ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Επιστήμονες εμφυτεύουν BAR CODE σε Έμβρυα μιάς ημέρας

ΑΘΗΝΑ 8-12-2010 .

Ο Παγκόσμιος Ολοκληρωτισμός του Διεθνιστικού Νεοταξισμού είναι παντελώς άδειος από ανθρώπινα συναισθήματα. Ο βόθρος της Παγκόσμιας Εξουσιαστικής Συμμορίας είναι ανερμάτιστος και γυρεύει να απορροφήσει κάθε ικμάδα των «ελευθέρων» εθνών. Όταν όμως στον έλεγχο των λαών και την εμπορευματοποίηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας εμπλέκεται άμεσα επιστημονικός δάκτυλος, τότε το παιχνίδι δεν είναι μόνο στημένο αλλά και προμελετημένα δολοφονικό. Και όταν τα θύματα είναι έμβρυα και παιδιά, τότε τα δολοφονικά υπερεθνικά κέντρα εξουσιών μάς δείχνουν πόσο άνανδρα και ανήθικα είναι.

Θα μας πουν βέβαια ότι η εμφύτευση του BAR CODE σε έμβρυα ακόμη και μιας ημέρας, γιατί περί αυτού πρόκειται, γίνεται όπως και τόσα άλλα άλματα της σύγχρονης επιστήμης προς το νεοταξικό…κενό για την κατοχύρωση της ασφάλειας της δικής μας και των παιδιών μας από…κακούς ανθρώπους ή ασθένειες. Αυτό βέβαια αν τυχόν απαντήσουν και δεν επιλέξουν τον δρόμο της ένοχης σιωπής και της υποχρεωτικής επιβολής. Και μάλιστα «δημοκρατικά» και ατιμώρητα.

Το βλέπουμε ήδη στους χημικούς ψεκασμούς της ατμόσφαιρας για λόγους περιβαλλοντικούς και υγείας προκειμένου να κατευνάσουν στην πραγματικότητα ανακλαστικά και αντιδράσεις των πολιτών. Το βλέπουμε στις διαβόητες Κάρτες του Πολίτη που ξεκινούν από φοροκάρτες για να γίνουν ηλεκτρονικοί αποθηκευτικοί χώροι και κατασκοπευτικοί μηχανισμοί προσωπικών δεδομένων και ανθρωπίνων ελευθεριών μ’ ένα μαγικό τσιπάκι και ένα σατανικό αριθμό. Τώρα γιατί αυτός ο αριθμός είναι το 666 κι όχι το 667, νομίζω ότι δείχνει μια εξόφθαλμη σατανική…σύμπτωση. Μεγάλα παιδιά είμαστε και με ελληνική ευφυΐα και Ορθή Πίστη. Τώρα όμως μαθαίνουμε ότι το BAR CODE με την ίδια πάντα συντροφιά κάποιου τσιπ και τις ίδιες «συμπτώσεις» εμφυτεύονται σε οργανισμούς παιδικούς, ακόμη και εμβρυακούς μετά από τη διενέργεια κάποιων «αθώων» πειραμάτων σε ζώα.

Έλα όμως που τα πειράματα αυτά μεταφέρονται από το ζωικό βασίλειο με ειδικές άδειες σε ειδικές εταιρίες με την εξωφρενική διαδικασία της εμφύτευσης σε αθώες πρωτοσχηματιζόμενες ψυχές. Σε πρώιμους ανθρώπινους οργανισμούς που έχουν βαλθεί να τους μετατρέψουν σε ζόμπυ και πρόθυμους υπηρέτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Σε πολίτες μιας παγκόσμιας φυλακής δίχως περιττά γι’ αυτούς συναισθήματα και πατριωτισμούς. Δίχως ηθικά διλήμματα και θρησκευτικά πιστεύω.

Μα θα μας πούνε ότι στο σημερινό κόσμο του εγκλήματος και της τρομοκρατίας με τους πολυάσχολους γονείς διαρκώς εκτός σπιτιού για την αναζήτηση του άρτου του επιούσιου, πρέπει να βρεθούν τρόποι ασφαλούς παρακολουθήσεως και προστασίας των παιδιών. Ποιος όμως εξήρε τα πάθη και εξευτέλισε το σύγχρονο κράτος; Ποιος προκάλεσε τα εθνολογικά ανακατώματα και τις κοινωνικές συγκρούσεις; Μα αυτοί οι ίδιοι οι χρηματοδότες πρόθυμων κυβερνήσεων προκειμένου να διασαλευτεί η έννομη τάξη, να αποτύχει το «κακό» εθνικό κράτος και να επεκταθούν για το καλό μας σε κάθε μας βήμα οι κάμερες, οι δορυφόροι, οι Κάρτες και προσεχώς τα τσιπάκια σε ανθρώπινα σώματα και παιδικά κορμάκια.

Από την στιγμή που πληροφορήθηκα για την έναρξη της κίνησης εμφύτευσης του BAR CODE και του σατανικού τσιπ στα έμβρυα, οι πρώτες εικόνες που μου ήρθαν στο μυαλό είναι η άνοδος των ανήθικων στο ικρίωμα και οι καθαρτήριες κρεμάλες. Δεν γίνεται αλλιώς. Η πτώση του ανήθικου Νεοταξισμού και η συντριβή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης εν τη γενέσει της είναι μονόδρομος.

Γιατί άραγε το Σύστημα της Παγκόσμιας Εξουσίας χρειάζεται το τσιπάκι και την μετατροπή του ανθρώπου ουσιαστικά σε τηλεκατευθυνόμενη ελεγχόμενη μάζα; Δεν αρκούν για παράδειγμα οι δορυφόροι; Δεν τους φτάνει η καθημερινή πλύση εγκεφάλου με τα προπαγανδιστικά ΜΜΕ και τους εκβιασμούς; Όχι, δεν τους αρκούν όλα αυτά. Δεν θέλουν απλώς ελεγχόμενους πολίτες που μπορούν όμως να κάνουν την επανάσταση των σκλάβων, αλλά πνευματικά νεκρούς και σωματικά διαθέσιμους υπηρέτες. Δειλά ανθρωπάρια που με την υπόδειξη του νεοταξικού δακτύλου θα συμμορφώνονται στον σκοτεινό διευθυντήριο.

Η επιστημοσύνη της αγυρτείας επάνω σε πρόσωπα που αδυνατούν να υπερασπιστούν την ατελή ακόμη και υπό σχηματισμό προσωπικότητά τους δείχνει και κάτι άλλο. Την πραγματική αλήθεια που θέλουν κάποιοι να κρύψουν ότι μετά τον αρραβώνα με τον αντίχριστο που επιχειρείται δια της παραλαβής της Κάρτας του Πολίτη, θα ακολουθήσει και ο γάμος δια του χαράγματος. Ήδη γνωρίζουμε ότι τα συστατικά υλικά έχουν ετοιμαστεί. Τους τρόπους ενεργοποίησης ψάχνουν και αυτούς εφευρίσκουν. Η ελευθερία και η κοινωνική συνείδηση έχουν Εθνική Ταυτότητα, Ορθή Πίστη, Εθνικιστική Ιδεολογία και Ελληνική Καρδιά. Ας δούμε τώρα αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=rZdLJvuqF4Y&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια: