ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ, ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ

ΑΘΗΝΑ 22-12-2010 .

Το πολιτικό σύστημα της χώρας, πιστός και συνειδητός υπηρέτης του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και της Παγκόσμιας διακυβέρνησής του, δείχνει να περνάει μια περίοδο αφασίας. Οι διορισμένοι πολιτικοί εξουσιαστές, καλοί μαθητές των διαφόρων λεσχών διεθνιστικής διαφώτισης, πιστεύουν ότι ο ελληνικός λαός θα παραμείνει ισόβια μια εύπλαστη μάζα ευκολόπιστων ψηφοφόρων με ανεξάντλητα όρια υπομονής και αντοχής στην κατάργηση δικαιωμάτων και ελευθεριών. Και ενώ ο σχεδιασμός της περιστολής δικαιωμάτων αφορά εξίσου την εργασία, την Πίστη και τα εθνικά ζητήματα, οι καταστροφείς της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής προωθούν στην βιτρίνα σε πρώτη φάση την διάλυση των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων. Και πράττουν έτσι αφενός μεν για να ψαλιδίσουν την ψυχολογία και τις αντιστάσεις του ελληνικού λαού και αφετέρου να αναβαθμίσουν μια Αριστερή ψευδαίσθηση λαϊκής αντίστασης που θα δώσει μονοσήμαντο ενδιαφέρον.

Το μόνο υποτιθέμενο στοιχείο διαφοροποίησης ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά παραμένει η εργασιακή υπόθεση με τις μειώσεις μισθών, τη διευκόλυνση απολύσεων, τα λουκέτα των ελληνικών καταστημάτων, την αύξηση του χρόνου εργασίας και τις μειώσεις των συντάξεων. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η προσήλωση της Αριστεράς μόνο στον συγκεκριμένο προνομιακό χώρο που συντρίβει η κυβέρνηση και εμφανίζεται χαλαρή η υποτιθέμενη Δεξιά που αδυνατεί να προβάλλει τις περιστολές των εργασιακών δικαιωμάτων και τις απολύσεις που προβαίνει η Αριστερά στις κομματικές της επιχειρήσεις. Κι αυτά όταν εγκαταλείπονται οι άμυνες απέναντι στις Κάρτες του Πολίτη και την επελαύνουσα απόλυτη κυριαρχία της Τουρκίας σε Θράκη και Αιγαίο. Όλα αυτά βέβαια δεν υπνωτίζουν τον ελληνικό λαό που δεν προτίθεται να οδηγήσει τα παιδιά του στην πείνα και την πατρίδα στην εξαθλίωση. Γιατί πολύ απλά η Πατρίδα δεν είναι απρόσωπη και δεν την αποτελούν οι περαστικοί ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες που θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν, αλλά οι γνήσιοι στην ψυχή και το Αίμα Έλληνες που εργάζονται και δημιουργούν το εθνικό προϊόν.

Και ξάφνου μέσα στη μεγάλη λαίλαπα της σοσιαλιστικής κόλασης εκδηλώθηκε η επίθεση κάποιων πολιτών σε βάρος του βουλευτή της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη. Αμέσως φανερώθηκε η μεγάλη έκπληξη των μεγαλοδημοσιογράφων του Συστήματος που προβάλουν όλα τα κυβερνητικά εκτρώματα σαν απαραίτητα. Ενώ η αγανάκτηση του ελληνικού λαού που αδυνατεί να εξασφαλίσει τα απαραίτητα αγαθά για το παιδί του και δυσκολεύεται να επιδοθεί στις απλούστερες εργασίες επισκευής του σπιτιού του έχει ξεχειλίσει. Όταν ένα απλό ενοίκιο και η θέρμανση αποτελούν κι αυτά είδη εν ανεπαρκεία. Και την ίδια στιγμή οι βίλες, οι μισθάρες και τα καλυμμένα ταξιδάκια κάποιων πρόθυμων πωλητών της Ελλάδας σε διάφορα κλειστά δωμάτια και κρυφούς μακρινούς τόπους βάζουν την Ελλάδα στο τραπέζι του πλειστηριασμού της Παγκοσμιοποίησης.

Οι διαδικασίες βέβαια σε μια συντεταγμένη πολιτεία υποτίθεται ότι δρομολογούνται από την δικαιοσύνη και τους νόμους του κράτους. Διαδικασίες ωστόσο που απουσιάζουν παντελώς στο σημερινό αντεθνικό και αντιλαϊκό κράτος. Οι πραγματικές ποινές απέναντι στο ανθελληνικό Σύστημα μπορούν να επιβληθούν μόνο από μια εθνικιστική επαναστατική διακυβέρνηση που μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη με την καταδίκη των οικονομικών και εθνικών εγκλημάτων σε βάρος ενός ολόκληρου Έθνους κατά τρόπο σαφή και απόλυτο. Η δικαιοσύνη επισφραγίζεται πάντα με τον νομικό πέλεκυ της Ελληνικής Φυλής. Και όχι βέβαια από κλειδοκράτορες του Συστήματος και γραφίδες που φιμώνουν την εθνικιστική πολιτική δράση.

Αλλά και η διαδρομή της διαχείρισης των ενεργειακών πηγών της Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος από τους νεοταξικούς υπαλλήλους και εξουσιαστές «μας», όπως φανερώθηκε από μια κοινοβουλευτική ερώτηση που υπέβαλλε ο Κυριάκος Βελλόπουλος στη Βουλή, είναι χαρακτηριστική της σκοπιμότητας του μέχρι χθες θαψίματος, της σημερινής ανάδειξης των εθνικών μας πόρων και την έλευση του εθνοκτόνου μνημονίου. Η διαχείριση αυτή ξεκίνησε από την Δημόσια Επιχείρηση Πετρελαίου, πήγε στα Ελληνικά Πετρέλαια του Λάτση, μετά σε μια επιτροπή του αρμόδιου υπουργείου, ενώ φυσικά πίσω από τη βιτρίνα, στο σκοτάδι, παραμένουν οι διεθνείς μηχανισμοί εξόρυξης του δικού μας πετρελαίου και φυσικού αερίου. Πόροι θαμμένοι πριν για να μπούμε στα δίχτυα των παγκόσμιων τοκογλύφων, στην επικαιρότητα σήμερα για να μας επιβληθεί η σιωνιστική επικυριαρχία όπισθεν της Τουρκίας που είναι απλώς αναλώσιμη.

Αυτά τα ζητήματα βέβαια δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει η τωρινή Καθεστηκυία Τάξη αφού αποτελεί μέρος του προβλήματος. Είναι ζητήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει η δική μας Εθνικοκοινωνική Ελλάς που θα παραμείνει Γη των Ελλήνων και μόνο. Και ας δούμε το βίντεο της αναφερόμενης κοινοβουλευτικής ερώτησης εδώ http://www.youtube.com/watch?v=pTtNNGl7K8E&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: