειες πολιτικές μεθοδεύσεις προκειμένου να επιτύχουν τούς ανήθικους, αντεθνικούς και αντιφυσικούς σκοπούς τους. Θέλουν να επιτύχουν την λεγόμενη κλιματική αλλαγή προκειμένου να επιβάλλουν τις μεταλλαγμένες μορφές των ενεργειακών πηγών και τροφίμων. Θέλουν να φέρουν τον αντίχριστο ψηφιακό τρόπο ελέγχου των πληθυσμών και την ενσωμάτωση τής τεχνολογίας στον άνθρωπο υποδόρια, κάτω από το δέρμα, όπως μάς λέγουν οι επιστημονικοί τους συνεργάτες. Και την ίδια στιγμή επιδιώκουν να μειώσουν την εθνική και εδαφική μας κυριαρχία. Επιπλέον οι πρόθυμοι πολιτικοί τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας είναι παρόντες και το κράτος πρόνοιας απών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το φετινό καλοκαίρι οι πυρκαγιές κατακαίνε την Ελλάδα και το σύστημα πρόληψης και πυρόσβεσης είναι ανεπαρκές. Στην συντριπτική περίπτωση των πυρκαγιών το αίτιο είναι οι εμπρησμοί και σε πολλούς από αυτούς έχουν εμπλακεί λαθροεισβολείς.

 

Στο ζήτημα τού βιολογικού όπλου τού κορονοϊού τα κρούσματα παρουσιάζουν αιφνίδια έξαρση στα νησιά και οι εγκλεισμοί απειλούν να κλειδώσουν τον τουρισμό. Την ίδια στιγμή στα εθνικά μας θέματα πολιτικοί συνεργάτες υπερκομματικής παρουσίας τής κυβερνήσεως ανακαλύπτουν ότι υπάρχει τουρκικό Αιγαίο που βρέχει τα κατεχόμενα εδάφη μας στην Ίμβρο, την Τένεδο και την Ιωνία, υπάρχει βουλγαρική και σκοπιανή Μακεδονία και αντίστοιχα αλβανική Ήπειρος, νομιμοποιώντας τις κατακτήσεις και τις διεκδικήσεις ελληνικών εδαφών από τούς γειτονικούς μας εχθρούς. Γιατί μονάχα έτσι μπορεί να βρει βάση στην ανθελληνική λογική του ο Γρηγόρης Ψαριανός.

 

Ήρθε η ώρα να αναλάβει τις ευθύνες του ο Ελεύθερος Έλλην. Είναι ο Αληθινός Έλλην που σκέφτεται ελεύθερα και δρα ανεπηρέαστα προκειμένου να λάβει την Πατρίδα στα χέρια του ώστε να εφαρμόσει εθνική κυριαρχία, κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη προς όφελος τού Ελληνισμού. Είναι ο Έλλην που πιστεύει στο Θεό και το Έθνος, που στηρίζει την Πίστη, τον Πολιτισμό και την Φυλή του ως ένα αδιαίρετο Σώμα Ελληνισμού, βασιζόμενος στις Παραδόσεις του. Ελεύθερος Έλλην είναι εκείνος ο Έλλην που βασίζει την ανάπτυξη τής Πατρίδος του στα ελληνικά χέρια, την ελληνική εργασία και τούς πλέριους εθνικούς γεωφυσικούς πόρους. Ελεύθερος Έλλην είναι εκείνος που δεν παραδίδει γη και ύδωρ ελληνικό στον εχθρό και δεν σκέπτεται ποσοτικά, αλλά υπερασπίζεται την Γη των Πατέρων του, σκέπτεται ποιοτικά, αδιαφορεί για το πλήθος των εχθρών του και ενώνει τον Ανίκητο Ελληνισμό για να λευτερώσει προσωρινά σκλαβωμένα χώματα και ψυχές στο όνομα τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

 

Το Δίκαιο τού Έθνους βρίσκεται πάνω από τις διεθνείς συνθήκες και τις ψευτοσυμμαχικές σκοπιμότητες. Το Ελληνικό Έθνος δεν αναζητά ξένες ισχυρές πλάτες αλλά συμπτύσσει όλες τις κοινωνικές ομάδες και τις εθνικές του κοινότητες όπου γης προκειμένου να γίνει το ίδιο Μεγάλη Δύναμη. Και η Ελλάς είναι η μόνη Μεγάλη Δύναμη από το λυκαυγές τής ανθρωπότητας που συνδυάζει και πρεσβεύει πάντα την συνοδοιπορία δικαίου, ισχύος και πολιτισμού. Μόνη η Ελλάς δημιούργησε κοσμοκρατορίες μηδέποτε συγκεντρώνοντας έχθρες. Το Ελληνικό Έθνος συνδυάζει την Αλήθεια και το Δίκαιο αφού ο Ελληνισμός μας είναι Έθνος Αποστολικό και Εκπολιτιστικό, διδάσκοντας τον Λόγο Τού Θεού με την Ορθοδοξία του και το Ήθος τής Ελευθερίας και τού Ηρωισμού με την Κοσμοθεωρία του. Ο Έλλην υπηρετεί το Έθνος που στηρίζεται στην διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και αντιμάχεται τον σιωνιστικό νεοταξισμό που θέλει την μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού. Ο Έλλην πορεύεται στη ζωή του με την Αρετή και την Τόλμη, ποιεί οικογένεια και κατακτά την ζωή και την γνώση για μια καλύτερη Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες.

 

Ο Λαϊκός Εθνικισμός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας πιστεύει με πάθος στο δόγμα ένας Θεός, μια Πατρίδα, ένα Έθνος, μια Φυλή. Παράταξη ενιαία ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών είναι επομένως μία και μόνη, η Ιερή Ελλάς μας. Το πρόβλημα τού κάθε Έλληνα επιλύεται με την συλλογική μέριμνα τού Έθνους και το Κράτος προοδεύει όταν οι εθνικές του δυνάμεις εργάζονται στον κοινό σκοπό τής ανάπτυξης. Ουδείς Έλλην άστεγος, ουδείς Έλλην άνεργος, ουδείς Έλλην μακράν τής Πατρίδος. Το Εθνικό Λαϊκό Κράτος παρέχει στέγη, εργασία και εθνική πρόνοια σε όλους τούς Έλληνες. Η Εθνική Εργασία και το Εθνικό Προϊόν υπηρετούν αποκλειστικά τον Έλληνα Άνθρωπο. Οι πολυμελείς οικογένειες και η διατήρηση των ελληνόπουλων εντός τής Πατρίδος είναι θεμέλιοι λίθοι για την ζωή τού Έθνους. Η Παιδεία, η Υγεία, η Οικονομία και η Εθνική Άμυνα στηρίζονται στους Εθνικούς Πόρους. Οι ιδέες τού Εθνικοκοινωνισμού μας σχεδιάζονται για να γίνουν πράξεις με συναγωνιστή μονάχα τον Πιστό Ελληνισμό που μάς ανέστησε δίχως την παραμικρή έκπτωση και συναλλαγή. Στόχος εκπεφρασμένος είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς με συναγωνιστή μας τον Ανίκητο Πιστό και Ενωμένο Ελληνισμό.         

  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: