ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟΣ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ.

ΑΘΗΝΑ 16-1-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο κόσμος όλος είναι ανάστατος και η δύσμοιρη Ελλάς μας διάγει βίο νεοταξικής κατοχής με την ανηθικότητα να διαβουλεύεται και να νομοθετείται και την εγκληματικότητα να τρυπώνει παντού. Την ίδια στιγμή τα τύμπανα τής ελεύσεως ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου πάντα ηχούν και η ακρίβεια τού κόστους ζωής φέρνει μαζί της φτώχεια μεγάλη και παγκόσμια. Η νεοταξική οδύνη και ο όλεθρος που κουβαλά απειλεί τη θεσμική μορφή τού Αληθινού Εθνικού Κράτους και την ελευθερία τού Έθνους με τα πραγματικά και φυσιολογικά δικαιώματά του που ουδόλως έχουμε απολαύσει απέναντι στην εγκατάσταση των αφύσικων δήθεν δικαιωμάτων των πραιτοριανών τής παγκοσμιοποίησης που συντελείται πλήρως.

 

Η επαλήθευση των σχετικών προφητειών των Αγίων Γερόντων τής Ορθοδοξίας μας για τον χαρακτήρα των εσχάτων ημερών πριν από την σχεδιασθείσα έλευση τού αντίχριστου από τις σκοτεινές δυνάμεις τού σιωνιστικού νεοταξισμού λαμβάνει σάρκα και οστά. Οι Άγιοι Προφήτες τής Ορθοδοξίας μας μάς είπαν ότι στις εσχατολογικές ημέρες που βιώνουμε σήμερα οι Εφιάλτες τής κατοχικής εξουσίας θα εμφανίσουν με νόμο το παράλογο για λογικό και το αφύσικο για φυσιολογικό. Κι έτσι η ανομολόγητη και ανόσια διαβούλευση για την νομοθέτηση και την νομιμοποίηση τού γάμου των ομοφυλόφιλων και τής υπό αυτών τεκνοθεσίας συνεχίζεται μέσα στα εξουσιαστικά κόμματα τού κοινοβουλευτικού δημοκρατικού τόξου.

 

Κανείς τους βέβαια δεν ομιλεί για την αρχαία ελληνική νομολογία και τι αυτή προέβλεπε στο ζήτημα τής ομοφυλοφιλίας. Κάποιοι βέβαια έχουν μιλήσει ψευδώς για την θετική τάχα μου άποψη των αρχαίων Ελλήνων περί ομοφυλοφιλίας. Η αλήθεια είναι ότι οι αρχαίοι Έλληνες μιλούσαν την γλώσσα τής Αλήθειας περί δύο φύλων και μόνον ενώ οι ονομασθέντες δικαίως από τούς προγόνους μας ως κίναιδοι δεν είχαν πολιτικά δικαιώματα αν προκαλούσαν την Ελληνική κοινωνία. Σε περίπτωση δε παρεκτροπής τους υφίστατο ζήτημα θανατικής ποινής. Και τούτο διότι ο φυσικός νόμος, η ηθική και η διαιώνιση τού Ελληνικού Έθνους και τής Ελληνικής Φυλής ήταν και φυσικά είναι πάντα ο ορισμός τού γενικού κανόνα διότι η Ιερή Ελλάς είναι υπεράνω όλων.

 

Το κατοχικό καθεστώς λοιπόν συνεχίζει την πορεία τής νομοθέτησης των λεγόμενων ομόφυλων γάμων μετά τής συναφώς αναίσχυντης πράξης τής τεκνοθεσίας. Την ίδια στιγμή καλπάζει το αίσχος εγκληματικότητας και ανηθικότητας παντού σε βάρος τού Ελληνισμού που ακόμη παρακολουθεί τις αισχρές ανομίες σε βάρος του. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο μάθαμε από τα ΜΜΕ ότι αποκαλύφτηκε η ύπαρξη ενός κυκλώματος βιασμού ανηλίκων από οργανωμένο εγκληματικό κύκλωμα. Παράλληλα στο ίδιο πάντα ανθελληνικό και ανήθικο ψευτορωμέϊκο σημειώνονται κλοπές σε βάρος ασθενών και των συνοδών τους σε δημόσια νοσοκομεία.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, είναι πασιφανές ότι σε θέλουν φοβισμένο, ηττοπαθή και ηθικά ανύπαρκτο. Οι Τούρκοι δίπλα μας, από την κατεχόμενη Αγία Ρωμανία μας, την ίδια στιγμή προκαλούν, διεκδικούν και θέλουν να κάνουν ασκήσεις στρατιωτικές βάζοντας την άθλια τουρκική σημαία σε ελληνικές βραχονησίδες, όπως μάθαμε από τα ΜΜΕ εσχάτως. Τα στρατόπεδα Δύσης και Ανατολής μετά των συμμάχων τους στην Μέση Ανατολή προλειαίνουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και τα χτυπήματα σε βάρος τής διεθνούς ναυσιπλοΐας φέρνουν τα πρώτα αποτελέσματα που συμπίπτουν με τούς γενικούς στόχους των παγκοσμιοποιητών τυράννων.

 

Κι έτσι σημειώνονται εκατέρωθεν βομβαρδισμοί, κλείσιμο διαμετακομιστικών οδών και αυξημένο κόστος αγοράς των αναγκαίων αγαθών ζωής και σίτισης. Παράλληλα το τραπεζικό χρήμα γίνεται ακριβότερο και οι κατασχέσεις σπιτιών και λοιπών περιουσιακών στοιχείων αυξάνονται παγκοσμίως. Ακόμη και στην ισχυρή Γερμανία καταρρέει η οικονομία με την αύξηση των επιχειρήσεων που οδηγούνται στην πτώχευση. Πτώχευση που στην Ελλάδα την έχουμε γνωρίσει πολύ νωρίτερα στον αγροτικό τομέα, την βιομηχανία και το εμπόριο τροφίμων, όπλων και ενέργειας. Τώρα ακολουθούν και οι πολυεθνικές.

 

Παγκόσμιος πόλεμος, παγκόσμια πτώχευση, τεχνητή νοημοσύνη και ψηφιακές συναλλαγές με το αντίχριστο χάραγμα αποτελούν το σχέδιο των νεοταξιτών. Κι έτσι θέλουν τα δήθεν ελεύθερα έθνη με πρώτη την Ελλάδα εξαχρειωμένη, εξαθλιωμένη και εθνολογικά αλλοιωμένη. Το καθεστώς τής προδοτικής αστικής δημοκρατίας είναι ο οδικός χάρτης για την αποδοχή των Εφιαλτών πολιτικών και την συνενοχή από τον λαό. Στο ψευτορωμέϊκο κράτος ελληνικές εθνικές δομές δεν υπάρχουν. Οι δε ανεξάρτητες Αρχές ελέγχονται άμεσα από την σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση.

 

Ο Ελληνισμός έχει μια σαφή Εντολή από τούς Άγιους και Ήρωες Προγόνους μας και τις μέλλουσες νέες γενιές Ελλήνων. Να παραμείνει το Ελληνικό Έθνος Όρθιο και Ανυπότακτο, η δε Ελληνική Φυλή να διαιωνιστεί και να μείνει Ζωντανή εις τούς αιώνες των αιώνων. Είναι η Ιερή Ελλάς που ριζώνει και απλώνει νέους ανθούς ολότελα ελληνικούς με την Ελληνική Οικογένεια που σχηματίζουν αποκλειστικά ο Μαχόμενος Έλλην και η Μαχόμενη Ελληνίδα στο πλευρό του. Είναι η Ελληνική Γη που αποτελεί σχολειό, σιτοβολώνα και Κάστρο απόρθητο τού Πιστού Ελληνισμού, ομού και αδιαιρέτως.

 

Είναι η Πίστη στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Είναι η Πίστη στην Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάδα που πλέον θα καρποφορήσει. Ήρθε η ώρα για Εθνική Αντεπίθεση και Νίκη Έλληνες. Καμία παγκοσμιοποίηση, καμία ανηθικότητα, καμία προδοσία και καμιά βαρβαρότητα δεν χωράνε ανάμεσά μας. Η πλήρης Ελληνοποίηση θα επανέρθει άμεσα και παντού στις ζωές μας. Ελληνοορθοδοξία, Ελληνικός Πολιτισμός, Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Εθνικός Στρατός. Έλληνες στην Πίστη, στο Αίμα και την Εθνική Συνείδηση, ομού και αδιαιρέτως. Κανείς Έλλην δεν είναι μόνος του και η ελευθερία θα στεφανώσει πάσα Ελληνική Γη και Ψυχή. Το Ελληνικό Έθνος αποφασίζει και οι Έλληνες Εθνοκράτες και Εθνικιστές θα νικήσουμε οπωσδήποτε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: