ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΘΗΝΑ 26-1-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις και οι ενέργειες των δημοκρατικών δυνάμεων τού ψευτορωμέικου προκειμένου να κάμψουν το ήθος και τα θεμελιώδη ιδανικά των Ελλήνων περί τής ανθρώπινης ελευθερίας και τής κοινωνικής ισότητας. Και πράττουν αυτό το ανοσιούργημα όταν επιχειρούν με πρόγραμμα και νεοταξική καθοδήγηση τόσα χρόνια να διχάσουν τον Ελληνισμό και να δημιουργήσουν μια Ελλάδα πολυπολιτισμική, εθνολογικά αλλοιωμένη με λιγότερους και ταπεινωμένους Έλληνες.

 

Σκοπός τού λεγόμενου δημοκρατικού τόξου είναι να τεθούν στο περιθώριο τα βασικά ιδανικά και οι αξίες τής Πίστης και τής Αγάπης των Ελλήνων στο Θεό, την Πατρίδα και την Οικογένεια που στήριξαν την Ελευθερία τής Ελλάδος και την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής σε ιστορικές περιόδους κατοχών και δοκιμασίας εθνικών αντοχών και φτώχειας. Στις εσχατολογικές ημέρες τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης που ζούμε ο νεοταξικός παράγοντας έχει επιστρατεύσει νέους βιολογικούς τρόπους εξόντωσης τής παραδοσιακής Πίστης και Αγάπης στο Έθνος.

 

Είναι η εξαχρείωση των ηθών, η διάλυση τής οικογένειας και εν τέλει η απομόνωση των ανθρώπων και η μείωση τού Έθνους. Ο δε προτεινόμενος τρόπος μεταστροφής τού τρόπου ζωής τού Ελληνισμού με θνησιγενή χαρακτηριστικά επικαλείται τάχα μου τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ελευθερίες και την κοινωνική ισότητα που έχουν αφαιρεθεί από τούς Έλληνες. Μέσα σε αυτό το πνεύμα τής καταρράκωσης λαού και λογικής, προωθούνται η ενσωμάτωση των λαθροεισβολέων λαθρομεταναστών και εσχάτως η νομιμοποίηση και επιβολή των έκφυλων ομόφυλων γάμων με τις απαράδεκτες τεκνοθεσίες.

 

Οι πολιτικές δυνάμεις τής αστικής νεοταξικής δημοκρατίας αφού επέβαλλαν την ανεργία και την δημογραφική συρρίκνωση των Ελλήνων, μάς αντικαθιστούν με τούς λαθρομετανάστες που απολαμβάνουν σπίτια, υγεία, παιδεία και εργασία δωρεάν. Και αφού πλέον η Ελληνική Οικογένεια έχει εκλείψει σε επίπεδο ανθρωπίνων σχέσεων και οικονομικών αντοχών τού Ελληνισμού, τώρα οι ελληνόφωνοι Εφιάλτες πολιτικοί προχωρούν στην νομιμοποίηση των κίναιδων ψευτογάμων με την απαράδεκτη και επικίνδυνη για τις παιδικές ψυχούλες τεκνοθεσία.

 

Αντί να δοθούν κίνητρα και κρατική ενίσχυση για την στήριξη τής μίας και μονής Αληθινής Ελληνικής οικογένειας τού Έλληνα και τής Ελληνίδας με την γέννηση πολλών και ευτυχισμένων ελληνόπουλων, το ψευτορωμέϊκο αποφασίζει να προκαλέσει την ελληνική κοινωνία και να τραυματίσει περαιτέρω θανάσιμα την Ελληνική Οικογένεια. Δυστυχώς οι αντιδράσεις στους κόλπους τής διοικούσας εκκλησίας αν και εγείρονται στο επίπεδο τής διαπίστωσης τής Αλήθειας, δεν έχουν την δύναμη και την πρόθεση να εκμηδενίσουν τις ανήθικες πολιτικές προθέσεις.

 

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος τής Ορθόδοξης Εκκλησίας μας θα αποστείλει ανακοινώσεις σε Πιστούς και βουλευτές αλλά δίχως την διενέργεια συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας και άρνησης τής σήψης σε βάρος τού οικογενειακού θεσμού. Το δε Οικουμενικό Πατριαρχείο ναι μεν λέει όχι στους ομόφυλους γάμους, τις τεκνοθεσίες αλλά και τα σύμφωνα συμβίωσης, πλην όμως ζητάει «ήπια χριστιανική αντιμετώπιση», δηλαδή κατεβασμένα χέρια και κλειστά στόματα.

 

Στα δε κοινοβουλευτικά κόμματα, σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση, στους λιγοστούς αντιδρώντες κυρίως λόγω ψήφων ασκείται πειθαρχία, κομματική συμπόρευση ή έστω αποχή για να υπάρξει εν τέλει εφαρμογή τής αφύσικης εκτροπής των κίναιδων ψευτογάμων. Η κυβέρνηση και οι λοιποί ελληνόφωνοι νεοταξίτες προχωρούν στους ομόφυλους γάμους και την καταδίκη παιδικών ψυχών με τις τεκνοθεσίες επικαλούμενοι την δήθεν ισότητα των πολιτών στην Ελλάδα που ανήκει τάχα στη Δύση.

 

 Όχι ελληνόφωνα ενεργούμενα τής παγκοσμιοποίησης, εσείς ανήκετε ολότελα στην νεοταξική Δύση και καθόλου στην Ελλάδα που πληγώνετε θανάσιμα. Εσείς διχάζετε το λαό διότι δεν πιστεύετε στο Ελληνικό Έθνος, την Ελληνική Φυλή και το Αληθινό Εθνικό Κράτος των Ελλήνων.

 

Τούτες τις ημέρες διεξάγεται εξεταστική κοινοβουλευτική επιτροπή στην βουλή τής ντροπής σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη όπου χάθηκαν άδικα ελληνικές ψυχές. Οι μαρτυρίες που έχουν κατατεθεί από ανθρώπους που χάσανε τα παιδιά τους σχίζουνε καρδιές και οι σαφείς ενδείξεις ποινικών ευθυνών κρατικών αρχών έρχονται στο φως. Γιατί δεν προβάλλεται τόσο πολύ αυτό το έγκλημα από τούς εντολοδόχους τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης όσο οι διαβόητοι ομόφυλοι κιναιδογάμοι;

 

Γιατί στόχος των ανθελλήνων διεθνιστών είναι οι Αληθινοί Έλληνες. Κι εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές έχουμε πει ξεκάθαρα ότι η Αληθινή και Ιερή Ελλάς ανήκει στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό, απόλυτα και ολοκληρωτικά. Όποιος αρνείται τις ρίζες τού Έθνους μας, Έλλην δεν είναι. Ο Αληθινός Έλλην αγαπάει την Ιερή Παράδοση και την Εθνική Ταυτότητα τής Φυλής μας και ως εκ τούτου είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής, είτε το γνωρίζει είτε όχι, όπως είχε πει και ο Ίων Δραγούμης.

 

Ο Αληθινός Έλλην άρχει και δεν άρχεται και όταν θελήσει να επιτύχει κάτι, ενώνεται και το πετυχαίνει οπωσδήποτε, όπως είχε πει ο Ηγέτης τής Ελληνικής Κοσμοκρατορίας Μέγας Αλέξανδρος. Έλληνες, ήρθε η ώρα να ενωθούμε κάτω από τα λάβαρα τού Αυτοκρατορικού και Ορθόδοξου Ελληνικού Έθνους. Πίσω από την επίθεση σε βάρος τής Ελληνικής Κοινωνίας και Οικογένειας βρίσκονται οι αχρείοι οπαδοί τής παγκοσμιοποίησης.

 

Ήδη στην Γαλλία και την Ιταλία οι αγρότες ξεσηκώνονται και στις ΗΠΑ ετοιμάζεται χρηματοπιστωτική κρίση. Οι δημοκράτες νεοταξίτες θέλουν φτωχά και ορφανά τα έθνη παγκοσμίως. Στην Αγία και Μεγάλη Ελλάδα τής καρδιάς μας ο Έλλην και η Ελληνίδα βαστούν Όρθιο το Εθνικό Κάστρο τής Φυλής μας με πυρήνα την μία και μόνη υπαρκτή Ελληνική Οικογένεια που σχηματίζουν. Και ως λαμπάδα ανέσπερου φωτός Αγάπης μέσα στις καρδιές των ελληνόπουλων παιδιών τους ο Έλλην και η Ελληνίδα δίδουν την Ορθοδοξία, την Ελλάδα και την Ελληνική Οικογένεια.

 

Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και για τούς βαρβάρους τού καιρού μας Ανίκητος Φρουρός ο Εθνικός μας Στρατός, ερχόμαστε για να αναστήσουμε ολόχρυση την αυγή τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας με Ενωμένο τον Ανίκητο Ελληνισμό. Έλληνες, ή παίρνουμε την Ιερή Ελλάδα στα χέρια μας ή χανόμαστε. Καλή μας Νίκη και καλή λευτεριά.

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: