ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΘΗΝΑ 17-2-2009.

Η γραφικότητα στην πολιτική ζωή του τόπου λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις. Η οικονομική κατάσταση έχει ξεφύγει από τα όρια της ύποπτης γενικευμένης κρίσης, η εσωτερική ομαλότητα δυναμιτίζεται από την εκτεταμένη επανεμφάνιση της τρομοκρατίας και οι διεθνείς πιέσεις δημιουργούν ένα ασφυκτικό πλαίσιο περιορισμού της αποτελεσματικότητας στην εξωτερική μας πολιτική.

Τα οικονομικά προβλήματα της χώρας χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τα κόμματα της Καθεστηκυίας Τάξεως ως όχημα πίεσης για την επιλογή του κατάλληλου χρόνου διενέργειας των εκλογών, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούνται ως άλλοθι διάσωσης του νοσηρού συστήματος εξουσίας. Και τούτο διότι αφενός μεν τα ελλείμματα και η αντιαναπτυξιακή εικόνα της οικονομίας παραμένουν ως έχουν και πριν την φερώνυμη παγκόσμια οικονομική κρίση, αφετέρου οι κυβερνήσεις μας εμμένουν στο επιζήμιο ευρωπαϊκό σύμφωνο σταθερότητας.

Κάτω από το πέπλο μιας παγκόσμιας οικονομικής λεηλασίας, στην Πατρίδα μας η κοινωνική ασφάλεια δοκιμάζεται από τα χτυπήματα μιας τρομοκρατίας που δείχνει να διαθέτει υπερεθνικά κίνητρα και νεοταξική καθοδήγηση. Οι επιθέσεις σε δικαστικούς και δικηγορικούς στόχους που επιλαμβάνονται των ερευνών για την εξάρθρωση της σύγχρονης τρομοκρατίας σημειώνονται την στιγμή που το Έθνος άγεται και φέρεται από αλληλοσπαρασσόμενες πολιτικοϊδεολογικές παρέες με τον ελληνικό λαό να πένεται, την εγκληματικότητα να ανθεί και τα Εθνικά μας θέματα να έχουν εγκαταλειφθεί.

Στο ζήτημα της Μακεδονίας Μας ο γνωστός «διαμεσολαβητή» Νίμιτς συναντήθηκε με τους διαπραγματευτές Ελλάδος και Σκοπίων. Προηγουμένως είχε συνάντηση με Αμερικανό αξιωματούχο στο πλαίσιο συζήτησης για «περιφερειακά» θέματα, χωρίς να γνωρίζουμε το περιεχόμενο. Προφανώς θεωρούμενη η Ελλάς ως προτεκτοράτο υπό πολιτική κατάληψη που του προσδιορίζουν τα δεσμά. Ο δε νέος διαπραγματευτής των Σκοπίων μίλησε για «συμβιβασμό» που θα βάλει την «Μακεδονία» στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Την ίδια στιγμή στην Κύπρο Μας ο δολοφόνος του Σολωμού Σολωμού ετοιμάζεται να πολιτευτεί στα κατεχόμενα με το κόμμα «Ελευθερία και Μεταρρύθμιση» παρά τα εκκρεμή εντάλματα συλλήψεως.

Η Ελλάς όμως διαθέτει στην πρωτοπορία του Πατριωτικού Αγώνα έναν λαό που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο με ιστολόγια Εθνικού και Κοινωνικού περιεχομένου. Οι Έλληνες Πατριώτες έχουν απομονώσει τις ενδοτικές φωνές του ντόπιου Νεοταξισμού. Προτάσσουν την Ελευθερία της έκφρασης και του πολιτικού λόγου στην υπηρεσία του Ελληνικού Έθνους και απαιτούν την Μεταρρύθμιση ενός Κράτους με κοινωνικές ευαισθησίες για όλους τους Έλληνες. Η Εθνική Κοινωνική Παράταξη δεν αφήνει εκκρεμότητες. Ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης θα πραγματώσουμε στην βάση ενός εθνικού σχεδίου δράσης μια Νέα Ελλάδα κοινωνικής ευημερίας και εθνικής κυριαρχίας με απαιτήσεις και διεκδικήσεις προς όφελος του Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: