ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΑΘΗΝΑ 22-7-2022.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο ακήρυχτος πόλεμος τής παγκοσμιοποίησης έχει μπει σ’ ένα νέο στάδιο εξουθένωσης τής ισορροπίας στην εθνική αυτάρκεια αγαθών και ενεργειακών πόρων. Μέσα στο καλοκαίρι ξεσπάει μια πυκνή έξαρση πυρκαγιών που ανατρέπει την δυνατότητα αντιστάσεως τού περιβάλλοντος στις καιρικές μεταβολές. Πρόκειται για έναν στυγνό βιολογικό πόλεμο που διεξάγεται με προφανή την κεκαλυμμένη ανθρώπινη παρέμβαση. Οι συγκεκριμένες πυρκαγιές στην Πατρίδα μας ξεσπούν σε πολλά διαφορετικά σημεία τής χώρας ταυτόχρονα και κατά την διάρκεια των ημερών εκείνων που χαρακτηρίζονται από έντονα καιρικά φαινόμενα ανέμων. Θυελλώδεις άνεμοι και πυκνές εστίες φωτιάς καταστρέφουν σπίτια, ζωές και την δυνατότητα ανανέωσης τής χλωρίδας και τής πανίδας.

 

Η χρήση των βιολογικών όπλων με την αλόγιστη χρήση τής τεχνολογίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανθρώπινης λογικής και σύνεσης. Το φαινόμενο αγγίζει τα όρια τής παράνοιας. Γνωρίζουμε ήδη την επίδραση των χημικών αεροψεκασμών με την ρίψη βαρέων χημικών ουσιών στην ατμόσφαιρα στον βαθμό που συνθέτουν τεχνητά νεφελώματα και προκαλούν την πλήρη μεταστροφή τού καιρού. Καταιγιστικές βροχές και ανεμοθύελλες κάνουν την εμφάνισή τους από το πουθενά. Η δε παρέμβαση τού ανθρώπινου παράγοντα επεκτείνεται στους εμπρησμούς που προκαλούν τις έντονες πυρκαγιές όταν στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν βρεθεί αποδεικτικά στοιχεία των αποτρόπαιων πράξεων. Απάνθρωποι εγκληματίες καίνε τη φύση αφήνοντας τα άθλια ίχνη τής πράξης τους όταν δεν υπάρχει κανείς άλλος λόγος πρόκλησης τής πυρκαγιάς.

 

Όποιος θέλει να μελετήσει τα αίτια αυτού τού σύγχρονου και ολέθριου βιολογικού πολέμου πρέπει να εξετάσει ποιος ωφελείται από τον πύρινο εφιάλτη και ποιες είναι οι επιπτώσεις αυτού. Είναι αυτοί οι νεοταξίτες ταγοί που διατείνονται για την λεγόμενη κλιματική αλλαγή που γεννά όπως μάς λένε την ανάγκη για την δημιουργία νέων μεταλλαγμένων και ανθεκτικών μορφών τροφίμων και ενεργειακών πόρων. Είναι ακόμη εκείνοι που επιδιώκουν ατάκτως και άνευ προστατευτικών μέτρων την επιβολή των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με πρώτη την αιολική ενέργεια. Η εγκατάλειψη των λιγνιτικών πεδίων και η υποθήκευση των ελληνικών υδρογονανθράκων στους διεθνείς διαλόγους για τη συγκυριαρχία στο ανατολικό Αιγαίο δίνουν βήμα στην δημιουργία αιολικών πάρκων που χτίζονται επάνω σε εκτάσεις γης που έχουν εκχερσωθεί ή ακόμη και καταστραφεί από κάποιο δήθεν φυσικό φαινόμενο. Σε πολλές περιπτώσεις η αύξηση των πυρκαγιών έχει παρατηρηθεί μετά από την υποβολή αιτήσεων για τα αιολικά πάρκα.

 

Οι πυρκαγιές έχουν σημειωθεί τόσο σε δασικές όσο και σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Τούτο σημαίνει ότι η απώλεια δασών προκαλεί σημαντικά κενά στην προστασία τού περιβάλλοντος στην περίπτωση βροχοπτώσεων με την μέλλουσα αύξηση των πλημμυρών. Η δε απώλεια παραγωγικών χωραφιών συρρικνώνει την προσφορά αγαθών στην αγορά, ανατρέπει την τροφική αλυσίδα και ενισχύει την επισιτιστική κρίση με τον συνδυασμό έλλειψης αγαθών και αύξησης των τιμών. Σε όλες τις πυρκαγιές των τελευταίων ετών έχει σημειωθεί δραματική μείωση στην χλωρίδα και την πανίδα. Στην τελευταία πυρκαγιά που κατευθύνθηκε προς τα Γεράνεια Όρη έγινε λόγος για σαρωτική εξόντωση των ζώων τής περιοχής. Οι δε πολίτες αρνούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους καθώς δεν εμπιστεύονται το κράτος και ζητούν την προστασία στρατού και πυροσβεστικής, αγνοώντας την αστυνομία.

 

Είναι σαφές λοιπόν ότι οι φυσικές καταστροφές όπως ακριβώς και οι κυρώσεις στις συναλλαγές προσώπων, αγαθών και καυσίμων στον καιρό τής απάνθρωπης παγκοσμιοποίησης αποτελούν ομοίως προσχεδιασμένες ενέργειες με σκοπό την παγκόσμια πείνα και πτώχευση. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μια αντίστοιχη περίπτωση φυσικής καταστροφής στην Πατρίδα μας πέρυσι είχε συλληφθεί αλλοδαπή και είχε πει στις αρχές ότι η περίπτωσή της ήταν ένα τίποτα μπροστά σε άλλους δράστες που δεν θα μπορέσουν να συλλάβουν ποτέ! Στο μεταξύ, μετά την άρση των αμερικανικών μέτρων σε ό,τι αφορά τα ρωσικά τρόφιμα, ακολουθεί τώρα και η ψευτοευρωπαϊκή ένωση με την αποδέσμευση κεφαλαίων ρωσικών τραπεζών με στόχο τη διευκόλυνση στο παγκόσμιο εμπόριο τροφίμων και λιπασμάτων. 

 

Η έκρηξη των τιμών στην ελληνική αγορά δεν αποτελεί φαινόμενο αναπόδραστο. Είναι μια σκόπιμη υποταγή τού ψευτορωμέϊκου στην συρρίκνωση τού εθνικού προϊόντος και τής εθνικής οικονομίας προκειμένου να χρεοκοπήσουν τα κράτη και να οδηγηθούν στην τυραννία τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η δέσμευση τής Πατρίδος μας στην κηδεμονία των μεγάλων δυνάμεων στο ζήτημα τής αυτάρκειας είναι μια διαρκής παγίδα που δεσμεύει την εθνική μας κυριαρχία και απορρίπτεται με σαφήνεια από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η Ελλάς διαθέτει επάρκεια αγαθών τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στους ενεργειακούς πόρους σε σημείο που μπορεί να καλύψει τόσο το κόστος παραγωγής όσο και το κόστος άντλησης τού πλούτου της. Η ανάπτυξη των τομέων αυτών προσφέρει επάρκεια κάλυψης των εσωτερικών μας αναγκών και η εφαρμογή εθνικά συμφέρουσας συμμαχικής στρατηγικής μπορεί να μάς καταστήσει εξαγωγική δύναμη.

 

Στο δε ζήτημα τής εθνικής μας ασφάλειας η αντιμετώπιση των κινήσεων δολιοφθοράς είναι ζήτημα που άπτεται στρατηγικού σχεδίου από τις αρμόδιες αρχές ασφαλείας. Ένα σοβαρό και εθνικά κυρίαρχο κράτος ενισχύει τις δομές ελέγχου στον εναέριο χώρο και στις δασικές και αγροτικές εκτάσεις γης. Η ύπαρξη μέσων ασκήσεως βιολογικού πολέμου δεν είναι συνομωσιολογία. Τα διεθνή ΜΜΕ έχουν παρουσιάσει αεροσκάφη με ειδικό εξοπλισμό που έχουν δεχθεί επιθεώρηση από γνωστούς πολιτικούς σαν τον Τραμπ παλαιότερα και την Μέρκελ στις μέρες μας. Οι αεροψεκασμοί δεν έχουν αμφισβητηθεί. Η σκοπιμότητα αυτών έχει μείνει τάχα μου ανερμήνευτη.

 

Ένα αληθινά κυρίαρχο κράτος κλείνει τούς αιθέρες σε ανεπιθύμητες εισόδους. Άγνωστες, αδιαφανείς και δόλιες πτήσεις απορρίπτονται κι αν χρειαστεί σε περίπτωση εθνικού κινδύνου καταρρίπτονται.  Όπως ακριβώς πρέπει να συμβαίνει στις εχθρικές εισόδους των Τούρκων που ομοίως δεν συμβαίνει. Όποιος παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο τής Ελλάδος συνθλίβεται από την πολεμική αεροπορία. Οι δε υπηρεσίες φύλαξης τής περιφέρειας όπως συνέβαινε με τη δασοφυλακή και την αγροφυλακή που διασφάλιζαν την σύλληψη των καταστροφέων τής ελληνικής γης θα επανέλθουν. Οι υπηρεσίες εσωτερικής ασφάλειας τής χώρας θα παρακολουθούν τούς μηχανισμούς δολιοφθοράς και θα αποσύρουν από το εσωτερικό τής Ελλάδος την ύπαρξή τους. Ουδέν άλυτο υπάρχει για τον Αληθινό Έλληνα σ’ ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος. Οι ψευτοσυμμαχικοί οργανισμοί τής παγκοσμιοποίησης απορρίπτονται κατηγορηματικά από εμάς τούς Εθνικιστές. Την εθνική ασφάλεια ασκεί αποκλειστικά το Εθνικό Λαϊκό Κράτος.         

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: