ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ

ΑΘΗΝΑ 3-2-2009.

Οι αναφορές στην εθνική αξιοπρέπεια και την υπεράσπιση του εθνικού μας εδάφους ακόμα και με αντίτιμο την ανθρώπινη ζωή δεν αγγίζουν στο ελάχιστο την πολιτική «μας» ηγεσία που δεν έχει καμία απολύτως επαφή με το πατριωτικό αίσθημα και τις λαϊκές ανησυχίες. Θαρρείς ότι ήρθαν από κάποιο άλλο σημείο του πλανήτη προκειμένου να διοικήσουν μια άσχετη στους ίδιους κρατική επιχείρηση. Όμως το Ελληνικό Έθνος διαθέτει γερές ρίζες και έχει ξεπεράσει μεγαλύτερα εμπόδια από τα σημερινά, γιατί το θρέφουν οι αμέτρητοι αγώνες των Πατέρων και το αίμα των Αθάνατων Ηρώων του Αιώνιου Ελληνισμού.

Αποτελεί ωστόσο μέγιστη ύβρη, προσβολή και τροχοπέδη στην πραγματική ανάπτυξη της Πατρίδος η εμμονή κάποιων περίφημων τάχα υπευθύνων στην τακτική του ραγιαδισμού, ακόμη κι όταν αντιδρούν έως και παράγοντες των Βρυξελλών. Δεν είναι μικρό πράγμα ακόμα και για την νεοταξικά ποδηγετημένη Ευρωπαϊκή Ένωση στο άκουσμα της ομολογίας Ολγκάτς για τις εν ψυχρώ δολοφονίες αιχμαλώτων πολέμου να βγαίνει ο αρμόδιος Επίτροπος για την Διεύρυνση Ρεν και να χαρακτηρίζει τις γνωστοποιημένες πράξεις ως «τραγική ιστορία ντροπής». Έστω κι αν η ομολογία αναιρέθηκε υποκριτικά.

Ασφαλώς δεν παρασυρόμαστε από φρούδες ελπίδες ούτε θεοποιούμε κανένα ξένο παράγοντα. Πολύ περισσότερο από μια Ευρώπη που βρίσκεται στα χέρια ταγών που θέλουν να υποδηλώσουν την ασήμαντη ύπαρξή τους και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα που τους έχουν τοποθετήσει. Στα πλαίσια πάντως της στημένης ελληνοτουρκικής «φιλίας» και προκειμένου να στηρίξει η χώρα μας την ιερόσυλη είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ παραβλέποντας τα χιλιάδες εγκλήματα σε βάρος του λαού μας, οι Βρυξέλλες αναφέρονται στην υποχρέωση της Τουρκίας να διασφαλίσει την διερεύνηση της τύχης των Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων.

Τώρα λοιπόν που ο ψυχικά ιδιόρρυθμος Αττίλας υπενθύμισε τις τουρκικές θηριωδίες, μαθαίνουμε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την ύπαρξη μιας επονομαζόμενης Επιτροπής Αγνοουμένων στην Κύπρο με την συμμετοχή ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων εκπροσώπων που δεν έχει όμως προσφέρει τα αναμενόμενα στην εξεύρεση των αδελφών μας. Παράλληλα ο Πρόεδρος Χριστόφιας συνεχίζει ακάθεκτος τις συνομιλίες με τα ενεργούμενα της Άγκυρας με σταθερούς εξισωτικούς όρους.

Η υπόθεση Αττίλα Ολγκάτς βέβαια δεν μας προσθέτει γνώση επάνω σε μια άγνωστη υπόθεση. Ασφαλώς γνωρίζουμε την πραγματική ιστορία και τα δολοφονικά έργα των Τούρκων υπανθρώπων. Μας προσφέρει όμως πρόσθετα στοιχεία και επιχειρήματα την στιγμή που οι νεοφαναριώτες επιχειρούν να βάλουν την Τουρκία στον προθάλαμο του Ελληνισμού που αντιπροσωπεύει ο πρόμαχος Κυπριακός Ελληνισμός, προκειμένου να αποκρουστεί καίρια ο αιώνιος εισβολέας. Η αίσθηση που αφήνει η πληροφόρηση της συναντήσεως Χριστόφια και Ταλάτ προκειμένου να συζητηθεί το ευαίσθητο θέμα των περιουσιών είναι βαρύτατα πικρή και αλγεινή. Οι πρόσφυγες και τα χαροκαμένα αδέλφια μας στην Κύπρο απαιτούν την σιωπή των πολιτικάντηδων και την δικαίωση των αιμάτινων αγώνων από τους Μαχητές του Ελληνικού Έθνους.

Η Τουρκία λειτουργώντας απολύτως φυσιολογικά ενεργεί μια εντελώς προσχηματική έρευνα για τις πράξεις του Ολγκάτς, ενώ ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ερντογάν θεωρεί πως δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάποια εκτίμηση. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση συνεπής στην καθεστηκυία υποταγή δηλώνει τα συνήθη περί διερεύνησης που είναι απλώς μια ανύπαρκτη εικονική πραγματικότητα, μια ενδοτική υπεκφυγή. Τα αληθινά Εθνικά Κράτη που σέβονται τον λαό τους και οικοδομούν Δυνάμεις και Αυτοκρατορίες αντιδρούν ακαριαία στην απώλεια ενός και μόνο πολίτη τους και ισοπεδώνουν τον αυθάδη εχθρό τους. Και ορθά πράττουν, διότι στο πρόσωπο κάθε ανθρώπινης ψυχής απεικονίζεται το Έθνος και η μοναδική του ιερότητα.

Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε επιπλέον την καταλυτική μαρτυρία του Δημάρχου Νευροκοπίου Δράμας και πρώην αξιωματικού της ΕΥΠ κ. Βασίλη Γιαννόπουλου που έγινε αποδέκτης της ομολογίας Ολγκάτς την δεκαετία του 1990 στο Προξενείο της Σμύρνης με αποδεικτικά στοιχεία της ταυτότητος του Τούρκου πρώην στρατιώτη. Ωστόσο η στάση της υπουργού εξωτερικών στην σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση του Προέδρου του ΛΑ. Ο. Σ για τις ελληνικές ενέργειες κρίνεται εξόχως ενδοτική. Η κ. Μπακογιάννη, αφού είπε ότι θα έρθει το θέμα στον ΟΗΕ ( αυτόν που δεν εφαρμόζει δικές του αποφάσεις και σέρνεται από τις διαθέσεις και τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ!), απάντησε ότι η υπόθεση Ολγκάτς από την μέχρι τώρα διερεύνηση δεν φαίνεται να πληροί τις προϋποθέσεις για παραπομπή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Προφανώς η προσφυγή στον ΟΗΕ αποτελεί ένα πολιτικό μυθιστόρημα ή μια εθιμοτυπική επίσκεψη. Το Ελληνικό Έθνος δεν έχει ανάγκη από τα διεθνή εκτελεστικά όργανα και τους εγχώριους διαχειριστές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Δεν χρειαζόμαστε ιδεοληψίες και πρόσωπα με ελληνικά χαρτιά, αλλά με ελληνική καρδιά και εθνική σκέψη. Ο Ελληνισμός βρίσκεται όπου ζει έστω και ένας Έλληνας και επιζητά τον σχηματισμό ενός Εθνικού Συνδέσμου από την Μητροπολιτική Ελλάδα που θα μεριμνά για την ευημερία του Λαού και την ασφάλεια του Έθνους με αυξητικές διαθέσεις. Με τον ελληνικό λαό να πληθαίνει και τις Εθνικές μας Κοινότητες στις προσωρινά Σκλάβες Πατρίδες και την Ομογένεια να δημιουργούν αυτόφωτες γαλανόλευκες εστίες. Με το Αιγαίο να λάμπει μονάχα ως Ελληνική Θάλασσα, τους Μάρτυρες του Έθνους δικαιωμένους και την Ελλάδα ηγέτιδα Δύναμη. Με Εθνικοκοινωνική Σκέψη και Δράση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: