ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΜΗ, ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

ΑΘΗΝΑ 25-12-2010 .


Μας λένε οι πολιτικοί ηγήτορες των λεγομένων Μεγάλων Δυνάμεων με λόγια παρόμοια και ομογενοποιημένα, σαν από καρμπόν, ότι οι πολιτικές αποφάσεις που αφορούν το καλό των λαών λαμβάνονται με διαφανείς διαδικασίες από εκπροσώπους που οι ίδιοι οι λαοί εξέλεξαν. Και πως όλοι μαζί οι ελεύθεροι τάχα λαοί που ακολουθούν ξωπίσω από τους «μεγάλους» συμμετέχουν στις αποφάσεις που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση του εθνικού συμφέροντος, αφού η παγκόσμια συνεργασία, η γνωστή μας παγκοσμιοποίηση, εξυπηρετείται από την χάραξη κοινών γραμμών για κοινά ζητήματα. Και για να παγιωθεί θεσμικά αυτή η μορφή ενιαίας πολιτικής διοίκησης των λαών, οι εκφραστές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού αποφάσισαν να σχηματοποιήσουν τη διαβόητη Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζουν οι λίγοι ισχυροί για λογαριασμό των πολλών ανίσχυρων. Το έχουμε δει πολλές φορές το έργο. Άλλοτε σαν Ιερά συμμαχία, άλλοτε σαν Εγκάρδια Συμμαχία ( Αντάντ ) και Άξονας. Άλλοτε πάλι σαν Κοινωνία των Εθνών και μετά ως ΟΗΕ και ΝΑΤΟ. Και πάλι σαν G8, G20, αλλά και πάλι πίσω από παγκόσμιους οργανισμούς για το εμπόριο, την υγεία και άλλα τινά. Και όλα αυτά μαζί ανδρώνονταν και ανδρώνονται πάντοτε μετά από κάποιες κοινωνικές ταραχές, τρομοκρατικά φαινόμενα και πολέμους που γίνονταν και γίνονται πάντα για να φέρουν την παγκόσμια εξουσία των «μεγάλων». Πίσω όμως από την βιτρίνα, μέσα στο καλά προστατευμένο σκοτεινό δωμάτιο βρίσκονται οι αόρατες λέσχες του διεθνούς σιωνισμού που τις απαρτίζουν οι στρατηγικοί νόες, άνθρωποι του χρήματος και των ΜΜΕ που ανεβοκατεβάζουν βολικούς πολιτικούς, τις περισσότερες φορές ομογάλακτούς τους, με τους οποίους συνεδριάζουν, αποφασίζουν και εφαρμόζουν τα αντιλαϊκά και αντεθνικά μέτρα που ζούμε. Την πρώτη και κορυφαία θέση κατέχει η διαβόητη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ.

Πάντα την ιστορία και τον πολιτισμό δημιουργούσαν τα δυνατά έθνη, οι νικητές που στήνανε τις αυτοκρατορίες τους και ωθούσαν με το παράδειγμά τους και τα υπόλοιπα έθνη είτε στο δρόμο της αφύπνισης είτε της υποταγής. Πάντα έτσι ήταν, είναι και θα είναι. Στον καιρό όμως της ισχυρής Λέσχης Μπίλντεμπεργκ την θέση του φανερού ανταγωνισμού πήραν οι μεγάλες απρόσωπες δυνάμεις που κινούνται πάνω και πέρα από τα έθνη και οι οποίες παρεισφρύουν στις κρατικές δομές καταλαμβάνοντας ταυτότητες, θεσμούς και εξουσίες. Και όλα αυτά μέσα από μακρές διαδικασίες που χάνονται πολύ πίσω στο χρόνο.

Κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να κατανοήσει εκ των προτέρω τις προθέσεις της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και ποτέ δεν βρέθηκε ο άνθρωπος που θα αναγνώσει ή έστω θα ψηλαφίσει έγκαιρα τις τελικές αποφάσεις με την παρουσία μιας κάμερας, μιας συνέντευξης τύπου, μιας ανακοίνωσης. Και όμως, όλοι ξέρουνε ότι η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ είναι ένας ισχυρός εξουσιαστικός φορέας. Όλοι ξέρουνε ότι οι περιοχές που αυτή συνεδριάζει μεταβάλλονται διαρκώς με την παρουσία πάντοτε δρακόντειων αστυνομικών μέτρων. Τα μέλη που την απαρτίζουν, μόνιμοι και καλεσμένοι, παραδέχονται την μυστικότητα των συναντήσεων και κρατούν το στόμα τους ερμητικά κλειστό. Οι πολιτικάντηδες που μετέχουν των εργασιών της Λέσχης προβιβάζονται πάντοτε σε κυβερνήτες των χωρών «τους».

Οι προαποφασισμένες πολιτικές που συμφωνούνται στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ δεν τίθενται υπ’ όψει των λαών ούτε προεκλογικά ούτε μέσω κάποιου δημοψηφίσματος. Ως τάχα λαϊκή έγκριση αυτών των αναγκαστικών εντολών αναφέρεται η εκλογή των εκλεκτών της Λέσχης που επιτυγχάνεται με τη βοήθεια άφθονου χρήματος, νεοταξικής πλύσης εγκεφάλου από τα χρυσοφόρα ΜΜΕ, ενίοτε και πολιτικών παρασκηνίων και εκβιασμών. Τι μας θυμίζει άραγε αυτό; Έξοδος θρησκεύματος από τις ταυτότητες, λαθρονομοσχέδιο, μνημόνιο, Κάρτες του Πολίτη και άλλα παρόμοια!

Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και οι υπόλοιπες παρόμοιες λέσχες, οργανώσεις, οργανισμοί και στοές αποδεικνύουν ότι ο Εθνικοκοινωνισμός και ο Πατριωτισμός μας δεν έχει να αντιπαλέψει μια συγκεκριμένη ιδεολογία, αλλά το άθροισμα αυτών στο πρόσωπο του Νεοταξισμού. Η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Εθνικιστική Ελευθερία και Εθνικό Κράτος ενάντια στην Νεοταξική Τυραννία και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Με μπροστάρισσα την Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα Μας. Και ας δούμε το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=lWDoNpfo8E4&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: