ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΓΗ ΛΑΪΚΗ ΕΘΝΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΘΗΝΑ 12-1-2024.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η εξαχρείωση των ηθών, ο φόβος και η εθνική ηττοπάθεια προελαύνουν, με τον Ελληνισμό μας να βαδίζει με κατεβασμένα τα χέρια στο χείλος τού γκρεμού. Η εμπορευματοποίηση και η απόλυτη εκμηδένιση τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας και εν τέλει τής ίδιας τής ζωής συναντά την παράδοση στον εχθρό τού Έθνους υπό την αντίδραση λίγων ψυχωμένων Ελλήνων. Το Ελληνικό Έθνος ψυχορραγεί και οι στιγμές που ζούμε λαμβάνουν την μορφή τής πιο ατιμωτικής κατοχής που έχει συμβεί σε καιρό μιας ειρηνικής τάχα μου Εθνικής αυτοκτονίας. Η εγκληματικότητα στερεί ελληνικές ζωές και η δημογραφική μείωση και αλλοίωση επελαύνει σε βάρος τής Φυλής μας. Την ίδια στιγμή οι μηχανισμοί τής Εθνικής Ασφάλειας συρρικνώνονται εσκεμμένα από τούς ταγούς που έχουν ανοίξει τις πύλες τής υποχωρητικότητας στον βάρβαρο εισβολέα για λόγους τάχα ειρηνικής συνύπαρξης με νέες απώλειες Εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας.

 

Στο ζήτημα των λεγόμενων ομόφυλων γάμων και τεκνοθεσιών οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τού αστικού δημοκρατικού τόξου επιμένουν στην διαστροφική ανάδειξη ενός ανύπαρκτου τρίτου φύλου που μπορεί κατά τούς ελληνόφωνους νεοταξίτες να δεσμεύει παρά τη θέλησή τους αθώες παιδικές ψυχούλες. Οι έμποροι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αρνούνται να δουν ότι η φερόμενη νομιμοποίηση τής ομοφυλοφιλίας όχι απλώς βάλλει τα τείχη και τα ήθη τής μιας και μόνης παραδοσιακής και παραδεκτής οικογένειας τού Έλληνα και τής Ελληνίδας αλλά και ενισχύει την μείωση τού Ελληνικού πληθυσμού.

 

Κάποιοι μάλιστα βάζουν στην υπόθεση την σκέψη για την συμμετοχή τής παρένθετης μητέρας που μέχρι στιγμής δεν θέτει υπό όψιν και αποκλείει η ελληνόφωνη κυβέρνηση. Ακόμη και ο Πάπας Φραγκίσκος έχει εκφραστεί ενάντια στην χρήση τής παρένθετης μητέρας. Η δε διοικούσα Ορθόδοξη Εκκλησία τής Ιερής Ελλάδος μας που δυστυχώς κυριαρχείται σε μεγάλο βαθμό από ψευτορθόδοξους οικουμενιστές αναμένει κι άλλο κατρακύλισμα για να πάρει θέση.

 

Όχι, η Ελληνική Οικογένεια αποτελείται από τα δύο φύλα που δημιούργησε ο Θεός και την σχηματίζουν ο Έλλην και η Ελληνίδα. Αυτή είναι η μία και μόνη αλήθεια. Τα δε ελληνόπουλα που έχουν στερηθεί τούς γονείς τους και βρίσκονται σε ιδρύματα μπορούν και πρέπει να αποδοθούν σε ελληνικές οικογένειες που έχουν στερηθεί την απόκτηση παιδιών. Το Ελληνικό Κράτος που θέλει να είναι όντως Ελληνικό διασφαλίζει την οικονομική ενίσχυση των ελληνικών οικογενειών από την αξιοποίηση τής Εθνικής Εργασίας και των Εθνικών πόρων που το ψευτορωμέικο αφήνει σκοπίμως ανεκμετάλλευτους επικαλούμενο τάχα τον τουρκικό φόβο. Οι πολλές και πολυμελείς ελληνικές οικογένειες είναι η ισχυρότερη επένδυση υπέρ τού Ελληνισμού.

 

Από την άλλη πλευρά η υπόθεση τού εργαστηριακού κορονοιού κάνει πάλι την επανεμφάνισή της, σε περιορισμένη κλίμακα τούτη τη φορά σε σχέση με την γρίπη, αλλά οι λοιμώξεις τούτη την εποχή σίγουρα δεν αποτελούν έκπληξη. Όμως οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί που έχουν θερίσει ζωές και έχουν, σύμφωνα με ανεξάρτητες ιατρικές καταθέσεις, δημιουργήσει μεταδόσεις και νέες παραλλαγές ιών, επανέρχονται με τρόπο μυστήριο όπως μαθαίνουμε. Ο νέος υπουργός υγείας δέχεται την παραγραφή των προστίμων όσων ανεμβολίαστων συνελλήνων δεν δέχονται να τα πληρώσουν. Από την άλλη πλευρά όμως επιβάλλει σε όσους Έλληνες δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, εφόσον ασθενήσουν, να πληρώνουν εξ ολοκλήρου τα έξοδα νοσηλείας ακόμη και στην περίπτωση που διαθέτουν ασφαλιστικό ταμείο και πληρώνουν κανονικά τις εισφορές τους.

 

Την ίδια στιγμή οι νέες νοσήσεις και οι ξαφνικοί θάνατοι έχουν μεγάλη έξαρση σε όσους έχουν εμβολιαστεί όπως λένε και αποδέχονται ιατρικές αναφορές. Η Ελευθερία και η ζωή ψάχνουν τα δικαιώματά τους... Η ανθρώπινη ζωή είναι Ιερή και απαραβίαστη. Η ιατρική έχει Πατέρα τον Ιπποκράτη και γεννήθηκε στην Ελλάδα. Οι Αληθινοί Έλληνες και οι Έλληνες ιατροί θέλουμε μια Ελλάδα με περισσότερους Έλληνες και η Αληθινή και επομένως ικανή Ελλάδα είναι οπωσδήποτε Εθνικιστική. Βρίσκεις τις ευθύνες, καθαρίζεις το τοπίο, χτίζεις Ελλάδα εφόσον την αγαπάς.

 

Από την άλλη πλευρά η εγκληματικότητα καλπάζει και οι ζωές χάνονται όταν τα πρότυπα τής ζωής που προβάλλονται διαρκώς και με κάθε τρόπο είναι ο ατομισμός και η ανηθικότητα. Παράλληλα μαθαίνουμε ότι το ψευτορωμέϊκο των δικαιωμάτων πλην των Αληθινών Ελλήνων έχει προβεί για κάποιους σαφέστατα ανεξήγητους και πάντως επικίνδυνους λόγους στην τραγική μείωση τού προσωπικού στην αστυνομία. Έτσι λοιπόν στον τομέα τής Δίκυκλης Αστυνόμευσης σε όλη την Αττική οι απασχολούμενοι αστυνομικοί είναι 500 όταν το 2019 απασχολούνταν 2500! Αν σκεφτούμε ότι η εγκληματικότητα έχει σημειώσει τεράστια αύξηση και με την προσθήκη τεράστιου αριθμού ισλαμιστών λαθροεισβολέων που έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που δήθεν τυχαία τούς ενσωματώνουν όπως οι ψευτορωμιοί πολιτικοί, τότε μόνον φυσιολογική δεν είναι.

 

Τέλος, στα εθνικά θέματα οι Τούρκοι χρησιμοποιούν τις οδούς που τούς αφήνουν ανοικτές οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες πολιτικοί. Στα Ίμια πρόσφατα Τούρκοι λιμενικοί θέλησαν να απομακρύνουν Καλύμνιους ψαράδες κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς και επίδειξη οπλισμού. Οι ψυχωμένοι ψαράδες μας ειδοποίησαν το Ελληνικό Λιμενικό και οι Τούρκοι αποχώρησαν αμέσως.

 

Αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ, η ανθρώπινη ζωή, η Εθνική μας Ταυτότητα και η Εθνική μας Γη, η Ακεραιότητα τού Ελληνισμού και τής Ιερής Ελλάδος μας είναι δικαιώματα και καθήκοντα αναφαίρετα, πρώτιστα και ιερά. Εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές θέλουμε μια δίκαιη και Ισχυρή Ελλάδα, θέλουμε μια Μεγάλη Ελλάδα με ασφαλείς και περισσότερους, απόλυτα ελεύθερους Έλληνες. Η ιατρική επιστήμη και τα σώματα ασφαλείας έχουν την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη μας. Το καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας είναι όμως ένα νεοταξικό, διόλου ελληνοκεντρικό καθεστώς.

 

Το Κράτος όμως υπάρχει απαραιτήτως για να υπηρετεί το Έθνος. Αλλά εκείνος που υπηρετεί μια ανώτατη αξία είναι μονάχα εκείνος που ανήκει με την ψυχή και το σώμα σε αυτήν την αξία. Ήρθε λοιπόν η ώρα να πάρουμε οι Εθνικές Δυνάμεις τής Πατρίδος μας το Κράτος στα χέρια μας. Ο Εθνικισμός μας είναι ο Φρουρός τού Ελληνισμού μας και η φυσιολογική Πολιτεία, πλέρια Ελληνική, είναι μία συμπαγής Λαϊκή Εθνοκρατία. Ο Έλληνας επιστήμονας, ο Έλληνας εργάτης, ο Έλληνας στρατιώτης, ο Πιστός Ελληνισμός δίδουν την μάχη τής ζωής με συνέπεια. Η ζωή, η αυθυπαρξία και η ελευθερία τής Ελληνικής Φυλής και τής Ελληνικής Πατρίδος είναι ιερός σκοπός. Λαϊκός και Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός, Πιστός Ελληνισμός και Εθνικός Στρατός θα προβούμε στην εξυγίανση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας οπωσδήποτε νικηφόρα, μακράν πάσης παγκοσμιοποιητικής αταξίας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: