ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΝ. Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΛΛΑΣ ΑΠΑΝΤΑ.

ΑΘΗΝΑ 19-1-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Καμένη Γη χωρίς εθνικά ιδανικά, Εθνικό Φρόνημα και κοινωνική αλληλεγγύη η Ιερή Πατρίδα μας Ελλάς. Οι φλόγες που μάς ζώνουν έχουν την μορφή των πολιτικών αποφάσεων και πράξεων τής προδοσίας που λέγεται αστική νεοταξική δημοκρατία. Ο Εφιάλτης πλέον βρίσκεται στην εξουσία και τούς θεσμικούς φορείς τού πολιτικού συστήματος, ξεπουλώντας Εθνική Γη και σπέρνοντας φτώχεια, ραγιαδοποίηση και αφανισμό στον Ελληνισμό.

 

Ο εχθρός υπό αυτήν την οικειοθελή παράδοση τής Πατρίδος μας στα νύχια του δεν έχει την παραμικρή ανάγκη να ρίξει ούτε μια σφαίρα για την κατάληψη Ελληνικού εδάφους και Ελληνικής Ψυχής. Κι αν ακόμη κάνουν κάποιο στημένο θερμό επεισόδιο οι Τούρκοι στο Αιγαίο, θα το κάνουν απλά για να κατοχυρώσουν και τυπικά την συμπεφωνημένη εν κρυπτώ συμφωνία περί παραχωρήσεως γης και ύδατος τού ψευτορωμέικου.

 

Η δήθεν ελεύθερη Ελλάς δεν ανήκει πλέον στους Έλληνες. Τα περιουσιακά μας στοιχεία, οι ελευθερίες, τα δικαιώματά μας ως πολίτες, το εισόδημα και οι εστίες μας είναι αγαθά εν ανεπάρκεια και σε πολλές περιπτώσεις πλήρως ανύπαρκτα. Η ανεργία και η φτώχεια των Ελλήνων καλπάζει με αυξητικούς ρυθμούς. Οι αυξήσεις των τιμών στο ελαιόλαδο, την ενέργεια και όλα τα αγαθά πρώτης ανάγκης εκτινάσσονται στο κόκκινο. Έλληνες που έχουν εργαστεί μια ολόκληρη ζωή στερούνται εισόδημα και σύνταξη και αναζητούν τρόφιμα, ρούχα, έπιπλα και λοιπά ζωτικής φύσης αγαθά μέσα στα σκουπίδια.

 

Πρόκειται για μια θλιβερή εικόνα που σού σκίζει την ψυχή. Οι ελλείψεις βέβαια στη ζωή μας δεν είναι άγνωστη υπόθεση κι αλίμονο αν επιτρέψουμε να χειροτερέψει αυτή η κατάσταση. Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι που προσφάτως λάβανε βίζες για να επισκέπτονται ακόμη και τα Δωδεκάνησα, εκφράζουν αυξημένο ενδιαφέρον για την αγορά ελληνικών ακινήτων ως επενδυτές. Ναι, ο εχθρός επανακάμπτει στην Ελληνική Γη που διεκδικεί όχι ως βάρβαρος εισβολέας αλλά ως δήθεν πολιτισμένος επενδυτής. Οι Τούρκοι επενδυτές λοιπόν έχουν επιδοθεί στην αγορά ελληνικών περιουσιών, σπιτιών και ακινήτων στη Θράκη, στα Δωδεκάνησα και τώρα πλέον και στη Θεσσαλονίκη.

 

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που συνεδρίασε στο Νταβός τής Ελβετίας με την παρουσία 60 ηγετών, 40 υπουργών, 1600 κορυφαίων επιχειρηματιών και 16 κεντρικών τραπεζιτών ορίστηκε και προσδιορίστηκε το καθεστώς τής παγκοσμιοποίησης σε μια ασύνορη ανθρωπότητα δίχως εθνικά κράτη ως η ανοικοδόμηση τής εμπιστοσύνης. Οι απειλές που δέχεται το Έθνος γίνονται αποδεκτή πολιτική πραγματικότητα. Οι Τούρκοι βέβαια διεκδικούν πάντα την Ελεύθερη Θράκη μας, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα μιλώντας για δήθεν τουρκική μειονότητα την οποία τάχα μου αρνείται το ψευτορωμέϊκο προτεκτοράτο. Όμως η τουρκική γλώσσα χρησιμοποιείται σε θρακικά σχολεία, τα τζαμιά αναπτύσσονται, δήμαρχοι φίλα προσκείμενοι τής Άγκυρας στη Θράκη μας υφίστανται.

 

Οι ψευτορωμιοί δημοκράτες θέλουν να βάλουν όπως μαθαίνουμε την αλβανική γλώσσα μέσα στα ελληνικά σχολεία και έχουν το θράσος να συγκρίνουν την Ελληνική γλώσσα των γηγενών Βορειοηπειρωτών αδερφών μας με την αλβανική των Αλβανών λαθροεισβολέων. Την ίδια ώρα όμως ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός στερείται τα δικαιώματά του στην θρησκεία, στην παιδεία, στην ακίνητη περιουσία, στην Ελληνική γλώσσα, ακόμη και στις ατομικές του ελευθερίες. Ο εκλεγμένος δήμαρχος τής Χιμάρας Μπελέρης βρίσκεται ακόμη στη φυλακή. Και φυσικά έχουμε πάντα στην Εθνική μας Μνήμη τούς Εθνομάρτυρες Αλέξανδρο Γκούμα, Κωνσταντίνο Κατσίφα και όχι μόνον.

 

Όμως το προδοτικό καθεστώς τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας έχει σαφή εντολέα του την σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση. Ακούσαμε επιπλέον το συνδικάτο οικοδόμων Ελλάδος να καταγγέλλει την ύπαρξη δικηγόρων που υπό εταιρικό σχήμα αναλαμβάνουν τις διαδικασίες νόμιμης παραμονής και παροχής φτηνών λαθρομεταναστευτικών χεριών σε κατασκευαστικές εταιρίες. Το δε ελληνόφωνο κράτος πρόσφατα νομιμοποίησε την τριετή παραμονή λαθρεποίκων ως προς την άδεια παραμονής τους ενώ πραγματοποιεί διακρατικές συμφωνίες εισδοχής λαθρομεταναστών ακόμη και από χώρες που έχουν συνάψει στρατιωτική συμμαχία με την Τουρκία.

 

Στο Νταβός ο πρωθυπουργεύων κάλεσε "επενδυτές" τού σιωνιστικού νεοταξισμού στην Ιερή Ελλάδα μας με όχημα ενδιαφέροντος την ενέργεια και την τεχνολογία, όταν ο γεωφυσικός πλούτος τής Πατρίδος μας έχει αφεθεί ανεκμετάλλευτος. Την ίδια στιγμή η Πατρίδα μας κατέχει θλιβερές πρωτιές μέσα στην Ευρώπη και ευρύτερα όσον αφορά την ακρίβεια των τιμών στα αγαθά πρώτης ανάγκης και ταυτόχρονα στους απίστευτα χαμηλούς μισθούς. Ναι, οι δημοκράτες Εφιάλτες έχουν εκτοξεύσει τις τιμές σε άπιαστα όρια και έχουν χαντακώσει τις αμοιβές των Ελλήνων. Μέσα σε αυτό το κλίμα θέλουν να φέρουν και ιδιωτικά πανεπιστήμια για τούς δικούς τους εταίρους και κάθε λαθροεισβολέα που λαμβάνει δωρεάν παιδεία και υγεία.

 

Το σχέδιο τής παγκόσμιας πτώχευσης που έχει επεξεργαστεί η Παγκοσμιοποίηση έρχεται με ταχείς ρυθμούς. Ήδη το κόστος τού τραπεζικού χρήματος παγκοσμίως αυξάνει με την σκοπούμενη αύξηση των επιτοκίων. Ο σατανάς τής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης είναι εδώ. Έως και παγκόσμιο πόλεμο έχει καταστρώσει την ώρα που ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τον τρίτο ναό τού Σολομώντα.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, η επιλογή που έχουμε είναι σαφής. Ή ταν και Ελλάς ή επί τας. Ή αποδιώχνουμε τον εχθρό από τα Ιερά χώματα Ελλήνων Αγίων και Ηρώων ή σβήνουμε από τον χάρτη. Ο εσωτερικός εχθρός είναι πάντα προπομπός τού εξωτερικού εχθρού, ακόμη και χειρότερος αυτού. Η θέση ημών των Αληθινών Ελλήνων Εθνικιστών είναι ξεκάθαρη, πάγια και αμετάβλητη. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση, απόλυτα και ολοκληρωτικά.

 

Εκείνοι που θέλουν να αποσπάσουν την Γη των Ελλήνων Πατέρων μας δεν είναι καν πολιτικοί μας αντίπαλοι και συνομιλητές μας σε καμία περίπτωση. Είναι ξεκάθαρα εχθροί τού Ελληνισμού και τού Ελληνικού Εθνικισμού ταυτόχρονα και διόλου τυχαία. Την Πατρίδα μας δεν την εκχωρούμε. Οι εχθροί μας έχουν χώρα για να ξεκουμπιστούν από εμπρός μας. Εμείς αν χάσουμε την Πατρίδα μας, θα χαθεί η Φυλή μας από προσώπου γης. Κι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.

 

Ο Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός μας, ο Πιστός Ελληνισμός μας και ο Εθνικός Στρατός μας έχουμε Κάστρο απόρθητο την Πατρίδα μας και Ιερή Οδό Νίκης την ενότητα κάτω από τα Ιερά Λάβαρα τής Ορθοδοξίας και τής Ελληνικής Φυλής. Εμείς τρανώσαμε Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία, Πολιτισμό και Ελληνική Οικογένεια που επίσης σήμερα βάλλεται. Ιδού ο λόγος που αναφέρομαι ξεκάθαρα στην ιστορική πορεία τού Ελληνισμού μας ως Βασιλεύς Χριστός - Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία - Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς - Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός - Οικογένεια - Στρατός. Διότι η Ελλάς ό,τι έχει πράξει, μπορεί να το επαναλάβει.

 

Ουδείς Έλλην υπόδουλος και μόνος. Αγία και Μεγάλη Ελλάς ως Μεγάλη Δύναμη Δικαίου και Ισχύος. Ή θα ξαναγίνουμε Ελλάς ή θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε όπως τώρα στο θάνατο τής Φυλής μας. Καλή μας Νίκη. Γιατί εμείς οι Αληθινοί Έλληνες είμαστε οπωσδήποτε Πιστοί στον Θεό και την Ελλάδα, είμαστε οπωσδήποτε Εθνικιστές και επομένως θα νικήσουμε έστω και την έσχατη ώρα οπωσδήποτε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: