ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: IBRAHIM PROJECT

ΑΘΗΝΑ 24-2-2009.
Το παρακάτω άρθρο προέρχεται από το ιστολόγιο http://meropitopik.blogspot.com που είναι, όπως μας λέει το ίδιο, αφιερωμένο στο όμορφο και ιστορικό χωριό Μερόπη Μεσσηνίας, αποσκοπώντας στην ανάδειξη του τόπου και της ιστορίας του. Το παρατιθέμενο κείμενο αναφέρεται στις καταστροφικές και δολοφονικές πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2007 με τον σχεδιασμό από ανθελληνικά κέντρα αποφάσεων και την απεχθή εκτελεστική δράση εγχώριων και αλλοδαπών παράσιτων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Αν μάλιστα σ’ όλα αυτά προσθέσουμε τα αίσχη και την αναμόχλευση διχαστικών παθών τον περασμένο Δεκέμβριο, την έξαρση της πιο απάνθρωπης τρομοκρατικής δραστηριότητας, την ύποπτη διάλυση του σωφρονιστικού συστήματος και τις βάναυσες προκλήσεις της εθνικής μας κυριαρχίας από την Τουρκία με τις προωθημένες παραβιάσεις πολεμικών πλοίων έξω από το Σούνιο και την προκλητική άσκηση που θα λάβει χώρα τον προσεχή Μάρτιο ( 15-20/3/2009 ) με την πρόσκληση των ΗΠΑ, Μ. Βρετανίας, Βελγίου και Ολλανδίας, θα αντιληφθούμε την ύπαρξη ενός βρώμικου σχεδίου για την υποταγή και την διάλυση της Ελλάδος. Σημαντική μερίδα των λαθρομεταναστών, η εγχώρια Άκρα Αριστερά και οι έμμισθοι πράκτορες της Άγκυρας στην υπηρεσία της πολιτικής έκφρασης της Παγκοσμιοποίησης που προωθεί στην τελική μορφή ο λαομίσητος Διεθνιστικός Νεοταξισμός. Το παρακάτω σχέδιο Ιμπραήμ να αναφέρουμε ότι έχει γίνει γνωστό επιπλέον και από τις στήλες της Πατριωτικής εφημερίδος Στόχος. Φιλοξενούμε με χαρά το παρακάτω άρθρο προς γνώση των Ελλήνων Πατριωτών και συμμόρφωση των ανθελλήνων, γιατί πολύ απλά οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές θα καταστούν και πάλι στο τέλος νικητές υπέρ Χριστού και Ελλάδος. Υπέρ όλων Ελλάς!
Το άρθρο συντάχθηκε την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009.

ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: IBRAHIM PROJECT
Αποκάλυψη ΣΟΚ!Πριν λίγες μέρες αναρωτηθήκαμε μέσα από το ιστολόγιό μας, γιατί επιλέχτηκαν οι στάχτες της Μερόπης Μεσσηνίας να εγκατασταθούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες Αφγανοί και Πακιστανοί αμέσως μετά τη φονική πυρκαγιά που κατ' έκαψε το χωριό τον Αύγουστο του 2007, αφού στη πραγματικότητα πρόκειται για ένα φτωχό γεροντοχώρι χωρίς καμιά πιθανότητα εξεύρεσης εργασίας, τονίζοντας το πλιάτσικο και τις λεηλασίες στις οποίες προβαίνουν καθημερινά.Την απάντηση την πήραμε και είναι άκρως σοκαριστική!

Τόσο οι πυρκαγιές του 2007 όσο και η μαζική εγκατάσταση των μουσουλμάνων στη περιοχή, είναι μέρος οργανωμένου σχεδίου από εξ ανατολών ισλαμικών κέντρων συνεργαζόμενων με μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και με εκτελεστικά όργανα τους αντεξουσιαστές. Το επιχειρησιακό σχέδιο φέρει την κωδική ονομασία "Ibrahim project" λόγω της ίδιας καταστροφής, στην ίδια περιοχή (Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία), από τον Ιμπραήμ Πασά της Αιγύπτου το καλοκαίρι του 1827 κατά τη διάρκεια της Ελληνικής επανάστασης, και του σχεδίου του να μεταφέρει Σλάβους μετοίκους για έλλειψη κοινωνικής συνοχής.

Την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, έκανε πρώτος ο ιστότοπος serbianna στις 9-12-2008, και ακολούθως το πλέον έγκυρο και έγκριτο περιοδικό σε θέματα εθνικής ασφάλειας "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" (τεύχος Φεβρουαρίου 2009) στο οποίο θα βρείτε τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας.Η στενή συνεργασία του αντεξουσιαστικού χώρου και της άκρα αριστεράς με ισλαμικά κέντρα για κοινό μέτωπο δεν είναι καινούργιο "φρούτο".Οι Ιταλικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, αποκάλυψαν το 2006 οτι οι ανωτέρω ομάδες της Ιταλίας είχαν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο συνεργασίας με ισλαμιστές εξτρεμιστές για "κοινό αγώνα". Την είδηση δημοσίευσαν οι Ιταλικές εφημερίδες.Στο Παρίσι, στο εμπορικό κέντρο printemps στις 14 του Δεκέμβρη αποκαλύφτηκαν εκρηκτικά, των οποίων την ευθύνη ανέλαβε ομάδα Αφγανών.Τις ίδιες μέρες στην Αθήνα κατά τα επεισόδια, οι περισσότεροι συλληφθέντες ήταν Αφγανοί και Πακιστανοί λαθρομετανάστες και ας θυμηθούμε τη δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα όταν μίλησε για "Ταλιμπάν κουκουλοφόρους".Οι καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού του 2007, οι ορδές των λαθρομεταναστών που κατά κύματα μας καταφτάνουν καθημερινά, τα έκτροπα του Δεκέμβρη του 2008 και η συνέχεια που αναμένουμε, είναι ζήτημα πολιτικό, και απαιτούνται ευφυείς κινήσεις από πολιτικούς ηγήτορες όλων των κομματικών αποχρώσεων που διατελούν σε παρατεταμένη περίοδο αφασίας...Πηγές: serbianna, Περιοδικό: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ (διαβάστε το!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: