ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΑΘΗΝΑ 5-2-2009.

Δεν χωράει αμφιβολία ότι είμαστε ένα ιδιαιτέρως ανθεκτικό Έθνος μ’ έναν λαό που υπερασπίζεται με αξιοθαύμαστο πείσμα τις ιερές παρακαταθήκες, την εθνική ταυτότητα και τα κοινωνικά του δικαιώματα. Δικαιώματα στην ασφάλεια, την εργασία, την περιουσία, την αυθυπαρξία. Δυστυχώς η λαϊκή διάθεση της πάλης για την δημιουργία μιας Ελλάδος με αυτοσεβασμό και αδιαμφισβήτητη ισχύ δεν γίνεται αποδεκτή από την πολιτική ηγεσία και δεν ενσωματώνεται στην κυβερνητική πρακτική.

Είναι πολύ πρόσφατα τα γεγονότα με τις κατευθυνόμενες κινητοποιήσεις για υπαρκτά προβλήματα της ελληνικής νεολαίας και τις ξεκάθαρα μεθοδευμένες στοχοποιήσεις και επιθέσεις σε βάρος της Αστυνομίας μετά την γνωστή τραγική απώλεια ζωής ενός νέου ανθρώπου. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με την Παιδεία και τον ωφέλιμο χαρακτήρα αυτής στην παροχή επαρκούς γνώσης υπέρ της Νεολαίας και της Πατρίδος. Σήμερα τα πράγματα οδεύουν από το κακό στο χειρότερο.

H «εγχώρια» τρομοκρατία με τους αλλότριους σκοπούς και την πιθανή ενίσχυση ξένου αίματος πολεμάει στο πρόσωπο της Αστυνομίας το Εθνικό Κράτος επιδιώκοντας απώλειες, αποδεικνύοντας ότι ποτέ δεν εξαλείφθηκε η απειλή της. Η δε Παιδεία, έχοντας μετατραπεί σε κομματικό παιχνίδι της Αριστεράς και των λοιπών διεθνιστικών δυνάμεων κάτω από το επιπλέον βάρος της ελαφριάς «Δεξιάς» διακυβέρνησης και την αδέξια αδράνεια, βρίσκεται στο ίδιο σημείο μηδέν με την εκκίνηση για πολλοστή φορά ενός νέου διακομματικού διαλόγου. Η δε «περίεργη» σύμπτωση της σφυροκόπησης αστυνομικών τμημάτων μέσα από έναν νέο κύκλο με πρώτο το τμήμα του Κορυδαλλού, αλλά και οι νεοταξικές μεθοδεύσεις για την απόσχιση της Κρήτης υπογείως με την εκμετάλλευση των αγροτικών κινητοποιήσεων απαιτούν εθνική εγρήγορση.

Η τροπή των πραγμάτων αποδεικνύει την ορθότητα της άποψης που έχουμε εκφράσει για την απόλυτη σχέση μεταξύ των εθνικών και των κοινωνικών υποθέσεων. Το Κράτος δεν είναι μια απρόσωπη οντότητα, αλλά η οργανωμένη φωνή του Έθνους και ο λαός η συνείδηση αυτής της φωνής. Βολεύει κατά συνέπεια τους ναρκοθέτες της πορείας του Ελληνικού Έθνους η επιδείνωση των συνθηκών επιβίωσης των Ελλήνων και η πρόκληση εσωτερικών αντιπαραθέσεων προκειμένου να διατηρηθεί χαμηλά ο πήχης των διεκδικήσεων εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας και να διευκολυνθεί ο έλεγχος αυτής.

Οι δίκαιες αγροτικές κινητοποιήσεις, που πραγματοποιήθηκαν έστω και με την απόπειρα καπελώματος από τα κόμματα της Σοσιαλδημοκρατίας και της Αριστεράς και μέσα σε βαρύ οικονομικό κλίμα, ώθησαν στον δρόμο της διεκδίκησης για ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον και τους Αγρότες της Κρήτης. Η απαράδεκτη ωστόσο κυβερνητική προχειρότητα και η ανυπαρξία εθνικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της κρίσης ξεδιπλώθηκαν διάπλατα όταν στην έλευση των Κρητών αγροτών στην Αθήνα προκειμένου να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας και να διεκδικήσουν την κρατική οικονομική συνδρομή, η κυβέρνηση απάντησε με αστυνομικά μέτρα, δακρυγόνα και υπεκφυγές. Η στάση αυτή έδωσε λαβή για την ύπουλη επαναδραστηριοποίηση κάποιων ανθελλήνων πρακτόρων που απεργάζονται από χρόνια την απόσχιση και την ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης.

Στα πλαίσια αυτών των βρώμικων σχεδιασμών οι ρουφιάνοι του Διεθνιστικού Νεοταξισμού προσπαθούν να στρατολογήσουν δυσαρεστημένους από την Πολιτεία μας και ανυποψίαστους Κρητικούς. Πρόκειται για ένα παλαιό σχέδιο που λειτουργεί πανομοιότυπα με τις μεθοδεύσεις στην Θράκη μας και την Τουρκία να καραδοκεί, ενώ και στις δύο περιπτώσεις υφίσταται σημαία της «ανεξαρτησίας». Επιπλέον στην περίπτωση της Κρήτης Μας οι βασικοί διακινητές της ανθελληνικής προπαγάνδας σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είναι καν Ελληνικής καταγωγής παρά το ότι δραστηριοποιούνται στην χώρα μας γνωρίζοντας καλά ελληνικά. Παλαιότερα οι Νεοταξίτες πρακτορίσκοι είχαν συλληφθεί και είχαν διωχτεί από την Μεγαλόνησο. Στα τελευταία επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά παρατηρήθηκαν σημάδια αναβίωσης της προβοκάτσιας με την διακίνηση αποσχιστικού υλικού, όπως ακούστηκε από Κρητικό μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Το πνευματικό δηλητήριο όμως ακολουθεί μια προσπάθεια να ποδηγετηθεί η Αστυνομία και κατά συνέπεια να αμφισβητηθεί το αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων. Κάποιοι θέλουν την Ελληνική Αστυνομία όμηρο στις διαθέσεις των διαβόητων συστημικών «αντιεξουσιαστών» του νεοταξικού συστήματος και αντιμέτωπη με τους εργαζομένους, ενώ την ίδια στιγμή τα μέτρα εξαντλήθηκαν στην πορεία για τα Ίμια όταν δεν επετράπη η κατάθεση στεφάνου εκ μέρους κάθε πατριωτικής συνείδησης. Όταν όμως ο πολίτης χρειάζεται δίπλα του τον αστυνομικό, όπως στις γκετοποιημένες γειτονιές μας από τους λαθρομετανάστες, τότε το εξουσιαστικό σύστημα κρατά τους φρουρούς της Τάξης και της Πατρίδος μακριά.

Μέσα σ’ αυτό το βαρύ κλίμα που επιτάσσει την αναζήτηση άμεσων λύσεων, οι εκλογές αντιμετωπίζονται από τα κόμματα της Καθεστηκυίας Τάξεως ως όχημα διεκδίκησης μιας στείρας εξουσίας κι όχι σαν μέσο αναζήτησης λύσεων και αναθεωρήσεως πολιτικών συμπεριφορών. Είναι λαϊκή απαίτηση η κοινωνικοποίηση των πολιτικών διεργασιών και η πρόσβαση των ανθρώπων του μόχθου στα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Σε μια πορεία προς το λαό για το Έθνος. Τα δε κέντρα λήψεως αποφάσεων πρέπει να εθνικοποιηθούν στην κατεύθυνση της προασπίσεως και της ισχυροποιήσεως της Ελλάδος, εκμηδενίζοντας με σκληρότητα και δυναμισμό ολοκληρωτικά όσους θέλουν την Πατρίδα μας αδύναμη ή και διαμελισμένη. Μια Εθνική και Κοινωνική Διακυβέρνηση είναι ο στόχος του ΛΑ. Ο. Σ και του Αρχηγού μας Γ. Καρατζαφέρη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: