ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 3-1-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Εισήλθαμε στο νέο δίσεκτο και σωτήριο έτος 2024 έχοντας μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις φοβερές. Οι νεοταξίτες εξουσιαστές που έχει σκορπίσει η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση μέσα στα δήθεν ελεύθερα έθνη επιχειρούν να συντρίψουν τις Ιερές και Εθνικές μας Παραδόσεις για να εγκαταστήσουν τυπικά και οριστικά την τυραννία τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ο κόσμος ολόκληρος είναι ανάστατος από τις αναταράξεις και τις συγκρούσεις σε επίπεδο πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό και πολεμικό που προκαλούν ρήγματα στις σχέσεις των Εθνών και το παραδοσιακό Κράτος.

 

Η εγκληματικότητα, η εξαχρείωση των ηθών, η κοινωνική ανισορροπία και η προσβολή τού θεσμού τής οικογένειας ήταν τα πρώτα στάδια τής νεοταξικής εφόδου στην παραδοσιακή κοινωνία. Είναι τα προϊόντα τής άρνησης προς τον Θεό και το Έθνος από τούς εμπόρους τής πολυπολιτισμικότητας, τής ανηθικότητας και τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Ξεκίνησαν από τα ανοικτά σύνορα, την χρηματοδοτούμενη λαθροεισβολή, την εγκατάλειψη τής εθνικής παραγωγής, την ανεργία. Κατόπιν εισήγαγαν την συνύπαρξη των ξένων ηθών με την άμβλυνση των παραδοσιακών αξιών στην Πίστη και την εκπαίδευση.

 

Εν συνεχεία, αφού βάλανε οι δημοκράτες εξουσιαστές στο χρονοντούλαπο την σχέση κράτους, Έθνους και λαού, φτάσανε να μιλούν για ομόφυλους γάμους και τεκνοθεσίες. Τώρα πλέον η νέα τάξη πραγμάτων προχωράει στα επόμενα βήματα τής καταστροφής τού εθνικού κράτους που οι πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας κατάντησαν ούτως ή άλλως με τα δεινά που προηγήθηκαν σε ετοιμόρροπο κουφάρι. Ο φόβος, η φτώχεια, η παγκόσμια πολεμική θύελλα και η δήθεν ειρηνική συνύπαρξη κάτω από τα αντίχριστα σκήπτρα τής παγκοσμιοποίησης καλλιεργούν την ηττοπάθεια στην κοινωνία των Εθνών.

 

Οι πολεμικές φλόγες που μπήκαν διόλου τυχαία στα γεωπολιτικά πεδία τής Ουκρανίας και τής Μέσης Ανατολής φουντώνουν και τείνουν να επεκταθούν. Στην περίπτωση τής Ουκρανίας επιχειρήθηκε η απομόνωση και ο αποκλεισμός τής Ρωσίας. Στην περίπτωση τής Γάζας στην Μέση Ανατολή, σιωνιστές και ισλαμιστές θέσανε την γεωπολιτική τους αντιπαράθεση σε παράγοντα γενικής πολεμικής σύγκρουσης, έχοντας προηγηθεί η μετακίνηση πληθυσμών σε παγκόσμιο επίπεδο στην οποία συμμετέχουν και οι δύο.

 

Τα πολεμικά πεδία πλέον έχουν προκαλέσει παγκόσμιο έμφραγμα στη διακίνηση εμπορευμάτων που κάποτε διακινούνταν ανεμπόδιστα στην Μαύρη και την Ερυθρά Θάλασσα και τα θαλάσσια περάσματα πέριξ αυτών. Μιλάμε για εμπορεύματα που έχουν να κάνουν με τρόφιμα, ενεργειακές πηγές, πρώτες ύλες κατασκευών και παραγωγής αγαθών και αγαθά πρώτης ανάγκης. Τα περάσματα τής οικονομικής ζωής σταματούν και η ανεργία, η ακρίβεια των τιμών διάθεσης των αποθεμάτων και η φτώχεια καλπάζουν.

 

Στην Ιερή Πατρίδα μας Ελλάδα μπορούμε να καταλάβουμε πολύ καλά γιατί εκχερσώθηκαν τα χωράφια, γιατί κλείσανε τις εθνικές βιομηχανίες και γιατί αντί αυτών οι δημοκράτες πολιτικοί παρέδωσαν την Ελληνική κοινωνία στον ξένο παράγοντα. Κι όταν λέμε ότι παρέδωσαν την Ελληνική κοινωνία στον ξένο παράγοντα, εννοούμε τα τραπεζικά δάνεια, τις ψευτοσυμμαχικές επιδοτήσεις, τις πολυεθνικές επιχειρήσεις και την λαθρομετανάστευση που πλέον με νόμο ενσωματώνουν. Ναι, ξάφνου τάχα μου και εν μέσω των νέων ταραχών που προκαλούν στην θέση των παλαιών, νομιμοποιούν μετά την λαθροεισβολή τριών ετών τούς λαθρεποίκους που θα μάς αντικαταστήσουν.

 

Τα στρατόπεδα λοιπόν Ανατολής και Δύσης, με τη Ρωσία και τούς συμμάχους της από την μία πλευρά και τις ΗΠΑ και τούς συμμάχους τους από την άλλη, παρατάσσονται μέχρις ότου ενώσουν τα κατά τόπους μέτωπα σε ένα μεγάλο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Την ίδια στιγμή η συνέχεια τής τεχνητής πανδημίας τού κορονοιού συνεχίζεται με νέες παραλλαγές και θανάτους όταν μέσα στην ιατρική κοινότητα όσοι μιλούν για προβληματικά εμβόλια χάνουν την γη κάτω από τα πόδια τους.

 

Οι δε ψηφιακές συναλλαγές με το άυλο χρήμα και τις ψηφιακές ταυτότητες καλπάζουν με τρόπο ύπουλο και πιεστικό. Το τσιπάκι με τον αντίχριστο κωδικό και τον μοναδικό αριθμό τού κατόχου προχωρά ακόμη και στα εισιτήρια των αθλητικών αγώνων ενώ οι αντίχριστες ψηφιακές ταυτότητες δρομολογούνται από τούς ελληνόφωνους πολιτικούς να γίνουν υποχρεωτικές έως το 2026. Οι οικονομικές διεργασίες τού δήθεν Ελληνικού κράτους παραμένουν στα χέρια των δήθεν ανεξάρτητων νεοταξικών αρχών. Ο δε ΕΝΦΙΑ που στοχεύει την Εθνική ιδιοκτησία και θα τον καταργούσαν κάποιοι, είναι ακόμη εδώ.

 

Στα εθνικά μας ζητήματα η Τουρκία εξακολουθεί να ζητά Γη και ύδωρ στο Αιγαίο και την Θράκη, προωθώντας απαιτητικά την αποστρατιωτικοποίηση τού Αιγαίου μας εκ τού Ελληνικού Στρατού και την αναγνώριση τουρκικής μειονότητας στην ελεύθερη Θράκη. Οι ελληνόφωνοι πολιτικοί συνεχίζουν τις προδοτικές παραχωρήσεις κι έτσι μετά την συμφωνία των Πρεσπών σε βάρος τής Μακεδονίας μας, τώρα βλέπουν παρωχημένη την Συνθήκη τής Λοζάνης ως προς την αποστρατιωτικοποίηση και στο μεγαλύτερο μέρος της μάς λένε. Η τουρκόφιλη κυβέρνηση τής Λιβύης επεκτείνει νότια τής Κρήτης τα χωρικά της ύδατα στα δώδεκα μίλια σε βάρος μας. Ο δε Ερντογάν υπερηφανεύεται που έκανε την Αγία Σοφία στην κατεχόμενη Κωνσταντινούπολη τζαμί.

 

Η παγκοσμιοποίηση μάς απειλεί σε όλα τα επίπεδα. Θέλει να μάς πάρει με τα ενεργούμενα της Πίστη, Πατρίδα, Ψυχή και Τιμή, Γη και Ύδωρ στην κυριολεξία. Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, η Πατρίδα μας βρίσκεται στην κατοχή προδοτών και των βαρβάρων εντολέων τους και λοιπόν ψευτοσυμμάχων και συνομιλητών τους. Το ψεύδος έχει σκλαβώσει την Αλήθεια. Αλλά η Ελλάς είναι η Ιερή Γη Θεού, Αγίων και Ηρώων. Η Ιερή Ελλάς είναι η Πατρίδα τής Πίστης, τού Πολιτισμού και τής Ελευθερίας. Εχθροί μας είναι οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου.

 

Η Ελευθερία θέλει Αρετή και Τόλμη. Η Νίκη τής Πίστης και τού Εθνικισμού μας είναι η μία και μόνη απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να πάρει το Έθνος στα στιβαρά και απόλυτα ελληνικά χέρια του το Κράτος. Να αναγεννήσουμε την Ελλάδα εμείς οι Αληθινοί Έλληνες που πιστεύουμε άπαντες στον Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό, ομού και αδιαιρέτως. Να ενώσουμε όλο τον Πιστό Ελληνισμό κάτω από τα Ιερά Λάβαρα τής Ορθοδοξίας και τής Ελληνικής Φυλής.

 

Ο Έλλην και η Ελληνίδα χτίζουν Ελληνική Οικογένεια και Εθνικό Κάστρο Άπαρτο για τα παιδιά τους. Διδάσκουν Ελληνική Αγωγή, Ελληνική Παιδεία, Ελληνική Αξιοσύνη και Ελληνικό Ηρωισμό. Κι όταν ελληνικές ψυχές και ελληνικά εδάφη είναι σκλαβωμένα, εμείς οι Αληθινοί Έλληνες και επομένως οπωσδήποτε Εθνικιστές σπεύδουμε να λευτερώσουμε ορθόδοξα προσκυνήματα και ελληνικές πατρίδες. Ότι η Ελλάς είναι Γένος Αυτοκρατορικό και όχι δουλικό.

 

Στην Πατρίδα μας οι Πρόγονοί μας μάς έδειξαν την Ιερή Οδό τής Φυλής μας. Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός είναι η μία και μόνη αληθινή Ελληνική Συμμαχία. Και η δική μας Αληθινή Ελλάς θα ζήσει και θα νικήσει οπωσδήποτε. Καλή και ευλογημένη, απόλυτα Ορθόδοξη και Ελληνική νέα χρονιά με τον Ελληνισμό μας Όρθιο Νικητή αδέρφια μου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: