ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 30-12-2010 .

Κάποιοι «ψύχραιμοι» ρυθμιστές των τυχών του λαού και της εθνικής κοινότητας διατείνονται ότι όλα τα προβλήματα λύνονται με τις ατέρμονες συζητήσεις και τον «πολιτισμένο» διάλογο. Και όταν μιλούν έτσι για τις εθνικές υποθέσεις εννοούν πίσω από τις ατέρμονες συζητήσεις τον ανίερο διάλογο του θύματος με τον θύτη. Και όταν αναφέρονται στον «πολιτισμένο» διάλογο εννοούν την ιστορική λησμονιά και την παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στον αιώνιο εχθρό. Αυτοί οι «ψύχραιμοι» ρυθμιστές των τυχών του Έθνους είναι φυσικά οι πολιτικάντηδες. Φρόνιμοι μειοδότες στον Νεοταξικό Αδελφό δίχως ίχνος εθνικού φρονήματος.

Και απέναντι από τους φρόνιμους ταγούς, τους πρόθυμους εντολοδόχους, βρίσκονται οι εντολοδότες και αληθινοί ρυθμιστές των πολιτικών πραγμάτων. Σε πρώτο και αφανές πλάνο οι αδίστακτοι εκφραστές της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και δεσμώτες των δήθεν ελεύθερων εθνών. Και σε δεύτερο φανερό πλάνο είναι κάποιοι εξίσου αδίστακτοι άνθρωποι, εκτελεστές για λογαριασμό της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, που ενεργούν πίσω από οργανισμούς τάχα ειρήνης και συνεργασίας με την σκοτεινή υπόδειξη και καθοδήγηση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Με κύρια αποστολή την σύναψη ανήθικων συμφωνιών για την εμπορευματοποίηση του εθνικού συμφέροντος, την κατάργηση του εθνικού συναισθήματος, την καταρράκωση των πραγματικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την ποινικοποίηση της εθνικής υπερηφάνειας.

Αλλά αυτή την αποστολή την μοιράζονται με τους ενταύθα πολιτικούς υπαλλήλους της Παγκόσμιας Εξουσίας. Για το Μεγάλο Ελληνικό Έθνος η εμπορευματοποίηση του εθνικού συμφέροντος μεταφράζεται από την ελληνοτουρκική συγκυριαρχία, δηλαδή την τουρκική κυριαρχία στο Αιγαίο, την εγκατάλειψη των Σκλάβων Ελληνικών Πατρίδων, την πώληση εθνικής γης και περιουσίας σε ξένα συμφέροντα, την ετοιμασία της τουρκικής επικυριαρχίας στη Θράκη ακριβώς στα πρότυπα της Κύπρου Μας.

Έχουν ωστόσο την αξίωση να μην αντιδρά ο λαός στην νομιμοποίηση των εχθρικών βλέψεων και την ιεροσυλία σε βάρος του χυμένου για λευτεριά προγονικού αίματος. Να μην υπάρχει συναίσθηση εθνικής αυτοσυνειδησίας. Να μην γνωρίζει το ελληνόπουλο ότι υπάρχει μια Κύπρος που κάποιοι μιαροί φρόντισαν να την εγκαταλείψουν προκειμένου να έρθει στην Πατρίδα το φάντασμα μιας ανύπαρκτης «δημοκρατίας». Να μην σκέφτεται το κυπριωτόπουλο, αληθινό ελληνόπουλο, ότι στην σκλαβωμένη γη του κάποιοι εντολοδόχοι αντάλλαξαν τη λευτεριά και την ένωση με τη Μάνα Ελλάδα με τη ψεύτικη ανεξαρτησία και την καλλιέργεια μιας ψεύτρας κυπριακής εθνικής συνείδησης, μη ελληνικής συνείδησης δηλαδή.

Αλλά και οι υποτιθέμενοι ελεύθεροι Κύπριοι να μην γνωρίζουν ότι ενώ συζητούνται η ομοσπονδιοποίηση του νησιού τους και η παραμονή μέρος των βάρβαρων Τούρκων εποίκων στην αιματοβαμμένη γη του Ευαγόρα και της ΕΟΚΑ, στην κατεχόμενη Κύπρο και το Ριζοκάρπασο ο εκκλησιασμός των εγκλωβισμένων αδελφών μας παρεμποδίζεται από τις τουρκικές κατοχικές αρχές, οι πιστοί διώχνονται από τις εκκλησιές και οι παπάδες μας εμποδίζονται να λειτουργήσουν τους πιστούς. Και παράλληλα, στην υποτιθέμενη ελεύθερη Κύπρο πάλι, στην οποία βεβαίως ευδοκιμούν όλα τα εδώ νεοταξικά «αγκάθια» σαν τη λαθρομετανάστευση και άλλων ακόμη γνώριμων, όταν κατά τη διάρκεια ενός καλαθοσφαιρικού αγώνος μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της τουρκικής Καρσίκαγια δημιουργήθηκε ένταση και κάποια ρίψη καπνογόνων από την πλευρά των Κυπρίων φιλάθλων, κάποιοι συστημικοί ακολουθώντας τα τουρκικά αφεντικά τους βιάστηκαν να κάνουν πικρόχολα σχόλια. Όμως μαζί με τους αθλητικούς κανόνες ευπρέπειας υπάρχουν και οι κανόνες εθνικής ευπρέπειας. Και η εθνική ευπρέπεια, η δικαίωση των εθνικών αγώνων και η εθνική ολοκλήρωση της Μεγάλης Ελλάδος με την δικαίωση της κυπριακής ελληνικότητας είναι πάνω από όλα Ιερό Καθήκον. Και στα πλαίσια αυτού του Ιερού Καθήκοντος είναι η εμπέδωση ότι ο δυνάστης φίλος δεν γίνεται και η Πατρίδα δεν πουλιέται.

Αυτή ακριβώς η αντίληψη διαπνέει τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό μαζί με την Κύπρο και για την Β. Ήπειρο, την Β. Μακεδονία, την Αν. Ρωμυλία, την Μικρά Ασία, τον Πόντο. Κανείς δεν μπορεί όταν βλέπει στα Κατεχόμενα αυτές τις χριστουγεννιάτικες στιγμές των εγκλωβισμένων αδελφών μας http://www.youtube.com/watch?v=NiTyzer8RAQ&feature=player_embedded να κατακρίνει τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ που δηλώνουν τον Ελληνισμός τους εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=oQVbLx3n8Aw&feature=player_embedded .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια: